2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ama en cok korktugum şey de bebegimin kan vermesi olurdu heralde o minicik bebisin caninin yanmasi. Ondan daha cok aglardim kesin.

Hakkaten zor olsa gerek 2si arasinda kosusturmak. 3ünü düşünemiyorum bile. Benimkiler Allahtan birazcik büyükler di yuruyebiliyorlardi. Ama oraya buraya kacistiklarinda toplamak zor oluyordu
EVET yaaa ama ben çok eğleniyorum onlar koşuyor kaçıyor vs birde düşünce gelip öp geçsin diyorlar ooooo bayılıyorum o kısmına tabiki ilker daha öp geçsin yapamıyor ama öğreteceğiz onada

Çooook tebrik ediyorum en az 2 tane kuzu var demek göbişte
Güzel bir kutlama mesajı yazardım sana renkli renkli ama negatif sonuç var topikte

tebrik ederim darısı başımıza :)

Tebrikler canim hadi hayirli olsun gebeligin darisi tüm isteyenlerin başına

Allah kucağinda sevdirsin canim..negatif alan arkadaslarım üzülmryin vakti zamani vardır rabbim hayırlisini bilir...

gözünaydın canımmmm allahım ilk önce kalp atışlarını duymayı ardındanda sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin
hepinize teşekkür ediyorum inşallah hayırlısı olur

rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

EVET yaaa ama ben çok eğleniyorum onlar koşuyor kaçıyor vs birde düşünce gelip öp geçsin diyorlar ooooo bayılıyorum o kısmına tabiki ilker daha öp geçsin yapamıyor ama öğreteceğiz onada

Himm ben de ogreteyim cok tatlıdır eminim. Aman nazar degmesin bu mutlulugunuz daim olsun Allahim bizlere de nasip olsun hayirlisiyla.

Ama en cok korktugum şey de bebegimin kan vermesi olurdu heralde o minicik bebisin caninin yanmasi. Ondan daha cok aglardim kesin.
çok kötü bir şey biz kardeşimi hep odadan çıkartık diğer kardeşim ve ben aldırdık lohusa yeni anne pskoloji yerlerde vs vs canım topuk kanında tsh 5 olması gerekirken 7 çıkmış kardeşim çok endişelendi (ilkerin annesi) bizim cimcimedede vardı tsh yüksekliği ne olacağını biliyoruz aslında çok şükür cimcimede sorun yaşamdık kii 40 ları görmüştük ama anne yüreği herhalde hiç bir şey anlatamadık birde ocak 2015 kistik fiprozis diye bir test yapılıyormuş sağlık ocağı hemşiresi arayıp yüksek çıtı dedi bu nedirdiye sorduğumuzda ne yaşarıs diye sorduğumuzda cevap yok netten bakınca öle şeyler yazıyorki aklmız çıktı yeniden kan verdik aynı güm kaç dr gittik bilmiyorum ve ertesi gün çocuk endokrine gittik ve dr 7 değerle bir şey olmaz dedi düşer dedi yani bu şartlarda ilk 15 çok sıkıntılı geçti ama çok şükür her şey normale döndü şimdi

Gelmiş geçmiş olsun o gunler geride kaldi artık simdi güzel günlerini anlatmaya başlayacaksınız bizlere

hayr cnm bız bı ön görüşmeye gittik sadece 2 ay hiç uğramadık merkeze yani karar veremedık ama bu ay karar verdık telefnda gorustm her ıkı merkezlede adet olunca gelmemı ıstedıler baslarlarmı tedavu süreci nasıl ilerliyo onuda bılmıyorm bazılarına 1 ay sonra basanıyomus bılmıyorm ıste

E egunal bilmiyorum kendi adıma da çok fazla yükselmek istemiyorum.hamdolsun şimdilik yolunda herşey. belkide dediğin gibi 40'larımız karışır ne güzel ne hoş olurdu.Rabbim hayırlısını nasip etsin ,güzel ötesi haberlerle dön inşallahhhh :)))

ha hayırlısı olsun tatlım senin için

hahayırlısı olsun tatlım senin için
amin cnm sanırım sen mersindesin ben adananın ilçesindeyim belki merkezde karsılasırız biz nisanda dusunuyoruz gitmeye hayırlısı olsn cevremde tam 8 arkadasım ankada da bebek sahıbı oldu turan cetıne gıden kımse yok tanıdık ama benm doktorm turan cetının asıstanı oldugu ıcın orayı tavsıye ettı hayırlısı allahım emeklerımızı boşa cıkarmasın

Anlıyorum seni arkadaşım tabikide umudumuz hep olmalı, bu hayatta olmaz denen neler neler oluyor yeterki inancımızı kaybetmeyelim. Bende çok ters olduğunu duydum ama bilim insanları işte okuduklarına araştırdıklarına göre konuşmak zorunda hissediyorlar kendilerini.. Bu işlerde moralde çok önemli o yüzden başka yere gitmekle iyi yapmışsın.. Zaten çok hassas dönemlerimizde oluyoruz moral yüksek olmalı umut hep olmalı.. Hakkında hayırlısı olsun canım..

benim 8. gün testim 252,3 çıkmış şükürler olsun inşallah artışlarda düzenli olur inşallah bende evladıma kavuşabilirim

rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Canımm çok sevindimm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Amin canım hepimiz kavuşalım bebeklerimize inşallah bende iki gün oldum tedaviye başlayalı daha önceki tedavilerimde hiç gelişmedi yumurta dr.gördügüm en dirençli hastasın demişti ben ilaçsız adet olamıyorum geçen ay da ilaçla oldum bu ay da ilaç kullanıp başlıycam diye bekliyodum tedaviye ama dr.adet olmadan gel pco.luysan dedi bende öyle gittim ve adetsizken başladı tüp bebek tedavisine sana ne dediler bu arada tabi bilglendiririm ben seni tedavi sürecini falan anlatrm tek tek :)

pgt den sonuçların gelmesi öyle aylar mı sürüyor aman Allahım!!!

hepinize teşekkür ediyorum inşallah hayırlısı olur

rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

ERSU merhaba.. Sen U.Ü fakültesinden sıra bekliyordun tedaviyi ertelemiştin orda sonra da donmuşları alacaktın Osman hocadan.. yanlış hatırlamıyorum dimi :) ayyy çok sevindim yaa Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah cümlemize.. görünce çok mutlu oldum inan ki :))

İstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Her şey şahane 12mm olmuş bebeklerimin evi
Pazartesi transferim var
Bugün itibariyle estrofem ve folik asit e progestan jelim ve proluton depot iğnesi eklendi...
İlk iğnemi bugün vurdular 3 günde bir vurduracağım kendilerini
Acıtıcı bir iğneymiş
Jelide sabah akşam ittircem artık
Transferim sorunsuz gerçekleşir ve her şey yolunda giderse test tarihim 2 nisan

pgt den sonuçların gelmesi öyle aylar mı sürüyor aman Allahım!!!
Hayır canım aylar sürmüyor..
Kasım ayında dondurulmuş embriyoları varmış onları çözdürüp pgt ye yollamışlar..
3.gün embriyolarıdır onlar 5.güne kadar dışarıda bekletilebilirler bu arada pgt sonucu gelir..
Zaten yarın transferi var..

çokkkk güzellllll hayırlısı olsun canım sayılı günler kaldı bebişlerine kavuşmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…