2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım tebrık ederım gozun aydın ohs ıcınde buyuk gecmıs olsun bende oldum amacabuk atlattım sende hahıf atlat ınslllah

canım 24 ocak adet tarıhım 13 şubat tıransver tarıhım cok korkuyorum
ya acaba sen transferi o dr adetimi sayıyo dedim ama... üzülme tatlım sakin ol....6+3 bence de... inşallahhhh devam eder sağlıkla... ama ne kadar stres o kadar kötü

evet canım karından baktı devlet hastanesınde gıttım dedım bıde ordakı doktordan fıkır alım ama ıyıce moralım bozuldu geldım
Canım bence vajinal de baktırsan iyi olur. Ben 12 . Haftanın bitimine kadar hep vajinal muayene oldum. Hiç de bi sıkıntı olmadı. Ama eğer 6+3 se henüz bebiş küçük, duyulmayadabilir. 7 . Haftalarda da duyan Bayağı oluyor çünkü.

Yazdırması mı zor oldu canım? Ben çok kolay alıyorum ilacı.
yok canım rahatca alıyorum benım zatan raporum var 06 lık kullanıyorm benım dktor doktor gezme sebebım hanı belkı doz esıktır belkı az gelır dıyeydı

sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh

ohss yi atlamışım değeri görünce
çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın

ya acaba sen transferi o dr adetimi sayıyo dedim ama... üzülme tatlım sakin ol....6+3 bence de... inşallahhhh devam eder sağlıkla... ama ne kadar stres o kadar kötü
bıtanem ne son adet tarıhımı sordu nede tıransver gunumu sormadıkı hıc bısey ultrasona bakarak soyledı gecen hamılelıgımde 6+2 gunlukken karından kesebıle gorunmemıstı allatn bakınca hem keseyı hem kalp atısını duymustu amınnn canım allah razı olsun

haklısın aslında canım otekı gebelıgımde 6+2 gunllukken kese bıle gorunmemıstı karından alttan bakınca hem kese hem kalp atısı duymustu en ıyısı beklemek yapıcak bısey yok allah ne yazdıysa o ınsallah hersey gusel devam eder

ha karından muayeneeee.... ya o ultrason makinesi göre bile farklılık gösteriyo tatlım yaaaa.... amaaaannnn neyse hiç düşünme sen...... Allaha emanet... dr fikri almak iyi ama abartma bence; aklın hepten karışmış sanki dimi

aynen bıtanem aklım ıyıce karıstı busefe rkorkuda eklendı ama dedgın gıbı karından baktı bıde devlet hastanıse kac hastaya baıyor aral acele telasla 2 dakka surmuyor hersey en ıyısı beklemek keske erkenden gıtmeseydım beklıycam 9 haftalık olana kadar ınşallah allaha emanet kucaga almayı nasıp eylesın rabbım ınşallah

Arkadaşlar merhaba tüp bebek için nereye gitmeliyim diye sormuştum hatırlarsanız E egunal güvenerek prof. Dr. Bülent Tıraş'a gittim bu arada benim sorunum rezerv azlığı memnun kaldım Bülent Beyden beni çok güzel karşıladı standart bebek tedavisinde şansının düşük olduğunu embriyo havuzu yöntemini yapacaklarını söyledi böylece şansımın daha da artacağını söyledi tabi ben de hazırlıklı gittim soracaklarını not aldım falan gayet net cevaplarla beni tatmin etti bana aklı çok yumurtası az dedi sen akıllı bir kızsın dedi moralini bozma dedi kısacası doktoruma güvendim iki ay ilaç tedavisi göreceğim iki ay sonra tüp bebek tedavim başlayacak tedavim 6 ay kadar sürecek uzun stresli maddi manevi yıpratıcı bir dönem beni bekliyor Rabbim sonucunu güzel etsin inşAllah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşAllah.. Hamile olan arkadaşlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.. banada dua edin lütfen..

ohs nedır ben anlamıyorumda​

Allah yardimcin olsun canim..hayirli zamanda guzel haberleri bizimle paymasman dilegiyle..

canım inşallah iyi sonuç alırsın ohss belirtisi cok karın agrısı ve şişlikmi bendede var korkuyorum

canımm devlet has kalp atışı duyulmaz çünkü usg çok eski hiç kafana takma benim kız kardeşim 6 aylık hamileyken cinsiyetini göremiyorum demişti devlet dr

canım tebrık ederım gozun aydın ohs ıcınde buyuk gecmıs olsun bende oldum amacabuk atlattım sende hahıf atlat ınslllah
üzülme nolur hem üstten bakmış hem de ne yazıkki devlet kadın doğum dr.ları tüp bebek v.s. çk uzaklar böyle durumlardan.
karından görüneceğini düşünmemiştim hiç.en az 8-9 haftalık olması gerektiğini biliyorum..
sen içini ferah tut Allah a emanetsiniz.

zün aydın canımmm değerin gayet iyi katlayarak devam etsin ohss bazan tranferden sonrada gelişebiliyor hiçkorkma has yatarsın 3 5 güne bebişnle evindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…