2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar bu crinone jel sanırım çok birikti ve çıkmaya başladı. Sizde de çıktığı oldu mu? Şimdi yeniden mi yapmam gerek? Yaptıktan 1 saat sonra falan çıktı.

Biz başladık bile alışverişten bahsetmeye
Hatta isimleri bile konuştuk kaçırdın sen tabii..
İlla gebe olmak mı lazım canım ben psikolojik gebeyim

Canım çok yakında gerçeği de olacak inşallah.

ayyyy ilk randevu zamanı gelmiş bile kuzuyla
nerede olacaksın muayeneyi ?

Ben de tam sana yazıyordum canım :) Bakalım bu randevu çok önemli. Sağlıklı ilerliyor mu onu göreceğiz. İkinci kan testim olmadığı için ektra heycanlıyım. Dualarını eksik etme ne olur.

Barıştığınıza sevindim. Bende nisan ayını bekliyorum tedavi için gittiğimde kist gördü doktor umarım geçmiştir ve ben tedaviye başlaya bilirim. Dualarını eksik etme. Öpüyorum.

Canim bende de doktor kist gördüğü icin gecen ay ertelendi transferim bakalim bu ay inşallah sorun çıkmaz

canım ya hakkını helal et aklıma ne gelse sana soruyorum. transferin olacak hamiş olacaksın bebişlere dalıp bizi unutacaksın diye hızla sıralıyorum sorularımı:) Allah razı olsun tez zamanda güldürsün yüzünü inşallah

ayyyy ilk randevu zamanı gelmiş bile kuzuyla
nerede olacaksın muayeneyi ?
ayy canm biliyon iki tane hiç tutmayan tedavim var. cuma dktoruma görüşmeye gitcez inşallah hengi testleri yaptırmayı istiyim genetk fln ne varsa yaptrmak istiyoruz esimle bu kez ona göre başlamak istiyoruz 3.cu tedaviye

Selam canlar transferi olan arkadaşlarımız varsa umarım güzel haberler alırlar opu olanlarında kaliteli kaliteli embriyoları olur inşşş
Bende son kalan pıhtılaşma testim için kan vermeye gittim bilgisi olan varsa 2-3gündür doğum kontrol hapı kullanmaya başladım bunun teste etkisi olur mu acaba

olabılır bıtanem bı arkadasımın arkadası 3 dusuk yapmıs ve her seferınde pogstranı cok duşukmus sonradan dk soylemıs sen hamıle kalınca butun testlerını yap ıhmal etme

canlar nasılsınız napıyorsunuz hepınızı cok sevıyourm ve kocaman opuyorum

Reactions: 9ay
Daha neler ben sizi bırakırmıyım hiç zaten mümkün değil editörünüzüm ben sizin benden kurtulamazsınız gebe kalsam da
Ne istersen sor datlum bilgim dahilinde cevaplarım...
Senden de Allahrazı olsun hakkım varsa da helali hoş olsun...

canım saglıkla al kucagına yavrunu bu jel boyle canım bırıkıyor ıcerde ve sonra topak topak cıkıyor fazlası hatta ben bırkmıstım tekrar baslatıldım vajına gırısı larjı gıbı olmustu bura yaparken fark edıyorum ınan cıkması daha ıyı ıcerde bırıkınce yapamıyorsun jelı sokamıyorsun ıcerıye tıkanıyor eger jel gerı gelmezse korkma ınan kullannan hıc kımse memnun degıl jelden ama deger herseye yavruları kucagımıza alalım ınsaşşalh darısı butun arkadaslara olsun

Reactions: 9ay
Doğum kontrol hapı o kadar uzak ki bizlere arada bir gündeme gelince de bir şey olur mu soruları dönüp duruyor beynimizde Kan pıhtılaşması ile doğum kontrolünün bir ilgisi olmaması lazım mantık yürüterek yazıyorum canım.Yani değeri etkilemez bence..

Deyip kayboluyorsun o yüzden nasıl olduğumu demicem sana
yok valla bıtanem hep okuyom yaznızı kız cok kotuyum beslenemıyorum hıc bısey yıyemıyorum 2 kılo verdım bır haftada ınan okadar halsız bıtkın kalıyorumk ben sızı asla bırakmam ınan her sayfayı okuyorum senı kırdıysam ozur dılerım bıtanem

kan pıhtılasmasıyla ılgısı yokmus ama pıhtılaşma sorunu olan herkeze ysak dogum knt hapı kızlar aklınızda bulunsun cok tehlıkelıymıs pıhtı atabırmıs allah korusn testle ılgısı yok etkılemez bu genetık bır test cunku

ayy canm biliyon iki tane hiç tutmayan tedavim var. cuma dktoruma görüşmeye gitcez inşallah hengi testleri yaptırmayı istiyim genetk fln ne varsa yaptrmak istiyoruz esimle bu kez ona göre başlamak istiyoruz 3.cu tedaviye

Kan pıhtılaşması testleri,eşin ve senin için kanda bakılan kromozom yani genetik test,Tsh,T3,T4 değerlerine,eşinin detaylı sperm testi öyle yalandan bakılanlardan değil teferruatlı bakılıyor spermlerin baş gövde kuyruk anomalilerine kadar söyleniyor yüzdeleri ondan isteyin,bu testlerin adlarına bakayım bana neler yapılmış tam isimleriyle yazarım canım..

Ben de tam sana yazıyordum canım :) Bakalım bu randevu çok önemli. Sağlıklı ilerliyor mu onu göreceğiz. İkinci kan testim olmadığı için ektra heycanlıyım. Dualarını eksik etme ne olur.

Çok iyi olmuş 2.değeri öğrenmemen.Kanı ver sonra ömründen ömür gitsin katlandımı diye..Şimdi direk keseyi göreceksin inşallah..Bende pozitif çıkarsa 2.testi yaptırmayabilirim tabii doktorcum ne derse o...

Doğru diyosun canım bende etkilemez diye düşündündüm ama yinede herşeyden nem kaptığımız için yinede acaba mı diyorum hormon testlerini etkiler ama heralde bidahaki ay Allah izin verirse tedaviye başlıcam ya adetlerimde tam düzene oturmadı diyince verdi hapı

aaaa ben takıldım sana şaka ettim uzun uzun açıklamış bi de kıyamam yaaa..
kırılmadım kuzum daha neler..
mide bulantıların vardı en son onu yazışmıştık devam ediyor demek..
bir an evvel geçse de tadını çıkarsan gebeliğinin..
gebe kalırsam mide bulantım çok olacak diye tahmin ediyorum kardeşimde annem de hep olmuş inşallah ben de olmaz..

Rahim ve yumurtalıkları dinlendiriyor diyelim doğum kontrol hapı ..Varsa basit kistin adetle atılmasını sağlıyor ya da kist oluşmasını önlüyor tedavi öncesi..Bana da 2.tedavimde verdiler 1 kez kullandım çok yan etkisi olmuştu 5 gün başımı ağrıdan kaldıramadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…