daha var canım 15 gün ilaç kullanıp kontrol için gideceğim..15 günüm dolmadı henüz...Egunal canım senin ne zaman transferin?
neden düşük oldu rahmımde ne war incelicem sonra transfer olacan dedı doktorevet rahim inceleniyor histeroskopi ile ama sana yapılacak işlem ne tam bilemiyorum..
neden düşük oldu rahmımde ne war incelicem sonra transfer olacan dedı doktor
teşekürler tatlı kız:))bu anlattığına göre histeroskopi olacaksın..
suat bey... zaten başka tüp doktoru yok jimerde :)hayırlı haberlerinialırız insallah arkadasım jımerde hangı doktora yaptırdınız tüp bebeği
sen ne zaman test yapcan kisuat bey... zaten başka tüp doktoru yok jimerde :)
inşallah...
yarın... son güne kadar bekleyenler tayfasındayım bensen ne zaman test yapcan ki
bizim heyecan bitince sana gün sayarız artıkdaha var canım 15 gün ilaç kullanıp kontrol için gideceğim..15 günüm dolmadı henüz...
20 günlük estrofem den sonra transfer oluyormuş genelde bakalım bende nasıl olacak..
Canım ben özel hastanede 6 ay önce 250 tl vermiştim. Bana fazla geldi biraz.cnm ben kürtaj oldum...2 ay bekle dedı doktor..sonra tahlıl olacam neden düştü diye 1200 tl istediler tahlıl için sizce çok mu fazla normal mii
Canım öyle kandan ne anlaşılacak ki? Biz ALINAN parçayı götürdük onu incelediler. Kromozom bozukluğu vs var mı diye.ama 2 ay sonra nerden anlıcaklar ki kanda bilebilirlermi neden düştüğü ben kürtajı başka yerde oldm
bilmıom tüm tahlıller 1200 tl dedıler rahmın yapısı kan tahlılı rahmde yapışkanlık varmı falan toplam 1200 dedıler..şaşırdım ama mecbur yaptrcamCanım ben özel hastanede 6 ay önce 250 tl vermiştim. Bana fazla geldi biraz.
Senin desteğinle gideceğim merkezi değiştirip Allahıma şükür bebegime kavuştum, simdide yarin senin güzel haberlerini bekliyorum. Rabbim sana da burada ki tüm arkadaşlara da annelik duygusunu hayırlı ve sağlıklı evlatlarla tattırsın. Aminnnersu ya çok duygulandımmm..... ben de yarın yaptırıyorum kantestini :)))) tam gününde ama...
umutlu muyum???? hayır... nedenini nilmiyorum ama dünden beri yok gibi hissediyorum
Arkadaslar merhaba...sonucumu ogrendim maalesef 3.2 cikti yani negatif(( kismet ve zamani değilmiş diyorum..ama insallah sizlerden guzel haberler aliriz..Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin...simdilik cikiyorum...biraz uzanmak istiyorum..tekrar geleceğim..sizlerden guzel haberleri duymak istiyorum :))
arkadaşlar ben de kan verdim hem genetik testi hem de kan pıhtılaşması için 1000 tl kadar tuttu. öyle bi şey olabilir mi?bilmıom tüm tahlıller 1200 tl dedıler rahmın yapısı kan tahlılı rahmde yapışkanlık varmı falan toplam 1200 dedıler..şaşırdım ama mecbur yaptrcam
çok üzüldüm ama hayırlısı.. en yakın zamanda rabbim yüzünü güldürsün inş. canımArkadaslar merhaba...sonucumu ogrendim maalesef 3.2 cikti yani negatif(( kismet ve zamani değilmiş diyorum..ama insallah sizlerden guzel haberler aliriz..Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin...simdilik cikiyorum...biraz uzanmak istiyorum..tekrar geleceğim..sizlerden guzel haberleri duymak istiyorum :))
Arkadaslar merhaba...sonucumu ogrendim maalesef 3.2 cikti yani negatif(( kismet ve zamani değilmiş diyorum..ama insallah sizlerden guzel haberler aliriz..Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin...simdilik cikiyorum...biraz uzanmak istiyorum..tekrar geleceğim..sizlerden guzel haberleri duymak istiyorum :))
Zamanı gelmemiş demek ki canım hakkında hayırlısı olsun son negatifin olur umarımArkadaslar merhaba...sonucumu ogrendim maalesef 3.2 cikti yani negatif(( kismet ve zamani değilmiş diyorum..ama insallah sizlerden guzel haberler aliriz..Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin...simdilik cikiyorum...biraz uzanmak istiyorum..tekrar geleceğim..sizlerden guzel haberleri duymak istiyorum :))
Senden haber var mı diye bakıp bakıp çıkıyordum topiğe ve şimdi gördüm...Arkadaslar merhaba...sonucumu ogrendim maalesef 3.2 cikti yani negatif(( kismet ve zamani değilmiş diyorum..ama insallah sizlerden guzel haberler aliriz..Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin...simdilik cikiyorum...biraz uzanmak istiyorum..tekrar geleceğim..sizlerden guzel haberleri duymak istiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?