2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

hadi bakalımmmmm inşallah güzel haberler alırız sendennnn

bende ilk vurdurduğumdaa... wuuuhuuuuu güzelmiş, iyi kafa yapar bu demiştim de hemşire kahkahayı basmıştı

merhaba kizlar

ben eski takipcilerdenim ve uzun zamandir girmedim size umut olmak icin yazmak istedim..
biz 3 sene denedik olmadi sonra ogrendik esimde sperm azinligi varmis ve bendede hormonal bozukluk fsh yuksekligi vs sonra tup bebek denedik ve hersey iyi oldugu halde transferdn sonra hamile kalamadim, dondurulmus transferini olmadan birkac gun once "cuha cicegi" (primrose oil) gnc magzalarinda bulabilirsiniz o bitki hapini kullandim bu benim fsh degerimi dusurdu ve rahimi hamile kalmaya hazirladi ve evet ben artik hamileydim lakin dusukle sonuclandi, ve tam 4 defa dusuk yaptim doktorlar birsey bulamiyordu kan pihtilasma vs hicbirseyim yoktu, rahim superdi vs vs, en sonunda internette arastirirken birinin hamile kalirken tutunmada bir hata oldugunu ogrenmis ve hamile kalmadan aspirin kullanmis ve saglikla dogurmus bende aynisini denedim 5ci hamileligimde ve sukurler olsun ilk defa seneler sonra kalp atislarini duyduk ve saglikla oglumu kucagima aldim, Allahin izniyle yakinda yasina girecek.. bu benim hikayem, hamile kalamayanlar transferden once kesin aspirin ve cuha cicegi kapsulunu kullansinlar! bende inan fayda etti ve birkac tup arkadasimda onlarin sayesinde hamile kaldilar ben 5 sene bekledim, Rabbim sizi bekletmesin insAllah hepiniz evlat sahibi olun dualarim ummeti muhammed icin,
Egunalimmm senide cok opuyorum dualarimdasin canim benim!

Guldenimmmm Süper bir haber mutlu sona az kaldı 2 nisanda Rabbim yüzünü guldursun inşallah2 nisanda gobekler benden

Guldenimmmm Süper bir haber mutlu sona az kaldı 2 nisanda Rabbim yüzünü guldursun inşallah2 nisanda gobekler benden

kığızzzzzzz sen nerdesinnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bi gittin tam gittin neden gelmiyorsun kaç defa sordum seni ama cvp alamadım
nasılsın iyimisin kuzum ? 2 nisanda göbek atmaya mı gelcen bida ,
ozamana kdr gelmicen mi yine
gel ama tamam mı

Merhaba canim geçmiş olsun öncelikle.. Allah en kısa zamanda bize de annelik duygusunu tattirsin inş.. Bende Bülent Bey'in hastasıyım amh değerin kaç ? Ulturasonda kaç yumurta görüldü doktorun nasıl bir tedavi önerdi çok soru sordum ama benim sorunumda rezerv azlığı

Çook sevindimm canım sende uzuun bir süreç yaşamışsın bebişlerine kavuşmak için canım Allah gönlüne göre versin en heyecanlı kısma geldin hadi hayırlısıyla bebelerini alda git evinee

günaydınlar benim rezervim az.amh 0,14.geçen tedavimde doktor adetin 3. günü yumurta göremedi.sanırım gelişecek yumurta yoktu.ama ben sorduğumda tamamen mi bitmiş dediğimde onu diyemeyiz dedi.bu ay yumurta gelişir mi çok merak ediyorum.hem umutluyum hem de çok korkuyorum...

cnm tam bilgim yok bu amh konusunda ama
yumurtaları olupta iptal olanlar bile var 3 yumurta gözüküp 5 yumurta çıkan toplananlar var
hani zaten her ay aynı yumurta sayısı olmuyor ki geçen ay olmamış bu ay olur inşlhhh....

Aminnnn canim Rabbim hayirla saglikla nasip etsin insaallah..dularimdasiniz kuzular..[/QUOTE]
Ooooo cnmm tebrik ederimm.ufakliktan firsat buldum bi bakayim dedim guzel haberini gordumm.
Cok sevindim.rabbim tamamini erdirsinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…