2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

InS cnm.. kuSura bakma SOruyOrum ama bendeki merakLa kOrku kariSti.. bendede tam tüp bebege baSLiyacagimiz ayda kiSt cikti 6,5 cm.. daha SOnra ameLiyatta endOmetriOSe OLdugu cikti.. 9 cu ayda baSLicaktik OLmadi.. bu aya naSipmiS.. baSLamadan kiStim vardi 1,7 cm iki gün Önce kOntrOLe gittim Sag tarafimda birtane biLe OLuSmamiS.. SOL tarafimda baya vardi..en büyügü 15 mm dedi digerleri 12 iLe 14 araSiydi.. kiStimde OLdugu gibi duruyO.. inS degiSmemiStir..

geçmiş olsun cnm inşlh tedavinde hiç bi sıkıntı yaşamazsın
sor tabiki cnm ben bakalım ne zman başlayacağım tedaviye alalh bilir inşlh hepimiz yıllarımız daha da geçmeden evladımıza kavuşuruz....

Canım çok teşekkürler ilk ohss oldum galiba dediğimde transfer sonrası olduysan hamile olabilirsin demiştin sen ilk umut içime o zamana düştü sanki değerim biraz düşük gibi geldi ve ohss bebeğime zarar verir mi çok korkuyorum acaba yarın ikinci testte katlamayacakmı kesesi görünecekmi kafamda deli sorular ama çok güzel bir duygu eğer gebe olduğumu öğrenirsen hergün Yasin ve kenzül arş okuycam demiştim hergün sizler içinde dua edicem iyiki varsınız bir çeşit terapi iyi geliyorsunuz bana

Canım değerin çok güzel düşük değil aklında her zaman sorular ve endişeler olacak bundan sonra da.Anne oluyorsun artık...
Bizden başkası halimizi anlamaz anlamaya çalışır sadece ama içine düşmeyen o iğneleri olmayan yumurtaların kaçı döllendi,embriyo kalitesi nasıl vs...bu stresi yaşamayan anlayamaz..Psikolojisi çok başka tüp bebekle anne olmaya çalışanların.Biz birbirimize destek oluyoruz burada ve bu paha biçilemez..

canım çok sevindim darısı başımıza yavrunuda kucağınada almak nasip olsun bırakmasın seni hiç
Aminnnn canimmmm...hepimize saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin yaradan..

Oh maşallah devamıda. Böyle güzel gelsin
Yeterrrr gordum dha cok kucuk kesesi..ama cok korkuyon ben yaa..Allaha sigindim rahatliuom oyle dusununce..darisi sizlere canlarim insaallahhhh..
Ballım kaymaklım kese görülmüş
Maşallah kuzumuza...
guldenim cancagizim gordum evet coookkk guzel ve kucucuktu...dua et ne olur saglijla devam etsin insaallah..Rabbim kucagima almayi nasip etsin..ardimdan sizlerde pitir pitir hamis kalicaksiniz insaallahhhh...

kkluzummmmmmmm senin mehmet efe annecigine kavusacak hayirlisiyla demek.mRabbim yar ve yardimcin olsun cancagizim..bir avazda kurtarsin Allahimmm...bizlere de o gunleri gormek nasip olsun insaallahhhh...

aynen öyle bence de, anlayamaz...anlamaya çalışır sadece

[QUOTE="egunal, post: 39903265, member: 14Gunaydın canlarım ballarım şekerlerim
Ankara yağmurlu pek severim yağmuru...[/QUOTE]
Gunaydinnnnn cancagizimmmmm....istanbul da bulutlu..ben sevmiom boyle havalari yaww bacaklarim agriyooo...gulden ne dicem sana..benim karnim belim ara ara agriyo kesiliyo..onu anliyom da..goguslerimdeki sizlama kesildu sanki..hic acimiyo..sadece uclari siyahlasti..delijleri yarildi..her zaman belirti devam etmeli mii

Kuzucum şu an gebelik belirtileri için erken dönemler daha çok taze...
Bebek büyüdükçe vücudunda değişim olacak zaten göğüs uçları kararmış daha nasıl belli olacak acaba gebe olduğun sadece bu bile yeter sızlaması vs..gerekmiyor o ilerki dönemde sütçü olcan ya damarlar ona göre hazırlanacak...Bırak zaten yaşama ağrı sızı tadını çıkar..Ben midem bulansın oram buram ağrısın istemiyorum bunca yıl beklemişim sürekli hastalık halinde geçirmek istemem gebeliğimi..Maşallah de kendine

kafunder bugün doğum mu yapacakmışşşşş yaşasınnnnnn

Allahım sağlıkla kucağına almayı, güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhh
Ayyy ne diyorsun kaçırdım mı ben bu haberi...
Canım benim yaa Rabbim yardımcısı olsun çok duygulandım bak şimdi

Hoşgeldin tatlım..
Kayıpların için çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın...
Gebelik oluyor ama devam etmiyor buarada ilk aklıma gelen embriyonun genetiğinde sorun olup olmaması...
Tüp bebeğe başlamadan testler yaptıdınız mı eşinle...
Mesela kan pıhtılaşması testleri ve kanda kromozom analizi yaptırmanızı tavsiye ediyorum..

Canıııımmmm...
Yeni gördüm mesajını..
Şimdi paşana kavuştun belki de...
Rabbim yardımcın olsun...
Paşamızla geleceksin bundan sonra aramıza

Son düzenleme:
sonsuz kere masaallah bana
Dogru diyosun canim bu bile yeterli su an icin..Allahim ya hep bi korku ile yasiyom sanki..off Allahim ferahlik versin...Rabbim her an dualarimdasinnnn...seni seviyozzzz

Canım her şey o güzel gönlüne göre olsun inşallah..
Değer artışı 10.gün yanlış hatırlamıyorsam 600 küsürlerdeydi 15.gün ise 1400 civarıydı...
15.gün 2500 leri bulması gerekiyordu bu sebeple dedim ben...
ikiz gebeliklerde bebeklerden biri yola devam etmediğinde bhcg de bu tür az artış olabiliyor sen de nasıl bir durum var göreceğiz...

@balım86 balım cANIMMM arkadaşım korkman çok normal annelik duygusu bebeişin için kaygılanıyorsun ama yapacağın tek şey allaha güvenmek sığınmak ve sana bu kadarını yaşatan RABBİM devamınıda yaşatacak inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…