2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ay Allah senden razı olsun bi an yüreğime inecekti kendimize genetik yaptırıyoruz bugün gittik 6 nisana randevu verdiler kan almak için o da tedaviye başlayacaz dedim rica ettim yoksa 2016 ya veriyorlarmış sonuç ta 3 haftaya diyince mayıs başını şu anda bulduk zaten

süper test tarihin bile belli maşallah rabbim zahmetine rahmet etsin emeğini eline ikiz ikiz versin inşallahhhhh

Inşallah her şey yolunda gidecek tatlim allah hayirlisini versin. Benim hasta olmama bir hafta var sona bende baslicam. Suan vitaminlri içiyorum ve midem bulanio sürekli galiba biraz fazla geldi. Cuma gunu gidince soracagim. Ek tahliller ve evraklari teslim edecegiz ve rapor hazirlanacak.insallah Rabbim hepimizin yüzünü guldurur

Canım senden de Allah razı olsun..Maşallaj ne kadar da erkene vermişler öyle tarihi

Hadi gözünaydın bitanem bebişlerinide sağ salim alır dönersin inş
Ewet o iğne biraz acıtıyo biraz vurandanda kaynaklı sanırım merkezde vurulduğum acıtıyodu ama eczacıda vurdurduğumda acımıyodu bebişlerimiz bizimle olsunda hepsi unutulur

süper test tarihin bile belli maşallah rabbim zahmetine rahmet etsin emeğini eline ikiz ikiz versin inşallahhhhh
Amin canım hepimize versin çifter çifter..
Çok emek veriyoruz zahmetli iş tüp bebek her açıdan o yüzden Rabbim bu emeklerimizi görüyor eminim bir gün yüzümüzü güldürecektir..

İnşallah canım...
Az kalmış başlamana...
Hangi vitaminleri kullanıyorsun?

Amin canım inşallah...
Hep kızlardan duyardım vurulduğunda acıttığını ben ilk kez kullanıyorum iğne canımı acıtmaz benim canım tatlı değildir hiç ama vurduktan bir süre sonra ilaç yayılınca oyyyy dedim noluyor tabi ki de umrumda değil 2 dk acısa ne olacak yıllarca o kadar iğne vurmuşum kendime kevgire dönmüş delik deşik olmuşum bu bana vızzz gelir heeeyyyyyt bee

çoookkk güzel çookk sevindim yaaaa...
bende sanırım cuma günü alacağım yavruları ya da yavruyu....
şimdiden hayırlı ve de uğurlu olsun.Allah tamamına erdirsin inşallahhh
haaa tabi birde 40 larımız karışsın hayırlısıyla

Eveettt daha önce de dediğim gibi 40 larımız karışacak inşallah
Geçmişe bakıyordum şimdi gördüm döllenen minnaklarının haberini maşallah canım bende senin adına çok sevindim
Sen cuma günü alacaksın ben pazartesi senin test tarihin 1 nisan benim ki 2 nisan...Önce senden güzel haberi alcaz sonra benden

Çok şükür canım, seni heyecanla bekliyorum. İnşallah Allahım seni her konuda sevindirir. Amin

Cnm ins duamiz umudumuz iyi yonde herkesin emeklerini bosa vermesin rabbim bende baslicam bir turlu adet olamiyorum stresten sanirim bir haftadir leke var sacede of bir an once olsa diye beklemek cok zor

hadi sona yaklaşmışsın canım hayırlı olsun bebişler sıkı sıkı tutunsunlar inşallah

Canımm çok sevindimm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
AMİN İNŞALLAH

EVET 3. TRANSFERİM BU ARTIK DONDURULMUŞUM KALMADI BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA DEVAM EDER

ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH RAHİM KALINLIĞINDA ÇOK İYİ BEBEKLERİNDE SIMSIKI TUTUNUR ONLAR İÇİN HAZIRLANMIŞ YERLERİNE İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…