2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Evet egunalım test yaptırcam...Allahım hepimize o pozitifi göstermeyi ve 9 ay sonra sağlıklısıyla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ne heyecanlı o test sonucu çıkana kadar neler yaşadığımı hatırlıyorum 2 aşılama 3 tüp denemesinde ömründen ömür gitmişti her defasında..İnşallah hamileyim demek nasip olsun canım..

şimdi çıkıyorum kışlıklar inirime girmiş gidip önümüzdeki kış için ayakkabı bakayım

Ayy bi de o kısmı var dimiiii ben burda pozitif haberi okuyunca bile havalara ucuyorum bi de ben verirsem o haberi kim bilir neler yaparim

O günde gelecek canım...
Herkes birer birer gebe kalıyor sıramızı bekliyoruz bizde..
Hayal değil bu bence sadece zaman alıyor anne olmamız diye düşünüyorum...

kızlar benimde cuma transferim yapıldı 24mart test günüm heycanım yaşadıklarım tarifsiz mutlu haber aklıma geldıkce içim içime sıgmıyor ama kötüsü aklıma geldıkce hemen aglama modundayım cok zordu transferim cok neler yaşadım rabbim yarıdmıcımız olsun inşallah..

Gecen sefer kan verip merkezde sonucun cikmasini bekledim o gergin bekleyisten sonra negatifi öğrendim vee aglayarak bir sure bos bos yürüdüm sonrada işe dönüp hicbir sey olmamis gibi minik ogtrncilerimi okul gezisine götürdüm aksam eve donunce de aglama krizine tekrar girdim Allah tekrar yasatmaz umarim yine de hayirlisi olsun diyeyim

O günde gelecek canım...
Herkes birer birer gebe kalıyor sıramızı bekliyoruz bizde..
Hayal değil bu bence sadece zaman alıyor anne olmamız diye düşünüyorum...

İnşallah artik zamani gelmistir. Cok istiyorum etrafta gordugum her bebegi kucagima alip sevmek istiyorum. Hatta rüyamda bile bebek bezi degistirdigimi gordum bu hafta

Insallah sonu guzel olur pozitif olurr ve bize hamilelik haberini de verirsin canim.

Insallah sonu guzel olur pozitif olurr ve bize hamilelik haberini de verirsin canim.
inşallah canım benim herkes alsın güzel haberleri hepimız hakedıyoruz.. bide bişey sorayım cumadan bugune kadar agrım yoktu ama şimdi belim karnım bacakalarım agırıyor normalmi korkuyorum adet olurum dıe.. 2 aşılamamdada öyle oldu agrıdı adet oldum bakalım bu tüp bebekte aynısı olmaz inşallah

Ne heyecanlı o test sonucu çıkana kadar neler yaşadığımı hatırlıyorum 2 aşılama 3 tüp denemesinde ömründen ömür gitmişti her defasında..İnşallah hamileyim demek nasip olsun canım..
İnşallah canım...Allah bebiş isteyen herkese nasip eder inşallah.

Allah tekrar yaşatmasın o günleri..inşallah gelecek seferdeki tedavinde bebişine kavuşursun

Saol canım elimde değil işte.. kk nü takip ediyorum daha büyük sorunları görüyorum halime şükrediyorum hayırlısıyla hepimiz birgün bebişlerimize kavuşuruz inşAllah desteğin için teşekkürler

aleykümselam canımmmcımm
sen dün giriştin temizliğe bende bugün daha yeni oturdum
ay yoruldummm
simitide ne güzel yiyolar ya öyel iştahlı ki
hani sevmeyen insanın bile canı çeker
ödülün ne oldugunu önceden söleseler bari de
bizde akşama evde bulundursak canımız çekmez
evet ünlülerin erkekleri alamıyo gönüllülerinde kızları
bugün olaylar olaylar

buldun mu bahane

Tünaydın kızlarr bende bugün rüyamda tedavi süreci olan 6 ayyyı geçirmişim transferim olmuş kan vermişim sonuç için. Kimi görsem soruyorum sonuç çıktı mı sonuç çıktı mıı diye sonuç kağıdını eşim okuyor negatif... kendimi negatife o kadar odaklamışım ki rüyamda bile negatif görüyorum çok üzülüyorum kızlar nolur bana moral verinnn

Ben de öyle düşündüm bilsek evde simit bulundururduk..
Ne iştahlı yiyorlar koca koca insanlar açlar bir susam bile önemli oluyor günaahh..
Ünlüler 2 ye bölündü diye seviniyorlardı gönüllüler kendileri en az 4 e bölündüler oylamada göreceksin..
Akşama bahanem hazır şu an annemdeyim kahvaltıdan sonra anneme bıraktı beni akşam eve gideceğiz haliyle yemek yok ya kahvaltılık atışrırız artık

Bu psikolojinle kendini gebe görsen şaşırırdım ben zaten...Canım bu kadar negatif düşünürken bilinç altında iyi şeyler biriktirmiş olman mümkün değil tamamen ruh halini yansıtmış rüyan..

sa arkadaşım inşallah bu son uğraşın olur merakediyorum osman develioğluna gittin mi acaba

Aslında neden böyle olduğumu biliyorum ilk tedavimde çok ümitlendim olcak 3 tane de olsa biri embriyo olcak ama olmadı doktor yeterli kalitede değil transfer olamaz dedi inanamadım bir süre şoku atlatamadım yine böyle olacak diye hayalini bile kurmuyorum.. nolucak benim bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…