- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
allah hepınızden razı olsun ınanın cok kotuyum ıcımı ferahlattınız rahatlattınız ınşallah bıdahakı gıdıdımde bebegı ve kalp atısını gorebılırısm sorunsuz devam eder ınşallah amınnüzülme nolur hem üstten bakmış hem de ne yazıkki devlet kadın doğum dr.ları tüp bebek v.s. çk uzaklar böyle durumlardan.
karından görüneceğini düşünmemiştim hiç.en az 8-9 haftalık olması gerektiğini biliyorum..
sen içini ferah tut Allah a emanetsiniz.
cok sagol canım aslında benı korkutan yolk kesesını bebegın kesını gorup bebegı gormemesıydı ama haklısınız dedgın gıı eskı ultrason aletı zaten cok kısa baktı anlamadım hıc bısey bendecanımm devlet has kalp atışı duyulmaz çünkü usg çok eski hiç kafana takma benim kız kardeşim 6 aylık hamileyken cinsiyetini göremiyorum demişti devlet dr
allah razı olsun canım haklısın ıcımı cok rahatlatınız hepınızden allah razı olsun cok sagoluncanım karından görünmez ki korkma lütfen
Ayyy Allah korusunçok yumurtası toplanılanlarda karşılaşılan bir durum.şişkinlik nefes alamama ilerisinde ise kusma v.s. olabilirmiş. yumurta toplandıktan sonra ortaya çıkabiliyor ya da transfer sonrası nadir olarak...
a
allah hepınızden razı olsun ınanın cok kotuyum ıcımı ferahlattınız rahatlattınız ınşallah bıdahakı gıdıdımde bebegı ve kalp atısını gorebılırısm sorunsuz devam eder ınşallah amınn
Allah razı olsun amın bıtaenm ınşallah darısı hepınızın basına Allah hepımızın yuzunu guldursun tamamına erdırsın haklısın zaten 9 haftalık olana kadar artık dk gıtmeyı dusunmuyorum boşa moralım bozuluyorSelam canim sen artık en tatli zamanları yasamaya başladın küçük seylere takılıp boş yere evham yapma keyfine var bebisinin. Allahim sağlıcakla tamamına erdirsin artik canım
Âmin CanımHem gözün aydın hem çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versinde bir an önce gebeliğin keyfini sürmeye başla...
Rabbim tamamına erdirsin
İnşallah canım değerim iyimi gerçekten sence burada hep 300 500 leri okuyozdagözün aydın canımmm değerin gayet iyi katlayarak devam etsin ohss bazan tranferden sonrada gelişebiliyor hiçkorkma has yatarsın 3 5 güne bebişnle evindesin
Çok teşekkür ederim pozitif sonuç tüm acıları unutturduSelam kızlar P polikistik arkadaşı mıza hem geçmiş olsun diyorum hem de tebrik ediyorum
İki uc gundur giremedim canim sonucun ne oldu inss iyi olmustur sonucunÇok teşekkür ederim pozitif sonuç tüm acıları unutturdu
Aminnnn cnm dilerim Rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder...bugun mucizemin kucuk kesesini gorduminşallah bfa bebeğin senin olur seni hiç bırakmasın yarın kesecikleri görürsün inşallah güzel haberler verirsin inşallah canım dualarım seninle banada dua et canım çok ihtiyacım var inşallah benimde olur
O agri yarina gececek insaallah canim...kan can olsunlar seni anne yapsinlar insallah..guzel olacak insaallah...Yeni
İyi Akşamlar kızlar çok şükür iyiyim güzel bir opu du hafta ilk denememde daha güzel geçti diyebilirim şuan biraz ağrım var gazla karışık sanki ...Sıra hastaneden gelecek güzel haberi beklemek ve Bebeğimi almaya gitmek
Yeni
İyi Akşamlar kızlar çok şükür iyiyim güzel bir opu du hafta ilk denememde daha güzel geçti diyebilirim şuan biraz ağrım var gazla karışık sanki ...Sıra hastaneden gelecek güzel haberi beklemek ve Bebeğimi almaya gitmek
