yaptın bir iyilik daha doğrusu bin iyilik bir de fiyatlardan bahsedebilir misin acıbadem de özellikle pgt chg? :)Rica ederim canım...
Bir de sperm seçiminde mikro çip yöntemi var yeni uygulanıyor..
Sanırım şu an sadece Acıbadem de var bu yöntem ama çok etkili özellikle sperm azlığı ve morfoloji sıkıntısı olanlar düşünmeli..
Senin adına çok sevindim. Değerin çok güzel, demek şükürler olsun çok sağlıklı bir bebek. Dilerim ki Allahtan bundan sonrası da böyle güzel devam eder. Allaha emanet ol canım. Bizlere dua et.[/QUOTE]saollll kuzumm bnm Allah razi olsun..insallahhhh bu saydiklarin sikintisiz bi sekilde gecer ve kucagima almak nasip olur..carsamba dr cagirdi kese icin galiba..duamdasin bitanemm..
merhaba sekerimmm nerdesin yaww bi gittin pir gittin..kuzum ben 3.ye basladim gecen ay cgh ye gitcekti embriyolar gidemedi hicbiri ve tedavi iptal oldu..bu kuzum 2.tedavimden kalmisti 6.gun aramislardi surpris embriyo idi..dilerim saglikla ddunyaya getirmek nasip olur..Su an korkularim var ama Rabbime sigindim..sizlerinde guzel haberlerini almak nasip olacak insaallah cancagizimmm
her zaman canım dualrımda baş tacısınızAllah razi olsun canim bnm..dilerim saglikla debam eder ve kucagima almak nasip olur bu kez..canim bana 6.gun dondurulmus tek embriyo transfer edildi..o yuzden yuksek deger..ikiz olacagini sanmam:)))..Rabbim saglikla kucagima aldirsin insaallah.tek ikiz fark etmez:))))..sizlerinde guzel haberlerini okumak nasip olacaj insaallah canim..
saol canimm..benim tek embriyo ve 6.gun dondurulmus oldugu icin yuksek cikti galiba..ikiz olma ihtimali olabilir mi hic bilmiyorumbki..dr da bise demedi..yarin keseye gidecez insaallah sorunsuz devam eder saglikla kucagima almak nasip olur..sana ne dicem bak..ben genetiklerimin hepsini capa da yaptirdim ve tek kurus para veermedim..sadece randevuda zorlandim..sonra iki defa kan vermeye gitim..yirmi gun sonra da sonuclarimi aldim..cok sukur bise cikmadi ama yine kan sulandirici ve coraspin kullaniuom..eger gelebilirsen ist da iki gunde kanlarini verip sonucunu bi yakinina aldirabilirsin..dilerim en hayirli zamanda guldursun Rabbim yüzünü.
Aminn yeterimmmmm dua ett..saglukla kucagima almak nasip olsun insaallah..seviyore seniiiii:))))))
Amin cancagizim ..dilerim bu sefer yuzum guler saglikla devam eder...darisi sizlere insaallah...dualaimdasiniz...
Kızlarrrr ben geldimm hepinizi çok özledim yoğunluktan bi süredir giremiyodum kociş bilgisayarda ben sıkıldım kızçelerime bakıyım bi dedim E egunalyeteeeeer @portakales @sara ve unutup sayamadığım diğer tüm açhamiş adaylarım hepinizi çok merak ediyorum tedaviler ne alemde hamişlerimiz çoğaldı mı
aminnnnnnnnnnnnninşallah hayırlısı
allah razı olsun canım seninde değerin süper çıkmış Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim durumum farklı ben 8 kere normal yolla hamile kaldım ama ya dış gebelik oldu ya kimyasal geçen transferdede kimyasal oldu 3 tane embriyom kalmıştı üçüde kaliteli olunca koyalım dediler
İnşallah canım sağol
İnşallah bu sefer Rabbim nasip etmiştir inşallah
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
hayırlısıyla ben birinede razıyım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Kızlarrrr ben geldimm hepinizi çok özledim yoğunluktan bi süredir giremiyodum kociş bilgisayarda ben sıkıldım kızçelerime bakıyım bi dedim E egunalyeteeeeer @portakales @sara ve unutup sayamadığım diğer tüm açhamiş adaylarım hepinizi çok merak ediyorum tedaviler ne alemde hamişlerimiz çoğaldı mı [/QUOTE
bende bir değişklik yok canım galiba bizde ( bir mucize olmasa ) bebek tedavi sayfası kapandı
Kuzummm öncelikle adına çok sevindim bebişlerimiz geliyo sonunda desene yeter teyzelrrini beklettikleri hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz canımcım daha kutlama yapıcazzz havai fişekler seni bekliyoHamileler çoğaldı canım..
Ben de dondurulmuş transferi olacağım tedavideyim bu ayın 20 sinden sonra transferim olabilir..
