2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Egunal canım senin ne zaman transferin?
daha var canım 15 gün ilaç kullanıp kontrol için gideceğim..15 günüm dolmadı henüz...
20 günlük estrofem den sonra transfer oluyormuş genelde bakalım bende nasıl olacak..

Reactions: 9ay
sen ne zaman test yapcan ki
yarın... son güne kadar bekleyenler tayfasındayım ben ancak niyeyse pek olumlu düşünmüyorum.... sanırım hiç bi şey hissetmemiş olmam, hiç bi yanıma bi şey batmaması bunun nedeni.... olursa bana ciddi büyük sürpriz olacak

Merhaba kızlar topiği takip ediyordum ama yeni yazıyorum biz de tüp bebek düşünüyoruz ilk denemem olacak fakat hangi merkeze gideceğim konusunda çok kararsızım bana lütfennnn yardım edin yardımınıza ihtiyacım var. ankara düşünüyorum il dışından gideceğim..

daha var canım 15 gün ilaç kullanıp kontrol için gideceğim..15 günüm dolmadı henüz...
20 günlük estrofem den sonra transfer oluyormuş genelde bakalım bende nasıl olacak..
bizim heyecan bitince sana gün sayarız artık

cnm ben kürtaj oldum...2 ay bekle dedı doktor..sonra tahlıl olacam neden düştü diye 1200 tl istediler tahlıl için sizce çok mu fazla normal mii
Canım ben özel hastanede 6 ay önce 250 tl vermiştim. Bana fazla geldi biraz.

ama 2 ay sonra nerden anlıcaklar ki kanda bilebilirlermi neden düştüğü ben kürtajı başka yerde oldm
Canım öyle kandan ne anlaşılacak ki? Biz ALINAN parçayı götürdük onu incelediler. Kromozom bozukluğu vs var mı diye.

Canım ben özel hastanede 6 ay önce 250 tl vermiştim. Bana fazla geldi biraz.
bilmıom tüm tahlıller 1200 tl dedıler rahmın yapısı kan tahlılı rahmde yapışkanlık varmı falan toplam 1200 dedıler..şaşırdım ama mecbur yaptrcam

ersu ya çok duygulandımmm..... ben de yarın yaptırıyorum kantestini :)))) tam gününde ama...

umutlu muyum???? hayır... nedenini nilmiyorum ama dünden beri yok gibi hissediyorum
Senin desteğinle gideceğim merkezi değiştirip Allahıma şükür bebegime kavuştum, simdide yarin senin güzel haberlerini bekliyorum. Rabbim sana da burada ki tüm arkadaşlara da annelik duygusunu hayırlı ve sağlıklı evlatlarla tattırsın. Aminnn

Arkadaslar merhaba...sonucumu ogrendim maalesef 3.2 cikti yani negatif (( kismet ve zamani değilmiş diyorum..ama insallah sizlerden guzel haberler aliriz..Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin...simdilik cikiyorum...biraz uzanmak istiyorum..tekrar geleceğim..sizlerden guzel haberleri duymak istiyorum :))

Canım hayırlısı olsun hakkında demiştik Allah senin icin daha güzel bir zamanda verecektir mucizeni sadece biraz daha zamani var. Allah yüzümüzü guldursun kucagimizi doldursun inşallah

bilmıom tüm tahlıller 1200 tl dedıler rahmın yapısı kan tahlılı rahmde yapışkanlık varmı falan toplam 1200 dedıler..şaşırdım ama mecbur yaptrcam
arkadaşlar ben de kan verdim hem genetik testi hem de kan pıhtılaşması için 1000 tl kadar tuttu. öyle bi şey olabilir mi?

çok üzüldüm ama hayırlısı.. en yakın zamanda rabbim yüzünü güldürsün inş. canım

((((((((((

Zamanı gelmemiş demek ki canım hakkında hayırlısı olsun son negatifin olur umarım

Senden haber var mı diye bakıp bakıp çıkıyordum topiğe ve şimdi gördüm...
Söylenecek çok söz yok..
Senin canın sağolsun bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…