2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

inşallah olur.incir kürü yapıyorum sanki etkisi oluyor gibi.Rabbim kiimsenin umutlarını hayallerini boşa çıkamasın...

günaydınlar..
bugün istanbul güneşli insan mutlu oluyor böyle havalarda...
yazla birlikte benim gibi tedavi bekleyenlerde artık sezonu açalım inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın cemrem samsundan bildiriyorum
sogukkk mu sogukkk bi hava var kar yagışı yüksek kesimde mevcut bence
dışarı çıkmam gerekiyor arkadaşıma gideceğim
ama bi bahane uydurup gitmesemmi acaba diye içimden geçirmiyorum değil
inşalllahhhhhhhhhhh acalım canım ya bu belirsizlik mafetti beni

ah o belirsizlik... inan bana daha test günüm bile kanamam başlamasına rağmen, negatife rağmen omzundan öyle bi yük kalktı ki. yeniden doğmuş gibi hafifledim abartmıyorum. meğer ne kadar da tedaviye endekslemişim hayatımı. hiç kimseyle plan yok program yok yeme düzenin farklı yatıp kalkma farklı ilaçların saati iğnenin dozu oh be dedim resmen hayata döndüm. rabbim senin emeğini umudunu boşa çıkarmasın inşallah...

günaydınlarrrrr

günaydınnn canımmm

amin canım Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
ilk tedavimi oldum negatif oldu sonuç
ikinci için ne zaman yaptırcam nerde yaptırcam nasıl yaptırcam kafamda deli sorular
her ay acaba hamilemiyim ya hamileysem şeklindeki yaşam düzenim
zor günler geçiriyoruz yaşamayan bilemez gerçekten
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar herkese günaydın. Ben pek iyi değilim bugünlerde. Duygularim cok cabuk değişiyor. Bir anda karamsarlık basıyor içimi. Melankolik bi hal aliyorum. Ne olacak benim bu halim. Bu estroferm mi yapiyor yoksa benim sinirlerim mi bozuk.

canım ben de lucrin kullanıyorum.. ben de öyleyim.. ilaçların etkisi herhalde

ilaçların etkisi olabilir.havalar bile etkiliyor.güneşli günde insan daha pozitif oluyor.yaşadığımız süreç de hiç kolay değil.Rabbim kolaylık versin bizlere...

Günaydın kızlar...off varya içim darlandı dogal yoldan anne olayım diyorum kocama mesir macunu aldım bıldircın yumurtası aldım çalışma günlerindeyiz birer gun arayla maşallah annesi tamda yumurtlama günlerini buluyo.. esim bize geltirmiş daha doğrusu kızındaymış ev kaloriferli bizim ya bide hafta 7 o 8 burda artık damatta surat yapıyo diye esim bize yatiya getiriyo gündüz damat yokken kızına gidiyo ordanda evine gidiyo her hafta rutini bu kadının...velhasıl isten gece 10 da çıktım eve giderken yolda dedim esime annenin maşallahı var dedim bir yerime çip mi taktırdım ben dedim ne zaman yumurtlama günüm hop annen burda dedim geçen ayda geldi önceki ayda dedim...benim safta yarın olmaz mi diyo..olmaz efendim dedim benim yumurta gittikten sonra olsa ne olmasa ne dedim sinir oldum..ben onca şeyi boşuna mı aldım dedim...valla şüpheliyim annesinden neremden haber alıyo ki acep...nasıl bir içgüdüyse baltalıyo kızlarr

Sen şanslısın valla bir sürü yeğenin var maşallah

Canlarimmmmm Gunaydinnnnn ozluyorun sizleri ama okul cok yogundu bu hafta ancak girebildimm..kizlarr ben 6+0 oldum ama hic bulanti meme sizlamasi falan yok yaa. Kafayi yicem yaa...pazartesi kalp atimi a gidicem ama cok korkuuom ben yaaa...insaallah sorunsuz duyarim ben yaaa..kizlarrr @bulutefe den habet var mi..insaallah hersey yolundadir..meerak ettim cok onu...

yumurtlama gününden 3 gün önce de ilişki olabilirmiş.spermler canlı klabiliyormuş.aklınızda olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…