2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ben geldimmmm
7 tane yumurtlamışım kızlar ama biz genetik test yaptırcaktık onun için 10 ve üzeri yumurta gerekiomuş işlem esnasında döllenmeyen vs. Olduğu için riske atmayalım dediler Bu ay ki adetimle tekrar ilaçlara başlıycam opu olucak yine, genetik test yapılıp transfer olucak.
Vardır bunda da bir hayır sonu güzel olur inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım hayırlısı olsun 7 de güzel inşallah bu adette dahada güzel olur herşeyim bir vakti zamanı vardır bizlerede dua ve sabırdan başka bir görev düşmemektedir sevgiyle kal

HER SEFERİNDE BÖYLE HEYECANLA BEKLEMEK ÇOK ZOR ZAMAN GEÇMİYOR SANKİ 7 GÜN OLDU AZ KALDI AMA BEYNİMDEKİ DÜŞÜNCELERE HAKİM OLAMIYORUM

HALBUYSEKİ TEVEKKÜL ETTİM ALLAHA NE SONUÇ ÇIKARSA ÇIKSIN SORGULAMAYACAĞIM

E PEKİ BU DÜŞÜNCELERİME NELER OLUYOR

SUS ARTIK DÜŞÜNÜP DURMA AKLIMI KURCALAMA YAŞAM ENERJİMİ ALMA

sabır canımm senin test tarihine az kalmış anladığım kadarıyla bende son 11 gün bekliyorum benim 1 aşılama 2. tüp bebek inşallah son sınavlarımızdır

sabır canımm senin test tarihine az kalmış anladığım kadarıyla bende son 11 gün bekliyorum benim 1 aşılama 2. tüp bebek inşallah son sınavlarımızdır
İNŞALLAH CANIM AZ KALDIDA İŞTE KAFAM ÇORBA GİBİ

BENİMDE NORMAL YOLLA 8 GEBELİĞİM OLDU 3 Ü DIŞ GEBELİK DİĞERLERİ KİMYASAL OLDU SONRA TÜP BEBEĞE GEÇTİK 6 TANE 5. GÜN KALİTELİ EMBRİYOM OLDU ŞÜKÜR İLK TRANSFER OLUMSUZ İKİNCİ KİMYASAL OLDU ŞİMDİ KALAN SON 3. EMBRİYO TRANSFERİ YAPTI DR. EMBRİYOLAR ÇOK KALİTELİ AMA NEDEN TUTMUYOR DEDİ ADAMDA HAYIRLISI İŞTE BÖYLE BUNCA OLUMSUZLUKTA BEN YİNEDE ALLAHA TESLİM OLDUM ÜMİDİMİ KAYBETMEDİM ALLAH BÜYÜKTÜR DUAYLA BEKLİYORUZ İŞTE HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH

allah yardımcın olsun tatlım ben de genetik test yaptırdım ama kan verdim sadece.. senin bahsettiğin ne acaba ben duymadım da açıklar mısın

az şeyler yasamamışsın allhım bu sefer yüzünü güldürsün sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah :)

az şeyler yasamamışsın allhım bu sefer yüzünü güldürsün sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah :)
İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİ ANNE BABA OLMAYI NASİP ETSİN EVİMİZİ ŞENLENDİRSİN İNŞALLAH

allah yardımcın olsun tatlım ben de genetik test yaptırdım ama kan verdim sadece.. senin bahsettiğin ne acaba ben duymadım da açıklar mısın

Embriyolara genetik test yapılacak cnm PGT dedikleri işlem, benim bu 4. tedavim ve yapılmasını istedim. İnşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz.

Rabbim yardımcın olsun bu son olur inşallah, burda hepimiz seviniriz :)

canım nerede yaptırdın genetik testi sonuç kaç günde çıkıyor? bir de sen kendin gidip genetik test yaptırmaya geldim mi dedin yoksa doktorun mu yönlendirdi? çok sordum kusura bakma:)

Âmin

Seninde tedavin hayırlı olsun inşallah

Buda olmazsa bizde pgt yaptıracağız sanırım inşallah gerek kalmaz
Canım bu kadar gebelik kaybında sadece pgt yetmez...
Allah korusun bu da olmazsa size cgh şart..
pgt de sadece 8-9 kromozom taranıyor onlar sağlıklı olsa da bu embriyonun sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor..Tam kromozom taraması olmalı..22+XY

canım nerede yaptırdın genetik testi sonuç kaç günde çıkıyor? bir de sen kendin gidip genetik test yaptırmaya geldim mi dedin yoksa doktorun mu yönlendirdi? çok sordum kusura bakma:)
sor tabiki canım ne olacak:) ilk denemem tuttu almak zorunda kaldılar 2.denemem iptal 3. denemem olunca doktordan ben istedim hatta gerek yok maddi yük dedi ama ben ısrar ettim eşimle benden kan alındı genetik test için.. bi de kan pıhtılaşması testi yaptırdım.. özel hastanede.. sonuçlar 3 haftaya çıkar dedi ben de o süreçte tedaviye başladım..

Geçmiş olsun canım...
Havuz yöntemi uygulanıyor demek sende...

oo özelde 3 hafta biz de bir an önce gidip yaptıralım bari. peki ne kadara mal oldu bu testler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…