sagol bıtanem gıttıkce arttı gece gunduz afedersın agzıma bısey atayım kusuyorum hemen yıyımıyoum hıc bısey busefer kusunca mıydede bısey olmadıgı ıcın yemek borum agzım nasıl yanıyo acıyo beslenemedım ıcınde bıtkın halsız kalıp sureklı uyuyorum inşallah sende olmaz bıtanem cuma gunu kontrole gıtcam kalp atısını duymaya rısklı gebelık doktoruna nasıl gıdıcam bılmıyorum arabada mıydem fena olur kesın mıllet bısey der dıye korkuyorum ıett gıtcaz mecbur inşallah sende bulantı olmaz canım kotu bulantı ınşallah benımkıde gecer yavruyu saglıcakla kucagıma almak hepımıze kucgımıza almak nasıp olsun ınşallahaaaa ben takıldım sana şaka ettim uzun uzun açıklamış bi de kıyamam yaaa..
kırılmadım kuzum daha neler..
mide bulantıların vardı en son onu yazışmıştık devam ediyor demek..
bir an evvel geçse de tadını çıkarsan gebeliğinin..
gebe kalırsam mide bulantım çok olacak diye tahmin ediyorum kardeşimde annem de hep olmuş inşallah ben de olmaz..
sagol bıtanem gıttıkce arttı gece gunduz afedersın agzıma bısey atayım kusuyorum hemen yıyımıyoum hıc bısey busefer kusunca mıydede bısey olmadıgı ıcın yemek borum agzım nasıl yanıyo acıyo beslenemedım ıcınde bıtkın halsız kalıp sureklı uyuyorum inşallah sende olmaz bıtanem cuma gunu kontrole gıtcam kalp atısını duymaya rısklı gebelık doktoruna nasıl gıdıcam bılmıyorum arabada mıydem fena olur kesın mıllet bısey der dıye korkuyorum ıett gıtcaz mecbur inşallah sende bulantı olmaz canım kotu bulantı ınşallah benımkıde gecer yavruyu saglıcakla kucagıma almak hepımıze kucgımıza almak nasıp olsun ınşallah
Doğru diyosun canımbende etkilemez diye düşündündüm ama yinede herşeyden nem kaptığımız için yinede acaba mı diyorum hormon testlerini etkiler ama heralde bidahaki ay Allah izin verirse tedaviye başlıcam ya adetlerimde tam düzene oturmadı diyince verdi hapı
Benimde bulantım oluyo sanki ondan mı bilmiyorum ama aslında bant vericekti bu adetle de başlıcaktı ben bidahaki adete isteyince bu hapı verdi bide canım bilgin var mı bilmiyorum ama çapadan rapor çıkıyo muRahim ve yumurtalıkları dinlendiriyor diyelim doğum kontrol hapı ..Varsa basit kistin adetle atılmasını sağlıyor ya da kist oluşmasını önlüyor tedavi öncesi..Bana da 2.tedavimde verdiler 1 kez kullandım çok yan etkisi olmuştu 5 gün başımı ağrıdan kaldıramadım..
herseyı denedım bı faydası olmadı doktora gıdınce soyluycambeyaz leblebi yedin mi iyi gelebilir.
cnm miden.bulaninca birde anahtar yada kasik catak al avcuna dene bir yerde okumustum arkadasa soyledim ise yaramis ti sende bi deneherseyı denedım bı faydası olmadı doktora gıdınce soyluycam
tamam canım cok tesekkur ederım denıycam inşallah ıyı gelırcnm miden.bulaninca birde anahtar yada kasik catak al avcuna dene bir yerde okumustum arkadasa soyledim ise yaramis ti sende bi dene
Adanadan benim Dr duTayfun Bağış yaptı
hayırlı olur inşallahh hakkınızda...kızlar nasılsınız :) bende gıttım dogu fertılle gorustum sanırım nısan mayıs gıbı baslayacagız :)
ayy saol canım doktor %60 olumlu dedı amahayırlı olur inşallahh hakkınızda...
Hadi Bismillah.
az önce seni geçirmiştim aklımdan :) ne yaptı ki diye...
ne güzel demişayy saol canım doktor %60 olumlu dedı ama
aynen oyle canım ya ama hemen baslamak ıstıyordum ama maddıyatta bıraz sıkıntı cıktı nısan veya mayısa kaldıne güzel demiş
destek olan güvenilir dr.da candır :)
olsun canımcım hayırlısı olsun,Rabbim vakti zamanı geldiğinde ol desin yeterki şurada ne kaldı mayıs ayına :)aynen oyle canım ya ama hemen baslamak ıstıyordum ama maddıyatta bıraz sıkıntı cıktı nısan veya mayısa kaldı
evet oyle Rabbım hepımızın emeklerının karsılıgını versın.. sende durumlar nasıl canımolsun canımcım hayırlısı olsun,Rabbim vakti zamanı geldiğinde ol desin yeterki şurada ne kaldı mayıs ayına :)
Canim suan hamilemisin cok sevindim kacinci denemen senindemi tutup dusuyordu benim de oyle oluyor ama ben kese gormedenbdusuyor sizin sorun ne nasil bir tedavi uyguladi doktor ne gibi ilaclar kullandin beni aydinlatirsan sevinirim genetik testlerim yapildi kan pihtisi cikti onada kan sulandirici igne ve corasprin kullandiriyor doktor bagisiklilik hapi olarak prednol vericek haftaya persenbe basliycam ilaclara insallahcnm bana cd56 isminde bagisiklik testi yapmisti mustafa bahceci ve en ust sinir % 20 iken bnm % 25 cikmisti ve transferden uc hafta once baslayop bebek bes aylik olana kadar intralipid diye bi serum kullanacaksin dedi..nese ben ikinci denememde kullandim serumu ve bebek tuttu ama genetikten dolayi kalbi durdu..sonra erbil bey ile her gorusmemde seruma inanmadigini soylerdi her seferinde..ve bu transferde gecenkilerde oldugu gibi deltacortil ya da prednol gbi bagisiklik baskilayici hap kullaniyorum..ve bu tedavide serum vermedi bana..dun bana dedi ki senin sorunun asla bebek tutunmamasi deil bunu kanitlamis olduk dedi..benm bebislrm tutunuyo ama saglikli olmuyodu..simdi bu gebeligimde dilerin saglikla devam eder..tedirginim bekliyorum Allaha sigindim..demem o ki bagisiklik haplari baya etkili oluyo..sanada fayda edecek insaallah..guzel haberlerde bulusmak dilegiyle..
evet surpriz ki ne surpriz..dilerim Rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder canim..seninde bu sefer hersey cok guzel olacak Allahin izniyle..guzel haberlerle geleceksin insaallah...
Gunaydinnnnnn canlarimmmmmmm....Sagligimiza huzurumuza elimizde olan guzelliklere Rabbimizin bize verdiklerine sukurle karsilik verdigimiz aydin gunlerimiz olsun insaallah...
evet daha once baskent adanadaymis..simdi kadikoy acibademde..nasildi o zmnAdanadan benim Dr du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?