Öyle olacak sanırım embriyoloğ dediki yani bunca embriyondan hiçbirimi sağlıksız dedi sizin genetiğinizde bişey yok hepmi bozuk denk geldi benim bildiğim 9 hiçmi sağlıksız çıkarCanım bu kadar gebelik kaybında sadece pgt yetmez...
Allah korusun bu da olmazsa size cgh şart..
pgt de sadece 8-9 kromozom taranıyor onlar sağlıklı olsa da bu embriyonun sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor..Tam kromozom taraması olmalı..22+XY
Geçmiş olsun canım...
Havuz yöntemi uygulanıyor demek sende...
kızlar bişey soracammmmHavuz mu oluo bu ben bilmiodum
Ne olursa olsun sonu güzel olsun da inşallah
bizimlede paylaşırsan sevinirim sen nasıl değerlendireceksin ben kendisine gıtmıştım daha öncedenGitmedim henüz canım adet olmayı bekliyorum bu hafta en geç hafta sonu olurum sanırım stresten gecikmezse :)
canım ben orada tedavi oldum .sonucum negatif ama tekrar orada deneyeceğim kısmet olursa bu kez daha hazırlıklı olacağız inşaallahbugun maaş aldıktan sonra karta 1000 tl daha yatırdm borcumA KULLANILIR LIMIT 4bın tl oldu emek emek para bırıktırıyorm kartımda 6 bın oldugu an tüp bebege gıdıcem allahın iznyle ama ya tutmazsa daha onun borcunu bıtrmede yenısıne zor baslarım dah baslamadan ya tutmazsa derdı basladı Bu arada aranızda adanada turan çetin de tedavı olan varmı
bacılar dondurulmuş embrıo daha mı kalıtelıoluooooooooooooocanım ben orada tedavi oldum .sonucum negatif ama tekrar orada deneyeceğim kısmet olursa bu kez daha hazırlıklı olacağız inşaallah
Dayanamadım 7. Günde test yaptım Eki Görüntüle 1456766
Kimyasal değildir inşallah bekleyip göreceğiz hayırlısı olur inşallah sizce kan vereyimmi bekleyeyeyim mi
hımm peki bülent tıraş bizim durumumuzdakı hastalarda başarı oranı için umut vaadediyor mu bazı doktorlar ki bunlar proflar acaip morelimi bozmuşdu bu doktorumda işimiz zor ama beklememem gerektiğini tüp bbebeği üst üstteara vermeden devam etmem gerektiğini söylediEvet yumurta rezervi az olanlar için kullanılan bir yöntem kısaca şöyle mesela bu ay yumurta toplaniyor emriyo oluşursa donduruluyor bir at ara veriyorsun bir sonraki ay tekrar iğneyle tedavi uygulayıp yumurtalar toplanıyor emriyo olup tekrar4 donduruluyor bir ay ara.. sonraki ay tekrar tedavi ve yumurta toplama işlemi oluyor doktorum 5 - 6 emriyo olana kadar dedi sonra emriyoları genetik taramadan geçirecekler sağlıklı olanları transfer edicekler inşAllah....
Sans daha yuksek olabiliyo diye duydum cnm rahim dinlenmis ilaclar vucuttan atilmis oluyo diye ne kadar dogru bilmiyorum bende adet olmayi bekluyorum dondurulmus tedavi icinbacılar dondurulmuş embrıo daha mı kalıtelıoluooooooooooooo
AY İNŞALLAH YARIN İLK İŞ KAN VERMEK O ZAMAN KABULUM NE ÇIKARSA RABBİM İNŞALLAH BU SEFER NASİP ETMİŞTİR
Ayyyy bi gebe gördüm sankiiiii
Canım gebesin işte kimyasal deyip iftira atma bebişe
Bence kimyasal değil gayet güzel çıkmış çift çizgi maşallahhhhh..
Yarın kan ver bence..
8.gün değerin olur 10.günde yani asıl test gününde de artışına bakarız..
Proluton DepoT DİYE İĞNE YAPTIRMIŞTIM DÜN ONDA BÖYLE BİR ETKİ YOKTUR DİMİ BETA HCG
Ayyyy bi gebe gördüm sankiiiii
Canım gebesin işte kimyasal deyip iftira atma bebişe
Bence kimyasal değil gayet güzel çıkmış çift çizgi maşallahhhhh..
Yarın kan ver bence..
8.gün değerin olur 10.günde yani asıl test gününde de artışına bakarız..
Bildiğim kadarıyla yok, bence de güzel sonuçların habercisi buProluton DepoT DİYE İĞNE YAPTIRMIŞTIM DÜN ONDA BÖYLE BİR ETKİ YOKTUR DİMİ BETA HCG
EVET CANIM TRANSFERİN 2. GÜNÜNDEN BERİ MİDE BULANTIM VARBildiğim kadarıyla yok, bence de güzel sonuçların habercisi buinş. Hayırlısı olur cnm, belirti var mi hiç yaşadığın?
Anladım cnm..tabii ki hemen dememek en iyisi aslında, bizler uzun bir yola çıktık çünkü..allahın izniyle herkes vakti gelince bu mutluluğu yaşayacak inanıyorum, rabbim dualarımıza karşılık verecek..ama dediğin gibi kontrollü olmakta fayda var..umarım hayırlı sonuçlarını da tez zamanda bizimle paylaşırsın burdaBEN ŞİMDİLİK HAMİLEYİM DİYEMİYORUM İNŞALLAH KAN SONUÇLARIDA İYİ GİDER KESEYİ VE BEBEĞİN KALP ATIŞLARINIDA GÖREYİM O ZAMAN HAMİLEYİM DERİM İŞTE
RABBİM HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH TEZ VAKİTTE
ersu ya çok duygulandımmm..... ben de yarın yaptırıyorum kantestini :)))) tam gününde ama...BEN ŞİMDİLİK HAMİLEYİM DİYEMİYORUM İNŞALLAH KAN SONUÇLARIDA İYİ GİDER KESEYİ VE BEBEĞİN KALP ATIŞLARINIDA GÖREYİM O ZAMAN HAMİLEYİM DERİM İŞTE
RABBİM HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH TEZ VAKİTTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?