Haklısın canım zaten en sonkı testımın erteaı gunu vahınal muyanede kese goruldu genelık ılerledıkce bthc fazla yukselmezmıs en cok yukselımı adet gecıktıgı donemmıs bellı sure sonra yukselıs fazla olmazmıs kese gorundu yolk keseaıde gorundu hayırlısı allah ne yazdıysa o aslında cuma gunu kontrole gıdıcam hayırlıaıyla duyulur inşllah kalp atısı pıtırcıgımıda gorurum inşallah kalp atısını duyulmaması normal bu hafta anca duyulur buyuk ıhtımal ama allah bılır tabı 7. Gun 110 kusur 10. Gın 678 kusur 15 gun 1356 kusurdu sun tam aklımda degılCanım tüp bebekte hesaplama son adet tarihine göre yapılmaz. 5. gün embriyosu 13 şubatta transfer edildi. demek ki döllenme tarihi: 8 şubat. Bunu yumurtlama günü gibi düşünüp hesaplamak gerek. Sen daha bugün 7 hafta 0 günlüksün (7h0g). 11 martta devlet hastanesine gitmişsin. Daha 6 hafta 4 günlükmüş (6h4g)ve karından baktırdığın için kalp atışı görmemen çok normal. Dert edecek bir şey yok bunda canım. Geriden gelmiyor bence gayet normal gidiyor. Tek düşündüren şey 10. ve 15. günlerdeki değerlerin arasındaki artış biraz düşük. Fakat zaten kese göründükten sonra kan alıp bakmazlar. Bir sebebi var demek ki. Kese görünene kadar kanda bakarlar.
3. Gün transferiydi 2 adetmaşallah canım. Allah tamamına erdirsin. kaçıncı gün transferiydi. böyle günleri yazmayınca pek anlam ifade etmiyor.
Haklısın canım zaten en sonkı testımın erteaı gunu vahınal muyanede kese goruldu genelık ılerledıkce bthc fazla yukselmezmıs en cok yukselımı adet gecıktıgı donemmıs bellı sure sonra yukselıs fazla olmazmıs kese gorundu yolk keseaıde gorundu hayırlısı allah ne yazdıysa o aslında cuma gunu kontrole gıdıcam hayırlıaıyla duyulur inşllah kalp atısı pıtırcıgımıda gorurum inşallah kalp atısını duyulmaması normal bu hafta anca duyulur buyuk ıhtımal ama allah bılır tabı 7. Gun 110 kusur 10. Gın 678 kusur 15 gun 1356 kusurdu sun tam aklımda degıl
Günaydın canim ne guzel umarim bizde yakinda güneşi görürüz kac gündür kapali havalar moral icin artik güneşe ihtiyacım var.Ayrica taktiğine bayıldım tabii canım yakında gebe kalican alistirmalara başla
EVET yüzleştimmm çok acı oldu
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar...bikaç gündür giremiyordum nete..yarın test günüm var...3 hafta çabucak geçti şu 1 hafta geçmedi gitti...1 gün kaldı..benimki 3.gün transferiydi 10.gün test yapılacağı söylendi...acaba erken mi?Genelde 12 gün sonra yapıyorlarmış..
Maşallah şu güzelliğe bakKızlar üçüncü hcg mide yaptırdım
10. Gün 87.40
12. Gün 176.2
14. Gün 406.20 çok şükür Salı gün son hcg kontrolüm yapılacak 10 gün sonrada kalbini duyarsak Dünyalar bizim olacak inşallah çok mutluyum çokkkkkk
Evet kahvaltıya gittik kavga ettik geldim
Dedim ki ne yesem acaba o da öneride bulundu ondan yemicem dedim şunu yicem dedim e o zaman niye bana soruyorsun kendi istediğini yiyeceksen dedi iyi be tamam senin dediğini yiyeyim dedim onu dinledim diye hoşuna gitti bu kez de ben istediğimi yiyemedim diye küstüm
Allahım başka dert vermesin Amin
İlahi :) Lucrin etkileri olabilir bu.
Asıl hamile kaldıktan sonrası daha zor. Bir gün iyisin bir gün kötü
Ayy ben çok heyecanlıyım şimdiden bu sefer erken başladı panik hallerim transfer hazırlıklarına bile heyecanlanıyorum ya transfer ve test gününde ne halde olurum acaba
Çok güzel gidiyor maşallah değerlerin..Allah devamını getirsin inşallahKızlar üçüncü hcg mide yaptırdım
10. Gün 87.40
12. Gün 176.2
14. Gün 406.20 çok şükür Salı gün son hcg kontrolüm yapılacak 10 gün sonrada kalbini duyarsak Dünyalar bizim olacak inşallah çok mutluyum çokkkkkk
Ben 10. Gün yaptırdım 87.20 çıktı
Evet kızçeler dediğiniz gibi 10.günde çıkma ihtimali var o zaman..Demekki merkezim daha sabırsızlar :)))))10.günde de belli olabilir canım ama 3.gün transferinde test 12.güne verilir..
Demek ki merkezin bizden daha sabırsız
o zaman yarın test mi yaptıracaksınEvet kızçeler dediğiniz gibi 10.günde çıkma ihtimali var o zaman..Demekki merkezim daha sabırsızlar :)))))
transfer zamanına kadar zaman su gibi geçiyor ama transferden sonra zaman duruyor sanki :)) test gününü ben de düşünemiyorum..o sonuca bakmak yürek ister...biraz heyecan, biraz korku, biraz gerginlik biraz mutluluk hepsinden olacak o an...Ayy ben çok heyecanlıyım şimdiden bu sefer erken başladı panik hallerim transfer hazırlıklarına bile heyecanlanıyorum ya transfer ve test gününde ne halde olurum acaba
Evet egunalım test yaptırcam...Allahım hepimize o pozitifi göstermeyi ve 9 ay sonra sağlıklısıyla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.o zaman yarın test mi yaptıracaksın
hemde nasılİvet gebe kalcam ben şimdiden alışsın eşim kişisi
Çok çektircem çok
Çok mu acıttı ü hüüüüüü
aminnEvet kahvaltıya gittik kavga ettik geldim
Dedim ki ne yesem acaba o da öneride bulundu ondan yemicem dedim şunu yicem dedim e o zaman niye bana soruyorsun kendi istediğini yiyeceksen dedi iyi be tamam senin dediğini yiyeyim dedim onu dinledim diye hoşuna gitti bu kez de ben istediğimi yiyemedim diye küstüm
Allahım başka dert vermesin Amin
alllahım sonu güzel bir tedavi nasip etsinAyy ben çok heyecanlıyım şimdiden bu sefer erken başladı panik hallerim transfer hazırlıklarına bile heyecanlanıyorum ya transfer ve test gününde ne halde olurum acaba
pozitif pozitif pozitif görEvet egunalım test yaptırcam...Allahım hepimize o pozitifi göstermeyi ve 9 ay sonra sağlıklısıyla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?