2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

evet doğru söylüyorsun çünkü..ben de onunla konuşurken bunları sezmiştim ama diğer arkadaşların yazdıklarını görünce benden neden kas testi hiç istenmedi tedavi sırasında..demekki gerek görülmedi galiba..zaten o hastanede olmamın nedeni tayfun hoca olduğu için ben de bi tavsiye üzerine gittim zaten..hayırlısı artık bundan sonrası Cenabı Allah ın takdiri..

insan kendi dertleriyle uğraşırken başka bir laf gelip insanın acısını yenilemesi kadar zor brşey yok çok zor günler yaşıyorum çok zor anne olamamak rabbim yardım etsin canım şuan çok acıyor etrafından sen daha çok doktorlara gidip gelirsin demek şuan gözyaşlarıma neden oldu bu laf kimse anlamıyor beni içim yanıyor sadece içimi dökmek istedim

Canim sen canını sıkma ama inan bu durumu yaşamayan bilmez. Benim de etrafimda cok çabuk hamile kalıp durumdan anlamayip konuşan cok insan var. Ben de yapım gereği bu tür şeyleri ailem dışında kimseyle paylasmam. Söyledikleri sözler hep canımı yakar

Kızlar hayırlı aksamlar günlerdir hastahaneye git gel yorgunluktan nete bile giremedim sonunda büyük maçın ilk rövanşı yarın nasipse yarın yumurtalarım toplanıcak dualarınızı benden eksik etmeyin yukarda olduğu için anestezi alıcam biraz tırsaklık var anlıyacağınız hepinizi çok öptüm iyi geceler

Tayfun hoca aracı canım Rabbim güldürsün inş

Hayırlı olsun canım allah sonu güzel bir tedavi nasip etsin inş

Aynen canim cok zor bende icime atip evde kendi kendime agliyorum rabbim yuzumuzu guldursn

Canım Allah yardımcın olsun şimdi hastane yollarındasındır kesin..

hayırlısıyla git, birbirinden kaliteli bi sürüüüü yumoşun olsun inşallahhh

canım 5 yıldır bebek istiyorum ve hep sorunlar yaşadım insanlarla
bir laf söyleseler ağlardım
ama bende bir yöntem buldum hiç beklemedikleri cevabı veriyorum onlara SANANE diyorum
kim olursa olsun Allahın takdirine kim oluyormuş o da konuşuyor
üzülme bu lafı söyleyene Allahın çok güzel cevabı olacaktır
sen inanmaktan vazgeçme

Günaydın kizlaar başımda bi agri ile uyandim bu sabah hayırlısı olsun ne diyeyim. Herkes icin güzel bir gün olmasını diliyorum

annem en sevdiğim cevap(yerinde ve zamanında ) SANANE

İnşallahhh inşallah
canım ben dr.a sürekli soruyorum yattığım yerden rahim nasıl kaç çizgi falan diye.o da belki söylemek istemiyor aslında ama ben sorunca mecbur kalıyor.
kan testinide kendi istiyor. kan vermek benim için mücadele dolu, fenalaşıyorum falan.ama mecbur :)
hayırlı haberlerini alırız inşallahhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…