ayyyyyy senin yorumunu okuyunca gerçekten öyle olduğunu farkettim hala gülüyorummm
kızlar merhaba
yarın doğum yapacağım inşallah :)
açılmam vardı biraz sancım yeterli gelmiyor açılma için :)
yarın önce suni sancı verecekler açılmayı arttıracaklar olmazsa epidural sezaryene döneceğiz :) inşallah oğluma kavuşacağım lütfen dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim :)
darısı sizeeeeee :) dualarımdasınız :)
Hastaneden haber geldi mi canım.
Herkese günaydın kizlar ben sonunda adet oldum ve yarın doktora gidebilecem inşallah bu sefer kist gitmiştir ve transferim bu ay gerçekleşir. Bebelerim orda bekliyor ben de burda bekliyorum zor bi durum
hayır hala bekliyorum sanki geç kaldılar aramak içinHastaneden haber geldi mi canım.
çok sağol canım inşallah daha haber gelmedi bekliyorum bende .maşallah inşşallahh güzelce döllenip gelişecekler.
geçmiş olsun :)
allahımmmmm sen ne büyüksün maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahTeyzeleri cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum.
hadi bakalım inşallah bebişlerini alırda gelirsin bu seferHerkese günaydın kizlar ben sonunda adet oldum ve yarın doktora gidebilecem inşallah bu sefer kist gitmiştir ve transferim bu ay gerçekleşir. Bebelerim orda bekliyor ben de burda bekliyorum zor bi durum
allahımmmmm sen ne büyüksün maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kesin üşütugum için olmuyor bebişSen şimdi üşüyorsun demek..
Ayağını vs...üşütme çocuğun olmaz da derler dimi
Demek ki senin infertilite sebebin bu erkenden sobayı kaldırınca üşüyorsun çocuğun olmuyor..
Heyytt bee tıp ta neymiş atasözlerimiz varken al sana teşhis
Maşallah devamında sağlıkla gelsinTeyzeleri cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum.
Maşallah devamında sağlıkla gelsin
yok valla test mest yapılmadı iki tedavimde de rast gele başlandı hem aspirin hem clexan hatta ilk pozitifi gördüğümde 3 ay devam edeceksin dedi 1 koli aldık evde bekliyor. nasıl yapılıyor bu test kim yaptırıyor yeni tedaviden önce biz kendimiz yaptırsak mı ki? yoksa yeni tedavide doktora mı hatırlatsam? doktorlara da iş öğretir olduk iyi mi:)Test yapılmadan mı iğne veriliyor
Herkese verilmez ki bu iğneler aksine belki sende de pıhtılaşamama sorunu vardır belki...
Çıkacak değerine göre ilaç dozu ayarlanıyor kimileri doğumdan 1 hafta öncesine kadar kullanıyor kimileri gebeliğin 10.haftasına kadar kimileri hiç kullanmıyor..Bakılması lazım canım..
Sağol canım amin darısı isteyen herkesin başına inşallahrlı [/QUıOTE]
hayırlı olsun sağlıkla kucağınada almayı nasip eder Allah'ım
allah razı olsun canım evet 10 gun 678 kusurdu hakkımızda hayırlısı beklemekten baska care yok mecbur beklıycam dua edıcam haftaya kontrole gıdıcam inşallah hersey yolundadır aminnnCanım her şey o güzel gönlüne göre olsun inşallah..
Değer artışı 10.gün yanlış hatırlamıyorsam 600 küsürlerdeydi 15.gün ise 1400 civarıydı...
15.gün 2500 leri bulması gerekiyordu bu sebeple dedim ben...
ikiz gebeliklerde bebeklerden biri yola devam etmediğinde bhcg de bu tür az artış olabiliyor sen de nasıl bir durum var göreceğiz...
Evet normal sen kanda gördüğün sonuca idrarda neden bakıyorsunuz kızım hamilesin sen tadını ÇıkartKızlar dün 10.gün hcg 87.40 çıkmasına rağmen idrarda çıkmadı normal mi sizce kaygılandım
:) ne bilim o çift çizgiyi görmek istedim:)Evet normal sen kanda gördüğün sonuca idrarda neden bakıyorsunuz kızım hamilesin sen tadını Çıkart
Kızlar dün 10.gün hcg 87.40 çıkmasına rağmen idrarda çıkmadı normal mi sizce kaygılandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?