Canimmmkızlar merhaba
yarın doğum yapacağım inşallah :)
açılmam vardı biraz sancım yeterli gelmiyor açılma için :)
yarın önce suni sancı verecekler açılmayı arttıracaklar olmazsa epidural sezaryene döneceğiz :) inşallah oğluma kavuşacağım lütfen dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim :)
darısı sizeeeeee :) dualarımdasınız :)
kızlar merhaba
yarın önce suni sancı verecekler açılmayı arttıracaklar olmazsa epidural sezaryene döneceğiz :) inşallah oğluma kavuşacağım lütfen dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim :)
cnm ay ne heyecanlandım yasını okuyunca Rabbim sağlıkla kucağına Alıp evinize gitmeyi nasip etsin..kızlar merhaba
Benim daha ilk denemem..cOk heycanLiyim.. yarin Sabah tekrar randevum var.. cumarteSi yada pazarteSi yumurtaLarim tOpLanicak iki gün Önce ÖyLe demiSti herSey cOk güzeL gÖrünüyOrdu umarim degiSmemiStir.. bu arada aranizda yeniyim..
hayırlı olsun cnm yumilerin ssağlıklı olup kaliteli embriyoların olsun inşlh aramıza da hoşgeldinBenim daha ilk denemem..cOk heycanLiyim.. yarin Sabah tekrar randevum var.. cumarteSi yada pazarteSi yumurtaLarim tOpLanicak iki gün Önce ÖyLe demiSti herSey cOk güzeL gÖrünüyOrdu umarim degiSmemiStir.. bu arada aranizda yeniyim..
Allah kimsenin kucagini bos birakmaSin.. herSey güzeL OLur umarim hepimiz icin..benim de ilk denemem olacak canım
H.b cnm teSekkürLer.. Allah yüzümüzü güLdürSün.. OLmazSada rabbim Sabrini verSin.. bugün bana uyku yOk Sabah OLmaz artik..hayırlı olsun cnm yumilerin ssağlıklı olup kaliteli embriyoların olsun inşlh aramıza da hoşgeldin
inşallah bıtaenm bend ekorkuyorum bos gebelık olmasından aslında ama ıcınde yolk sav kesesı gorunmesı benı bıraz rahatlatmıstı sence bth artısım ıyı degılmıydı doktor deger ıyı demıstı ama ıcımde supe var napıcagımı bende bılmıyorum hıc allah yardım etsın bana nedıyımBekleme nerede muayene olursun bilmiyorum ama alttan bir bakılsın lütfen.Tüp bebek oluşu,karından bakılmış olması,aceleye gelen bir muayene olması hepsi bebeğin görülmemesi için bir sebep olabilir evet ama şöyle bir durum var.Değerin 10. ve 15.günleri değerlendirirsek gerektiği kadar artmamış burada bir soru işareti var.Bir an önce durum neyse kesinleşmesi lazım canım hem senin rahat edebilmen hem de sağlığın açısından...
ahhh hep öyle oluyo helede opunun bi gece öncesi hiçç geçmiyo sonumuz hayırlı olsun cnm rabbim bu uğurda verdiğimiz mücadelenin sonunu evlatlarımızla sağlıklı hayırlı ömür sürmemmizi ihsan etsinH.b cnm teSekkürLer.. Allah yüzümüzü güLdürSün.. OLmazSada rabbim Sabrini verSin.. bugün bana uyku yOk Sabah OLmaz artik..
rabbim kolaylık versin sağlıcakla kucağına al inşallah oğlunu kolay bir doğum yap inşallah bizlerede dua et lütfennn darısı başımıza inşallahkızlar merhaba
Amin cnm inS.. herSeyin hayirLiSi.. inS cumarteSi der dOktOr yarin.ahhh hep öyle oluyo helede opunun bi gece öncesi hiçç geçmiyo sonumuz hayırlı olsun cnm rabbim bu uğurda verdiğimiz mücadelenin sonunu evlatlarımızla sağlıklı hayırlı ömür sürmemmizi ihsan etsin
delirme dur lazım senin aklın kendine bak doğacak bebelerineAmin cnm inS.. herSeyin hayirLiSi.. inS cumarteSi der dOktOr yarin.
yOkSa deLiririm pazarteSiye kadar..
delirme dur lazım senin aklın kendine bak doğacak bebelerine
inşlh güzel haberler alırsın hep arkadaşım...
kızlar merhaba
Allah kimsenin kucagini bos birakmaSin.. herSey güzeL OLur umarim hepimiz icin..
amin benim ilk tüp bebeğe başaldığımda opu günü eşim ameliyat oldu sperm bulunamadı opuya giremeden iptal olduinS cnm cOk SagOL.. herSeyin hayirLiSi.. Senin kacinci denemen..?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?