2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ooo gelmiş çatmış transfer günü bebelerinle buluşma günü saati ayarlanmış
inşlhhh 2 nisanda hamiş haberini alırız cnm heyecanla beklicezzzzzz

Ooo ne guzel cok sevindim senin adına Allahim hayırlısıyla tedavinin sonuna yaklasiyorsun mutlu heyecanlı gunlere az kalmis senin icin de geri sayım yapicaz müjdeli haberini paylasicaz inşallah

Çook sevindim sende uzuun bir süreç yaşamışsın bebişlerine kavuşmak için canım Allah gönlüne göre versin en heyecanlı kısma geldin hadi hayırlısıyla bebelerini alda git evinee

ayyyyyyy öğrendim öğrendimmmmm
maşallah canım herşey yolunda çok şükür
proluton depot berbat bişi ya ben o iğneyi 3 kez vurulmuştum transfer sonrası acısı çok kötü ama sonucta bebişler için faydalı bir iğne o yüzden sesim çıkmadı vurulurken.bacağım vurulduktan sonra 3 -5 saat kasılma yaşıyordu valla

bebişlerinin evlerinde 9 ay sağlıkla kalsınlar inşallah
2 nisannnnn

1977 dogumluyum ve 6 aylık evliyim ve hiç korunmadım. Geçen ay Doktora gittim ve doktorum benden tahliller istedi sonuçlarına göre AMH değerim çok düşükmüş en kısa zamanda tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Bulent Tıraş beyle ilk tedavımı yapmak için adım attım

hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğine kavuşursun hemen

Teşekkür ederim. şansım çok yüksek değil biliyorum ama anne olmak istiyorum .şansızlığım genç evlendim
ben 29 yaşındayım benim de amh düşük ve tüp bebek yaptık. hamdolsun bekliyorum. umudunu yitirme. geç ya da erken Allahımın takdiri. canını sıkmadan devam et. iyi bir dr bul. pozitif ol. kendine iyi bak.

iyi akşamlar kızlar.. bu gün bende kontrole gittim iğnelerimin dozlarını yükseltti doktor. transfer ve toplama ne zaman yapılacak bilmiyorum:)) çok heyecanlıyım... çok heyecanlıym allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...

pgt den sonuçların gelmesi öyle aylar mı sürüyor aman Allahım!!!
Hayır canım genetik inceleme aylarca sürmüyor benden yumurta çok toplandığı için ohss riskim vardı transfer ertelendi transfere hazırlandığım zamanda rahim kalınlaşmadı iptal oldu uzun protokolle hazırladı ancak şimdiye kısmet oldu emriyolarımı 17 mart çözüldü ve pgt ye gitti bir günlük inceleme 19 mart yani yarın transfer kısmet olursa

Sonuc iyi geldi galiba canim hadi gozun aydin transferin hayirli ugurlu sonucun olumlu olur inşallah

Tedavin hayirli olsun canim sonucu olumlu olsun inşallah

Hayırlı bir transfer olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…