Saydığın tüm isimler hala gebe değiller acıklı bir haldeyiz günaahhhh bize
Evet canım benim...merakla takibindeyim..aret beye arkadaşım gitti donmuşta yaptırdı 3 embriyo tutmadı...belki kısmet dicez ama..bülent beyi tv de izliyodum anne olmak istiyorunm adlı programda..ama bu sene o program yok...ben ne biliyim çok soran biryim her sorduğuma cevap alabileceğim ilgili bir yer olsun istiyorum...ilk negatif tüp sonucumu aldığımda doktor ve hemşireler gır gır muhabbetteydi utanmadan prof bana olmamış canım kek yermisin demişti öyle doktor istemiyirum mesela..tamam benimle kendini paralamasın ama nedenleri mantik cerçevesinde anlatabilsin beni oan için teskin edebilsin...ben boyle bir doktor istiyorum..Benim sonucuma göremi doktor seçeceksin
Düşüklerin sebebi o değildir demiş hematalog bende mthfr homozigotum canım..mthfr kan pıhtılaşmasından sayılmıyormuymuş o zaman neden pıhtı iğnesi vuruyoruz biz gebe kalırsam 10.haftaya kadar vurcam ben mthfr homozigotluğum sebebiyle...Progesteron konusuna değinmişsin ve katılıyorum sana yetersizliği gebelik kaybına sebep olabiliyor buna dikkat edilerek bir tedavi planlaması yapılmalı diye düşünüyorum..
yaptın bir iyilik daha doğrusu bin iyilik bir de fiyatlardan bahsedebilir misin acıbadem de özellikle pgt chg? :)
Düşüklerin sebebi o değildir demiş hematalog bende mthfr homozigotum canım..
Olmamış... Kek yermisin de ne demektir yaEvet canım benim...merakla takibindeyim..aret beye arkadaşım gitti donmuşta yaptırdı 3 embriyo tutmadı...belki kısmet dicez ama..bülent beyi tv de izliyodum anne olmak istiyorunm adlı programda..ama bu sene o program yok...ben ne biliyim çok soran biryim her sorduğuma cevap alabileceğim ilgili bir yer olsun istiyorum...ilk negatif tüp sonucumu aldığımda doktor ve hemşireler gır gır muhabbetteydi utanmadan prof bana olmamış canım kek yermisin demişti öyle doktor istemiyirum mesela..tamam benimle kendini paralamasın ama nedenleri mantik cerçevesinde anlatabilsin beni oan için teskin edebilsin...ben boyle bir doktor istiyorum..
Amin canım sıraya girdik birer birer gebe kalacağız kaçarı yok bununKuzummm öncelikle adına çok sevindim bebişlerimiz geliyo sonunda desene yeter teyzelrrini beklettikleri hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz canımcım daha kutlama yapıcazzz havai fişekler seni bekliyodiğer tedavisi devam eden ve transferi yapılmış hamiş anne adayları kızçeler hepinizin son uğraşı olsun bu uğurda rabbim kucaklarınızuı doldursun pozitif haberlerinizle bizde umutlanalım yenideni
Evet canim cok merak ediyorum cinsiyeti bende. Ikili taramam da şükür iyi çıktı sende güzel haber ver de bebelerin alışverişinden konuşalım :) Yetiş banaMerak ediyordum seni iyi oldu yazdığın..
Cinsiyet belli olur yakın zamanda
Ben de alayım da kuzularımı yetişeyim sana
inşallah dün transfer oldu beklemedeyiminşallah canım rabbim yüzümüzü güldürür inşallah yavrumuz bizi hiç bırakmaz allah anneliği hepimize yaşamayı nasip etsin şuan ne aşamadasın tedavide
inşallahinşallah sonuna kadar güzel gidecek güzel haberler alırsınnnnnn
rabbim bilir inşallah hayırlısı olsun ben bire razıyım inşallah seninde transferin sonrasında Rabbim hamile kalmak nasip eder sonrasında sağlıkla dünyaya sağlıkla getirip kucaklarımıza almak nasip etsinOyyy aldın mı minnaklarını hem de 3 tane maşallah...
Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah belki de ilk üçüzümüz senden gelecek
Biz başladık bile alışverişten bahsetmeyeEvet canim cok merak ediyorum cinsiyeti bende. Ikili taramam da şükür iyi çıktı sende güzel haber ver de bebelerin alışverişinden konuşalım :) Yetiş bana
Amin...Günaydın
rabbim bilir inşallah hayırlısı olsun ben bire razıyım inşallah seninde transferin sonrasında Rabbim hamile kalmak nasip eder sonrasında sağlıkla dünyaya sağlıkla getirip kucaklarımıza almak nasip etsin
Barıştığınıza sevindim. Bende nisan ayını bekliyorum tedavi için gittiğimde kist gördü doktor umarım geçmiştir ve ben tedaviye başlaya bilirim. Dualarını eksik etme. Öpüyorum.
ayyyy ilk randevu zamanı gelmiş bile kuzuylaTamam canım edeceğim bu öğlen namazdan sonra. İnşallah nisanda tedavine başlar ve hayırlısıyla bu defa tedaviden kucağüına sağlıklı beğeinle çıkarsın. Sen de benim için et lütfen. Yarın ilk ultrasonum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?