2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

cnm ya ne kadar duygulandım anlatamam sanki orda bende vardım o anı yaşadım cnm yazını okurken ..rabbim analı bbalı sağlıkla büyütsün mevlam kucağında.....
17 mart inşlh hamile haberini okuruz burdan cnm ....

Ayyyy canim topikte boyle guzel haberleri gormek ne guzel.cok duygusal, cok guzel bir hikaye...gozlerim doldu...
Rabbim yavruna hep iyi gunler gostersin.sana ve esine bagislasin...
Iyi gunlerde buyutun canim.bizim yerimize kocamannnn op mehmet cinari...

Birbirimizi en iyi bizler anlariz sevinç hepimizin sevinci paylasiriz hüzün hepimizin hüznü teselli ederiz Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısı ile sana da güzel sevincler yasatsin
Çoook teşekkür ederim canım umut ile dua hayrı ile o güzel haberleri almayi hepimize nasip etsin rabbim

İnşaaaaaalllllaaaaahhhh canım benim inşallaaaaaaahhh

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

Allah analı babali büyütsün mehmet çınarımızı canım..güzel haberler aldıkca umudumuz her dem taptaze oluyo arkadaşım..her güzel haberde içim kıpir kıpır oluyo..mart annesi olmak kısmet olamadı bana ama kizların çoğu doğurmuştur sanırım...

Gözünüz Aydın Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bu yaşamış olduğun bu duyguyu tez vakitte hepimiz yaşarız inşallah
Allah bebeğine uzun sağlıklı. Hayırlı ömür versin

Günaydın arkadaşlar, yeni hafta hepimize yepyeni güzellikler getirsin. Hastaneye gidiyorum opum bugün, inşallah hersey yolunda gider dualarınızı bekliyorum
hayırlı olsun bebiş olsun tüm yumoşların

çok şükür yanında oğluşun...Allah analı babalı büyütsün inşallah...darısı hepimizin başına :)))

Allah hepimizin yardımcısı olsun..senden inşallah yarın güzel haberler alacağız..

Günaydın arkadaşlar, yeni hafta hepimize yepyeni güzellikler getirsin. Hastaneye gidiyorum opum bugün, inşallah hersey yolunda gider dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun..inşallah opun güzel geçer..olgun kaliteli yumoşlar toplanır ve hepsi de döllenir..

Gunaydın herkese..çok heycanlı :) allah inş gönlüne göre verir cnm..hayırlısı olsun

sağlıklı yumilerin olsun hepside dölelnsin kaliteli sekilde inşşlh....
ilk gün ilk sonuç inşlh ilk haftadan hamiş haberi olursun cnm....

canımmmmmm hepimizi ağlattın burda ama senin nasıl gözyaşların mutluluktan aktıysa bizimde o yüzden senin mutluluğun bizim mutluluğumuz hepimiz kadar ortağıyız burada rabbime binlerce kere şükür sana bu güzel duyguyu yaşattı nasibimizde kısmetimizde alın yazımızda var ise inşallah bir gün bizlerde sana güzel haberler vericez o güzel yüreğindeki dualarında bizleride unutma rabbim oğluşunla sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…