inşallah olur.incir kürü yapıyorum sanki etkisi oluyor gibi.Rabbim kiimsenin umutlarını hayallerini boşa çıkamasın...cnm tam bilgim yok bu amh konusunda ama
yumurtaları olupta iptal olanlar bile var 3 yumurta gözüküp 5 yumurta çıkan toplananlar var
hani zaten her ay aynı yumurta sayısı olmuyor ki geçen ay olmamış bu ay olur inşlhhh....
İnşAllahhhhgünaydınlar..
bugün istanbul güneşli insan mutlu oluyor böyle havalarda...
yazla birlikte benim gibi tedavi bekleyenlerde artık sezonu açalım inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
günaydınlar..
bugün istanbul güneşli insan mutlu oluyor böyle havalarda...
yazla birlikte benim gibi tedavi bekleyenlerde artık sezonu açalım inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amin canım hepimiz pozitifler görelim artık :)son 8sanki zaman geçmek bilmiyor değilmi
12 günlük bekleme sürecimi hatırladım da gerçekten feci bi stres feci bi heycan yaşamıştım
az kalmış canım sonucun pozitif olması dileğiyle
hayırlı haberlerle inş
ah o belirsizlik... inan bana daha test günüm bile kanamam başlamasına rağmen, negatife rağmen omzundan öyle bi yük kalktı ki. yeniden doğmuş gibi hafifledim abartmıyorum. meğer ne kadar da tedaviye endekslemişim hayatımı. hiç kimseyle plan yok program yok yeme düzenin farklı yatıp kalkma farklı ilaçların saati iğnenin dozu oh be dedim resmen hayata döndüm. rabbim senin emeğini umudunu boşa çıkarmasın inşallah...günaydın cemremsamsundan bildiriyorum
sogukkk mu sogukkk bi hava varkar yagışı yüksek kesimde mevcut bence
dışarı çıkmam gerekiyor arkadaşıma gideceğim
ama bi bahane uydurup gitmesemmi acaba diye içimden geçirmiyorum değil
inşalllahhhhhhhhhhh acalım canım ya bu belirsizlik mafetti beni
günaydınlarrrrr
ah o belirsizlik... inan bana daha test günüm bile kanamam başlamasına rağmen, negatife rağmen omzundan öyle bi yük kalktı ki. yeniden doğmuş gibi hafifledim abartmıyorum. meğer ne kadar da tedaviye endekslemişim hayatımı. hiç kimseyle plan yok program yok yeme düzenin farklı yatıp kalkma farklı ilaçların saati iğnenin dozu oh be dedim resmen hayata döndüm. rabbim senin emeğini umudunu boşa çıkarmasın inşallah...
canım ben de lucrin kullanıyorum.. ben de öyleyim.. ilaçların etkisi herhaldeKizlar herkese günaydın. Ben pek iyi değilim bugünlerde. Duygularim cok cabuk değişiyor. Bir anda karamsarlık basıyor içimi. Melankolik bi hal aliyorum. Ne olacak benim bu halim. Bu estroferm mi yapiyor yoksa benim sinirlerim mi bozuk.
Kizlar herkese günaydın. Ben pek iyi değilim bugünlerde. Duygularim cok cabuk değişiyor. Bir anda karamsarlık basıyor içimi. Melankolik bi hal aliyorum. Ne olacak benim bu halim. Bu estroferm mi yapiyor yoksa benim sinirlerim mi bozuk.
Sen şanslısın valla bir sürü yeğenin var maşallahbende özlüyorumm ama gelmiyorsun ki sohber edelim ( bende çok sık gelemiyorum ya) daha sık gel olurmu canım yeğenim oldu ya kız kardeşimde kalıyor kardeşim yakınız işte koşturmacamız var gelip giden bebişin bakımı banyosu vs kardeşimin ilk bebeği olduğu için çok fazla dokunamıyor
CANIM KİST VARSA DR. TEDAVİ VERİR BEN İLAÇ KULLANMADAN 2 AYA ATTIpeki doktora falan gidip ilac kullanmam gerekirmi yoksa kendisi atilirmi vucuttan
Günaydın kızlar...off varya içim darlandı dogal yoldan anne olayım diyorum kocama mesir macunu aldım bıldircın yumurtası aldım çalışma günlerindeyiz birer gun arayla maşallah annesi tamda yumurtlama günlerini buluyo.. esim bize geltirmiş daha doğrusu kızındaymış ev kaloriferli bizim ya bide hafta 7 o 8 burda artık damatta surat yapıyo diye esim bize yatiya getiriyo gündüz damat yokken kızına gidiyo ordanda evine gidiyo her hafta rutini bu kadının...velhasıl isten gece 10 da çıktım eve giderken yolda dedim esime annenin maşallahı var dedim bir yerime çip mi taktırdım ben dedim ne zaman yumurtlama günüm hop annen burda dedim geçen ayda geldi önceki ayda dedim...benim safta yarın olmaz mi diyo..olmaz efendim dedim benim yumurta gittikten sonra olsa ne olmasa ne dedim sinir oldum..ben onca şeyi boşuna mı aldım dedim...valla şüpheliyim annesinden neremden haber alıyo ki acep...nasıl bir içgüdüyse baltalıyo kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?