Kızlar iki gün önce
hadi bakalım 2 nisanda mutlu haberlerini alacaz inşallah
ooo gelmiş çatmış transfer günü bebelerinle buluşma günü saati ayarlanmışİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Her şey şahane12mm olmuş bebeklerimin evi
Pazartesi transferim var
Bugün itibariyle estrofem ve folik asit e progestan jelim ve proluton depot iğnesi eklendi...
İlk iğnemi bugün vurdular 3 günde bir vurduracağım kendilerini
Acıtıcı bir iğneymiş
Jelide sabah akşam ittircem artık
Transferim sorunsuz gerçekleşir ve her şey yolunda giderse test tarihim 2 nisan
İstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Pazartesi transferim var
Bugün itibariyle estrofem ve folik asit e progestan jelim ve proluton depot iğnesi eklendi...
Acıtıcı bir iğneymiş
İnşallah canım...
Az kalmış başlamana...
Hangi vitaminleri kullanıyorsun?
15 günde bir d vitamini o biraz düşük çıkmıştı. Gunde 3 kere polivit c. Bide sabah aksam ikiser tane conzyme q 10. Cnm bunlar bulantisi yapan vitaminler midir? Esimde hem q10 ve hem emodex kullaniyo şimdilik. Bakalm cuma günü me diyecek.
hakkınızda hayırlısı olsun .Allah yardımcınız olsun.İnşallah canım..
2 nisanda 2 bebek haberi vermek hayalindeyim
Canim cok sevindim insallah 2 nisan pozitif guzel haberler vericeksin anne oluyorum bende diyeceksin insallah amiiinNe güzel hayaller kurduk öyle gerçeğe dönüşmesi dileğiyleeeeee
gerçek olur inşallah canım benimNe güzel hayaller kurduk öyle gerçeğe dönüşmesi dileğiyleeeeee
Günaydın İstanbul yollarından .kontrole gidiyorum
İstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Pazartesi transferim var
Acıtıcı bir iğneymiş
1977 dogumluyum ve 6 aylık evliyim ve hiç korunmadım. Geçen ay Doktora gittim ve doktorum benden tahliller istedi sonuçlarına göre AMH değerim çok düşükmüşen kısa zamanda tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Bulent Tıraş beyle ilk tedavımı yapmak için adım attım
hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğine kavuşursun hemen
ben 29 yaşındayım benim de amh düşük ve tüp bebek yaptık. hamdolsun bekliyorum.Teşekkür ederim. şansım çok yüksek değil biliyorum ama anne olmak istiyorum .şansızlığım genç evlendim
ben 29 yaşındayım benim de amh düşük ve tüp bebek yaptık. hamdolsun bekliyorum.umudunu yitirme. geç ya da erken Allahımın takdiri. canını sıkmadan devam et. iyi bir dr bul. pozitif ol. kendine iyi bak.
Hayır canım genetik inceleme aylarca sürmüyor benden yumurta çok toplandığı için ohss riskim vardı transfer ertelendi transfere hazırlandığım zamanda rahim kalınlaşmadı iptal oldu uzun protokolle hazırladı ancak şimdiye kısmet oldu emriyolarımı 17 mart çözüldü ve pgt ye gitti bir günlük inceleme 19 mart yani yarın transfer kısmet olursapgt den sonuçların gelmesi öyle aylar mı sürüyor aman Allahım!!!
Sonuc iyi geldi galiba canim hadi gozun aydin transferin hayirli ugurlu sonucun olumlu olur inşallahHayır canım genetik inceleme aylarca sürmüyor benden yumurta çok toplandığı için ohss riskim vardı transfer ertelendi transfere hazırlandığım zamanda rahim kalınlaşmadı iptal oldu uzun protokolle hazırladı ancak şimdiye kısmet oldu emriyolarımı 17 mart çözüldü ve pgt ye gitti bir günlük inceleme 19 mart yani yarın transfer kısmet olursa
iyi akşamlar kızlar.. bu gün bende kontrole gittim iğnelerimin dozlarını yükseltti doktor. transfer ve toplama ne zaman yapılacak bilmiyorum:)) çok heyecanlıyım... çok heyecanlıym allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Hayırlı bir transfer olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin canım...Hayır canım genetik inceleme aylarca sürmüyor benden yumurta çok toplandığı için ohss riskim vardı transfer ertelendi transfere hazırlandığım zamanda rahim kalınlaşmadı iptal oldu uzun protokolle hazırladı ancak şimdiye kısmet oldu emriyolarımı 17 mart çözüldü ve pgt ye gitti bir günlük inceleme 19 mart yani yarın transfer kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?