2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Gerçekten içim gitti profil resmine haliyle aklımada kendi kuzusumu sorusu geldi..Benim yerime koklayarak öp minnakımızı
Elbette öperim teyzesi, dualarimdasin canim, inşaallah yakin zamanda güzel haberlerle gelecegine inanıyorum.

Günaydın İstanbul yollarından .kontrole gidiyorum

Ooo hadi hayırlı yolculuklar ve güzel haberler almani diliyorum. Amaaaa senden bi ricam var lütfen bir daha dördü z hayali kurma. Sen hayal kuruyosun ben de rüyasını gördüm 4 tane oğlum vardi. Kollarima sigdiramadim resmen ayyyy ne yoruldum

Çok ağır grip geçiriyorum çok giremedim dün ama seni de çok merak ettim,hayırlısı diyorum boğazımda dizildi sonra...
daha iyi olacak gelecek günler inşallah,toparlanıp tekrar yeni baştan hadi Bismillah diceksin...

Rabbim sağlıkla sıhhatle uzun güzel ömürler versin inşallah...ben yerim o cennet kokuluyu...maşallah maşallahh

günaydın kızlar sizin memleketler nasıl bilmem ama bizim izmir dünden sonra bugün daha serin yaz gelsin artıkkkkk

SON...

Benim içinde hem korku dolu hemde komik oldu ne dusunecegimi bilemedim. Dün akşamki konusmalardan ben niye etkilendiysem
dün konuşurken bende bir tarafdan gözümde canlandırdım 4 düz bebişi sonra dedimki allahım hayırlı sağlıklı 1 tane ver hatta geçen gün has gittik BIDIK CİMCİME İLKER işte kAn falan verdik ama ben maratona çıkmış gibiyim bir cimcimeye bir bıdıka koşmaktan eve geldik kardeşlerime dedimki kızlar bunların en makbulu 1 tanesi 2. cok 3. coookkkkk fazla benden geçmiş bu işler

Son düzenleme:

Hakkaten zor olsa gerek 2si arasinda kosusturmak. 3ünü düşünemiyorum bile. Benimkiler Allahtan birazcik büyükler di yuruyebiliyorlardi. Ama oraya buraya kacistiklarinda toplamak zor oluyordu

cnm ben daha baslamadım tedavıye adet olunca baslıcez allah ızın verırse benım korkumda aynı senın gıbı ya yumurtam gelişmezse diye korkuyorm cunku daha önce puregon ıgne ile dahı gelısmedı sadece klomen ve puregon ıkısı bırlıkte kullanınca gelişmişti benmde umudum fazla yok yumurta elde edememekten cok korkuyorm sen benden bır adım öndesn artık senın tedavı sürecini benımle paylasırsan ben fkir edinirim ben adet olunca 1 nısan gibi başlicem ama benm yumurtalarım ilaça cvp vermıyo malesef umarım tedavın basarılı olur bebegıne kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…