2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Cnm ins duamiz umudumuz iyi yonde herkesin emeklerini bosa vermesin rabbim bende baslicam bir turlu adet olamiyorum stresten sanirim bir haftadir leke var sacede of bir an once olsa diye beklemek cok zor
Leke olunca başlanamıyor evet sökülmesi lazım..Neden bu kadar uzun sürdü acaba lekelenme doktoruna sordun mu?

İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ BENİMKİDE DEVAM EDER BAŞKA TÜRLÜ BİLGİ ALIŞVERİŞİMİZ DEVAM EDER :)

Allahın izniyle senin ki bu kez oldu Rabbim korusun bebeklerini...Ben de yetişirim sana inşallah paylaşımlarımız gebelik üzerine olur

Leke olunca başlanamıyor evet sökülmesi lazım..Neden bu kadar uzun sürdü acaba lekelenme doktoruna sordun mu?
Bilmiyorum doktoruda aramadim stres diye dusunuyorum birde cetroted kullandim opudan sonrada bununla ilgisi olabilir diye dusunuyorum esimde hamile olmami umut ediyo garibim

aminnn aminnn inşallah
Allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin
nisan da eşimin ve benim doğum günlerimiz var, bundan daha güzel müjde hediye olabilir mi
ikizlerin yeri güzel hazır,Annelerine sıkıca tutunsunlar inşallahhh

Bilmiyorum doktoruda aramadim stres diye dusunuyorum birde cetroted kullandim opudan sonrada bununla ilgisi olabilir diye dusunuyorum esimde hamile olmami umut ediyo garibim
BENİM KİST OLDUĞUNDA 1 HAFTADAN FAZLA SÜRÜYOR LEKELENMEM OPUDAN SONRA KİST OLMUŞTU BENDE

hayır tatlım ben İskenderunda oturuyorum. Turan çetin demi karar kıldın sen

n

ayyyy canımmmm süperrrrr
mutlu sona yaklaştık inşallahhhh
haydi heyecanla bekliyoruz...hem transferi hem de sonrasında güzel haberiiii....

Canım nasılsın? Özlüyorum seni
bende özlüyorumm ama gelmiyorsun ki sohber edelim ( bende çok sık gelemiyorum ya ) daha sık gel olurmu canım yeğenim oldu ya kız kardeşimde kalıyor kardeşim yakınız işte koşturmacamız var gelip giden bebişin bakımı banyosu vs kardeşimin ilk bebeği olduğu için çok fazla dokunamıyor

h
harika haberlerle gelmişsin

Kızlar iki gün önce
hadi bakalım 2 nisanda mutlu haberlerini alacaz inşallah

Hıımmm o zaman biraz daha bekle canım ona göre görüşürsün doktorla..
Eşininde gönlüne göre versin Rabbim

Doğum günlerinizin ayında bebeklerinizde gelebilir harika olur...
Hiç unutulmayacak ömürlük hediyeleriniz olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…