Hadi inşallah yarın güzel haberle dönersin bize..hepsi döllensin kan can olsunlar..sonra da bebiş olsunlar.Yeni
İyi Akşamlar kızlar çok şükür iyiyim güzel bir opu du hafta ilk denememde daha güzel geçti diyebilirim şuan biraz ağrım var gazla karışık sanki ...Sıra hastaneden gelecek güzel haberi beklemek ve Bebeğimi almaya gitmek
Gözünaydın ballim86...darısı kalp atışına inşallah...Allah hepimize nasip etsin inşallah.Aminnnn cnm dilerim Rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder...bugun mucizemin kucuk kesesini gordum..cok guzeldi..ilk resmin i verdi dr..sizlere de dua ettim hep..12 gun sonra kalp atisina cagirdi..Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin..Aminnnn
AMINN bıatenm ınsallah zaten artık devlete gıtmıycam 10 gundaha belıyeyım 8 haftalık veya 9 haftalık oucanca gıdım bosuna uzulmım ınşallah hersey yolundadır mınnakımın kalbı atıyodur ınşallah hepımız saglıkla kucagımzza almayı nasıo etsın rabbım amınn ecmaınnGuzel canini ve mucizeni bos yere uzme..devletteki ultrasonlar cok eski ve gostermiuo..hemde karindan hiccc yani..cok kafana takiuosan anlasmali ozel klinige git baktir bence..en fazla elli falan oluyo fark cnm..hem bebegini gorursun hem de bu sureui zehirr etmezsin kendine..onun minik kalbi atiyordur ve o Görememistirrrrrr..
tebriklerrrrrr cnmmm...gayet guzellll..kat kat artsin insaallah..saglikla kucağına al insaallah.ohss zaten gebelik belirtisidirrr
allah razı olsun caım ınşallah en ıyısı sıtresız beklemek elden duadan baska bısey gelmıyor ınşallah hersey guzl devam ederBulutefe sen içini rahat tut..arkadaşların dediği gibi karından iyi görülmez...hem devlet hst böyle oluyor genelde..moralini yüksek tut sen...bebişin seninle üzme onu :)
Aminnnnnn canimmmm hepimizin kucaklari meleklerle dolsun insaallah..Dualarimdasiniz canimmm...Süper bi haber canım ne mutlu sana darısı başımıza
canım çok sevindim darısı başımıza yavrunuda kucağınada almak nasip olsun bırakmasın seni hiçAminnnn cnm dilerim Rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder...bugun mucizemin kucuk kesesini gordum..cok guzeldi..ilk resmin i verdi dr..sizlere de dua ettim hep..12 gun sonra kalp atisina cagirdi..Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin..Aminnnn
Hic endişelenme canım allahin izni ile duyarsınız pıt pıt laricok sagol canım aslında benı korkutan yolk kesesını bebegın kesını gorup bebegı gormemesıydı ama haklısınız dedgın gıı eskı ultrason aletı zaten cok kısa baktı anlamadım hıc bısey bende
Canım gayet iyi bir değer yeterli ikiye katlayarak gitsinİnşallah canım değerim iyimi gerçekten sence burada hep 300 500 leri okuyozda
Canım inş yarın şahane haberler alırsınYeni
İyi Akşamlar kızlar çok şükür iyiyim güzel bir opu du hafta ilk denememde daha güzel geçti diyebilirim şuan biraz ağrım var gazla karışık sanki ...Sıra hastaneden gelecek güzel haberi beklemek ve Bebeğimi almaya gitmek
Oh maşallah devamıda. Böyle güzel gelsinAminnnn cnm dilerim Rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder...bugun mucizemin kucuk kesesini gordum..cok guzeldi..ilk resmin i verdi dr..sizlere de dua ettim hep..12 gun sonra kalp atisina cagirdi..Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin..Aminnnn
Aminn hepimizin yardımcısı olsun.. yumurta sayımı kalitemi artırmak için inciri ikiye ayırıp zeytinyağında bekletiyorum bir gece onu yiyorum bal polen ari sütü karışimi yiyorum hakiki petek balı ve pekmez yiyorum çörek otu tarçın zencefil bal karışımı yiyorum dhea kullanıyorum cyclo pronova kullanıyorum hergün bir haşlanmış yumurta yiyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum inşAllah işe yarar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..Allah yardimcin olsun canim..hayirli zamanda guzel haberleri bizimle paymasman dilegiyle..
