2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

a
allah hepınızden razı olsun ınanın cok kotuyum ıcımı ferahlattınız rahatlattınız ınşallah bıdahakı gıdıdımde bebegı ve kalp atısını gorebılırısm sorunsuz devam eder ınşallah amınn

canımm devlet has kalp atışı duyulmaz çünkü usg çok eski hiç kafana takma benim kız kardeşim 6 aylık hamileyken cinsiyetini göremiyorum demişti devlet dr
cok sagol canım aslında benı korkutan yolk kesesını bebegın kesını gorup bebegı gormemesıydı ama haklısınız dedgın gıı eskı ultrason aletı zaten cok kısa baktı anlamadım hıc bısey bende

Selam canim sen artık en tatli zamanları yasamaya başladın küçük seylere takılıp boş yere evham yapma keyfine var bebisinin. Allahim sağlıcakla tamamına erdirsin artik canım

a
Selam canim sen artık en tatli zamanları yasamaya başladın küçük seylere takılıp boş yere evham yapma keyfine var bebisinin. Allahim sağlıcakla tamamına erdirsin artik canım
Allah razı olsun amın bıtaenm ınşallah darısı hepınızın basına Allah hepımızın yuzunu guldursun tamamına erdırsın haklısın zaten 9 haftalık olana kadar artık dk gıtmeyı dusunmuyorum boşa moralım bozuluyor

Yeni

İyi Akşamlar kızlar çok şükür iyiyim güzel bir opu du hafta ilk denememde daha güzel geçti diyebilirim şuan biraz ağrım var gazla karışık sanki ...Sıra hastaneden gelecek güzel haberi beklemek ve Bebeğimi almaya gitmek

Aminnnn cnm dilerim Rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder...bugun mucizemin kucuk kesesini gordum..cok guzeldi..ilk resmin i verdi dr..sizlere de dua ettim hep..12 gun sonra kalp atisina cagirdi..Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin..Aminnnn

O agri yarina gececek insaallah canim...kan can olsunlar seni anne yapsinlar insallah..guzel olacak insaallah...

Süper bi haber canım bundan sonrası icin de hayırlı haberler almanı temenni ederim.

Tebrik ederim cnm..inşallah değerin artarak gider..OHSS için de çok geçmiş olsun..bi an önce atlatırsın inşallah..

evet canım karından baktı devlet hastanesınde gıttım dedım bıde ordakı doktordan fıkır alım ama ıyıce moralım bozuldu geldım
Bulutefe sen içini rahat tut..arkadaşların dediği gibi karından iyi görülmez...hem devlet hst böyle oluyor genelde..moralini yüksek tut sen...bebişin seninle üzme onu :)

Guzel canini ve mucizeni bos yere uzme..devletteki ultrasonlar cok eski ve gostermiuo..hemde karindan hiccc yani..cok kafana takiuosan anlasmali ozel klinige git baktir bence..en fazla elli falan oluyo fark cnm..hem bebegini gorursun hem de bu sureui zehirr etmezsin kendine..onun minik kalbi atiyordur ve o Görememistirrrrrr..

tebriklerrrrrr cnmmm...gayet guzellll..kat kat artsin insaallah..saglikla kucağına al insaallah.ohss zaten gebelik belirtisidirrr

Hayırlı olsun tedavin arkadaşım..İnşallah bu tedavinle bebeğine kavuşursun.

Süper bi haber canım ne mutlu sana darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…