- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
dün konuşurken bende bir tarafdan gözümde canlandırdım 4 düz bebişi sonra dedimki allahım hayırlı sağlıklı 1 tane ver hatta geçen gün has gittik BIDIK CİMCİME İLKER işte ken falan verdik ama ben maratona çıkmış gibiyim bir cimcimeye bir bıdıka koşmaktan eve geldik kardeşlerime dedimki kızlar bunların en makbulu 1 tanesi 2. cok 3. coookkkkk fazla benden geçmiş bu işler
EVET yaaa ama ben çok eğleniyorum onlar koşuyor kaçıyor vs birde düşünce gelip öp geçsin diyorlar ooooo bayılıyorum o kısmına tabiki ilker daha öp geçsin yapamıyor ama öğreteceğiz onadaHakkaten zor olsa gerek 2si arasinda kosusturmak.3ünü düşünemiyorum bile. Benimkiler Allahtan birazcik büyükler di yuruyebiliyorlardi. Ama oraya buraya kacistiklarinda toplamak zor oluyordu
Çooook tebrik ediyorum en az 2 tane kuzu var demek göbişte
Güzel bir kutlama mesajı yazardım sana renkli renkli ama negatif sonuç var topikte
tebrik ederim darısı başımıza :)
Tebrikler canim hadi hayirli olsun gebeligin darisi tüm isteyenlerin başına
Allah kucağinda sevdirsin canim..negatif alan arkadaslarım üzülmryin vakti zamani vardır rabbim hayırlisini bilir...
Tatlimmmm cok sevindmmm sonu da guzel olsun insallahhhh
Bastan dinlememezlik yapiyolartabi dogal olarak... İcindetutma birak akacaklarsa aksinlar.... Ben kabullenerek rahatlayanlardanim.... Bende negatif aldim bugun... Bigun pozitifdiycez ve o gunler gelince anilarimizdan ogrendihimiz seyler icinkazandigimiz burdaki dostluklar icin hic tanimadigimiz insanlara ettigimiz dualar icin belki de sukredicez :)
Allah daha kotusuyle sinamasin insallah....
ersuuuuuu nasi sevindimmmm anlatamammmmmmm.... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhh
hepinize teşekkür ediyorum inşallah hayırlısı olurgözünaydın canımmmm allahım ilk önce kalp atışlarını duymayı ardındanda sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin
EVET yaaa ama ben çok eğleniyorum onlar koşuyor kaçıyor vs birde düşünce gelip öp geçsin diyorlar ooooo bayılıyorum o kısmına tabiki ilker daha öp geçsin yapamıyor ama öğreteceğiz onada
çok kötü bir şey biz kardeşimi hep odadan çıkartık diğer kardeşim ve ben aldırdık lohusa yeni anne pskoloji yerlerde vs vs canım topuk kanında tsh 5 olması gerekirken 7 çıkmış kardeşim çok endişelendi (ilkerin annesi) bizim cimcimedede vardı tsh yüksekliği ne olacağını biliyoruz aslında çok şükür cimcimede sorun yaşamdık kii 40 ları görmüştük ama anne yüreği herhalde hiç bir şey anlatamadık birde ocak 2015 kistik fiprozis diye bir test yapılıyormuş sağlık ocağı hemşiresi arayıp yüksek çıtı dedi bu nedirdiye sorduğumuzda ne yaşarıs diye sorduğumuzda cevap yok netten bakınca öle şeyler yazıyorki aklmız çıktı yeniden kan verdik aynı güm kaç dr gittik bilmiyorum ve ertesi gün çocuk endokrine gittik ve dr 7 değerle bir şey olmaz dedi düşer dedi yani bu şartlarda ilk 15 çok sıkıntılı geçti ama çok şükür her şey normale döndü şimdiAma en cok korktugum şey de bebegimin kan vermesi olurdu heralde o minicik bebisin caninin yanmasi. Ondan daha cok aglardim kesin.
teşekürler evet ya çok tatlı oluyorHimm ben de ogreteyim cok tatlıdır eminim. Aman nazar degmesin bu mutlulugunuz daim olsun Allahim bizlere de nasip olsun hayirlisiyla.
