Evet harika bunun bir üstüDiyosun
Tedavin hayirli olsun canim sonucu olumlu olsun inşallah
Sağol kızlar yarını heyacanla bekliyorum bebeğimi almaya saatler kaldı artık rabbim yar ve yardımcımız olsunHayırlı bir transfer olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin canım...
Teşekkürler yarın 12 de hastanede olun dediler transfer için kısmet olursa yarın bebişimi alacam sıcacık bir yuvayaSonuc iyi geldi galiba canim hadi gozun aydin transferin hayirli ugurlu sonucun olumlu olur inşallah
Teşekkürler yarın 12 de hastanede olun dediler transfer için kısmet olursa yarın bebişimi alacam sıcacık bir yuvaya
İstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Her şey şahane12mm olmuş bebeklerimin evi
Pazartesi transferim var
Bugün itibariyle estrofem ve folik asit e progestan jelim ve proluton depot iğnesi eklendi...
İlk iğnemi bugün vurdular 3 günde bir vurduracağım kendilerini
Acıtıcı bir iğneymiş
Jelide sabah akşam ittircem artık
Transferim sorunsuz gerçekleşir ve her şey yolunda giderse test tarihim 2 nisan
bende ilk vurdurduğumdaa... wuuuhuuuuu güzelmiş, iyi kafa yapar bu demiştim de hemşire kahkahayı basmıştıAmin canım inşallah...
Hep kızlardan duyardım vurulduğunda acıttığını ben ilk kez kullanıyorum iğne canımı acıtmaz benim canım tatlı değildir hiç ama vurduktan bir süre sonra ilaç yayılınca oyyyy dedim noluyortabi ki de umrumda değil 2 dk acısa ne olacak yıllarca o kadar iğne vurmuşum kendime kevgire dönmüş delik deşik olmuşum bu bana vızzz gelir heeeyyyyyt bee
Guldenimmmm Süper bir haber mutlu sona az kaldıİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Pazartesi transferim var
Bugün itibariyle estrofem ve folik asit e progestan jelim ve proluton depot iğnesi eklendi...
Acıtıcı bir iğneymiş
Guldenimmmm Süper bir haber mutlu sona az kaldı2 nisanda Rabbim yüzünü guldursun inşallah2 nisanda gobekler benden
Merhaba canim geçmiş olsun öncelikle.. Allah en kısa zamanda bize de annelik duygusunu tattirsin inş.. Bende Bülent Bey'in hastasıyım amh değerin kaç ? Ulturasonda kaç yumurta görüldü doktorun nasıl bir tedavi önerdi çok soru sordum ama benim sorunumda rezerv azlığı1977 dogumluyum ve 6 aylık evliyim ve hiç korunmadım. Geçen ay Doktora gittim ve doktorum benden tahliller istedi sonuçlarına göre AMH değerim çok düşükmüşen kısa zamanda tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Bulent Tıraş beyle ilk tedavımı yapmak için adım attım
Çook sevindimm canımİstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Pazartesi transferim var
Acıtıcı bir iğneymiş
Günaaydınn eski şarkıları severim bende sabah sabah güzel geldi teşekkürlerGÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN
size bi şarkı paylaşayım dedim
ama teee eski zamanlara gittim
umarım beğenirsiniz...
Günaaydınn eski şarkıları severim bende sabah sabah güzel geldi teşekkürler
cnm tam bilgim yok bu amh konusunda amagünaydınlar benim rezervim az.amh 0,14.geçen tedavimde doktor adetin 3. günü yumurta göremedi.sanırım gelişecek yumurta yoktu.ama ben sorduğumda tamamen mi bitmiş dediğimde onu diyemeyiz dedi.bu ay yumurta gelişir mi çok merak ediyorum.hem umutluyum hem de çok korkuyorum...
Aminnnn canim Rabbim hayirla saglikla nasip etsin insaallah..dularimdasiniz kuzular..[/QUOTE]ballim86 .!.:Aminnn bitanem hepimizin yuzu hep gulsun insallah..dualarimdasin kuzum..
Ayyy yeter cancagizim enerjine hayranim kuzummm..Allah razi olsun bitanem..dilerim sevincim uzun olur ve kucagima almak nasip olur kuzumm..aminn..
Amin canim dilerim kucagima almak nasip olur..biraz sikintili basladik biz surece..test yaptirdigim gun adet sancilari cektim ve gece saat tam 12 de iki damla pembe leke geldi ve agrim sizim kesildi..regl gunumdu ondan mi oldu yoksa ben nasilsa negatif deyip agir kaldirdim ondan mi oldu bilmiyom..simdi pzt siyi iple cekiyom..dr um klinige cagirdi ikinci test icin..degerin guzel dedi..hemen proluton yaptirdi..sonra hic gelmedi sukur ama ben o gece hic uyumadim..seninde az kaldi oglusuna kavusmna cok sukur bugunlere geldin bitanem..ddua et bizlerde gorelim bu günleri. .oglusunu ve seni coook optummm..
QUOTE="kapican, post: 39786993, member: 652445"]arkadaslar tebrik ederim. .hayirli olsun..Allah kucaginiza almayi da nasip etsin. .darisi bana ve bebek isteyen herkeseeeeeee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?