allah razı olsun canım evet 10 gun 678 kusurdu hakkımızda hayırlısı beklemekten baska care yok mecbur beklıycam dua edıcam haftaya kontrole gıdıcam inşallah hersey yolundadır aminnn
Allah razı olsun canım ınşallah amınnnCanım çok çektin inşallah kalp atışınıda duyup bu kez bir ohhh çekersin diyorum
Bence erkek canım..bi dönem nub teorisi sayfası vardı bakmıştım orayada..hafif kalkık olunca erkek düz paralel olunca kızmış..senin ki bak en sona kalkık duruyo sanki..sağlıklı olsunda kız erkek farketmez desene..Teyzeleri cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum.
yok valla test mest yapılmadı iki tedavimde de rast gele başlandı hem aspirin hem clexan hatta ilk pozitifi gördüğümde 3 ay devam edeceksin dedi 1 koli aldık evde bekliyor. nasıl yapılıyor bu test kim yaptırıyor yeni tedaviden önce biz kendimiz yaptırsak mı ki? yoksa yeni tedavide doktora mı hatırlatsam? doktorlara da iş öğretir olduk iyi mi:)
ahh ahh her denemede bişeyler koyarak gidiyoruz üstüne deneme tahtasıyız ya. neden en başta yapılması gerekenler listelenip en azından hastaya izah edlmiyor. mesela bana ilk deneme de pgt cgh bahsetselerdi ne gerekiyorsa yapıp öyle deneyelim derdim böylesi daha mı kolay sanki bu olmadı şunu deneyelim o olmadı bunu deneyelim. maddi manevi bitirecekler bizi o olacak. rabbim bütün doktorlara vicdan merhamet versinKendinde yaptırabilirsin doktora her şartta hatırlat ama bunu...
Kan pıhtılaşmam olup olmadığını bilmeden neden iğne tedavisi oluyorum diye...
Şaka gibi ya
Neye göre 3 ay devam ediyorsun..
Tamam önlem amaçlı veren doktorlar var ama hiç bir değerin bilinmeden neye göre veriliyor...
Delii:) ne bilim o çift çizgiyi görmek istedim:)
Ben
Bence erkek canım..bi dönem nub teorisi sayfası vardı bakmıştım orayada..hafif kalkık olunca erkek düz paralel olunca kızmış..senin ki bak en sona kalkık duruyo sanki..sağlıklı olsunda kız erkek farketmez desene..
Kuzu kaç haftalık oldunuz siz?a
Allah razı olsun canım ınşallah amınnn
Maliyetli işlemler bunlar ilk başta gerek görmüyorlar..Hemen bahsetseler para için gereksiz şeyler öneriyorlar da diyebiliriz.Daha yolun başında neden bu kadar şey yapayım ki denebilir..Bunları pgt ve cgh için söylüyorum ama kan pıhtılaşması basit testler yapılabilirdi..ahh ahh her denemede bişeyler koyarak gidiyoruz üstüne deneme tahtasıyız ya. neden en başta yapılması gerekenler listelenip en azından hastaya izah edlmiyor. mesela bana ilk deneme de pgt cgh bahsetselerdi ne gerekiyorsa yapıp öyle deneyelim derdim böylesi daha mı kolay sanki bu olmadı şunu deneyelim o olmadı bunu deneyelim. maddi manevi bitirecekler bizi o olacak. rabbim bütün doktorlara vicdan merhamet versin
Bencede:)
Kuzum nasılsın masallah bebegınede sanada:)Nub sayfasında kız diyenler çoğunlukta gibi. En sonda bacakları var tepikliyordu orda annesini. Kolu da başının altında rahatına pek düşkün ama o bacak arasında ufacık bir çıkıntı var onu diyorsan haklısın. Hayırlısı inşallah sağol tahminin için canım.
hadiii bakalım canım hayırlısı olsun belki tüpbebeğe gerek kalmadan allahım sana bir mucize yaşatırkızlar cok mutluyum ertelenen tup bebegıme hemen baslayabıleceğim allahtan birşey olmazsa.. Parayı ayarladık sımdı hasta olmayı beklıyorum 3 gun gecıktı her ıhtımale karsı yarın sabah test yapayım sonrada sogan suyu ıceyım ve Allahın ıznıyle başlayayım
Geçenlerde bir arkadasin değeri 400 lerde çıkmış evde idrarda bakmış yok Dr sorduğunda olabilir demiştiBencede:)
Kuzum nasılsın masallah bebegınede sanada:)
kızlar cok mutluyum ertelenen tup bebegıme hemen baslayabıleceğim allahtan birşey olmazsa.. Parayı ayarladık sımdı hasta olmayı beklıyorum 3 gun gecıktı her ıhtımale karsı yarın sabah test yapayım sonrada sogan suyu ıceyım ve Allahın ıznıyle başlayayım
hadiii bakalım canım hayırlısı olsun belki tüpbebeğe gerek kalmadan allahım sana bir mucize yaşatır
canım 6+4 gunluk olduk ama kalp atısı başlamadı halaKuzu kaç haftalık oldunuz siz?
Canım ben doktora 7+1 de gitmiştim ilk defa. Hem kese, hem bebek hemde kalp atışını bir arada görüp duyalım diye acele etme duyacaksın inş.canım 6+4 gunluk olduk ama kalp atısı başlamadı hala
inşallah canım dun devlet hastanesınde gıttım kese olusmus yolk saç kesesıde olusmus olculerıde ıyı dedı ama bebekle kalp atısı yoktu doktor 10 gun sonra gel dedı cok korkuyorum ama elden bısey gelmıyor haftaya gıdıcam ınşallah gorurum kalp atısını aminn ecmainn dua et bana olurmuCanım ben doktora 7+1 de gitmiştim ilk defa. Hem kese, hem bebek hemde kalp atışını bir arada görüp duyalım diye acele etme duyacaksın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?