sonsuz kere masaallah bana
Dogru diyosun canim bu bile yeterli su an icin..Allahim ya hep bi korku ile yasiyom sanki..off Allahim ferahlik versin...Rabbim her an dualarimdasinnnn...seni seviyozzzz
vallahi bende....ay inşallah çarçabuk dönsün aramıza, doğum hikayesini anlatsınnnn
mersindede yağmur var veee ben iki günce yalancı sıcaklara kanıp sobamı KALDIRDIM donnnuyorummm demiyeceğim elektrikli sobamı yaktımGünaydın canlarım ballarım şekerlerim
Ankara yağmurlu pek severim yağmuru...
Günaydınlar lar lar largünaydınlarrrr
mersindede yağmur var veee ben iki günce yalancı sıcaklara kanıp sobamı KALDIRDIM donnnuyorummm demiyeceğim elektrikli sobamı yaktım
Aminnnn canimmmm benimmm dilerim Rabbim saglikla kucagima almayi nasip ederrr...kaygilar hic bitmiyo kii..ulan su hayatta kimseye hic biseye ic gecirmedim..sadece sevisip hamile kalip ve uc dort aylik olunca ogrenenlere ozenmisimdirrrr@balım86 balım cANIMMM arkadaşım korkman çok normal annelik duygusu bebeişin için kaygılanıyorsun ama yapacağın tek şey allaha güvenmek sığınmak ve sana bu kadarını yaşatan RABBİM devamınıda yaşatacak inşşş
coooookkkk haklisinnn...biz elimizden geleni yapioz gerisi takdir i ilahi..Allah onu bize nasip edecekse tas tasisan bise olmaz der annem hepTabiki de sonsuz kere maşallah
Valla gebe olsam şimdi hiç belirti aramam kanda pozitifi görmüşsem yeter bana...
Endişelerim illa ki olur ama bildiğim tek bir şey var ben olacağın önüne geçemem..
Rabbim verdi ona emanet kuzum alacaksa da ben ne yapabilirim ki..
Yapmam gerekenleri yaparım iyi bakarım ona gerisi takdir..
Ben de sizi seviyoyuummmm
''Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır'' demiş atalarımız..
Kim bu atalarımız işleri güçleri yokmuymuş ki konuşup durmuşlar yani biz bugün kullanalım diye
Tabii sen yine de taş taşımaAminnnn canimmmm benimmm dilerim Rabbim saglikla kucagima almayi nasip ederrr...kaygilar hic bitmiyo kii..ulan su hayatta kimseye hic biseye ic gecirmedim..sadece sevisip hamile kalip ve uc dort aylik olunca ogrenenlere ozenmisimdirrrr...
coooookkkk haklisinnn...biz elimizden geleni yapioz gerisi takdir i ilahi..Allah onu bize nasip edecekse tas tasisan bise olmaz der annem hepseninde guzel haberlerini almamiz cok yakindir kuzummm Allahin izniyleeee ..@kafunder kuzummmm coj duygulandirdi beni...yavrusuna kavusacak Allahin izniyle..dilerim saglikli uzunnn omur nasip etsin kuzucugaaaa
O nasıl ifade öyle hava durumu sunar gibi..
Karla karışık yağmur olmuş gazla karışık ağrı
Şaka bir yana iyi olmana çok sevindim canım...
Geçmiş olsun..
aminnnn canım inşallah...Canım inş yarın şahane haberler alırsın
aminnnnnn canımmmm inşallahHadi inşallah yarın güzel haberle dönersin bize..hepsi döllensin kan can olsunlar..sonra da bebiş olsunlar.
amin canım inşallahSüper bi haber canım bundan sonrası icin de hayırlı haberler almanı temenni ederim.
amin canım inşallah allahım hepimize o duyguyu tattıırsınO agri yarina gececek insaallah canim...kan can olsunlar seni anne yapsinlar insallah..guzel olacak insaallah...
