iki tüp bebeği orda yaptırdım. negatifi aldım. şimdi dondurulmuş spermlerimiz orada acaba devam mı etsek oraya yoksa başka hastaneye mi geçsem diye düşünüp duruyorum aylardır. keşke o kişinin eski mesajlarını bulabilsem. ama gerçekten hiç rastlamaz mı insan bir kişiye. binlerce kişi var burda :)) inşallah tedavinizde her şey yolunda gider. Allah kolaylaştırır zorlaştırmaz inşallahBen ciddi anlamda eskilerden bahsediyorum 2011 yılıydı sanırım...
Canim sana soylemismiydim daha once bilmiyorum.lavinci nikli arkadas vardi.ilk denemesi guven hastanesi.sonuc negatif.iki tüp bebeği orda yaptırdım. negatifi aldım. şimdi dondurulmuş spermlerimiz orada acaba devam mı etsek oraya yoksa başka hastaneye mi geçsem diye düşünüp duruyorum aylardır. keşke o kişinin eski mesajlarını bulabilsem. ama gerçekten hiç rastlamaz mı insan bir kişiye. binlerce kişi var burda :)) inşallah tedavinizde her şey yolunda gider. Allah kolaylaştırır zorlaştırmaz inşallah
Söylemiştin canım sağolasın. Ama işte onunkide negatif olmuş. Bu arada sen ne yaptın nasıl gidiyor tedavinCanim sana soylemismiydim daha once bilmiyorum.lavinci nikli arkadas vardi.ilk denemesi guven hastanesi.sonuc negatif.
Onunda esi azosperm.donmus spermlerini ordaydi.2.deneme icin genarta getirttiler.
Oglu oldu.Simdi oglusu 3 aylik.masallah.
Canim hakkinda hayirlisi olsun.Söylemiştin canım sağolasın. Ama işte onunkide negatif olmuş. Bu arada sen ne yaptın nasıl gidiyor tedavin
Ne güzel ya inşallah bu sefer kavuşursun bebeğine. İçime öyle doğuyor :)Canim hakkinda hayirlisi olsun.
Benim nisanda baslayacak insallah tedavim bi aksilik olmaz allah nasip ederse.
Esimin tedavisi iyi gidiyor.test sonuclarimizda iyi.onu bekliyorduk zaten.2 tupte sperm dondurduk genartta.yeni tedaviye haziriz sukur.regli olmami bekliyoruz.
Ayyy ayyy ayyyy bu ne tatlilik 41 kere masallah. Allah anali babali saglicakla buyutmeyi nasip etsin bizlere de boyle guzellikler nasip etsin
Aminçok tatlı maşallah.Allah razı olsun .Rabbim hayırlısyla bize de nasip eylesin
Yaaaa harika olur 4 birden büyürCanım benim hedefimde koyulacak 2 embriyonun her birinin kendi içinde 2 ye bölünmesi ile 4 üz doğurmak var..2 tane tek yumurta ikizim olsun ne kadan güzel olur dimi bir kerede 4 minnak Allahım hayale bak
Hayal dediğinde biraz ölçülü olmalı tabii
Telden yazmak cok zor oluyo... Eve gelince de pazara ciktim geldim yemek yaptim derken zaman kalmadi galiba....Bu saate kadar sesin çıkmayınca anladım olmadığını...
Sen güçlü kadınsın bu durumda teselli cümlelerinin bir anlamı yok biliyorum...
Dediğin gibi bir gün pozitif diyeceğiz
+
aslında mantıklı birsistem bende yarın gidecem doktoruma tüp bebekde uzun vadeli bir protokol tedavi sistemi başlatacak adetinin 17 18. gününde gel iğneler verecem bi sonrakı ay tüp bnbebek dedi ama anlamadım acaba doktora böyle bır sistemi sorsam olur mu bilemedim birde bu amh testini sen yaptırmışmıydın
Ayýyy canimmm amin insallahhhh.Ne güzel ya inşallah bu sefer kavuşursun bebeğine. İçime öyle doğuyor :)
Fsh yüksekliği icin hayıt suyu..yumurta kalitesi için bal polen arı sütü canım..ne için bunlar
Kız ben bu güzelliği yerim maşallah subhanallah...allahım ne güzel bir duygudur bu annelik...ilker paşanin duası kabul olur inşallah canım onun gibi tatlı tatlı bebelerimiz olur inşallah..CAN TEYZELERİM BU GÜN 31 GÜNLÜK OLDUM 31 GÜNDÜR HER GECE BEN GELDİM DİYE DUA EDEN ALLAHA ŞÜKÜR EDEN ANNEMİ BABAMI GÖRDÜKÇE BENİ NE ÇOK BEKLEMİŞLER DİYORUM BU GÜN TEYZELERİM VE ANNEM BANA BANYO YAPTIRDILAR BANYOMU YAPTIM GUSUL ABDESTİMİ ALDI MİSLER GİBİ CENNET KOKUSU YAYARKEN ETRAFIMA ALLAHIM NE OLUR BENİM GİBİ CENNET KOKULU KARDEŞLERİMİ TEYZELERİME GÖNDER DİYE DUA ETTİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLERİN EVİNDE CENNET KOKU EVLATLARINIZI KOKLAMAYI NASİP ETSİN İlker paşa TEYZELERİMİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
Amin aminKız ben bu güzelliği yerim maşallah subhanallah...allahım ne güzel bir duygudur bu annelik...ilker paşanin duası kabul olur inşallah canım onun gibi tatlı tatlı bebelerimiz olur inşallah..
Kız nerende saklican onları anası sıkış tepiş bebelere daral gelmesin vallaha..Canım benim hedefimde koyulacak 2 embriyonun her birinin kendi içinde 2 ye bölünmesi ile 4 üz doğurmak var..2 tane tek yumurta ikizim olsun ne kadan güzel olur dimi bir kerede 4 minnak Allahım hayale bak
Hayal dediğinde biraz ölçülü olmalı tabii
Canım yeni gördüm ve adına üzüldümArkadaslar merhaba...sonucumu ogrendim maalesef 3.2 cikti yani negatif(( kismet ve zamani değilmiş diyorum..ama insallah sizlerden guzel haberler aliriz..Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin...simdilik cikiyorum...biraz uzanmak istiyorum..tekrar geleceğim..sizlerden guzel haberleri duymak istiyorum :))
Canım merkezlerimiz aynı,ben konya novafertil ali sami gürbüze gidiyorum.memnunum ilgilerinden.
Canım benim de önceki doktoruydu Ali bey. Allah kolaylık versin, tedavin hayırla sonuçlansın inş.ben de namını duydum ali acarın onun üzerine gittim ama ilgi yok devlet hastanesi gibi çalışyor muayenesi tedavi hakkında bilgim yok açıklama yoksinirlerim bozuluyor tahlil hiç yapmadı başka hastanede yaptığım tahlile başladık şu an lucrine başladım bakalım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?