2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Hadi inşallah yarın güzel haberle dönersin bize..hepsi döllensin kan can olsunlar..sonra da bebiş olsunlar.

Gözünaydın ballim86...darısı kalp atışına inşallah...Allah hepimize nasip etsin inşallah.

AMINN bıatenm ınsallah zaten artık devlete gıtmıycam 10 gundaha belıyeyım 8 haftalık veya 9 haftalık oucanca gıdım bosuna uzulmım ınşallah hersey yolundadır mınnakımın kalbı atıyodur ınşallah hepımız saglıkla kucagımzza almayı nasıo etsın rabbım amınn ecmaınn

Bulutefe sen içini rahat tut..arkadaşların dediği gibi karından iyi görülmez...hem devlet hst böyle oluyor genelde..moralini yüksek tut sen...bebişin seninle üzme onu :)
allah razı olsun caım ınşallah en ıyısı sıtresız beklemek elden duadan baska bısey gelmıyor ınşallah hersey guzl devam eder

canım çok sevindim darısı başımıza yavrunuda kucağınada almak nasip olsun bırakmasın seni hiç

Hic endişelenme canım allahin izni ile duyarsınız pıt pıt lari

Canım inş yarın şahane haberler alırsın

Oh maşallah devamıda. Böyle güzel gelsin

Allah yardimcin olsun canim..hayirli zamanda guzel haberleri bizimle paymasman dilegiyle..
Aminn hepimizin yardımcısı olsun.. yumurta sayımı kalitemi artırmak için inciri ikiye ayırıp zeytinyağında bekletiyorum bir gece onu yiyorum bal polen ari sütü karışimi yiyorum hakiki petek balı ve pekmez yiyorum çörek otu tarçın zencefil bal karışımı yiyorum dhea kullanıyorum cyclo pronova kullanıyorum hergün bir haşlanmış yumurta yiyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum inşAllah işe yarar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Âmin canım inş

O nasıl ifade öyle hava durumu sunar gibi..
Karla karışık yağmur olmuş gazla karışık ağrı
Şaka bir yana iyi olmana çok sevindim canım...
Geçmiş olsun..

Aynen canımmm şüpheleniyorsanız git biranönce çok yumurtası toplananlarda oluyormuş
Ohss gebelik belirtisidir zaten sende gebesin maşallah canım çok tebrik ederim...
Bol bol protein tüket lütfen..
Ben ohss sebebiyle hastanede yatmış bir tüp zedeyim
Nasıl bir şeydir neler yaşanır iyi biliyorum..
Bhcg atıyor haliyle ohss şiddetide artabilir yorma kendini dinlen...

Son düzenleme:
canım cyclo pronova doktor ne için verdi sana benim geçen ay transferim olucaktı rahim kalınlaşmadığı için iptal oldu adet olunca bu ilacı verdi reçetede adet düzensizliği için diyor benim düzenli pazartesi bitti bu hap pazartesi lucrin depat yapıldı haftaya perşenbe estrofeme prednola başlıycam

Benim doktorum bir tanedir senin de memnun kalmana çok sevindim canım..
Havuz yöntemi çok mantıklı az yumurtası olanlarda..
Maliyetli evet ama her defasında iptal olan yarıda kalan tedavilerdense bu şekilde yumileri biriktirmek daha doğru..
Allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlanır her şey..

Bekleme nerede muayene olursun bilmiyorum ama alttan bir bakılsın lütfen.Tüp bebek oluşu,karından bakılmış olması,aceleye gelen bir muayene olması hepsi bebeğin görülmemesi için bir sebep olabilir evet ama şöyle bir durum var.Değerin 10. ve 15.günleri değerlendirirsek gerektiği kadar artmamış burada bir soru işareti var.Bir an önce durum neyse kesinleşmesi lazım canım hem senin rahat edebilmen hem de sağlığın açısından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…