canım tebrık ederım gozun aydın ohs ıcınde buyuk gecmıs olsun bende oldum amacabuk atlattım sende hahıf atlat ınslllahKızlar transfer Gününü saymazsak bugün 10. Gün dayanamadım hcg yaptırdım 87.40 çıktı ancak çok şiştim ve çok ağrım var doktora gittim ohss olmuşum hastaneye yatmam gerekebilirmiş yarın sonuçlara göre belli olcak üzüleyimmi sevineyimmi anlamadım canım çok sıkkın
ya acaba sen transferi o dr adetimi sayıyo dedim ama... üzülme tatlım sakin ol....6+3 bence de... inşallahhhh devam eder sağlıkla... ama ne kadar stres o kadar kötücanım 24 ocak adet tarıhım 13 şubat tıransver tarıhım cok korkuyorum
Canım bence vajinal de baktırsan iyi olur. Ben 12 . Haftanın bitimine kadar hep vajinal muayene oldum. Hiç de bi sıkıntı olmadı. Ama eğer 6+3 se henüz bebiş küçük, duyulmayadabilir. 7 . Haftalarda da duyan Bayağı oluyor çünkü.evet canım karından baktı devlet hastanesınde gıttım dedım bıde ordakı doktordan fıkır alım ama ıyıce moralım bozuldu geldım
yok canım rahatca alıyorum benım zatan raporum var 06 lık kullanıyorm benım dktor doktor gezme sebebım hanı belkı doz esıktır belkı az gelır dıyeydıYazdırması mı zor oldu canım? Ben çok kolay alıyorum ilacı.
sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhKızlar transfer Gününü saymazsak bugün 10. Gün dayanamadım hcg yaptırdım 87.40 çıktı ancak çok şiştim ve çok ağrım var doktora gittim ohss olmuşum hastaneye yatmam gerekebilirmiş yarın sonuçlara göre belli olcak üzüleyimmi sevineyimmi anlamadım canım çok sıkkın
bıtanem ne son adet tarıhımı sordu nede tıransver gunumu sormadıkı hıc bısey ultrasona bakarak soyledı gecen hamılelıgımde 6+2 gunlukken karından kesebıle gorunmemıstı allatn bakınca hem keseyı hem kalp atısını duymustu amınnn canım allah razı olsunya acaba sen transferi o dr adetimi sayıyo dedim ama... üzülme tatlım sakin ol....6+3 bence de... inşallahhhh devam eder sağlıkla... ama ne kadar stres o kadar kötü
haklısın aslında canım otekı gebelıgımde 6+2 gunllukken kese bıle gorunmemıstı karından alttan bakınca hem kese hem kalp atısı duymustu en ıyısı beklemek yapıcak bısey yok allah ne yazdıysa o ınsallah hersey gusel devam ederCanım bence vajinal de baktırsan iyi olur. Ben 12 . Haftanın bitimine kadar hep vajinal muayene oldum. Hiç de bi sıkıntı olmadı. Ama eğer 6+3 se henüz bebiş küçük, duyulmayadabilir. 7 . Haftalarda da duyan Bayağı oluyor çünkü.
ha karından muayeneeee.... ya o ultrason makinesi göre bile farklılık gösteriyo tatlım yaaaa.... amaaaannnn neyse hiç düşünme sen...... Allaha emanet... dr fikri almak iyi ama abartma bence; aklın hepten karışmış sanki dimibıtanem ne son adet tarıhımı sordu nede tıransver gunumu sormadıkı hıc bısey ultrasona bakarak soyledı gecen hamılelıgımde 6+2 gunlukken karından kesebıle gorunmemıstı allatn bakınca hem keseyı hem kalp atısını duymustu amınnn canım allah razı olsun
aynen bıtanem aklım ıyıce karıstı busefe rkorkuda eklendı ama dedgın gıbı karından baktı bıde devlet hastanıse kac hastaya baıyor aral acele telasla 2 dakka surmuyor hersey en ıyısı beklemek keske erkenden gıtmeseydım beklıycam 9 haftalık olana kadar ınşallah allaha emanet kucaga almayı nasıp eylesın rabbım ınşallahha karından muayeneeee.... ya o ultrason makinesi göre bile farklılık gösteriyo tatlım yaaaa.... amaaaannnn neyse hiç düşünme sen...... Allaha emanet... dr fikri almak iyi ama abartma bence; aklın hepten karışmış sanki dimi
Kızlar transfer Gününü saymazsak bugün 10. Gün dayanamadım hcg yaptırdım 87.40 çıktı ancak çok şiştim ve çok ağrım var doktora gittim ohss olmuşum hastaneye yatmam gerekebilirmiş yarın sonuçlara göre belli olcak üzüleyimmi sevineyimmi anlamadım canım çok sıkkın
Allah yardimcin olsun canim..hayirli zamanda guzel haberleri bizimle paymasman dilegiyle..Arkadaşlar merhaba tüp bebek için nereye gitmeliyim diye sormuştum hatırlarsanız E egunal güvenerek prof. Dr. Bülent Tıraş'a gittim bu arada benim sorunum rezerv azlığı memnun kaldım Bülent Beyden beni çok güzel karşıladı standart bebek tedavisinde şansının düşük olduğunu embriyo havuzu yöntemini yapacaklarını söyledi böylece şansımın daha da artacağını söyledi tabi ben de hazırlıklı gittim soracaklarını not aldım falan gayet net cevaplarla beni tatmin etti bana aklı çok yumurtası az dedisen akıllı bir kızsın dedi moralini bozma dedi kısacası doktoruma güvendim iki ay ilaç tedavisi göreceğim iki ay sonra tüp bebek tedavim başlayacak tedavim 6 ay kadar sürecek uzun stresli maddi manevi yıpratıcı bir dönem beni bekliyor Rabbim sonucunu güzel etsin inşAllah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşAllah.. Hamile olan arkadaşlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.. banada dua edin lütfen..
