2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım sağlıcakla kurtulun ikinizde ve minik mucizen le evinize dönün inşallah. Allah yüzünüzü hep güldür sün mutlu uykusuz gunleriniz olsun

Herkese günaydın kizlar ben sonunda adet oldum ve yarın doktora gidebilecem inşallah bu sefer kist gitmiştir ve transferim bu ay gerçekleşir. Bebelerim orda bekliyor ben de burda bekliyorum zor bi durum

Pis kist gıcık şey git arkidişimin bedeninden
Gitmediyse şimdi bunca lafımdan sonra gitmiştir o kist

Son düzenleme:
Herkese günaydın kizlar ben sonunda adet oldum ve yarın doktora gidebilecem inşallah bu sefer kist gitmiştir ve transferim bu ay gerçekleşir. Bebelerim orda bekliyor ben de burda bekliyorum zor bi durum
hadi bakalım inşallah bebişlerini alırda gelirsin bu sefer

Kesin üşütugum için olmuyor bebiş

yok valla test mest yapılmadı iki tedavimde de rast gele başlandı hem aspirin hem clexan hatta ilk pozitifi gördüğümde 3 ay devam edeceksin dedi 1 koli aldık evde bekliyor. nasıl yapılıyor bu test kim yaptırıyor yeni tedaviden önce biz kendimiz yaptırsak mı ki? yoksa yeni tedavide doktora mı hatırlatsam? doktorlara da iş öğretir olduk iyi mi:)

allah razı olsun canım evet 10 gun 678 kusurdu hakkımızda hayırlısı beklemekten baska care yok mecbur beklıycam dua edıcam haftaya kontrole gıdıcam inşallah hersey yolundadır aminnn

Kızlar dün 10.gün hcg 87.40 çıkmasına rağmen idrarda çıkmadı normal mi sizce kaygılandım

Kızlar dün 10.gün hcg 87.40 çıkmasına rağmen idrarda çıkmadı normal mi sizce kaygılandım

İdrar testi yapıp ikinci çizgiyi görmeyip bunalıma giren kızçelere gelsin bu mesajın...
Kan testini görmeden idrar testiyle gebelik yok denemez...
Canım yaptığın testin bhcg hassasiyeti az demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…