Ne mi olacak tedavin başlayınca ve yumilerini inşallah görünce daha iyi hissedeceksin kendini...Aslında neden böyle olduğumu biliyorum ilk tedavimde çok ümitlendim olcak 3 tane de olsa biri embriyo olcak ama olmadı doktor yeterli kalitede değil transfer olamaz dedi inanamadım bir süre şoku atlatamadım yine böyle olacak diye hayalini bile kurmuyorum.. nolucak benim bu halim
Mayısta başlıyorum 2 ay dhea ve cyclo pronova kullanicamNe mi olacak tedavin başlayınca ve yumilerini inşallah görünce daha iyi hissedeceksin kendini...
İğnelere ne zaman başlıyorsun?
Mayısta başlıyorum 2 ay dhea ve cyclo pronova kullanicam
Düşündükçe de içinden çıkamıyorum..Bir an evvel başlayaydın diye istedim iğnelere başlasan kendine gelirdin şimdi bekleme halindesin düşünüp duruyorsun...
seni çok iyi anlıyorum ne denir bilmiyorumama hala ümidimiz olmalı çünkü Allahın en çok gönül koyduğu kulları kendisinden ümidini kesenlermış geçen ay biryumurtam oldu o da erken çatladı hıç aklıma gelmezdi tedavi iptal edildi bu cumada iğne verecem yumurta gelişimiiçin sanırım bır sonrakı ay tekrar tüp bebek bizim zamanımız kalmıyor ama inşallah Allahın izniyle olacak biraz sabır kendini bırakma lütfen aynı ilaçları bende bi ara kullandımMayısta başlıyorum 2 ay dhea ve cyclo pronova kullanicam
Saol canım Allahtan ümidimi kesmiyorum haşa.. Üzülüyorum kendi kendimi yıpratıyorum olucak deyip olumlu bakınca sonuçta olumsuz olunca çok üzülüyorum o yüzden iyiyi düşünmüyorum düşün'e'miyorum..seni çok iyi anlıyorum ne denir bilmiyorumama hala ümidimiz olmalı çünkü Allahın en çok gönül koyduğu kulları kendisinden ümidini kesenlermış geçen ay biryumurtam oldu o da erken çatladı hıç aklıma gelmezdi tedavi iptal edildi bu cumada iğne verecem yumurta gelişimiiçin sanırım bır sonrakı ay tekrar tüp bebek bizim zamanımız kalmıyor ama inşallah Allahın izniyle olacak biraz sabır kendini bırakma lütfen aynı ilaçları bende bi ara kullandım
yanı diyorum ya aynı konudan muzdarip olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ezanların yüzü suyu hürmetişne Allah sana senin neslinden hayırlı evlatlar nasip etsin bu arada nerde hangi doktorl a tedavı görüyorsunSaol canım Allahtan ümidimi kesmiyorum haşa.. Üzülüyorum kendi kendimi yıpratıyorum olucak deyip olumlu bakınca sonuçta olumsuz olunca çok üzülüyorum o yüzden iyiyi düşünmüyorum düşün'e'miyorum..
Amiinnn canım Allah razi olsun cümlemize inşAllah...yanı diyorum ya aynı konudan muzdarip olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ezanların yüzü suyu hürmetişne Allah sana senin neslinden hayırlı evlatlar nasip etsin bu arada nerde hangi doktorl a tedavı görüyorsun
Âmin canımÇok güzel gidiyor maşallah değerlerin..Allah devamını getirsin inşallah
Şimdi dişinin kovuğunu doldurmaz teyzesi açık büyüsün doya doya ye:)Maşallah şu güzelliğe bak
Yerim ben o bhcg salgılatan minnakını
Şimdi dişinin kovuğunu doldurmaz teyzesi açık büyüsün doya doya ye:)
havuz sistemineoluyor bu tedavıdemı yumurta rezervı azlığında kullanılıyorAmiinnn canım Allah razi olsun cümlemize inşAllah...
İstanbul da Bülent Tıraş doktorum embriyo havuzu sistemi uygulanacak inş
Evet yumurta rezervi az olanlar için kullanılan bir yöntem kısaca şöyle mesela bu ay yumurta toplaniyor emriyo oluşursa donduruluyor bir at ara veriyorsun bir sonraki ay tekrar iğneyle tedavi uygulayıp yumurtalar toplanıyor emriyo olup tekrar4 donduruluyor bir ay ara.. sonraki ay tekrar tedavi ve yumurta toplama işlemi oluyor doktorum 5 - 6 emriyo olana kadar dedi sonra emriyoları genetik taramadan geçirecekler sağlıklı olanları transfer edicekler inşAllah....havuz sistemineoluyor bu tedavıdemı yumurta rezervı azlığında kullanılıyor
kızlaaaaaaaaaaaaar
perşembe günü saat 11:40da çok şükür oğlumuza mehmet çınar'ıma kavuştuk :)
sizlerin desteğiniz ilginiz dualarınızla oğlum şimdi yanımda uyuyor şükür :)
perşembe sabahı kontrolde 3,5 cm açıklığım vardı suni sancı verildi ve iki buçuk saat sonra oğluma normal doğumala kavuştum hem normal doğum istemiştim o anı yeniden yaşamak ve onun her aşamasını tekrar görmek için :) çok şükür rabbim gönlüme göre verdi :) acıdı mı evet hala acım var mı evet ama yanımdaki o güzelliğe ve o ilk sesine o ilk dokunuşuna değerdi :) minik kuzumun doğduğu andan ta doğumhaneden çıkanakadar ağladım :) doğumhanede kuzmu dr kontrol ettikten sonra koydular yanıma dr benle uğraşırken hiç birsey hissetmedim o an herşeyin acısını unuttum dünya durdu sanki :) yanağıma dokundurdular öptüm :) ötekinde olan yeaşayamadığım herşeyi yaşattı drum sağolsun :) şuan çok yorgunum uykusuzum :) ama önemli değil :)
rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın :) lütfen umudunuzu yitirmeyin :) vazgeçmeyin :) istemeye devam edin :) uğraşın :)
hepinizi öpüyorum :)
Birbirimizi en iyi bizler anlariz sevinç hepimizin sevinci paylasiriz hüzün hepimizin hüznü teselli ederiz Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısı ile sana da güzel sevincler yasatsin17 Mart test günüm 5 Mart 3. Gün embriyosu transfer edildi 16 Şubat mensin ilk günü kabul edildi (çünkü sis ve histereskopi den sonra ara kanamalarim devam ederken mens de başladı o yüzden Dr un kabul ettiği tarih ) 8. Gün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım tabiki negatif çıktı . Çok az kaldı burda nerdeyse hergün benim gibi kaç kişinin umudunu tanımadığı insanların ne hissettiğini ta yüreğin de hissedip dua edenleri okuyorum. Nasıl güzel nasıl kocaman yürekli insanlarsiniz hepinizden allah razı olsun hepinizin dualarini allah kabul etsin benim de inşallah Sizden ricam lütfen ismen benim için de dua edin sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?