2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ben ciddi anlamda eskilerden bahsediyorum 2011 yılıydı sanırım...
iki tüp bebeği orda yaptırdım. negatifi aldım. şimdi dondurulmuş spermlerimiz orada acaba devam mı etsek oraya yoksa başka hastaneye mi geçsem diye düşünüp duruyorum aylardır. keşke o kişinin eski mesajlarını bulabilsem. ama gerçekten hiç rastlamaz mı insan bir kişiye. binlerce kişi var burda :)) inşallah tedavinizde her şey yolunda gider. Allah kolaylaştırır zorlaştırmaz inşallah

Canim sana soylemismiydim daha once bilmiyorum.lavinci nikli arkadas vardi.ilk denemesi guven hastanesi.sonuc negatif.
Onunda esi azosperm.donmus spermlerini ordaydi.2.deneme icin genarta getirttiler.
Oglu oldu.Simdi oglusu 3 aylik.masallah.

Canim sana soylemismiydim daha once bilmiyorum.lavinci nikli arkadas vardi.ilk denemesi guven hastanesi.sonuc negatif.
Onunda esi azosperm.donmus spermlerini ordaydi.2.deneme icin genarta getirttiler.
Oglu oldu.Simdi oglusu 3 aylik.masallah.
Söylemiştin canım sağolasın. Ama işte onunkide negatif olmuş. Bu arada sen ne yaptın nasıl gidiyor tedavin

Söylemiştin canım sağolasın. Ama işte onunkide negatif olmuş. Bu arada sen ne yaptın nasıl gidiyor tedavin
Canim hakkinda hayirlisi olsun.
Benim nisanda baslayacak insallah tedavim bi aksilik olmaz allah nasip ederse.
Esimin tedavisi iyi gidiyor.test sonuclarimizda iyi.onu bekliyorduk zaten.2 tupte sperm dondurduk genartta.yeni tedaviye haziriz sukur.regli olmami bekliyoruz.

Ne güzel ya inşallah bu sefer kavuşursun bebeğine. İçime öyle doğuyor :)

Yaaaa harika olur 4 birden büyür

Bu saate kadar sesin çıkmayınca anladım olmadığını...
Sen güçlü kadınsın bu durumda teselli cümlelerinin bir anlamı yok biliyorum...
Dediğin gibi bir gün pozitif diyeceğiz
Telden yazmak cok zor oluyo... Eve gelince de pazara ciktim geldim yemek yaptim derken zaman kalmadi galiba....

Canım şimdi gördüm senin amh değerin benimkinden düşükmüs bence doktoruna kesinlikle sormalisin amh degerim 0.93 bana doktorum tüp bebek şansın %15 dedi bence sende boşu boşuna para harcama yöntemin adi embriyo havuzu araştır canım yumurtası az olanlarda en iyi yöntem bu.. Bu yazımı dikkate almalısın gerçekten çünkü insan her tedavide ümitleniyo heyecanlaniyo hayal kuruyor sonra bi haber geliyo sonuç hüsran.. öyle doktorlar var ki tüp bebek yapar paramı alırım diye düşünen maalesef bizim psikolojimiz doktorların umurunda değil..

Kız ben bu güzelliği yerim maşallah subhanallah...allahım ne güzel bir duygudur bu annelik...ilker paşanin duası kabul olur inşallah canım onun gibi tatlı tatlı bebelerimiz olur inşallah..

Kız nerende saklican onları anası sıkış tepiş bebelere daral gelmesin vallaha..

Amaya arkadaşım takdir allahtan vardir vakti zamani deyip tevvekkul edicez..rabbim nasip etmişse biz kullarına gün olmadan neler dogar canım..

Canım yeni gördüm ve adına üzüldüm umarım şimdiye kadar biraz rahatlamışsındır.... Allah'ım yeniden deneme gücü versin inş........

Canım benim de önceki doktoruydu Ali bey. Allah kolaylık versin, tedavin hayırla sonuçlansın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…