2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

slm kızlar.
burayı uzun zamandır takip ediyorum. hamile olanları kutlarım. op gününü bekleyen ve tedavi gören herkez bir an önce allah hamileyim yazmayı nasip etsin hepimize..
ben 34 yaşında 4 yıldır evliyim. 3 yıldır bebek istiyoruz. ilk olarak kendiliğinden hamile kaldım. 11 haftada kalbi durdu. (kürtaj oldum). 2. hamileliğim seropen ve çatlatma iğnesi ile oluştu.. 5 haftada düştü... kendiliğinden... 8 aydır hamile kalamıyorum.. en son doktora gittiğimizde eşimde sperm azlığı ve sıvılaşma problemi var dendi. bende de yumurta rezervinde azalış varmış. ya tüp bebek yada aşılama yapılması lazımmış. ilk aşılamamı yaptırdım. negatif. sonra tüp bebek merkezine gittik. ilk gittiğimde bana doğum kontrol hapı verdi. bu gün regly oldum. yarın sabah arıyacağım ve tedaviye başlıyacağız..

kızlar merhaba
yarın doğum yapacağım inşallah :)
açılmam vardı biraz sancım yeterli gelmiyor açılma için :)
yarın önce suni sancı verecekler açılmayı arttıracaklar olmazsa epidural sezaryene döneceğiz :) inşallah oğluma kavuşacağım lütfen dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim :)
darısı sizeeeeee :) dualarımdasınız :)

Canimmm
Hayirlisi ile kucagina al oglusunu insallah.rabbim yardimciniz olsun.
Dualarimiz seninle ve oglusunla.sende dogumda bize dua et ne olur.
Allaha emanetsiniz.guzel haberlerini bekliyoruz...

canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah.. doğumun su gibi olsun kolay ve çabuk :)))

cnm ay ne heyecanlandım yasını okuyunca Rabbim sağlıkla kucağına Alıp evinize gitmeyi nasip etsin..
dualarımda olacaksın cnm bi avaz da inşlhh
darısı Başımıza olsun

Polikistik cnm hayırlı olsun sonuna kadar sağlıkla devam etsin inşlh ohss onuda atlatırsın sorunsuz en kısa zaman da...

BAlIm cnm kese gözükmüş amanda aman yerler o miniği inşlh hep böyle haberler alırsın sağlıklı bebeğinden...

benim de ilk denemem olacak canım

hayırlı olsun cnm yumilerin ssağlıklı olup kaliteli embriyoların olsun inşlh aramıza da hoşgeldin

inşallah bıtaenm bend ekorkuyorum bos gebelık olmasından aslında ama ıcınde yolk sav kesesı gorunmesı benı bıraz rahatlatmıstı sence bth artısım ıyı degılmıydı doktor deger ıyı demıstı ama ıcımde supe var napıcagımı bende bılmıyorum hıc allah yardım etsın bana nedıyım

H.b cnm teSekkürLer.. Allah yüzümüzü güLdürSün.. OLmazSada rabbim Sabrini verSin.. bugün bana uyku yOk Sabah OLmaz artik..
ahhh hep öyle oluyo helede opunun bi gece öncesi hiçç geçmiyo sonumuz hayırlı olsun cnm rabbim bu uğurda verdiğimiz mücadelenin sonunu evlatlarımızla sağlıklı hayırlı ömür sürmemmizi ihsan etsin

rabbim kolaylık versin sağlıcakla kucağına al inşallah oğlunu kolay bir doğum yap inşallah bizlerede dua et lütfennn darısı başımıza inşallah

Amin cnm inS.. herSeyin hayirLiSi.. inS cumarteSi der dOktOr yarin.
yOkSa deLiririm pazarteSiye kadar..

Bizlere de çok dua et, o günleri bizde görürüz inşallah Allah yardımcın olsun bi çırpıda gelir inşallah oğluşun

inS cnm cOk SagOL.. herSeyin hayirLiSi.. Senin kacinci denemen..?!
amin benim ilk tüp bebeğe başaldığımda opu günü eşim ameliyat oldu sperm bulunamadı opuya giremeden iptal oldu
ikinci tüp bebekte opu ya girdim sonra spermler ileri gidemedi gene iptal oldu şimdi opunun ardsından yumilerim donduruldu beklemedeyiz eşimde sperm cıkınca yumilerle döllenırse donmuş tedavisine başalarım inşlhhhhhhh en kısa zmaanda ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…