canımmmm gözün aydın hayırlısı inşallah kalp atışlarınıda duyucaksınKızlar üçüncü hcg mide yaptırdım
10. Gün 87.40
12. Gün 176.2
14. Gün 406.20 çok şükür Salı gün son hcg kontrolüm yapılacak 10 gün sonrada kalbini duyarsak Dünyalar bizim olacak inşallah çok mutluyum çokkkkkk
hayırlısı olsun canımGünaydın arkadaşlar, yeni hafta hepimize yepyeni güzellikler getirsin. Hastaneye gidiyorum opum bugün, inşallah hersey yolunda gider dualarınızı bekliyorum
canımmm güzelll haberlerini bekliyoruz verdin mi kanını saat kaçta çıkarmış sonuç ?Herkese günaydınnnnn arkadaşlar..haftanın ve bugünün ilk test sonucunu ben vereceğim galiba :) kan verdim bugün belli olacak inşallah arkadaşlar..hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin Cenab ı Allah...ama gönül pozitif ister :))))
Gunaydın herkese..çok heycanlı :) allah inş gönlüne göre verir cnm..hayırlısı olsun
sağlıklı yumilerin olsun hepside dölelnsin kaliteli sekilde inşşlh....
ilk gün ilk sonuç inşlh ilk haftadan hamiş haberi olursun cnm....
Allah razı olsun arkadaşlar...inşallah güzel haber veririm..Verdim kanı...öğleden sonra 3 te çıkar dediler..3 te çıkarsa ancak 5 ten sonra iş çıkışı öğrenebilirim...o zaman yazarım size arkadaşlar.canımmm güzelll haberlerini bekliyoruz verdin mi kanını saat kaçta çıkarmış sonuç ?
Herkese günaydınnnnn arkadaşlar..haftanın ve bugünün ilk test sonucunu ben vereceğim galiba :) kan verdim bugün belli olacak inşallah arkadaşlar..hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin Cenab ı Allah...ama gönül pozitif ister :))))
kızlaaaaaaaaaaaaar
perşembe günü saat 11:40da çok şükür oğlumuza mehmet çınar'ıma kavuştuk :)
sizlerin desteğiniz ilginiz dualarınızla oğlum şimdi yanımda uyuyor şükür :)
perşembe sabahı kontrolde 3,5 cm açıklığım vardı suni sancı verildi ve iki buçuk saat sonra oğluma normal doğumala kavuştum hem normal doğum istemiştim o anı yeniden yaşamak ve onun her aşamasını tekrar görmek için :) çok şükür rabbim gönlüme göre verdi :) acıdı mı evet hala acım var mı evet ama yanımdaki o güzelliğe ve o ilk sesine o ilk dokunuşuna değerdi :) minik kuzumun doğduğu andan ta doğumhaneden çıkanakadar ağladım :) doğumhanede kuzmu dr kontrol ettikten sonra koydular yanıma dr benle uğraşırken hiç birsey hissetmedim o an herşeyin acısını unuttum dünya durdu sanki :) yanağıma dokundurdular öptüm :) ötekinde olan yeaşayamadığım herşeyi yaşattı drum sağolsun :) şuan çok yorgunum uykusuzum :) ama önemli değil :)
rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın :) lütfen umudunuzu yitirmeyin :) vazgeçmeyin :) istemeye devam edin :) uğraşın :)
hepinizi öpüyorum :)
Kızlar üçüncü hcg mide yaptırdım
10. Gün 87.40
12. Gün 176.2
14. Gün 406.20 çok şükür Salı gün son hcg kontrolüm yapılacak 10 gün sonrada kalbini duyarsak Dünyalar bizim olacak inşallah çok mutluyum çokkkkkk
offfff çok geçç amaaaa bu laboratuarlar hiç bizi düşünmüyor güzel bir değer çıksında geçolsun inşallahhhh canımmmm güzel haberlerini bekliyoruzAllah razı olsun arkadaşlar...inşallah güzel haber veririm..Verdim kanı...öğleden sonra 3 te çıkar dediler..3 te çıkarsa ancak 5 ten sonra iş çıkışı öğrenebilirim...o zaman yazarım size arkadaşlar.
maşallah.... daha neler geçiyo içimden ama kelimeler kifayetsiz....kızlaaaaaaaaaaaaar
perşembe sabahı kontrolde 3,5 cm açıklığım vardı suni sancı verildi ve iki buçuk saat sonra oğluma normal doğumala kavuştum hem normal doğum istemiştim o anı yeniden yaşamak ve onun her aşamasını tekrar görmek için :) çok şükür rabbim gönlüme göre verdi :) acıdı mı evet hala acım var mı evet ama yanımdaki o güzelliğe ve o ilk sesine o ilk dokunuşuna değerdi :) minik kuzumun doğduğu andan ta doğumhaneden çıkanakadar ağladım :) doğumhanede kuzmu dr kontrol ettikten sonra koydular yanıma dr benle uğraşırken hiç birsey hissetmedim o an herşeyin acısını unuttum dünya durdu sanki :) yanağıma dokundurdular öptüm :) ötekinde olan yeaşayamadığım herşeyi yaşattı drum sağolsun :) şuan çok yorgunum uykusuzum :) ama önemli değil :)
rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın :) lütfen umudunuzu yitirmeyin :) vazgeçmeyin :) istemeye devam edin :) uğraşın :)
hayırlısıyla güzel haberler verirsin inşallahAllah razı olsun arkadaşlar...inşallah güzel haber veririm..Verdim kanı...öğleden sonra 3 te çıkar dediler..3 te çıkarsa ancak 5 ten sonra iş çıkışı öğrenebilirim...o zaman yazarım size arkadaşlar.
canım güzel haberlerle gel inşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin
Allah razı olsun arkadaşlar..çok heyecanlı bir süreç...vakit durdu sanki...o sonuca bakacak halim yok :)))offfff çok geçç amaaaa bu laboratuarlar hiç bizi düşünmüyor güzel bir değer çıksında geçolsun inşallahhhh canımmmm güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah amayaaaaahayırlısıyla güzel haberler verirsin inşallah
Allah razı olsun arkadaşlar..çok heyecanlı bir süreç...vakit durdu sanki...o sonuca bakacak halim yok :)))
kızlaaaaaaaaaaaaar
Allah razı olsun arkadaşlar..çok heyecanlı bir süreç...vakit durdu sanki...o sonuca bakacak halim yok :)))
Herkese günaydınnnnn arkadaşlar..haftanın ve bugünün ilk test sonucunu ben vereceğim galiba :) kan verdim bugün belli olacak inşallah arkadaşlar..hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin Cenab ı Allah...ama gönül pozitif ister :))))
sa arkadaşım inşallah bu son uğraşın olur merakediyorum osman develioğluna gittin mi acaba
ohh ne güzel demişsinHerkese günaydın kızlar:)))
Yeni anne olanlar, hamile kalanlar, haber bekleyenler, hazırlık içinde olanlar, umudu olanlar...
Zaman çok hızlı akıyor... Ve sonuc ne olursa olsun hep bizim hayrımıza oluyor..
Hepinizee kucak dolusuu
Hayırlısı olsun arkadaşım insallah bol kaliteli yumilerin olsun kaliteli embriyolarin olsun insallahGünaydın arkadaşlar, yeni hafta hepimize yepyeni güzellikler getirsin. Hastaneye gidiyorum opum bugün, inşallah hersey yolunda gider dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?