2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

günaydın kızceler bugun devlet hastanesınden randevu aldık bakalım nasıl gecıcek kalp atısını duyabılcekmıyız merak ıcındeyım kızlar ozelde randevu almıstım ıptal ettım muayene ucretı 150 dı tub bebek doktorum dahıl 4 doktorlara gıttım ıgnemeselesı ıcın ama bu nezamana kadar boyle devam eebılırkı ayda 4 veya 5 doktora gıdememkı maddı manevı anlamdada pıskolojıkmede cok zor olur bu ınşallah ıyı bı dk devam edebırım dua edın bana

bır yanımda sen tedbırını aldın elınden gelen herseyı yaptın allaha tevekkul et ona sıgın kün feyekün older ve olur dıyorum allah ısterse herseye ragmen dogar ama rabbım rıskını yazmadıysa omru yoksa naparsan yap dogmaz dıyorum ınanın bende bılmıyorum

Kizlaaaarr..mustafa acet le tedavi olan var mi aranızda? Bana az bilgi verebilir misiniz?

yarın yumiler bol ve kaliteli çıkar inşlh cnm ....
cnm haklısın sorun olmadığı müddetçe başka başka dr. gitmek hem maddi hemde manevi sıkıntı yapıyor insanda olsun devlet hast. bugün pıt pıtmış sesleri ben daha duymadım ama inşlh o sesleri duyarsın canlı canlı.....

allah razı olsun canım ınsallah en kısa zamnda sen duy mınnagının kalp sesını ve butun arkadaslarda aminn ecmaınn canım bende pıhtılaşma var bıtande kaybım oldugu ıcın cok korkuyorum ıgne dozu yetersızdır dıye gezıyorum doktor doktor bakalım daha gezmıcam bı doktorla devam etmek en dogrusu tevkul etmek lazım sanırım ben elımden gelen herseyı yaptım

amin cnm bu sefer sağlıkla devam edecek inşlh hamileliğin cnm
haklısın korkular peşimizi bırakmıyor ki.. kucağımıza alana kadar korku hepp olucak ama inşlh zor günleri atlatttın bundan sonrası daha güzel ve daha neşeli geçer cnm ...

Kizlaaarrr..aranızda mustafa acet e tedavi olan var mi? Biraz bilgi verebilir misiniz bana???

aminnnn bıtanem ınşallah dedıgın gıbı korkular hep pesımızde ınsallah guzel devam eder her ınşallah kucaklarımıza almak nasıp olsun saglıkla sıhatle

kızlar doktordan geldım 2 dakka muyane ettı bebek kesesı var yol kesısın var bebek 7+5 gnluk dedı bebegı goremedı kalp atısı yok 10 gun sonra gel dedı ama kızlar ımkansız 6+3 gunluk henuz hanı normal bı gebelık olsa eerken dollenme dıyebılırız ama tıransver bellı son adet tarıhım bellı mumkunmu boyle bısey zaten 2 dakka surmedı muyane testlere bakma konusma anlamdım krokuyorum ya bebek yoksa

TRANSFER TARİHİN NEDİR? ADET TARİHİN NE?

Kızlar transfer Gününü saymazsak bugün 10. Gün dayanamadım hcg yaptırdım 87.40 çıktı ancak çok şiştim ve çok ağrım var doktora gittim ohss olmuşum hastaneye yatmam gerekebilirmiş yarın sonuçlara göre belli olcak üzüleyimmi sevineyimmi anlamadım canım çok sıkkın

Canım ne iğnesi için doktora gittin hep?

Canım sonuç için gözün Aydın

Canım karından mı baktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…