canım karından görünmez ki korkma lütfencanım 24 ocak adet tarıhım 13 şubat tıransver tarıhım cok korkuyorum
canım inşallah iyi sonuç alırsın ohss belirtisi cok karın agrısı ve şişlikmi bendede var korkuyorumKızlar transfer Gününü saymazsak bugün 10. Gün dayanamadım hcg yaptırdım 87.40 çıktı ancak çok şiştim ve çok ağrım var doktora gittim ohss olmuşum hastaneye yatmam gerekebilirmiş yarın sonuçlara göre belli olcak üzüleyimmi sevineyimmi anlamadım canım çok sıkkın
Aynen canımmm şüpheleniyorsanız git biranönce çok yumurtası toplananlarda oluyormuşcanım inşallah iyi sonuç alırsın ohss belirtisi cok karın agrısı ve şişlikmi bendede var korkuyorum
Hem gözün aydın hem çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versinde bir an önce gebeliğin keyfini sürmeye başla...Aynen canımmm şüpheleniyorsanız git biranönce çok yumurtası toplananlarda oluyormuş
kızlar doktordan geldım 2 dakka muyane ettı bebek kesesı var yol kesısın var bebek 7+5 gnluk dedı bebegı goremedı kalp atısı yok 10 gun sonra gel dedı ama kızlar ımkansız 6+3 gunluk henuz hanı normal bı gebelık olsa eerken dollenme dıyebılırız ama tıransver bellı son adet tarıhım bellı mumkunmu boyle bısey zaten 2 dakka surmedı muyane testlere bakma konusma anlamdım krokuyorum ya bebek yoksa
canımm devlet has kalp atışı duyulmaz çünkü usg çok eski hiç kafana takma benim kız kardeşim 6 aylık hamileyken cinsiyetini göremiyorum demişti devlet drkızlar doktordan geldım 2 dakka muyane ettı bebek kesesı var yol kesısın var bebek 7+5 gnluk dedı bebegı goremedı kalp atısı yok 10 gun sonra gel dedı ama kızlar ımkansız 6+3 gunluk henuz hanı normal bı gebelık olsa eerken dollenme dıyebılırız ama tıransver bellı son adet tarıhım bellı mumkunmu boyle bısey zaten 2 dakka surmedı muyane testlere bakma konusma anlamdım krokuyorum ya bebek yoksa
üzülme nolur hem üstten bakmış hem de ne yazıkki devlet kadın doğum dr.ları tüp bebek v.s. çk uzaklar böyle durumlardan.canım tebrık ederım gozun aydın ohs ıcınde buyuk gecmıs olsun bende oldum amacabuk atlattım sende hahıf atlat ınslllah
çok yumurtası toplanılanlarda karşılaşılan bir durum.şişkinlik nefes alamama ilerisinde ise kusma v.s. olabilirmiş. yumurta toplandıktan sonra ortaya çıkabiliyor ya da transfer sonrası nadir olarak...
ohs nedır ben anlamıyorumda
gözün aydın canımmm değerin gayet iyi katlayarak devam etsin ohss bazan tranferden sonrada gelişebiliyor hiçkorkma has yatarsın 3 5 güne bebişnle evindesinKızlar transfer Gününü saymazsak bugün 10. Gün dayanamadım hcg yaptırdım 87.40 çıktı ancak çok şiştim ve çok ağrım var doktora gittim ohss olmuşum hastaneye yatmam gerekebilirmiş yarın sonuçlara göre belli olcak üzüleyimmi sevineyimmi anlamadım canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?