bebeğim benim kız kardeşimi biliyorsunuzdur (sık sık yadım buradan ) biz aynı yıl 2 hafta ara ile evlendik kardeşimle tam 11 yıl oldu o ilk aylarda hamile kaldı ama düşük oldu bu 11 yıla 3 aşılama 3 tüp bebek sığdırdı maddi zorluklarla savaşa savaşa sebepsin infertiliteydi 11 yılda 6 defa düşük yaptı bunlarda 1 tanesi tüp bebekle olan gebelikti diğerleri doğaldı geçen yıl haziran ayında yeniden gebe kaldı ben ki kız kardeştim benki teyze olacaktım her gün sabah saat 8 8.30 arayıp nasılsın kanaman varmı diye sormadan güne başlayamazım eğerki kardeşime ulaşamamışsam ağrım sancım var dediyse o gün geçmezdi ve ALLAHIN izni ile doğdu meleğimiz topuk kanı alındı 1 hafta sonra aradılar tsh birazcıkyksek çıkmış ocak 2015 bakılmaya başlanan kistik fibrozis bir tets yapılıyormuş sağlık ocağı hemşiresi bize yüksek dedi ve bu has baktığımızda elimiz ayağımıza dolandı kiii hemşire kan değerinin ne olması gerektiğini bile bilmiyordu biz hemen sağlık ocağını beklemeden çocuk endokrine götürdük (bizim cimcimemizdede tsh olduğu için biz tecrübeliyiz bu konuda diğer test korkuttu bizi )çok şükür şimdilik ikinci kanlarda sorun olmadığı ortaya çıktı yani kuzum benki anne değilken bu kadar endişeleniyorsam senin bu kadar endişelenmen çok normal allah altından kalkamayacağımız yük vermesin inşAminnnn canimmmm benimmm dilerim Rabbim saglikla kucagima almayi nasip ederrr...kaygilar hic bitmiyo kii..ulan su hayatta kimseye hic biseye ic gecirmedim..sadece sevisip hamile kalip ve uc dort aylik olunca ogrenenlere ozenmisimdirrrr...
coooookkkk haklisinnn...biz elimizden geleni yapioz gerisi takdir i ilahi..Allah onu bize nasip edecekse tas tasisan bise olmaz der annem hepseninde guzel haberlerini almamiz cok yakindir kuzummm Allahin izniyleeee ..@kafunder kuzummmm coj duygulandirdi beni...yavrusuna kavusacak Allahin izniyle..dilerim saglikli uzunnn omur nasip etsin kuzucugaaaa
evet yaaaa bu atalar neden bu kadar doğru konuşurmuş kiii bir kez yanılsalar olmazmıydı yafff''Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır'' demiş atalarımız..
Kim bu atalarımız işleri güçleri yokmuymuş ki konuşup durmuşlar yani biz bugün kullanalım diye
canım yaa yine atladım hemen okuyunca bizde hiç kan pıhtılaşma testi vs yapılmadı. ve niçin yapılmadan hep clexan kullanıyorum merak ediyorum. huylandım bu iğneden mi kanamam hemen oluyor diye. daha test günüm gelmeden adet oldum yaaa var mı böyle bişey...Hoşgeldin tatlım..
Kayıpların için çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın...
Gebelik oluyor ama devam etmiyor buarada ilk aklıma gelen embriyonun genetiğinde sorun olup olmaması...
Tüp bebeğe başlamadan testler yaptıdınız mı eşinle...
Mesela kan pıhtılaşması testleri ve kanda kromozom analizi yaptırmanızı tavsiye ediyorum..
maşallah inşşallahh güzelce döllenip gelişecekler.Yeni
İyi Akşamlar kızlar çok şükür iyiyim güzel bir opu du hafta ilk denememde daha güzel geçti diyebilirim şuan biraz ağrım var gazla karışık sanki ...Sıra hastaneden gelecek güzel haberi beklemek ve Bebeğimi almaya gitmek
evet yaaaa bu atalar neden bu kadar doğru konuşurmuş kiii bir kez yanılsalar olmazmıydı yafff
canım yaa yine atladım hemen okuyunca bizde hiç kan pıhtılaşma testi vs yapılmadı. ve niçin yapılmadan hep clexan kullanıyorum merak ediyorum. huylandım bu iğneden mi kanamam hemen oluyor diye. daha test günüm gelmeden adet oldum yaaa var mı böyle bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?