ay Allah senden razı olsun bi an yüreğime inecekti kendimize genetik yaptırıyoruz bugün gittik 6 nisana randevu verdiler kan almak için o da tedaviye başlayacaz dedim rica ettim yoksa 2016 ya veriyorlarmışHayır canım aylar sürmüyor..
Kasım ayında dondurulmuş embriyoları varmış onları çözdürüp pgt ye yollamışlar..
3.gün embriyolarıdır onlar 5.güne kadar dışarıda bekletilebilirler bu arada pgt sonucu gelir..
Zaten yarın transferi var..
süper test tarihin bile belli maşallah rabbim zahmetine rahmet etsin emeğini eline ikiz ikiz versin inşallahhhhhİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Her şey şahane12mm olmuş bebeklerimin evi
Pazartesi transferim var
Bugün itibariyle estrofem ve folik asit e progestan jelim ve proluton depot iğnesi eklendi...
İlk iğnemi bugün vurdular 3 günde bir vurduracağım kendilerini
Acıtıcı bir iğneymiş
Jelide sabah akşam ittircem artık
Transferim sorunsuz gerçekleşir ve her şey yolunda giderse test tarihim 2 nisan
Evet canım az kaldı kasım ayından bugüne kadar geldik adım adım ilerledim tüm sorunları ortadan kaldırarak...çokkkk güzellllll hayırlısı olsun canım sayılı günler kaldı bebişlerine kavuşmana
inşallah canım rabbimin izniyle herşey çok güzel olucakEvet canım az kaldı kasım ayından bugüne kadar geldik adım adım ilerledim tüm sorunları ortadan kaldırarak...
Sonu da güzel olur inşallah...
Inşallah her şey yolunda gidecek tatlim allah hayirlisini versin. Benim hasta olmama bir hafta var sona bende baslicam. Suan vitaminlri içiyorum ve midem bulanio sürekli galiba biraz fazla geldi. Cuma gunu gidince soracagim. Ek tahliller ve evraklari teslim edecegiz ve rapor hazirlanacak.insallah Rabbim hepimizin yüzünü guldururİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Pazartesi transferim var
Bugün itibariyle estrofem ve folik asit e progestan jelim ve proluton depot iğnesi eklendi...
Acıtıcı bir iğneymiş
ay Allah senden razı olsun bi an yüreğime inecekti kendimize genetik yaptırıyoruz bugün gittik 6 nisana randevu verdiler kan almak için o da tedaviye başlayacaz dedim rica ettim yoksa 2016 ya veriyorlarmışsonuç ta 3 haftaya diyince mayıs başını şu anda bulduk zaten
Hadi gözünaydın bitanem bebişlerinide sağ salim alır dönersin inşİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Pazartesi transferim var
Acıtıcı bir iğneymiş
Amin canım hepimize versin çifter çifter..süper test tarihin bile belli maşallah rabbim zahmetine rahmet etsin emeğini eline ikiz ikiz versin inşallahhhhh
Inşallah her şey yolunda gidecek tatlim allah hayirlisini versin. Benim hasta olmama bir hafta var sona bende baslicam. Suan vitaminlri içiyorum ve midem bulanio sürekli galiba biraz fazla geldi. Cuma gunu gidince soracagim. Ek tahliller ve evraklari teslim edecegiz ve rapor hazirlanacak.insallah Rabbim hepimizin yüzünü guldurur
Hadi gözünaydın bitanem bebişlerinide sağ salim alır dönersin inş
Ewet o iğne biraz acıtıyo biraz vurandanda kaynaklı sanırım merkezde vurulduğum acıtıyodu ama eczacıda vurdurduğumda acımıyodu bebişlerimiz bizimle olsunda hepsi unutulur
çoookkk güzelİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Pazartesi transferim var
Acıtıcı bir iğneymiş
Eveettt daha önce de dediğim gibi 40 larımız karışacak inşallahçoookkk güzelçookk sevindim yaaaa...
bende sanırım cuma günü alacağım yavruları ya da yavruyu....
şimdiden hayırlı ve de uğurlu olsun.Allah tamamına erdirsin inşallahhh
haaa tabi birde 40 larımız karışsınhayırlısıyla
Çok şükür canım, seni heyecanla bekliyorum. İnşallah Allahım seni her konuda sevindirir. Aminİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Pazartesi transferim var
Acıtıcı bir iğneymiş
Cnm ins duamiz umudumuz iyi yonde herkesin emeklerini bosa vermesin rabbim bende baslicam bir turlu adet olamiyorum stresten sanirim bir haftadir leke var sacede of bir an once olsa diye beklemek cok zorEveettt daha önce de dediğim gibi 40 larımız karışacak inşallah
Geçmişe bakıyordum şimdi gördüm döllenen minnaklarının haberini maşallah canım bende senin adına çok sevindim
Sen cuma günü alacaksın ben pazartesi senin test tarihin 1 nisan benim ki 2 nisan...Önce senden güzel haberi alcaz sonra benden
Canım nasılsın? Özlüyorum seniteşekürler teyzesi
hadi sona yaklaşmışsın canım hayırlı olsun bebişler sıkı sıkı tutunsunlar inşallahİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Pazartesi transferim var
Acıtıcı bir iğneymiş
AMİN İNŞALLAHCanımm çok sevindimmAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
EVET 3. TRANSFERİM BU ARTIK DONDURULMUŞUM KALMADI BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA DEVAM EDERERSU merhaba.. Sen U.Ü fakültesinden sıra bekliyordun tedaviyi ertelemiştin orda sonra da donmuşları alacaktın Osman hocadan.. yanlış hatırlamıyorum dimi :) ayyy çok sevindim yaa Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah cümlemize.. görünce çok mutlu oldum inan ki :))
ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH RAHİM KALINLIĞINDA ÇOK İYİ BEBEKLERİNDE SIMSIKI TUTUNUR ONLAR İÇİN HAZIRLANMIŞ YERLERİNE İNŞALLAHİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Pazartesi transferim var
Acıtıcı bir iğneymiş
Çok şükür canım, seni heyecanla bekliyorum. İnşallah Allahım seni her konuda sevindirir. Amin
ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH RAHİM KALINLIĞINDA ÇOK İYİ BEBEKLERİNDE SIMSIKI TUTUNUR ONLAR İÇİN HAZIRLANMIŞ YERLERİNE İNŞALLAH
PROGESTAN ALINCA KALINLAŞMA DURMUYORMU BEN ÖYLE BİLİYORUM BENİMKİ 8 MM Dİ TRANSFERDE BİŞEY DEMEDİİnşallah
Bugün 12 mm pazartesiye kadar biraz daha kalınlaşır daha da güzel olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?