2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Haklısın canım zaten en sonkı testımın erteaı gunu vahınal muyanede kese goruldu genelık ılerledıkce bthc fazla yukselmezmıs en cok yukselımı adet gecıktıgı donemmıs bellı sure sonra yukselıs fazla olmazmıs kese gorundu yolk keseaıde gorundu hayırlısı allah ne yazdıysa o aslında cuma gunu kontrole gıdıcam hayırlıaıyla duyulur inşllah kalp atısı pıtırcıgımıda gorurum inşallah kalp atısını duyulmaması normal bu hafta anca duyulur buyuk ıhtımal ama allah bılır tabı 7. Gun 110 kusur 10. Gın 678 kusur 15 gun 1356 kusurdu sun tam aklımda degıl

Evet canım bu cuma görürsün belki duyabilirsin bile. İnşallah her şey yolundadır. Bugünlerde ben de çok endişeliyim, seni çok iyi anlıyorum. Sanırım bu kadar hayal kırıklığıdan sonra her şeyden korkmak normal.

Bugün özellikle kötüyüm. 5. hafta karnım ağrıyordu günde bir kaç kere. Sonra tamamen geçti ve keseyi görünce rahatladım. Ama bugün rahmim de adet öncesi olduğu gibi ağırlaşma ve hafif hafif sızlama var. Jel kalıntıları bazen geri geliyor onların da içinde turunculuk var. Ne oluyor hiç bir fikrim yok. İnşallah her şey yolundadır.

Bizim de bir sonraki randevumuz cumartesi.

İvet gebe kalcam ben şimdiden alışsın eşim kişisi
Çok çektircem çok
EVET yüzleştimmm çok acı oldu

Çok mu acıttı ü hüüüüüü

10.günde de belli olabilir canım ama 3.gün transferinde test 12.güne verilir..
Demek ki merkezin bizden daha sabırsız

Maşallah şu güzelliğe bak
Yerim ben o bhcg salgılatan minnakını

Evet kahvaltıya gittik kavga ettik geldim
Dedim ki ne yesem acaba o da öneride bulundu ondan yemicem dedim şunu yicem dedim e o zaman niye bana soruyorsun kendi istediğini yiyeceksen dedi iyi be tamam senin dediğini yiyeyim dedim onu dinledim diye hoşuna gitti bu kez de ben istediğimi yiyemedim diye küstüm
Allahım başka dert vermesin Amin

Ayy ben çok heyecanlıyım şimdiden bu sefer erken başladı panik hallerim transfer hazırlıklarına bile heyecanlanıyorum ya transfer ve test gününde ne halde olurum acaba

İlahi :) Lucrin etkileri olabilir bu.
Asıl hamile kaldıktan sonrası daha zor. Bir gün iyisin bir gün kötü

İlahi :) Lucrin etkileri olabilir bu.
Asıl hamile kaldıktan sonrası daha zor. Bir gün iyisin bir gün kötü

Zaten bir kaç gündür ilaçların yan etkileri altına girdiğimden eminim ruhsal gel gitler yaşıyorum en çok çekende beyim oluyor yazık adama diyecem de bana da yazık o kadar hormonu ne için alıyorum ben bir zahmet o da kaprislerimi çekiversin

Çok güzel gidiyor maşallah değerlerin..Allah devamını getirsin inşallah

Ayy ben çok heyecanlıyım şimdiden bu sefer erken başladı panik hallerim transfer hazırlıklarına bile heyecanlanıyorum ya transfer ve test gününde ne halde olurum acaba
transfer zamanına kadar zaman su gibi geçiyor ama transferden sonra zaman duruyor sanki :)) test gününü ben de düşünemiyorum..o sonuca bakmak yürek ister...biraz heyecan, biraz korku, biraz gerginlik biraz mutluluk hepsinden olacak o an...

aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…