çok kötü bir şey biz kardeşimi hep odadan çıkartık diğer kardeşim ve ben aldırdık lohusa yeni anne pskoloji yerlerde vs vs canım topuk kanında tsh 5 olması gerekirken 7 çıkmış kardeşim çok endişelendi (ilkerin annesi) bizim cimcimedede vardı tsh yüksekliği ne olacağını biliyoruz aslında çok şükür cimcimede sorun yaşamdık kii 40 ları görmüştük ama anne yüreği herhalde hiç bir şey anlatamadık birde ocak 2015 kistik fiprozis diye bir test yapılıyormuş sağlık ocağı hemşiresi arayıp yüksek çıtı dedi bu nedirdiye sorduğumuzda ne yaşarıs diye sorduğumuzda cevap yok netten bakınca öle şeyler yazıyorki aklmız çıktı yeniden kan verdik aynı güm kaç dr gittik bilmiyorum ve ertesi gün çocuk endokrine gittik ve dr 7 değerle bir şey olmaz dedi düşer dedi yani bu şartlarda ilk 15 çok sıkıntılı geçti ama çok şükür her şey normale döndü şimdi
İNŞŞŞŞŞGelmiş geçmiş olsun o gunler geride kaldi artık simdi güzel günlerini anlatmaya başlayacaksınız bizlere
hayr cnm bız bı ön görüşmeye gittik sadece 2 ay hiç uğramadık merkeze yani karar veremedık ama bu ay karar verdık telefnda gorustm her ıkı merkezlede adet olunca gelmemı ıstedıler baslarlarmı tedavu süreci nasıl ilerliyo onuda bılmıyorm bazılarına 1 ay sonra basanıyomus bılmıyorm ıstesana hangi merkez daha yekın geldiyse aklına yattıysa onlarla devam etmelisin.aslında bazen bende Ankadayı düşünüyorum ama benim tedavimle ilgili onlar herşeyi bildiklerinden doktorlarada güvendiğimden turan çetinde devam edeceğim . siz ne zaman başlıyorsunuz.?bu arada yumurtaların için ilaç önermedilermi?
hayırlısı olsun tatlım senin içinhayr cnm bız bı ön görüşmeye gittik sadece 2 ay hiç uğramadık merkeze yani karar veremedık ama bu ay karar verdık telefnda gorustm her ıkı merkezlede adet olunca gelmemı ıstedıler baslarlarmı tedavu süreci nasıl ilerliyo onuda bılmıyorm bazılarına 1 ay sonra basanıyomus bılmıyorm ıste
amin cnm sanırım sen mersindesin ben adananın ilçesindeyim belki merkezde karsılasırız biz nisanda dusunuyoruz gitmeye hayırlısı olsn cevremde tam 8 arkadasım ankada da bebek sahıbı oldu turan cetıne gıden kımse yok tanıdık ama benm doktorm turan cetının asıstanı oldugu ıcın orayı tavsıye ettı hayırlısı allahım emeklerımızı boşa cıkarmasınhahayırlısı olsun tatlım senin için
beni karşısında hungur hungur ağlattıda bır umut var edip Allahı hesaba katmadı ben çok konuşmak istemiyorum ama doktorluk konusunda ilmi bilgisiner inanıyorum hakkını yıyemem bizim gözümüzü o doktor açtı ben iki yıl boyunca yumurtaların çok iyi diyipte gönderilen bır hastaydım ama hiç alakası yokmuş onunla devam etmek istemedim uslübu mızacı çok ters ve kaba halbuki bayanları bu konuda eşlerimizden bile daha iyi anlaması gerekırken ben istanbulda hasan serdaroğluna giidiyorum florence nightgale hastanesine evet bu doktorumda başarı oranımız az ama Allah varsa umutda var hersey denemeye değer diyip gercekleride söyleyip umut vaadetmiyor
benim 8. gün testim 252,3 çıkmış şükürler olsun inşallah artışlarda düzenli olur inşallah bende evladıma kavuşabilirim
rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Amin canım hepimiz kavuşalım bebeklerimize inşallah bende iki gün oldum tedaviye başlayalı daha önceki tedavilerimde hiç gelişmedi yumurta dr.gördügüm en dirençli hastasın demişticnm ben daha baslamadım tedavıye adet olunca baslıcez allah ızın verırse benım korkumda aynı senın gıbı ya yumurtam gelişmezse diye korkuyorm cunku daha önce puregon ıgne ile dahı gelısmedı sadece klomen ve puregon ıkısı bırlıkte kullanınca gelişmişti benmde umudum fazla yok yumurta elde edememekten cok korkuyorm sen benden bır adım öndesn artık senın tedavı sürecini benımle paylasırsan ben fkir edinirim ben adet olunca 1 nısan gibi başlicem ama benm yumurtalarım ilaça cvp vermıyo malesef umarım tedavın basarılı olur bebegıne kavusursun
pgt den sonuçların gelmesi öyle aylar mı sürüyor aman Allahım!!!Canım kasım ayında dondurulmuş emriyolarım çözüldü ve pgt ye gitti rabbim sana sığınıyorum inşallah temiz gelir heyacanla bekliyorum yarın arayacaklar perşembe transfer aylardır bekliyorum çok heyacanlıyım ne olur dua edin genetikden temiz gelsin
hepinize teşekkür ediyorum inşallah hayırlısı olur
rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
Hayır canım aylar sürmüyor..pgt den sonuçların gelmesi öyle aylar mı sürüyor aman Allahım!!!
çokkkk güzellllll hayırlısı olsun canım sayılı günler kaldı bebişlerine kavuşmanaİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Her şey şahane12mm olmuş bebeklerimin evi
Pazartesi transferim var
Bugün itibariyle estrofem ve folik asit e progestan jelim ve proluton depot iğnesi eklendi...
İlk iğnemi bugün vurdular 3 günde bir vurduracağım kendilerini
Acıtıcı bir iğneymiş
Jelide sabah akşam ittircem artık
Transferim sorunsuz gerçekleşir ve her şey yolunda giderse test tarihim 2 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?