- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
amin inşallah.evet oyle Rabbım hepımızın emeklerının karsılıgını versın.. sende durumlar nasıl canım
cgh yi bizmi istiyoruz .yoksa merkez kendisimi yapıyor. bu arada sizlerin de hayırlı haberlerinizi alırız inşaallahPGT fiyatlarından haberim yok canım CGH için de merkezler yaklaşık aynı rakamı alıyorlar..Embriyo başı 400 dolar maliyetli bir işlem biliyorum ama son çare yapılmalı diyorum..Kaç embriyo olursa olsun cgh ye gidecek hepsinden alınan toplam biyopsi ücreti 900 tl...1 embriyo da olsa 10 embriyoda farketmiyor tek fiyat 900 tl...sonra da kaç embriyo göndereceksen embriyo başına 400 dolar ödeniyor..Başka bir merkez de de hayırlı de 1000 tl idi yani aynı..PGT çok çok daha uygun diye biliyorum..
cgh yi bizmi istiyoruz .yoksa merkez kendisimi yapıyor. bu arada sizlerin de hayırlı haberlerinizi alırız inşaallah
amin inşallah.
benim iğnelerin 6. günü. 3 yumoş var şimdilik. (biri çok küçük)
cuma tekrar kontrol ve kan. duruma göre opu belli olur.son durumlar böyle.
teşekkür ederimAmin tatlım...
Doktor durumu değerlendirir gerekli görürse önerir tabii karar çiftlere ait.Genelde ilk denemede önerilmez aileden gelen bilinen bir gen hastalığı olmadığı sürece 2 ve daha sonraki denemelerde yapalım derler..
iyiydi ben memnundumevet daha once baskent adanadaymis..simdi kadikoy acibademde..nasildi o zmn
INSALLAH HEPSI ISTEDIGIN BUYUKLUGE GELIR VE BEBISINE HEMEN KAVUSURSUN CANIM.. Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah aminnamin inşallah.
Biliyorum biliyorum ama işte sanki ilk muayenede çoktu ya sonrada hiç olmazsa bir kısmı devam eder diye düşünmüştüm.Şekerpancarım canım tek yumurta ile ne çok gebe kalan ve doğuran kızlar oldu bir bilsen...
Bize 1 tane de yeter laf olsun diye söylemiyorum bunu...
aminnn inşallah o geriden gelen zıpır da yetişip kaliteli olsa keşke :)INSALLAH HEPSI ISTEDIGIN BUYUKLUGE GELIR VE BEBISINE HEMEN KAVUSURSUN CANIM.. Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah aminn
Biliyorum biliyorum ama işte sanki ilk muayenede çoktu ya sonrada hiç olmazsa bir kısmı devam eder diye düşünmüştüm.
sürekli diyorum bize lazım 1 yumurta bir sperm.bütün insanlar bundan ibaret değilmi.
çok umut yüklemişim onu anladım.
teşekkür ederim çok teşekkür ederim.
bir olsun bizim olsun...
en zoru belirsizlik.Bu tedavinden gebe çıkta sen nasıl çıkarsan çık diyorum keşke önümüze engeller stres dolu anlar çıkmasa ama olmuyor..
Anne olmak kolay olsaydı bizlere olurduk zaten..
Her aşaması zor ve stresli Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Tmm canm,ya cok,sevinirm cok,iyi olur gercektenKan pıhtılaşması testleri,eşin ve senin için kanda bakılan kromozom yani genetik test,Tsh,T3,T4 değerlerine,eşinin detaylı sperm testi öyle yalandan bakılanlardan değil teferruatlı bakılıyor spermlerin baş gövde kuyruk anomalilerine kadar söyleniyor yüzdeleri ondan isteyin,bu testlerin adlarına bakayım bana neler yapılmış tam isimleriyle yazarım canım..
evet cnm cok sukur kanda gebelik cikti yarin kese icin cagirdi dr..benim hic dusugum olmadi ama iki defa blast transferi tutmayinca bagusiklik testi istemisti mustafa bey.. tabi bagisikliga gelene kadar tum genetik testler yapilmisti esime de bana da.ama normal hamile kaldim bos gebelik oldu..tuple hamile kaldim kalbi durdu..o yuzden bizim soruna genetik olarak bakiuordu dr..hatta 3.denemede cgh yapilip transfer olucaktim ama embriyolarim cgh lik olamadi ve tedavim iptal oldu..bu kuzum 2.denemeden kalmisti.6.gun dondurulmus embriyosuydu..cok buyuk korkularim var..Rabbime sigindim saglikla devam etsin die..su an deltacortil kullaniyom bagisiklik icin..bundan onceki gebeligimde de prednol kullanmistim..hatta bunda kullanitim die aile hekimibe yazdirdim evde duruuo.ayrica bende pihtilasma olmamasina ragmen hergun gobekten igne yapiom ve coraspib kullaniyom..seninde guzel haberlerini alicax insaallah cnm..dualarimdasin..bana da dua et yarin ilk kontrolllCanim suan hamilemisin cok sevindim kacinci denemen senindemi tutup dusuyordu benim de oyle oluyor ama ben kese gormedenbdusuyor sizin sorun ne nasil bir tedavi uyguladi doktor ne gibi ilaclar kullandin beni aydinlatirsan sevinirim genetik testlerim yapildi kan pihtisi cikti onada kan sulandirici igne ve corasprin kullandiriyor doktor bagisiklilik hapi olarak prednol vericek haftaya persenbe basliycam ilaclara insallah
olabılır bıtanem bı arkadasımın arkadası 3 dusuk yapmıs ve her seferınde pogstranı cok duşukmus sonradan dk soylemıs sen hamıle kalınca butun testlerını yap ıhmal etme
Dr. a gittim kontrole.
