- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
inşallah kavuşursun bebeğine canım inşallahKan pıhtılaşmam yokmuş meğerse..mthfr kan pihtılaşmasından sayılmıyomuş...şimdi eşim sperm testi yaptırcak 5 yıl sonra bakalım benim şu an bu kadarlık yeni bir tedavim yok doğal yolla denemeye devam..
inşallah sonuna kadar güzel gidecek güzel haberler alırsınnnnnnMerhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir
sürpriz emriyo sürpriz bebek.... sağlıkla kucağına almak da nasip olsun sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt inşallahhhhh... çok çok çok sevindimmmmmAminnn canimm hayirla saglikla devam eder insaallah...darisi basiniza cancagizimmm
merhaba sekerimmm nerdesin yaww bi gittin pir gittin..kuzum ben 3.ye basladim gecen ay cgh ye gitcekti embriyolar gidemedi hicbiri ve tedavi iptal oldu..bu kuzum 2.tedavimden kalmisti 6.gun aramislardi surpris embriyo idi..dilerim saglikla ddunyaya getirmek nasip olur..Su an korkularim var ama Rabbime sigindim..sizlerinde guzel haberlerini almak nasip olacak insaallah cancagizimmm
amin canım, hepimizin hakkında hayırlısı olsunnnn.... sonunda güzel haberler alırsın inşallahhhhkizceler cvplariniz icin cok tesekkur ederim..hemen donemedim sizlere giremedim neteignemi oldum ben de...transfer gunu progynex olmustum..simdi de gonapepytl oldum..artik pazartesiye kadar da crinone jel ve climara bant a devam...hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
amiiiinnnnnncanımmm hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın inşallah
2 bebişinde sıkı sıkı tutunsun ikiz annesi olasın inşallah
sağlıkla bebişlerine kavuşursun inşallahhhhkızlar herkese iyi akşamlar bugün lucrin depot yaptı doktor haftaya perşenbe estrofeme ve bağışıklılık sstemi baskılayıcı hapa başlıycam inşallah dua edin bana 5.denememde yavruma kavuşayım
Kızlarrrr ben geldimm hepinizi çok özledim yoğunluktan bi süredir giremiyodum kociş bilgisayarda ben sıkıldım kızçelerime bakıyım bi dedim E egunal @yeteeeeer @portakales @sara ve unutup sayamadığım diğer tüm açhamiş adaylarım hepinizi çok merak ediyorum tedaviler ne alemde hamişlerimiz çoğaldı mı
Benim sonucuma göremi doktor seçeceksinEgunalin tedaviyi bekliyorum canım bülent hoca aret kamar ve mustafa bahçeci arasında kaldım..
mthfr kan pıhtılaşmasından sayılmıyormuymuş o zaman neden pıhtı iğnesi vuruyoruz biz gebe kalırsam 10.haftaya kadar vurcam ben mthfr homozigotluğum sebebiyle...Progesteron konusuna değinmişsin ve katılıyorum sana yetersizliği gebelik kaybına sebep olabiliyor buna dikkat edilerek bir tedavi planlaması yapılmalı diye düşünüyorum..Kan pıhtılaşmam yokmuş meğerse..mthfr kan pihtılaşmasından sayılmıyomuş...şimdi eşim sperm testi yaptırcak 5 yıl sonra bakalım benim şu an bu kadarlık yeni bir tedavim yok doğal yolla denemeye devam..
İyi ki varsın canım çok tşk...
Merhabalar şuan hastane odasında yatıyorum 3 tane 5. Gün dondurulmuş kaliteli embriyo transferim yapıldı şimdi bekleme zamanı dualarınızda banada yer ayırın Rabbim tez zamanda hepimizin gönlünün muradını verir
Ne çok çeşit iğne vuruyoruz o kadar ilaç yükleniyoruz Allah yardımcımız olsun evlat için nelerden geçtik geçiyoruz...kizceler cvplariniz icin cok tesekkur ederim..hemen donemedim sizlere giremedim neteignemi oldum ben de...transfer gunu progynex olmustum..simdi de gonapepytl oldum..artik pazartesiye kadar da crinone jel ve climara bant a devam...hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Herkese gunaydinlar....
