2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

İNŞALLAH

ersu ya çok duygulandımmm..... ben de yarın yaptırıyorum kantestini :)))) tam gününde ama...

umutlu muyum???? hayır... nedenini nilmiyorum ama dünden beri yok gibi hissediyorum
İNŞALLAH BENDE ÖYLE UMUTLU DEĞİLDİM DURUMUMU BİLİYORSUNDUR HANİ ŞİMDİ SEVİNDİM TABİ ŞÜKRETTİM AMA İŞTE EMİN OLAMIYORKİ İNSAN

SENDE UMUTSUZ OLMA BİZ ELİMİZDEN GELENLERİ YAPTIK ALLAHA TAM TESLİM OLDUK İNŞALLAH

ersu ya çok duygulandımmm..... ben de yarın yaptırıyorum kantestini :)))) tam gününde ama...

umutlu muyum???? hayır... nedenini nilmiyorum ama dünden beri yok gibi hissediyorum
hayırlı haberlerinialırız insallah arkadasım jımerde hangı doktora yaptırdınız tüp bebeği

bacılarım........dondurulmuşun şansı daha mı yüksek

Son zamanlarda dondurulmuş embriyo transferlerinde daha fazla gebelik elde edildiğini görüyorum ve duyuyorum..Dinlemiş rahime transfer edilen embriyonun tutunma şansı daha fazla oluyor.

Son zamanlarda dondurulmuş embriyo transferlerinde daha fazla gebelik elde edildiğini görüyorum ve duyuyorum..Dinlemiş rahime transfer edilen embriyonun tutunma şansı daha fazla oluyor.
cnm ben kürtaj oldum...2 ay bekle dedı doktor..sonra tahlıl olacam neden düştü diye 1200 tl istediler tahlıl için sizce çok mu fazla normal mii

cnm ben kürtaj oldum...2 ay bekle dedı doktor..sonra tahlıl olacam neden düştü diye 1200 tl istediler tahlıl için sizce çok mu fazla normal mii
Tam anlayamadım ama sanırım kürtajda alınan parça incelenecek neden gebelik devam etmedi diye ve ücreti 1200 tl doğru anlamışımdır umarım...Bu konuda fikrim yok tatlım

Tam anlayamadım ama sanırım kürtajda alınan parça incelenecek neden gebelik devam etmedi diye ve ücreti 1200 tl doğru anlamışımdır umarım...Bu konuda fikrim yok tatlım
ama 2 ay sonra nerden anlıcaklar ki kanda bilebilirlermi neden düştüğü ben kürtajı başka yerde oldm

ama 2 ay sonra nerden anlıcaklar ki kanda bilebilirlermi neden düştüğü ben kürtajı başka yerde oldm

ben cidden anlamadım durumu..kürtajda alınan parça neden 2 ay sonra gönderilsin sorunu çözmek için hemen gönderilir..bence başka şeylerden bahsediyoruz biz...sen tüp bebeğe başlayacaksın ve oluşan embriyoların genetiğine bakılacak bunu demek istemişlerdir sana...embriyolarda herhangi bir gen hastalığı görülürse gebelik kaybının sebebi budur diyebilecekler..

doktorum şey dedı rahım içine bakılacak yapışıklık war mı dıye acaba bunun için mi 1200 tl istediler anlamadım

doktorum şey dedı rahım içine bakılacak yapışıklık war mı dıye acaba bunun için mi 1200 tl istediler anlamadım
tamam işte onun için denmiştir 1200 tl..
normal bu fiyat canım..
histeroskopi olacaksın...
sen yine de sor yapılacak işlemin adını..

Bagışıklık sistemine baktırdın mı canım...

Proluton DepoT DİYE İĞNE YAPTIRMIŞTIM DÜN ONDA BÖYLE BİR ETKİ YOKTUR DİMİ BETA HCG

Hayır canım hiç alakası yok. Hayırlısıyla hamilesin :)
12. gün için çok iyi bence. Kimyasal olduğunu zannetmiyorum. Diğerlerinde kaçtı değerin?

Canim hayirli olsun rabbim saglikla hayirla buyutmeyi nasil etsin
inşallah

Bagışıklık sistemine baktırdın mı canım...
baktırdım bir sorun yoktu ama bu tedavide kortizon kullanıyorum

Hayır canım hiç alakası yok. Hayırlısıyla hamilesin :)
12. gün için çok iyi bence. Kimyasal olduğunu zannetmiyorum. Diğerlerinde kaçtı değerin?
7. Gün böyle çıktı yarın kan vereyim inşallah hayırla sağlıkla devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…