6. gün bugün iğnelerin.sol tarafım hiç cevap vermemiş,sağda 8-10-11 mm var, 8 yetişemeyebilir diğerlerine.
diğer tedaviden biliyordum ama gene çok umutlanmışım nedense
cuma tekrar gidicem kanda vericem
cetrotide ada başlıycam, bende durumlar böyle...beklemekten başka çare yok
Şekerpancarım sen hiç canını sıkma..evet söyledikleri gibi 1 olsun bizim olsun :) inşallah o 3 yumoşlarda gelişir kan can olurlar...benim gibi seninkiler de...ilk başlarda hiç cvp vermemişlerdi az gelişiyorlardı sonra iğnenin dozajını artırınca geliştiler..5-6 tane görünüyordu...3 tane toplandı..3 ü de döllenmişti..inşallah seninkilerin de hepsi döllenir...amin inşallah.
hayırlı olsun şimdiden..çabucak geçer 2 ay inşallah..seneye bu ay inşallah bebiş kucağında olur :))))kızlar nasılsınız :) bende gıttım dogu fertılle gorustum sanırım nısan mayıs gıbı baslayacagız :)
amin inşallah.
ya olan oldu artık diyeceğim transferim oldu da...benim anlamadığım benim doktor tedaviye başlamadan önce kan testi istedi onları yaptırmıştım 1 ay önceden (şehir dışından geldiğim için) ama tedavi sırasında hiç kan testi filan istemedi..sizler böyle yazınca kafam karıştı şimdi...bi de hiç bana demedi rahim kalınlığı şu kadar bu kadar diye...transfer olduk mu olduk valla :))iyiydi ben memnundum
Amin insallah canim rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasinhayırlı olsun şimdiden..çabucak geçer 2 ay inşallah..seneye bu ay inşallah bebiş kucağında olur :))))
inşallah bu defa bebeğin senin olur seni hiç bırakmasın yarın kesecikleri görürsün inşallah güzel haberler verirsin inşallah canım dualarım seninle banada dua et canım çok ihtiyacım var inşallah benimde olurevet cnm cok sukur kanda gebelik cikti yarin kese icin cagirdi dr..benim hic dusugum olmadi ama iki defa blast transferi tutmayinca bagusiklik testi istemisti mustafa bey.. tabi bagisikliga gelene kadar tum genetik testler yapilmisti esime de bana da.ama normal hamile kaldim bos gebelik oldu..tuple hamile kaldim kalbi durdu..o yuzden bizim soruna genetik olarak bakiuordu dr..hatta 3.denemede cgh yapilip transfer olucaktim ama embriyolarim cgh lik olamadi ve tedavim iptal oldu..bu kuzum 2.denemeden kalmisti.6.gun dondurulmus embriyosuydu..cok buyuk korkularim var..Rabbime sigindim saglikla devam etsin die..su an deltacortil kullaniyom bagisiklik icin..bundan onceki gebeligimde de prednol kullanmistim..hatta bunda kullanitim die aile hekimibe yazdirdim evde duruuo.ayrica bende pihtilasma olmamasina ragmen hergun gobekten igne yapiom ve coraspib kullaniyom..seninde guzel haberlerini alicax insaallah cnm..dualarimdasin..bana da dua et yarin ilk kontrolll
canım biz tayfun beyle tanıştığımızda başkent has tüp bebek bölümünün sorumlusuydu beni en çok bir davranışı etkilemişti benim orada(öncesinde 2 dafa başka bir merkezde tedvai olmuştum ) ilk tedavimde tranfer için çağırdılar gittim herkesi aldılar sıra ile ama beni en sona bıraktılar tarnfer ücretini yatırayım dedim yok siz bekleyin dediler sonra tayfun bey sizi bekliyor dediler gidim gel otur karşıma dedi ellerimi tutu bak bu konuşmada canını yakacak üzecek seni ama bu konuşmayı yapmak zorundayız dedi embiryon çok kötü çöp dedi ben bu embiryoyu sana transfer edemem dedi bu hem bana hem sana haksızlık dedi sen 10 gün boyunca ümit edip sonra negatif aldım diye ağlamanı istemiyorum dedi şimdi git adet ol gel yeniden deneyelim dedi TAYFUN BAĞIŞIN bu davranışı beni çok etkiledi istese o embiryoyu (o zaman epikriz de verilmiyordu )transfer eder parasını alırdı işte bu ve benzer durumlardan dolayı ben tayfun hocayı sever ve saygı duyarım kan tahlileri o zaman o merkezde düzenli yapılıyordu rahim kalınlığınıda hemşire dosyaya yazarken duyuyordum tayfun hocanın şöyle bir anlayışı vardı has her şeyi duymasın( olumlu yada olumsuz ) duyarsa stres yapar gerilir bu süreçte stres gerginlik istemediğimiz bir şey derdiya olan oldu artık diyeceğim transferim oldu da...benim anlamadığım benim doktor tedaviye başlamadan önce kan testi istedi onları yaptırmıştım 1 ay önceden (şehir dışından geldiğim için) ama tedavi sırasında hiç kan testi filan istemedi..sizler böyle yazınca kafam karıştı şimdi...bi de hiç bana demedi rahim kalınlığı şu kadar bu kadar diye...transfer olduk mu olduk valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?