Amin canım inşallahhadi sona yaklaşmışsın canım hayırlı olsun bebişler sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
aaaa bak ben unuttum o kısmını doğru dedin progestana başlayınca kalınlaşma durabilirPROGESTAN ALINCA KALINLAŞMA DURMUYORMU BEN ÖYLE BİLİYORUM BENİMKİ 8 MM Dİ TRANSFERDE BİŞEY DEMEDİ
İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ BENİMKİDE DEVAM EDER BAŞKA TÜRLÜ BİLGİ ALIŞVERİŞİMİZ DEVAM EDER :)İnşallah
Bugün 12 mm pazartesiye kadar biraz daha kalınlaşır daha da güzel olur...
Leke olunca başlanamıyor evet sökülmesi lazım..Neden bu kadar uzun sürdü acaba lekelenme doktoruna sordun mu?Cnm ins duamiz umudumuz iyi yonde herkesin emeklerini bosa vermesin rabbim bende baslicam bir turlu adet olamiyorum stresten sanirim bir haftadir leke var sacede of bir an once olsa diye beklemek cok zor
İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ BENİMKİDE DEVAM EDER BAŞKA TÜRLÜ BİLGİ ALIŞVERİŞİMİZ DEVAM EDER :)
İNŞALLAH RABBİM NASİP EDER İNŞALLAHAllahın izniyle senin ki bu kez oldu Rabbim korusun bebeklerini...Ben de yetişirim sana inşallah paylaşımlarımız gebelik üzerine olur
AMİN CANIMNe güzel hayaller kurduk öyle gerçeğe dönüşmesi dileğiyleeeeee
Bilmiyorum doktoruda aramadim stres diye dusunuyorum birde cetroted kullandim opudan sonrada bununla ilgisi olabilir diye dusunuyorum esimde hamile olmami umut ediyo garibimLeke olunca başlanamıyor evet sökülmesi lazım..Neden bu kadar uzun sürdü acaba lekelenme doktoruna sordun mu?
aminnn aminnn inşallahEveettt daha önce de dediğim gibi 40 larımız karışacak inşallah
Geçmişe bakıyordum şimdi gördüm döllenen minnaklarının haberini maşallah canım bende senin adına çok sevindim
Sen cuma günü alacaksın ben pazartesi senin test tarihin 1 nisan benim ki 2 nisan...Önce senden güzel haberi alcaz sonra benden
BENİM KİST OLDUĞUNDA 1 HAFTADAN FAZLA SÜRÜYOR LEKELENMEM OPUDAN SONRA KİST OLMUŞTU BENDEBilmiyorum doktoruda aramadim stres diye dusunuyorum birde cetroted kullandim opudan sonrada bununla ilgisi olabilir diye dusunuyorum esimde hamile olmami umut ediyo garibim
hayır tatlım ben İskenderunda oturuyorum. Turan çetin demi karar kıldın senamin cnm sanırım sen mersindesin ben adananın ilçesindeyibelki merkezde karsılasırız biz nisanda dusunuyoruz gitmeye hayırlısı olsn cevremde tam 8 arkadasım ankada da bebek sahıbı oldu turan cetıne gıden kımse yok tanıdık ama benm doktorm turan cetının asıstanı oldugu ıcın orayı tavsıye ettı hayırlısı allahım emeklerımızı boşa cıkarmasın
İstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Her şey şahane12mm olmuş bebeklerimin evi
Pazartesi transferim var
Bugün itibariyle estrofem ve folik asit e progestan jelim ve proluton depot iğnesi eklendi...
İlk iğnemi bugün vurdular 3 günde bir vurduracağım kendilerini
Acıtıcı bir iğneymiş
Jelide sabah akşam ittircem artık
Transferim sorunsuz gerçekleşir ve her şey yolunda giderse test tarihim 2 nisan
ayyyy canımmmm süperrrrrİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Pazartesi transferim var
Bugün itibariyle estrofem ve folik asit e progestan jelim ve proluton depot iğnesi eklendi...
Acıtıcı bir iğneymiş
bende özlüyorumm ama gelmiyorsun ki sohber edelim ( bende çok sık gelemiyorum yaCanım nasılsın? Özlüyorum seni
hİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Pazartesi transferim var
Acıtıcı bir iğneymiş
hadi bakalım 2 nisanda mutlu haberlerini alacaz inşallahİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Pazartesi transferim var
Acıtıcı bir iğneymiş
Bilmiyorum doktoruda aramadim stres diye dusunuyorum birde cetroted kullandim opudan sonrada bununla ilgisi olabilir diye dusunuyorum esimde hamile olmami umut ediyo garibim
aminnn aminnn inşallah
Allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin
nisan da eşimin ve benim doğum günlerimiz var, bundan daha güzel müjde hediye olabilir mi
ikizlerin yeri güzel hazır,Annelerine sıkıca tutunsunlar inşallahhh
Diyosunh
harika haberlerle gelmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?