İNŞALLAHAnladım cnm..tabii ki hemen dememek en iyisi aslında, bizler uzun bir yola çıktık çünkü..allahın izniyle herkes vakti gelince bu mutluluğu yaşayacak inanıyorum, rabbim dualarımıza karşılık verecek..ama dediğin gibi kontrollü olmakta fayda var..umarım hayırlı sonuçlarını da tez zamanda bizimle paylaşırsın burda
İNŞALLAH BENDE ÖYLE UMUTLU DEĞİLDİM DURUMUMU BİLİYORSUNDUR HANİ ŞİMDİ SEVİNDİM TABİ ŞÜKRETTİM AMA İŞTE EMİN OLAMIYORKİ İNSANersu ya çok duygulandımmm..... ben de yarın yaptırıyorum kantestini :)))) tam gününde ama...
umutlu muyum???? hayır... nedenini nilmiyorum ama dünden beri yok gibi hissediyorum
hayırlı haberlerinialırız insallah arkadasım jımerde hangı doktora yaptırdınız tüp bebeğiersu ya çok duygulandımmm..... ben de yarın yaptırıyorum kantestini :)))) tam gününde ama...
umutlu muyum???? hayır... nedenini nilmiyorum ama dünden beri yok gibi hissediyorum
ayyyyyy ne güzel canımmm inşallah kanında çok yüksek çıkarDayanamadım 7. Günde test yaptım Eki Görüntüle 1456766
Kimyasal değildir inşallah bekleyip göreceğiz hayırlısı olur inşallah sizce kan vereyimmi bekleyeyeyim mi
bacılarım........dondurulmuşun şansı daha mı yüksek
İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE GÖSTERSİN İNŞALLAHayyyyyy ne güzel canımmm inşallah kanında çok yüksek çıkar
cnm ben kürtaj oldum...2 ay bekle dedı doktor..sonra tahlıl olacam neden düştü diye 1200 tl istediler tahlıl için sizce çok mu fazla normal miiSon zamanlarda dondurulmuş embriyo transferlerinde daha fazla gebelik elde edildiğini görüyorum ve duyuyorum..Dinlemiş rahime transfer edilen embriyonun tutunma şansı daha fazla oluyor.
Canim hayirli olsun rabbim saglikla hayirla buyutmeyi nasil etsinİNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE GÖSTERSİN İNŞALLAH
Tam anlayamadım ama sanırım kürtajda alınan parça incelenecek neden gebelik devam etmedi diye ve ücreti 1200 tl doğru anlamışımdır umarım...Bu konuda fikrim yok tatlımcnm ben kürtaj oldum...2 ay bekle dedı doktor..sonra tahlıl olacam neden düştü diye 1200 tl istediler tahlıl için sizce çok mu fazla normal mii
ama 2 ay sonra nerden anlıcaklar ki kanda bilebilirlermi neden düştüğü ben kürtajı başka yerde oldmTam anlayamadım ama sanırım kürtajda alınan parça incelenecek neden gebelik devam etmedi diye ve ücreti 1200 tl doğru anlamışımdır umarım...Bu konuda fikrim yok tatlım
ama 2 ay sonra nerden anlıcaklar ki kanda bilebilirlermi neden düştüğü ben kürtajı başka yerde oldm
doktorum şey dedı rahım içine bakılacak yapışıklık war mı dıye acaba bunun için mi 1200 tl istediler anlamadımben cidden anlamadım durumu..kürtajda alınan parça neden 2 ay sonra gönderilsin sorunu çözmek için hemen gönderilir..bence başka şeylerden bahsediyoruz biz...sen tüp bebeğe başlayacaksın ve oluşan embriyoların genetiğine bakılacak bunu demek istemişlerdir sana...embriyolarda herhangi bir gen hastalığı görülürse gebelik kaybının sebebi budur diyebilecekler..
tamam işte onun için denmiştir 1200 tl..doktorum şey dedı rahım içine bakılacak yapışıklık war mı dıye acaba bunun için mi 1200 tl istediler anlamadım
İNŞALLAH CANIM AZ KALDIDA İŞTE KAFAM ÇORBA GİBİ
BENİMDE NORMAL YOLLA 8 GEBELİĞİM OLDU 3 Ü DIŞ GEBELİK DİĞERLERİ KİMYASAL OLDU SONRA TÜP BEBEĞE GEÇTİK 6 TANE 5. GÜN KALİTELİ EMBRİYOM OLDU ŞÜKÜR İLK TRANSFER OLUMSUZ İKİNCİ KİMYASAL OLDU ŞİMDİ KALAN SON 3. EMBRİYO TRANSFERİ YAPTI DR. EMBRİYOLAR ÇOK KALİTELİ AMA NEDEN TUTMUYOR DEDİ ADAMDA HAYIRLISI İŞTE BÖYLE BUNCA OLUMSUZLUKTA BEN YİNEDE ALLAHA TESLİM OLDUM ÜMİDİMİ KAYBETMEDİM ALLAH BÜYÜKTÜR DUAYLA BEKLİYORUZ İŞTE HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH
Proluton DepoT DİYE İĞNE YAPTIRMIŞTIM DÜN ONDA BÖYLE BİR ETKİ YOKTUR DİMİ BETA HCG
histeroskopi rahmım mı incelenecektamam işte onun için denmiştir 1200 tl..
normal bu fiyat canım..
histeroskopi olacaksın...
sen yine de sor yapılacak işlemin adını..
inşallahCanim hayirli olsun rabbim saglikla hayirla buyutmeyi nasil etsin
baktırdım bir sorun yoktu ama bu tedavide kortizon kullanıyorumBagışıklık sistemine baktırdın mı canım...
7. Gün böyle çıktı yarın kan vereyim inşallah hayırla sağlıkla devam ederHayır canım hiç alakası yok. Hayırlısıyla hamilesin :)
12. gün için çok iyi bence. Kimyasal olduğunu zannetmiyorum. Diğerlerinde kaçtı değerin?
evet rahim inceleniyor histeroskopi ile ama sana yapılacak işlem ne tam bilemiyorum..histeroskopi rahmım mı incelenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?