Aminn canım Allah razı olsunHayırlı olsun tedavin arkadaşım..İnşallah bu tedavinle bebeğine kavuşursun.
İnşCanım gayet iyi bir değer yeterli ikiye katlayarak gitsin
Âmin canım inşGuzel canini ve mucizeni bos yere uzme..devletteki ultrasonlar cok eski ve gostermiuo..hemde karindan hiccc yani..cok kafana takiuosan anlasmali ozel klinige git baktir bence..en fazla elli falan oluyo fark cnm..hem bebegini gorursun hem de bu sureui zehirr etmezsin kendine..onun minik kalbi atiyordur ve o Görememistirrrrrr..
tebriklerrrrrr cnmmm...gayet guzellll..kat kat artsin insaallah..saglikla kucağına al insaallah.ohss zaten gebelik belirtisidirrr
Yeni
Ohss gebelik belirtisidir zaten sende gebesin maşallah canım çok tebrik ederim...Aynen canımmm şüpheleniyorsanız git biranönce çok yumurtası toplananlarda oluyormuş
canım cyclo pronova doktor ne için verdi sana benim geçen ay transferim olucaktı rahim kalınlaşmadığı için iptal oldu adet olunca bu ilacı verdi reçetede adet düzensizliği için diyor benim düzenli pazartesi bitti bu hap pazartesi lucrin depat yapıldı haftaya perşenbe estrofeme prednola başlıycamAminn hepimizin yardımcısı olsun.. yumurta sayımı kalitemi artırmak için inciri ikiye ayırıp zeytinyağında bekletiyorum bir gece onu yiyorum bal polen ari sütü karışimi yiyorum hakiki petek balı ve pekmez yiyorum çörek otu tarçın zencefil bal karışımı yiyorum dhea kullanıyorum cyclo pronova kullanıyorum hergün bir haşlanmış yumurta yiyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum inşAllah işe yarar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Arkadaşlar merhaba tüp bebek için nereye gitmeliyim diye sormuştum hatırlarsanız E egunal güvenerek prof. Dr. Bülent Tıraş'a gittim bu arada benim sorunum rezerv azlığı memnun kaldım Bülent Beyden beni çok güzel karşıladı standart bebek tedavisinde şansının düşük olduğunu embriyo havuzu yöntemini yapacaklarını söyledi böylece şansımın daha da artacağını söyledi tabi ben de hazırlıklı gittim soracaklarını not aldım falan gayet net cevaplarla beni tatmin etti bana aklı çok yumurtası az dedisen akıllı bir kızsın dedi moralini bozma dedi kısacası doktoruma güvendim iki ay ilaç tedavisi göreceğim iki ay sonra tüp bebek tedavim başlayacak tedavim 6 ay kadar sürecek uzun stresli maddi manevi yıpratıcı bir dönem beni bekliyor Rabbim sonucunu güzel etsin inşAllah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşAllah.. Hamile olan arkadaşlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.. banada dua edin lütfen..
AMINN bıatenm ınsallah zaten artık devlete gıtmıycam 10 gundaha belıyeyım 8 haftalık veya 9 haftalık oucanca gıdım bosuna uzulmım ınşallah hersey yolundadır mınnakımın kalbı atıyodur ınşallah hepımız saglıkla kucagımzza almayı nasıo etsın rabbım amınn ecmaınn
Ballım kaymaklım kese görülmüşAminnnnnn canimmmm hepimizin kucaklari meleklerle dolsun insaallah..Dualarimdasiniz canimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?