- 9 Mart 2015
- 106
- 80
- 103
InS cnm.. kuSura bakma SOruyOrum ama bendeki merakLa kOrku kariSti.. bendede tam tüp bebege baSLiyacagimiz ayda kiSt cikti 6,5 cm.. daha SOnra ameLiyatta endOmetriOSe OLdugu cikti.. 9 cu ayda baSLicaktik OLmadi.. bu aya naSipmiS.. baSLamadan kiStim vardi 1,7 cm iki gün Önce kOntrOLe gittim Sag tarafimda birtane biLe OLuSmamiS.. SOL tarafimda baya vardi..en büyügü 15 mm dedi digerleri 12 iLe 14 araSiydi.. kiStimde OLdugu gibi duruyO.. inS degiSmemiStir..amin benim ilk tüp bebeğe başaldığımda opu günü eşim ameliyat oldu sperm bulunamadı opuya giremeden iptal oldu
ikinci tüp bebekte opu ya girdim sonra spermler ileri gidemedi gene iptal oldu şimdi opunun ardsından yumilerim donduruldu beklemedeyiz eşimde sperm cıkınca yumilerle döllenırse donmuş tedavisine başalarım inşlhhhhhhh en kısa zmaanda ...
geçmiş olsun cnm inşlh tedavinde hiç bi sıkıntı yaşamazsınInS cnm.. kuSura bakma SOruyOrum ama bendeki merakLa kOrku kariSti.. bendede tam tüp bebege baSLiyacagimiz ayda kiSt cikti 6,5 cm.. daha SOnra ameLiyatta endOmetriOSe OLdugu cikti.. 9 cu ayda baSLicaktik OLmadi.. bu aya naSipmiS.. baSLamadan kiStim vardi 1,7 cm iki gün Önce kOntrOLe gittim Sag tarafimda birtane biLe OLuSmamiS.. SOL tarafimda baya vardi..en büyügü 15 mm dedi digerleri 12 iLe 14 araSiydi.. kiStimde OLdugu gibi duruyO.. inS degiSmemiStir..
InS cnm en kiSa zamanda baSLarSin umarim..geçmiş olsun cnm inşlh tedavinde hiç bi sıkıntı yaşamazsın
sor tabiki cnm ben bakalım ne zman başlayacağım tedaviye alalh bilir inşlh hepimiz yıllarımız daha da geçmeden evladımıza kavuşuruz....
Canım çok teşekkürler ilk ohss oldum galiba dediğimde transfer sonrası olduysan hamile olabilirsin demiştin sen ilk umut içime o zamana düştü sanki değerim biraz düşük gibi geldi ve ohss bebeğime zarar verir mi çok korkuyorum acaba yarın ikinci testte katlamayacakmı kesesi görünecekmi kafamda deli sorular ama çok güzel bir duygu eğer gebe olduğumu öğrenirsen hergün Yasin ve kenzül arş okuycam demiştim hergün sizler içinde dua edicem iyiki varsınız bir çeşit terapi iyi geliyorsunuz banaOhss gebelik belirtisidir zaten sende gebesin maşallah canım çok tebrik ederim...
Bol bol protein tüket lütfen..
Ben ohss sebebiyle hastanede yatmış bir tüp zedeyim
Nasıl bir şeydir neler yaşanır iyi biliyorum..
Bhcg atıyor haliyle ohss şiddetide artabilir yorma kendini dinlen...
Canım çok teşekkürler ilk ohss oldum galiba dediğimde transfer sonrası olduysan hamile olabilirsin demiştin sen ilk umut içime o zamana düştü sanki değerim biraz düşük gibi geldi ve ohss bebeğime zarar verir mi çok korkuyorum acaba yarın ikinci testte katlamayacakmı kesesi görünecekmi kafamda deli sorular ama çok güzel bir duygu eğer gebe olduğumu öğrenirsen hergün Yasin ve kenzül arş okuycam demiştim hergün sizler içinde dua edicem iyiki varsınız bir çeşit terapi iyi geliyorsunuz bana
Aminnnn canimmmm...hepimize saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin yaradan..canım çok sevindim darısı başımıza yavrunuda kucağınada almak nasip olsun bırakmasın seni hiç
Yeterrrr gordum dha cok kucuk kesesi..ama cok korkuyon ben yaa..Allaha sigindim rahatliuom oyle dusununce..darisi sizlere canlarim insaallahhhh..Oh maşallah devamıda. Böyle güzel gelsin
guldenim cancagizim gordum evet coookkk guzel ve kucucuktu...dua et ne olur saglijla devam etsin insaallah..Rabbim kucagima almayi nasip etsin..ardimdan sizlerde pitir pitir hamis kalicaksiniz insaallahhhh...Ballım kaymaklım kese görülmüş
Maşallah kuzumuza...
kkluzummmmmmmm senin mehmet efe annecigine kavusacak hayirlisiyla demek.mRabbim yar ve yardimcin olsun cancagizim..bir avazda kurtarsin Allahimmm...bizlere de o gunleri gormek nasip olsun insaallahhhh...kızlar merhaba
yarın doğum yapacağım inşallah :)
açılmam vardı biraz sancım yeterli gelmiyor açılma için :)
yarın önce suni sancı verecekler açılmayı arttıracaklar olmazsa epidural sezaryene döneceğiz :) inşallah oğluma kavuşacağım lütfen dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim :)
darısı sizeeeeee :) dualarımdasınız :)
aynen öyle bence de, anlayamaz...anlamaya çalışır sadeceCanım değerin çok güzel düşük değil aklında her zaman sorular ve endişeler olacak bundan sonra da.Anne oluyorsun artık...