Günaydın şekerlerimmm[/QUOTE
Gunaydin kizlarrr..topikteki herkese gunaydinnnn
Cok haklisin egunalim...insallah sonu guzel olur..onlat icin herseye degerNe çok çeşit iğne vuruyoruz o kadar ilaç yükleniyoruz Allah yardımcımız olsun evlat için nelerden geçtik geçiyoruz...
Sonu güzel olacak inşallah
Herkese gunaydinlar....
Gunaydin kizlar..topikteki herkese gunaydinnn...uyanin artik sabah oldu :)))Günaydın şekerlerimmm
elimde doktorumun whatsaptan attıgı resımler var resımlere gore bırı tıkanık örünüyor ama doktorum bana tüplerin normalde ınce olması lazım bırısı cok genıslemıs dedı cok korkuyorm tıkalı olsa dahı tüp bebekte onemlı mi tüplerin acıklıgı gerek yok tüp bebek de dıye duymustumTüpün açıksa sorun yoktur kalın diyerek ne demek istedi bilmiyorum ama önemli olan tüplerde sıvı birikiminin olmaması ve tıkanmaması...
Allah razi olsun canim bnm..dilerim saglikla debam eder ve kucagima almak nasip olur bu kez..canim bana 6.gun dondurulmus tek embriyo transfer edildi..o yuzden yuksek deger..ikiz olacagini sanmam:)))..Rabbim saglikla kucagima aldirsin insaallah.tek ikiz fark etmez:))))..sizlerinde guzel haberlerini okumak nasip olacaj insaallah canim..Ballım tam balllısın ne kadar güzel bir değer kocaman maşallah burada hamile birini okuyunca sanki ben kalmışcasına havalara uçuyorum Allah kucağına Almayıda nasip etsin değerine bakılırsa ya üçüz ya dördüz geliyo:)))))
saol canimm..benim tek embriyo ve 6.gun dondurulmus oldugu icin yuksek cikti galiba..ikiz olma ihtimali olabilir mi hic bilmiyorumbki..dr da bise demedi..yarin keseye gidecez insaallah sorunsuz devam eder saglikla kucagima almak nasip olur..sana ne dicem bak..ben genetiklerimin hepsini capa da yaptirdim ve tek kurus para veermedim..sadece randevuda zorlandim..sonra iki defa kan vermeye gitim..yirmi gun sonra da sonuclarimi aldim..cok sukur bise cikmadi ama yine kan sulandirici ve coraspin kullaniuom..eger gelebilirsen ist da iki gunde kanlarini verip sonucunu bi yakinina aldirabilirsin..dilerim en hayirli zamanda guldursun Rabbim yüzünü.ballim86 değerin güzelmiş arkadaşim allah kucağında sevdirsin..ikiz olma ihtimali var mı doktor bişey demiştir belki değer şahane...@ersu canım hakkında hayırlisı olur inşallah..
