2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canımmmm gözün aydın hayırlısı inşallah kalp atışlarınıda duyucaksın

canımmm güzelll haberlerini bekliyoruz verdin mi kanını saat kaçta çıkarmış sonuç ?

Gunaydın herkese..çok heycanlı :) allah inş gönlüne göre verir cnm..hayırlısı olsun

sağlıklı yumilerin olsun hepside dölelnsin kaliteli sekilde inşşlh....

ilk gün ilk sonuç inşlh ilk haftadan hamiş haberi olursun cnm....

canımmm güzelll haberlerini bekliyoruz verdin mi kanını saat kaçta çıkarmış sonuç ?
Allah razı olsun arkadaşlar...inşallah güzel haber veririm..Verdim kanı...öğleden sonra 3 te çıkar dediler..3 te çıkarsa ancak 5 ten sonra iş çıkışı öğrenebilirim...o zaman yazarım size arkadaşlar.

canım güzel haberlerle gel inşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin

ayyyy canımmmmmmmm
öncelikle geçmiş olsun
mehmet çınar hoşgelmiş evinizemaşallah
bahtıda kaderide şansıda güzel olsun
sağlıklı ömürler diliyorum
bereket huzur sağlık mutluluk getirsin yuvanıza
çok sevindim inanki canım
Allah a emanet olun

çok şükür canım herşey böyle güzel devam etsin
kalp atışlarınıda duyarsın Allah ın izniyle
tekrar tebrik ediyorum

offfff çok geçç amaaaa bu laboratuarlar hiç bizi düşünmüyor güzel bir değer çıksında geçolsun inşallahhhh canımmmm güzel haberlerini bekliyoruz

maşallah.... daha neler geçiyo içimden ama kelimeler kifayetsiz....

hayırlısıyla güzel haberler verirsin inşallah

canım güzel haberlerle gel inşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin

offfff çok geçç amaaaa bu laboratuarlar hiç bizi düşünmüyor güzel bir değer çıksında geçolsun inşallahhhh canımmmm güzel haberlerini bekliyoruz
Allah razı olsun arkadaşlar..çok heyecanlı bir süreç...vakit durdu sanki...o sonuca bakacak halim yok :)))

Ohhhhh Ohhhh tüüüüüüüüüüüüü maşallahh diyelim.. Rabbim nazarlardan korusun
Uzun bir ömrü olsun.. Sağlıklı, mutlu, bereketli olsun. Sevgi dolu hayırlı olsunn... E daha ne olsun...
Çok tebrik ederimm acil şifalar dilerimmm...
Bizim yerimize de bol bol kokla isterim:)

Herkese günaydın kızlar:)))
Yeni anne olanlar, hamile kalanlar, haber bekleyenler, hazırlık içinde olanlar, umudu olanlar...
Zaman çok hızlı akıyor... Ve sonuc ne olursa olsun hep bizim hayrımıza oluyor..
Hepinizee kucak dolusuu

Yaa çok heycanlı ben hala başlamadım ama böyle sonuç bekleyenlerle bir heyecanlanıyorum ben nasıl beklicem kendi sonucumuu.. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, güzel güzel haberler gelir inşallah ...

ohh ne güzel demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…