2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

yaptın bir iyilik daha doğrusu bin iyilik bir de fiyatlardan bahsedebilir misin acıbadem de özellikle pgt chg? :)

Senin adına çok sevindim. Değerin çok güzel, demek şükürler olsun çok sağlıklı bir bebek. Dilerim ki Allahtan bundan sonrası da böyle güzel devam eder. Allaha emanet ol canım. Bizlere dua et.[/QUOTE]
Aminnnnn cancagizimmm dilerim saglikli olur ve kucagima almak nasip olur bu kez..seninde guzel haberlerini almak nasip olacak insallah canim bnm..dualarumdasiniz her daim canim arkadaslarim can yoldaslarimmmm..

her zaman canım dualrımda baş tacısınız

aminnnnnnnnnnnnn

Hamileler çoğaldı canım..
Ben de dondurulmuş transferi olacağım tedavideyim bu ayın 20 sinden sonra transferim olabilir..
Saydığın tüm isimler hala gebe değiller acıklı bir haldeyiz günaahhhh bize
Kuzummm öncelikle adına çok sevindim bebişlerimiz geliyo sonunda desene yeter teyzelrrini beklettikleri hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz canımcım daha kutlama yapıcazzz havai fişekler seni bekliyo diğer tedavisi devam eden ve transferi yapılmış hamiş anne adayları kızçeler hepinizin son uğraşı olsun bu uğurda rabbim kucaklarınızuı doldursun pozitif haberlerinizle bizde umutlanalım yenideni

Benim sonucuma göremi doktor seçeceksin
Evet canım benim...merakla takibindeyim..aret beye arkadaşım gitti donmuşta yaptırdı 3 embriyo tutmadı...belki kısmet dicez ama..bülent beyi tv de izliyodum anne olmak istiyorunm adlı programda..ama bu sene o program yok...ben ne biliyim çok soran biryim her sorduğuma cevap alabileceğim ilgili bir yer olsun istiyorum...ilk negatif tüp sonucumu aldığımda doktor ve hemşireler gır gır muhabbetteydi utanmadan prof bana olmamış canım kek yermisin demişti öyle doktor istemiyirum mesela..tamam benimle kendini paralamasın ama nedenleri mantik cerçevesinde anlatabilsin beni oan için teskin edebilsin...ben boyle bir doktor istiyorum..

Düşüklerin sebebi o değildir demiş hematalog bende mthfr homozigotum canım..

yaptın bir iyilik daha doğrusu bin iyilik bir de fiyatlardan bahsedebilir misin acıbadem de özellikle pgt chg? :)

PGT fiyatlarından haberim yok canım CGH için de merkezler yaklaşık aynı rakamı alıyorlar..Embriyo başı 400 dolar maliyetli bir işlem biliyorum ama son çare yapılmalı diyorum..Kaç embriyo olursa olsun cgh ye gidecek hepsinden alınan toplam biyopsi ücreti 900 tl...1 embriyo da olsa 10 embriyoda farketmiyor tek fiyat 900 tl...sonra da kaç embriyo göndereceksen embriyo başına 400 dolar ödeniyor..Başka bir merkez de de 1000 tl idi yani aynı..PGT çok çok daha uygun diye biliyorum..

Kızlar kızlar ne yapıyorsunuz? Yazmasam da takip ediyorum sizleri :) E egunal canim bir an once hayırlısıyla bebişlerini al gel ve bizi çok çok mutlu et :) yeni hamile arkadaşlara da hayırlı olsun

Kızlar kızlar ne yapıyorsunuz? Yazmasam da takip ediyorum sizleri :) E egunal canim bir an once hayırlısıyla bebişlerini al gel ve bizi çok çok mutlu et :) yeni hamile arkadaşlara da hayırlı olsun

Merak ediyordum seni iyi oldu yazdığın..
Cinsiyet belli olur yakın zamanda
Ben de alayım da kuzularımı yetişeyim sana

Olmamış... Kek yermisin de ne demektir ya çok kötü bir tutum bu tabi ki bu kadar duygusuz birisi olmamalı...
Her sorduğuna cevap bulabilirsin belki ama her zaman doktoruna ulaşamayabilirsin canım hele ki prof dr. olunca konferans ,toplantı,seyahat vs.. çok daha fazla oluyor kendilerine ulaşmak zor en azından etrafındaki hemşiresi asistanı ile iletişimde olabilmek lazım..İnşallah sonucum güzel olur seni Bülent hocanın hastası olarak görürüm

Amin canım sıraya girdik birer birer gebe kalacağız kaçarı yok bunun

Merak ediyordum seni iyi oldu yazdığın..
Cinsiyet belli olur yakın zamanda
Ben de alayım da kuzularımı yetişeyim sana
Evet canim cok merak ediyorum cinsiyeti bende. Ikili taramam da şükür iyi çıktı sende güzel haber ver de bebelerin alışverişinden konuşalım :) Yetiş bana

Günaydın

inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürür inşallah yavrumuz bizi hiç bırakmaz allah anneliği hepimize yaşamayı nasip etsin şuan ne aşamadasın tedavide
inşallah dün transfer oldu beklemedeyim

inşallah sonuna kadar güzel gidecek güzel haberler alırsınnnnnn
inşallah

Oyyy aldın mı minnaklarını hem de 3 tane maşallah...
Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah belki de ilk üçüzümüz senden gelecek
rabbim bilir inşallah hayırlısı olsun ben bire razıyım inşallah seninde transferin sonrasında Rabbim hamile kalmak nasip eder sonrasında sağlıkla dünyaya sağlıkla getirip kucaklarımıza almak nasip etsin

Evet canim cok merak ediyorum cinsiyeti bende. Ikili taramam da şükür iyi çıktı sende güzel haber ver de bebelerin alışverişinden konuşalım :) Yetiş bana
Biz başladık bile alışverişten bahsetmeye
Hatta isimleri bile konuştuk kaçırdın sen tabii..
İlla gebe olmak mı lazım canım ben psikolojik gebeyim

Amin...
1 e razıyız tabii ama 3 tane transfer olunca haliyle üçüz ihtimali doğuyor ve ona göre düşünmeye başlıyoruz...

Barıştığınıza sevindim. Bende nisan ayını bekliyorum tedavi için gittiğimde kist gördü doktor umarım geçmiştir ve ben tedaviye başlaya bilirim. Dualarını eksik etme. Öpüyorum.

Tamam canım edeceğim bu öğlen namazdan sonra. İnşallah nisanda tedavine başlar ve hayırlısıyla bu defa tedaviden kucağüına sağlıklı beğeinle çıkarsın. Sen de benim için et lütfen. Yarın ilk ultrasonum var.

ayyyy ilk randevu zamanı gelmiş bile kuzuyla
nerede olacaksın muayeneyi ?

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…