evet doğru söylüyorsun çünkü..ben de onunla konuşurken bunları sezmiştim ama diğer arkadaşların yazdıklarını görünce benden neden kas testi hiç istenmedi tedavi sırasında..demekki gerek görülmedi galiba..zaten o hastanede olmamın nedeni tayfun hoca olduğu için ben de bi tavsiye üzerine gittim zaten..hayırlısı artık bundan sonrası Cenabı Allah ın takdiri..canım biz tayfun beyle tanıştığımızda başkent has tüp bebek bölümünün sorumlusuydu beni en çok bir davranışı etkilemişti benim orada(öncesinde 2 dafa başka bir merkezde tedvai olmuştum ) ilk tedavimde tranfer için çağırdılar gittim herkesi aldılar sıra ile ama beni en sona bıraktılar tarnfer ücretini yatırayım dedim yok siz bekleyin dediler sonra tayfun bey sizi bekliyor dediler gidim gel otur karşıma dedi ellerimi tutu bak bu konuşmada canını yakacak üzecek seni ama bu konuşmayı yapmak zorundayız dedi embiryon çok kötü çöp dedi ben bu embiryoyu sana transfer edemem dedi bu hem bana hem sana haksızlık dedi sen 10 gün boyunca ümit edip sonra negatif aldım diye ağlamanı istemiyorum dedi şimdi git adet ol gel yeniden deneyelim dedi TAYFUN BAĞIŞIN bu davranışı beni çok etkiledi istese o embiryoyu (o zaman epikriz de verilmiyordu )transfer eder parasını alırdı işte bu ve benzer durumlardan dolayı ben tayfun hocayı sever ve saygı duyarım kan tahlileri o zaman o merkezde düzenli yapılıyordu rahim kalınlığınıda hemşire dosyaya yazarken duyuyordum tayfun hocanın şöyle bir anlayışı vardı has her şeyi duymasın( olumlu yada olumsuz ) duyarsa stres yapar gerilir bu süreçte stres gerginlik istemediğimiz bir şey derdi
insan kendi dertleriyle uğraşırken başka bir laf gelip insanın acısını yenilemesi kadar zor brşey yok çok zor günler yaşıyorum çok zor anne olamamak rabbim yardım etsin canım şuan çok acıyor etrafından sen daha çok doktorlara gidip gelirsin demek şuan gözyaşlarıma neden oldu bu laf kimse anlamıyor beni içim yanıyor sadece içimi dökmek istedim
Tayfun hoca aracı canım Rabbim güldürsün inşevet doğru söylüyorsun çünkü..ben de onunla konuşurken bunları sezmiştim ama diğer arkadaşların yazdıklarını görünce benden neden kas testi hiç istenmedi tedavi sırasında..demekki gerek görülmedi galiba..zaten o hastanede olmamın nedeni tayfun hoca olduğu için ben de bi tavsiye üzerine gittim zaten..hayırlısı artık bundan sonrası Cenabı Allah ın takdiri..
Hayırlı olsun canım allah sonu güzel bir tedavi nasip etsin inşKızlar hayırlı aksamlar günlerdir hastahaneye git gel yorgunluktan nete bile giremedim sonunda büyük maçın ilk rövanşı yarın nasipse yarın yumurtalarım toplanıcak dualarınızı benden eksik etmeyin yukarda olduğu için anestezi alıcam biraz tırsaklık var anlıyacağınız hepinizi çok öptüm iyi geceler
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım allah sonu güzel bir tedavi nasip etsin inş
Aynen canim cok zor bende icime atip evde kendi kendime agliyorum rabbim yuzumuzu guldursnCanim sen canını sıkma ama inan bu durumu yaşamayan bilmez. Benim de etrafimda cok çabuk hamile kalıp durumdan anlamayip konuşan cok insan var. Ben de yapım gereği bu tür şeyleri ailem dışında kimseyle paylasmam. Söyledikleri sözler hep canımı yakar
Canım Allah yardımcın olsun şimdi hastane yollarındasındır kesin..Kızlar hayırlı aksamlar günlerdir hastahaneye git gel yorgunluktan nete bile giremedim sonunda büyük maçın ilk rövanşı yarın nasipse yarın yumurtalarım toplanıcak dualarınızı benden eksik etmeyin yukarda olduğu için anestezi alıcam biraz tırsaklık var anlıyacağınız hepinizi çok öptüm iyi geceler
GunaydinnnnGüüünnnaaayyddıınnnnn...
Birbirinden datlu kızçelerim...
hayırlısıyla git, birbirinden kaliteli bi sürüüüü yumoşun olsun inşallahhhKızlar hayırlı aksamlar günlerdir hastahaneye git gel yorgunluktan nete bile giremedim sonunda büyük maçın ilk rövanşı yarın nasipse yarın yumurtalarım toplanıcak dualarınızı benden eksik etmeyin yukarda olduğu için anestezi alıcam biraz tırsaklık var anlıyacağınız hepinizi çok öptüm iyi geceler
canım 5 yıldır bebek istiyorum ve hep sorunlar yaşadım insanlarlainsan kendi dertleriyle uğraşırken başka bir laf gelip insanın acısını yenilemesi kadar zor brşey yok çok zor günler yaşıyorum çok zor anne olamamak rabbim yardım etsin canım şuan çok acıyor etrafından sen daha çok doktorlara gidip gelirsin demek şuan gözyaşlarıma neden oldu bu laf kimse anlamıyor beni içim yanıyor sadece içimi dökmek istedim
günaydınlarrrrGüüünnnaaayyddıınnnnn...
Birbirinden datlu kızçelerim...
annem en sevdiğim cevap(yerinde ve zamanında ) SANANEcanım 5 yıldır bebek istiyorum ve hep sorunlar yaşadım insanlarla
bir laf söyleseler ağlardım
ama bende bir yöntem buldum hiç beklemedikleri cevabı veriyorum onlara SANANE diyorum
kim olursa olsun Allahın takdirine kim oluyormuş o da konuşuyor
üzülme bu lafı söyleyene Allahın çok güzel cevabı olacaktır
sen inanmaktan vazgeçme
Şekerpancarım sen hiç canını sıkma..evet söyledikleri gibi 1 olsun bizim olsun :) inşallah o 3 yumoşlarda gelişir kan can olurlar...benim gibi seninkiler de...ilk başlarda hiç cvp vermemişlerdi az gelişiyorlardı sonra iğnenin dozajını artırınca geliştiler..5-6 tane görünüyordu...3 tane toplandı..3 ü de döllenmişti..inşallah seninkilerin de hepsi döllenir...
İnşallahhh inşallahya olan oldu artık diyeceğim transferim oldu da...benim anlamadığım benim doktor tedaviye başlamadan önce kan testi istedi onları yaptırmıştım 1 ay önceden (şehir dışından geldiğim için) ama tedavi sırasında hiç kan testi filan istemedi..sizler böyle yazınca kafam karıştı şimdi...bi de hiç bana demedi rahim kalınlığı şu kadar bu kadar diye...transfer olduk mu olduk valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?