Aminn yeterimmmmm dua ett..saglukla kucagima almak nasip olsun insaallah..seviyore seniiiii:))))))hayırlı olsun ikiz olup seni ikiz anası yapsınlar inş
maşallah canımmmmdevamıda böyle güzel gelsin su gibi gesin 9 ay sonra ay doğsun hanenize
neyseki sorun bulunup çözüldü canım inşşş bundan sonrası özlem ve hasretiniz bitsin
dün bende düşündüm portakallıgofreti birde @tasruk vardı
oyyyy kuzucuğa geçmiş olsun neyseki bunlar ciddi şeyler değil canım
Amin cancagizim ..dilerim bu sefer yuzum guler saglikla devam eder...darisi sizlere insaallah...dualaimdasiniz...maşallah canımgüzel haberlerin devam olsun inşallah
elimde doktorumun whatsaptan attıgı resımler var resımlere gore bırı tıkanık örünüyor ama doktorum bana tüplerin normalde ınce olması lazım bırısı cok genıslemıs dedı cok korkuyorm tıkalı olsa dahı tüp bebekte onemlı mi tüplerin acıklıgı gerek yok tüp bebek de dıye duymustum
Cok haklisin egunalim...insallah sonu guzel olur..onlat icin herseye deger
cnm bana cd56 isminde bagisiklik testi yapmisti mustafa bahceci ve en ust sinir % 20 iken bnm % 25 cikmisti ve transferden uc hafta once baslayop bebek bes aylik olana kadar intralipid diye bi serum kullanacaksin dedi..nese ben ikinci denememde kullandim serumu ve bebek tuttu ama genetikten dolayi kalbi durdu..sonra erbil bey ile her gorusmemde seruma inanmadigini soylerdi her seferinde..ve bu transferde gecenkilerde oldugu gibi deltacortil ya da prednol gbi bagisiklik baskilayici hap kullaniyorum..ve bu tedavide serum vermedi bana..dun bana dedi ki senin sorunun asla bebek tutunmamasi deil bunu kanitlamis olduk dedi..benm bebislrm tutunuyo ama saglikli olmuyodu..simdi bu gebeligimde dilerin saglikla devam eder..tedirginim bekliyorum Allaha sigindim..demem o ki bagisiklik haplari baya etkili oluyo..sanada fayda edecek insaallah..guzel haberlerde bulusmak dilegiyle..kızlar herkese iyi akşamlar bugün lucrin depot yaptı doktor haftaya perşenbe estrofeme ve bağışıklılık sstemi baskılayıcı hapa başlıycam inşallah dua edin bana 5.denememde yavruma kavuşayım
evet surpriz ki ne surpriz..dilerim Rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder canim..seninde bu sefer hersey cok guzel olacak Allahin izniyle..guzel haberlerle geleceksin insaallah...aydın günlerimiz olsun inşalllaaaahhhhh
inşallah sonuna kadar güzel gidecek güzel haberler alırsınnnnnn
sürpriz emriyo sürpriz bebek.... sağlıkla kucağına almak da nasip olsun sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt inşallahhhhh... çok çok çok sevindimmmmm
amin canım, hepimizin hakkında hayırlısı olsunnnn.... sonunda güzel haberler alırsın inşallahhhh
amiiiinnnnnn
.
sağlıkla bebişlerine kavuşursun inşallahhhh
Gunaydinnnnnn canlarimmmmmmm....Sagligimiza huzurumuza elimizde olan guzelliklere Rabbimizin bize verdiklerine sukurle karsilik verdigimiz aydin gunlerimiz olsun insaallah...Günaydın şekerlerimmm
saollll kuzumm bnm Allah razi olsun..insallahhhh bu saydiklarin sikintisiz bi sekilde gecer ve kucagima almak nasip olur..carsamba dr cagirdi kese icin galiba..duamdasin bitanemm..Aminnn canimm hayirla saglikla devam eder insaallah...darisi basiniza cancagizimmm
saolll guldenim testi verdim o bi saat gecmedi..resmen adet sancilari cektimm..dedigin gbi carsamba cagirdi dr un..dua et guldenim saglikli devam etsin insaallah...senin guzel haberlerini de alicagimiz yakindir kuzummmm
saolll canim guzel sozlerin icin..Rabbim sizlere de bana da hayirli saglijli evlat nasip etsin..korkularim cok..Rabbime sigindim korktuklarimdan uzak eylesin beni..dualarimdasiniz vanimm="cemrem29, post: 39841488, member: 315491"]cnm maşallah böyle sağlıkla devam etsin çarşamba keseyi görürsün sonra kalp atışı sonra sırasıyla gelsin diğer kontroller......darısı bizlerede olsun en kısa zaman da inşaallah...
Barıştığınıza sevindim. Bende nisan ayını bekliyorum tedavi için gittiğimde kist gördü doktor umarım geçmiştir ve ben tedaviye başlaya bilirim. Dualarını eksik etme. Öpüyorum.Bilmem ki canım ya belki onun da hassas bir dönemiydi. Çok şükür barıştık :)
Sen nasılsın neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?