Biz başladık bile alışverişten bahsetmeye
Hatta isimleri bile konuştuk kaçırdın sen tabii..
İlla gebe olmak mı lazım canım ben psikolojik gebeyim
Tayfun Bağış yaptıHangi doktor yaptı transferini?
ayyyy ilk randevu zamanı gelmiş bile kuzuyla
nerede olacaksın muayeneyi ?
Barıştığınıza sevindim. Bende nisan ayını bekliyorum tedavi için gittiğimde kist gördü doktor umarım geçmiştir ve ben tedaviye başlaya bilirim. Dualarını eksik etme. Öpüyorum.
canım ya hakkını helal et aklıma ne gelse sana soruyorum. transferin olacak hamiş olacaksın bebişlere dalıp bizi unutacaksın diye hızla sıralıyorum sorularımı:) Allah razı olsun tez zamanda güldürsün yüzünü inşallahPGT fiyatlarından haberim yok canım CGH için de merkezler yaklaşık aynı rakamı alıyorlar..Embriyo başı 400 dolar maliyetli bir işlem biliyorum ama son çare yapılmalı diyorum..Kaç embriyo olursa olsun cgh ye gidecek hepsinden alınan toplam biyopsi ücreti 900 tl...1 embriyo da olsa 10 embriyoda farketmiyor tek fiyat 900 tl...sonra da kaç embriyo göndereceksen embriyo başına 400 dolar ödeniyor..Başka bir merkez de de 1000 tl idi yani aynı..PGT çok çok daha uygun diye biliyorum..
ayy canm biliyon iki tane hiç tutmayan tedavim var. cuma dktoruma görüşmeye gitcez inşallah hengi testleri yaptırmayı istiyim genetk fln ne varsa yaptrmak istiyoruz esimle bu kez ona göre başlamak istiyoruz 3.cu tedaviyeayyyy ilk randevu zamanı gelmiş bile kuzuyla
nerede olacaksın muayeneyi ?
olabılır bıtanem bı arkadasımın arkadası 3 dusuk yapmıs ve her seferınde pogstranı cok duşukmus sonradan dk soylemıs sen hamıle kalınca butun testlerını yap ıhmal etmeKızlar bugün bulutefenin dediği konuya yoğunlaştım benim gebeliklerimde hep progestanım düşüktü bana kimse ne pruloton yazdı ne başka bişey kanama alanı başlayınca progestoran kullan dendi ama iş işten geçti..büyük ihtimal bundan düşmüş olabilir mi...
Daha neler ben sizi bırakırmıyım hiç zaten mümkün değil editörünüzüm ben sizin benden kurtulamazsınız gebe kalsam dacanım ya hakkını helal et aklıma ne gelse sana soruyorum. transferin olacak hamiş olacaksın bebişlere dalıp bizi unutacaksın diye hızla sıralıyorum sorularımı:) Allah razı olsun tez zamanda güldürsün yüzünü inşallah
canım saglıkla al kucagına yavrunu bu jel boyle canım bırıkıyor ıcerde ve sonra topak topak cıkıyor fazlası hatta ben bırkmıstım tekrar baslatıldım vajına gırısı larjı gıbı olmustu bura yaparken fark edıyorum ınan cıkması daha ıyı ıcerde bırıkınce yapamıyorsun jelı sokamıyorsun ıcerıye tıkanıyor eger jel gerı gelmezse korkma ınan kullannan hıc kımse memnun degıl jelden ama deger herseye yavruları kucagımıza alalım ınsaşşalh darısı butun arkadaslara olsunKızlar bu crinone jel sanırım çok birikti ve çıkmaya başladı. Sizde de çıktığı oldu mu? Şimdi yeniden mi yapmam gerek? Yaptıktan 1 saat sonra falan çıktı.
Canım çok yakında gerçeği de olacak inşallah.
Deyip kayboluyorsuncanlar nasılsınız napıyorsunuz hepınızı cok sevıyourm ve kocaman opuyorum
Doğum kontrol hapı o kadar uzak ki bizlere arada bir gündeme gelince de bir şey olur mu soruları dönüp duruyor beynimizdeSelam canlar transferi olan arkadaşlarımız varsa umarım güzel haberler alırlar opu olanlarında kaliteli kaliteli embriyoları olur inşşş
Bende son kalan pıhtılaşma testim için kan vermeye gittim bilgisi olan varsa 2-3gündür doğum kontrol hapı kullanmaya başladım bunun teste etkisi olur mu acaba
yok valla bıtanem hep okuyom yaznızı kız cok kotuyum beslenemıyorum hıc bısey yıyemıyorum 2 kılo verdım bır haftada ınan okadar halsız bıtkın kalıyorumk ben sızı asla bırakmam ınan her sayfayı okuyorum senı kırdıysam ozur dılerım bıtanemDeyip kayboluyorsuno yüzden nasıl olduğumu demicem sana
kan pıhtılasmasıyla ılgısı yokmus ama pıhtılaşma sorunu olan herkeze ysak dogum knt hapı kızlar aklınızda bulunsun cok tehlıkelıymıs pıhtı atabırmıs allah korusn testle ılgısı yok etkılemez bu genetık bır test cunkuDoğum kontrol hapı o kadar uzak ki bizlere arada bir gündeme gelince de bir şey olur mu soruları dönüp duruyor beynimizdeKan pıhtılaşması ile doğum kontrolünün bir ilgisi olmaması lazım mantık yürüterek yazıyorum canım.Yani değeri etkilemez bence..
ayy canm biliyon iki tane hiç tutmayan tedavim var. cuma dktoruma görüşmeye gitcez inşallah hengi testleri yaptırmayı istiyim genetk fln ne varsa yaptrmak istiyoruz esimle bu kez ona göre başlamak istiyoruz 3.cu tedaviye
Ben de tam sana yazıyordum canım :) Bakalım bu randevu çok önemli. Sağlıklı ilerliyor mu onu göreceğiz. İkinci kan testim olmadığı için ektra heycanlıyım. Dualarını eksik etme ne olur.
Doğru diyosun canımDoğum kontrol hapı o kadar uzak ki bizlere arada bir gündeme gelince de bir şey olur mu soruları dönüp duruyor beynimizdeKan pıhtılaşması ile doğum kontrolünün bir ilgisi olmaması lazım mantık yürüterek yazıyorum canım.Yani değeri etkilemez bence..
yok valla bıtanem hep okuyom yaznızı kız cok kotuyum beslenemıyorum hıc bısey yıyemıyorum 2 kılo verdım bır haftada ınan okadar halsız bıtkın kalıyorumk ben sızı asla bırakmam ınan her sayfayı okuyorum senı kırdıysam ozur dılerım bıtanem
Doğru diyosun canımbende etkilemez diye düşündündüm ama yinede herşeyden nem kaptığımız için yinede acaba mı diyorum hormon testlerini etkiler ama heralde bidahaki ay Allah izin verirse tedaviye başlıcam ya adetlerimde tam düzene oturmadı diyince verdi hapı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?