Bizden başkası halimizi anlamaz anlamaya çalışır sadece ama içine düşmeyen o iğneleri olmayan yumurtaların kaçı döllendi,embriyo kalitesi nasıl vs...bu stresi yaşamayan anlayamaz..Psikolojisi çok başka tüp bebekle anne olmaya çalışanların.Biz birbirimize destek oluyoruz burada ve bu paha biçilemez..
Gunaydinnnnn cancagizimmmmm....istanbul da bulutlu..ben sevmiom boyle havalari yaww bacaklarim agriyooo...gulden ne dicem sana..benim karnim belim ara ara agriyo kesiliyo..onu anliyom da..goguslerimdeki sizlama kesildu sanki..hic acimiyo..sadece uclari siyahlasti..delijleri yarildi..her zaman belirti devam etmeli mii
Ayyy ne diyorsun kaçırdım mı ben bu haberi...kafunder bugün doğum mu yapacakmışşşşş yaşasınnnnnn
Allahım sağlıkla kucağına almayı, güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhh
aynen öyle bence de, anlayamaz...anlamaya çalışır sadece
slm kızlar.
burayı uzun zamandır takip ediyorum. hamile olanları kutlarım. op gününü bekleyen ve tedavi gören herkez bir an önce allah hamileyim yazmayı nasip etsin hepimize..
ben 34 yaşında 4 yıldır evliyim. 3 yıldır bebek istiyoruz. ilk olarak kendiliğinden hamile kaldım. 11 haftada kalbi durdu. (kürtaj oldum). 2. hamileliğim seropen ve çatlatma iğnesi ile oluştu.. 5 haftada düştü... kendiliğinden... 8 aydır hamile kalamıyorum.. en son doktora gittiğimizde eşimde sperm azlığı ve sıvılaşma problemi var dendi. bende de yumurta rezervinde azalış varmış. ya tüp bebek yada aşılama yapılması lazımmış. ilk aşılamamı yaptırdım. negatif. sonra tüp bebek merkezine gittik. ilk gittiğimde bana doğum kontrol hapı verdi. bu gün regly oldum. yarın sabah arıyacağım ve tedaviye başlıyacağız..
Canıııımmmm...kızlar merhaba
yarın doğum yapacağım inşallah :)
açılmam vardı biraz sancım yeterli gelmiyor açılma için :)
yarın önce suni sancı verecekler açılmayı arttıracaklar olmazsa epidural sezaryene döneceğiz :) inşallah oğluma kavuşacağım lütfen dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim :)
darısı sizeeeeee :) dualarımdasınız :)
sonsuz kere masaallah banaKuzucum şu an gebelik belirtileri için erken dönemler daha çok taze...
Bebek büyüdükçe vücudunda değişim olacak zaten göğüs uçları kararmış daha nasıl belli olacak acaba gebe olduğun sadece bu bile yetersızlaması vs..gerekmiyor o ilerki dönemde sütçü olcan ya damarlar ona göre hazırlanacak...Bırak zaten yaşama ağrı sızı tadını çıkar..Ben midem bulansın oram buram ağrısın istemiyorum bunca yıl beklemişim sürekli hastalık halinde geçirmek istemem gebeliğimi..Maşallah de kendine
vallahi bende....Ayyy ne diyorsun kaçırdım mı ben bu haberi...
Canım benim yaa Rabbim yardımcısı olsun çok duygulandım bak şimdi
inşallah bıtaenm bend ekorkuyorum bos gebelık olmasından aslında ama ıcınde yolk sav kesesı gorunmesı benı bıraz rahatlatmıstı sence bth artısım ıyı degılmıydı doktor deger ıyı demıstı ama ıcımde supe var napıcagımı bende bılmıyorum hıc allah yardım etsın bana nedıyım
@balım86 balım cANIMMM arkadaşım korkman çok normal annelik duygusu bebeişin için kaygılanıyorsun ama yapacağın tek şey allaha güvenmek sığınmak ve sana bu kadarını yaşatan RABBİM devamınıda yaşatacak inşşşAminnnn canimmmm...hepimize saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin yaradan..
Yeterrrr gordum dha cok kucuk kesesi..ama cok korkuyon ben yaa..Allaha sigindim rahatliuom oyle dusununce..darisi sizlere canlarim insaallahhhh..
guldenim cancagizim gordum evet coookkk guzel ve kucucuktu...dua et ne olur saglijla devam etsin insaallah..Rabbim kucagima almayi nasip etsin..ardimdan sizlerde pitir pitir hamis kalicaksiniz insaallahhhh...
kkluzummmmmmmm senin mehmet efe annecigine kavusacak hayirlisiyla demek.mRabbim yar ve yardimcin olsun cancagizim..bir avazda kurtarsin Allahimmm...bizlere de o gunleri gormek nasip olsun insaallahhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?