2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Öyle olacak sanırım embriyoloğ dediki yani bunca embriyondan hiçbirimi sağlıksız dedi sizin genetiğinizde bişey yok hepmi bozuk denk geldi benim bildiğim 9 hiçmi sağlıksız çıkar

Bilmiyorumki önümüZe bakacağız bu tedavide ek olarak kortizon alıyorum hayırlısı

bugun maaş aldıktan sonra karta 1000 tl daha yatırdm borcumA KULLANILIR LIMIT 4bın tl oldu emek emek para bırıktırıyorm kartımda 6 bın oldugu an tüp bebege gıdıcem allahın iznyle ama ya tutmazsa daha onun borcunu bıtrmede yenısıne zor baslarım dah baslamadan ya tutmazsa derdı basladı Bu arada aranızda adanada turan çetin de tedavı olan varmı

canım ben orada tedavi oldum .sonucum negatif ama tekrar orada deneyeceğim kısmet olursa bu kez daha hazırlıklı olacağız inşaallah

Dayanamadım 7. Günde test yaptım Eki Görüntüle 1456766
Kimyasal değildir inşallah bekleyip göreceğiz hayırlısı olur inşallah sizce kan vereyimmi bekleyeyeyim mi

Ayyyy bi gebe gördüm sankiiiii
Canım gebesin işte kimyasal deyip iftira atma bebişe
Bence kimyasal değil gayet güzel çıkmış çift çizgi maşallahhhhh..
Yarın kan ver bence..
8.gün değerin olur 10.günde yani asıl test gününde de artışına bakarız..

hımm peki bülent tıraş bizim durumumuzdakı hastalarda başarı oranı için umut vaadediyor mu bazı doktorlar ki bunlar proflar acaip morelimi bozmuşdu bu doktorumda işimiz zor ama beklememem gerektiğini tüp bbebeği üst üstteara vermeden devam etmem gerektiğini söyledi

bacılar dondurulmuş embrıo daha mı kalıtelıoluooooooooooooo
Sans daha yuksek olabiliyo diye duydum cnm rahim dinlenmis ilaclar vucuttan atilmis oluyo diye ne kadar dogru bilmiyorum bende adet olmayi bekluyorum dondurulmus tedavi icin

AY İNŞALLAH YARIN İLK İŞ KAN VERMEK O ZAMAN KABULUM NE ÇIKARSA RABBİM İNŞALLAH BU SEFER NASİP ETMİŞTİR

Proluton DepoT DİYE İĞNE YAPTIRMIŞTIM DÜN ONDA BÖYLE BİR ETKİ YOKTUR DİMİ BETA HCG

Bildiğim kadarıyla yok, bence de güzel sonuçların habercisi bu inş. Hayırlısı olur cnm, belirti var mi hiç yaşadığın?
EVET CANIM TRANSFERİN 2. GÜNÜNDEN BERİ MİDE BULANTIM VAR
ARA SIRA KASIK AĞRIM VARDI
YATINCADA NORMALDE AĞIRMAZ AMA BELİM AĞRIYORDU

BEN ŞİMDİLİK HAMİLEYİM DİYEMİYORUM İNŞALLAH KAN SONUÇLARIDA İYİ GİDER KESEYİ VE BEBEĞİN KALP ATIŞLARINIDA GÖREYİM O ZAMAN HAMİLEYİM DERİM İŞTE

RABBİM HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH TEZ VAKİTTE

Anladım cnm..tabii ki hemen dememek en iyisi aslında, bizler uzun bir yola çıktık çünkü..allahın izniyle herkes vakti gelince bu mutluluğu yaşayacak inanıyorum, rabbim dualarımıza karşılık verecek..ama dediğin gibi kontrollü olmakta fayda var..umarım hayırlı sonuçlarını da tez zamanda bizimle paylaşırsın burda

ersu ya çok duygulandımmm..... ben de yarın yaptırıyorum kantestini :)))) tam gününde ama...

umutlu muyum???? hayır... nedenini nilmiyorum ama dünden beri yok gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…