aynen öyle tatlım... Allah bugünümüzü aratmasın inşallah...Amaya arkadaşım takdir allahtan vardir vakti zamani deyip tevvekkul edicez..rabbim nasip etmişse biz kullarına gün olmadan neler dogar canım..
günaydınnnnnnnn..... hayırlı yolculuklar...Günaydın İstanbul yollarından .kontrole gidiyorum
Günaydınn iyi yolculuklar hayırlı haberler alırsın inşAllahGünaydın İstanbul yollarından .kontrole gidiyorum
Elbette öperim teyzesi, dualarimdasin canim, inşaallah yakin zamanda güzel haberlerle gelecegine inanıyorum.Gerçekten içim gitti profil resmine haliyle aklımada kendi kuzusumu sorusu geldi..Benim yerime koklayarak öp minnakımızı
Günaydın İstanbul yollarından .kontrole gidiyorum
Çok ağır grip geçiriyorum çok giremedim dün ama seni de çok merak ettim,hayırlısı diyorum boğazımda dizildi sonra...Tatlimmmm cok sevindmmm sonu da guzel olsun insallahhhh
Bastan dinlememezlik yapiyolartabi dogal olarak... İcindetutma birak akacaklarsa aksinlar.... Ben kabullenerek rahatlayanlardanim.... Bende negatif aldim bugun... Bigun pozitifdiycez ve o gunler gelince anilarimizdan ogrendihimiz seyler icinkazandigimiz burdaki dostluklar icin hic tanimadigimiz insanlara ettigimiz dualar icin belki de sukredicez :)
Allah daha kotusuyle sinamasin insallah....
ersuuuuuu nasi sevindimmmm anlatamammmmmmm.... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhh
Rabbim sağlıkla sıhhatle uzun güzel ömürler versin inşallah...ben yerim o cennet kokuluyu...maşallah maşallahhCAN TEYZELERİM BU GÜN 31 GÜNLÜK OLDUM 31 GÜNDÜR HER GECE BEN GELDİM DİYE DUA EDEN ALLAHA ŞÜKÜR EDEN ANNEMİ BABAMI GÖRDÜKÇE BENİ NE ÇOK BEKLEMİŞLER DİYORUM BU GÜN TEYZELERİM VE ANNEM BANA BANYO YAPTIRDILAR BANYOMU YAPTIM GUSUL ABDESTİMİ ALDI MİSLER GİBİ CENNET KOKUSU YAYARKEN ETRAFIMA ALLAHIM NE OLUR BENİM GİBİ CENNET KOKULU KARDEŞLERİMİ TEYZELERİME GÖNDER DİYE DUA ETTİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLERİN EVİNDE CENNET KOKU EVLATLARINIZI KOKLAMAYI NASİP ETSİN İlker paşa TEYZELERİMİ HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
günaydın canım güzel haberlerle git gel :)Günaydın İstanbul yollarından .kontrole gidiyorum
oh oh hayırlı yolculuk hayırlı haberler hayırlı evlatlar olsun inşGünaydın İstanbul yollarından .kontrole gidiyorum
mersinde öyle canım 3 gündür seringünaydın kızlar sizin memleketler nasıl bilmem ama bizim izmir dünden sonra bugün daha serin yaz gelsin artıkkkkk
SON...
Eki Görüntüle 1459587
teşekürler teyzesiRabbim sağlıkla sıhhatle uzun güzel ömürler versin inşallah...ben yerim o cennet kokuluyu...maşallah maşallahh
Ooo hadi hayırlı yolculuklar ve güzel haberler almani diliyorum. Amaaaa senden bi ricam var lütfen bir daha dördü z hayali kurma. Sen hayal kuruyosun ben de rüyasını gördüm 4 tane oğlum vardi. Kollarima sigdiramadim resmen ayyyy ne yoruldum
dün konuşurken bende bir tarafdan gözümde canlandırdım 4 düz bebişi sonra dedimki allahım hayırlı sağlıklı 1 tane ver hatta geçen gün has gittik BIDIK CİMCİME İLKER işte kAn falan verdik ama ben maratona çıkmış gibiyim bir cimcimeye bir bıdıka koşmaktan eve geldik kardeşlerime dedimki kızlar bunların en makbulu 1 tanesi 2. cok 3. coookkkkk fazla benden geçmiş bu işlerBenim içinde hem korku dolu hemde komik oldu ne dusunecegimi bilemedim. Dün akşamki konusmalardan ben niye etkilendiysem
dün konuşurken bende bir tarafdan gözümde canlandırdım 4 düz bebişi sonra dedimki allahım hayırlı sağlıklı 1 tane ver hatta geçen gün has gittik BIDIK CİMCİME İLKER işte ken falan verdik ama ben maratona çıkmış gibiyim bir cimcimeye bir bıdıka koşmaktan eve geldik kardeşlerime dedimki kızlar bunların en makbulu 1 tanesi 2. cok 3. coookkkkk fazla benden geçmiş bu işler
cnm ben daha baslamadım tedavıye adet olunca baslıcez allah ızın verırse benım korkumda aynı senın gıbı ya yumurtam gelişmezse diye korkuyorm cunku daha önce puregon ıgne ile dahı gelısmedı sadece klomen ve puregon ıkısı bırlıkte kullanınca gelişmişti benmde umudum fazla yok yumurta elde edememekten cok korkuyorm sen benden bır adım öndesn artık senın tedavı sürecini benımle paylasırsan ben fkir edinirim ben adet olunca 1 nısan gibi başlicem ama benm yumurtalarım ilaça cvp vermıyo malesef umarım tedavın basarılı olur bebegıne kavusursunmrb bende pco luyum başkada bi problemimiz yok eşimin herşeyi normal bütün hormon testlerim normal daha önce hem klomen hemde iğneyle tedavi denedik ama yumurta gelişmedi bir türlü aynı durumda olduğumuz için yazıyorum şuanda tüp bebek tedavisine başladık dün ilk iğnemi oldum cuma kontrol var gonal f 125 üniteyle başladı doktor ohss gelişmesinden korkuyo düşük doz başladı benimde tek endişem yumurta gelişmemesi
rica etsem anlatırmısın sana hangi ilaçla kaç doz başladı doktorun umutvaadettimi benimkisi bi şansımızı deneyelim dedi bozuldu moralim öyle deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?