2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

sagol bıtanem gıttıkce arttı gece gunduz afedersın agzıma bısey atayım kusuyorum hemen yıyımıyoum hıc bısey busefer kusunca mıydede bısey olmadıgı ıcın yemek borum agzım nasıl yanıyo acıyo beslenemedım ıcınde bıtkın halsız kalıp sureklı uyuyorum inşallah sende olmaz bıtanem cuma gunu kontrole gıtcam kalp atısını duymaya rısklı gebelık doktoruna nasıl gıdıcam bılmıyorum arabada mıydem fena olur kesın mıllet bısey der dıye korkuyorum ıett gıtcaz mecbur inşallah sende bulantı olmaz canım kotu bulantı ınşallah benımkıde gecer yavruyu saglıcakla kucagıma almak hepımıze kucgımıza almak nasıp olsun ınşallah

beyaz leblebi yedin mi iyi gelebilir.

Bu durumda doğum kontrol hapı verilmesi normal canım adet düzensizliği için veriliyor.

Benimde bulantım oluyo sanki ondan mı bilmiyorum ama aslında bant vericekti bu adetle de başlıcaktı ben bidahaki adete isteyince bu hapı verdi bide canım bilgin var mı bilmiyorum ama çapadan rapor çıkıyo mu

Dr. a gittim kontrole.
6. gün bugün iğnelerin.sol tarafım hiç cevap vermemiş,sağda 8-10-11 mm var, 8 yetişemeyebilir diğerlerine.
diğer tedaviden biliyordum ama gene çok umutlanmışım nedense
cuma tekrar gidicem kanda vericem
cetrotide ada başlıycam, bende durumlar böyle...beklemekten başka çare yok

Selam kızlar....
Çok sık giremiyorum artık kısaca özet geçin bana arada kimler gebiş diye
Rabbim hepinizi bebişleriniz uyurken siz de uyusam mı yoksa kitap mı okusam ikileminde bıraksın inşallahhhhh hemde en kısa zamanda

Canim suan hamilemisin cok sevindim kacinci denemen senindemi tutup dusuyordu benim de oyle oluyor ama ben kese gormedenbdusuyor sizin sorun ne nasil bir tedavi uyguladi doktor ne gibi ilaclar kullandin beni aydinlatirsan sevinirim genetik testlerim yapildi kan pihtisi cikti onada kan sulandirici igne ve corasprin kullandiriyor doktor bagisiklilik hapi olarak prednol vericek haftaya persenbe basliycam ilaclara insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…