Tebrik ederim cnm..inşallah değerin artarak gider..OHSS için de çok geçmiş olsun..bi an önce atlatırsın inşallah..Kızlar transfer Gününü saymazsak bugün 10. Gün dayanamadım hcg yaptırdım 87.40 çıktı ancak çok şiştim ve çok ağrım var doktora gittim ohss olmuşum hastaneye yatmam gerekebilirmiş yarın sonuçlara göre belli olcak üzüleyimmi sevineyimmi anlamadım canım çok sıkkın
Bulutefe sen içini rahat tut..arkadaşların dediği gibi karından iyi görülmez...hem devlet hst böyle oluyor genelde..moralini yüksek tut sen...bebişin seninle üzme onu :)evet canım karından baktı devlet hastanesınde gıttım dedım bıde ordakı doktordan fıkır alım ama ıyıce moralım bozuldu geldım
Guzel canini ve mucizeni bos yere uzme..devletteki ultrasonlar cok eski ve gostermiuo..hemde karindan hiccc yani..cok kafana takiuosan anlasmali ozel klinige git baktir bence..en fazla elli falan oluyo fark cnm..hem bebegini gorursun hem de bu sureui zehirr etmezsin kendine..onun minik kalbi atiyordur ve o Görememistirrrrrr..kızlar doktordan geldım 2 dakka muyane ettı bebek kesesı var yol kesısın var bebek 7+5 gnluk dedı bebegı goremedı kalp atısı yok 10 gun sonra gel dedı ama kızlar ımkansız 6+3 gunluk henuz hanı normal bı gebelık olsa eerken dollenme dıyebılırız ama tıransver bellı son adet tarıhım bellı mumkunmu boyle bısey zaten 2 dakka surmedı muyane testlere bakma konusma anlamdım krokuyorum ya bebek yoksa
tebriklerrrrrr cnmmm...gayet guzellll..kat kat artsin insaallah..saglikla kucağına al insaallah.ohss zaten gebelik belirtisidirrrKızlar transfer Gününü saymazsak bugün 10. Gün dayanamadım hcg yaptırdım 87.40 çıktı ancak çok şiştim ve çok ağrım var doktora gittim ohss olmuşum hastaneye yatmam gerekebilirmiş yarın sonuçlara göre belli olcak üzüleyimmi sevineyimmi anlamadım canım çok sıkkın
Hayırlı olsun tedavin arkadaşım..İnşallah bu tedavinle bebeğine kavuşursun.Arkadaşlar merhaba tüp bebek için nereye gitmeliyim diye sormuştum hatırlarsanız E egunal güvenerek prof. Dr. Bülent Tıraş'a gittim bu arada benim sorunum rezerv azlığı memnun kaldım Bülent Beyden beni çok güzel karşıladı standart bebek tedavisinde şansının düşük olduğunu embriyo havuzu yöntemini yapacaklarını söyledi böylece şansımın daha da artacağını söyledi tabi ben de hazırlıklı gittim soracaklarını not aldım falan gayet net cevaplarla beni tatmin etti bana aklı çok yumurtası az dedisen akıllı bir kızsın dedi moralini bozma dedi kısacası doktoruma güvendim iki ay ilaç tedavisi göreceğim iki ay sonra tüp bebek tedavim başlayacak tedavim 6 ay kadar sürecek uzun stresli maddi manevi yıpratıcı bir dönem beni bekliyor Rabbim sonucunu güzel etsin inşAllah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşAllah.. Hamile olan arkadaşlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.. banada dua edin lütfen..
Aminnnn cnm dilerim Rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder...bugun mucizemin kucuk kesesini gordum..cok guzeldi..ilk resmin i verdi dr..sizlere de dua ettim hep..12 gun sonra kalp atisina cagirdi..Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin..Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?