Çok şükür çok şanslıyımSen şanslısın valla bir sürü yeğenin var maşallah
Opudan sonra normal adeti oldum bu ikinci adetle donmus tedavisine baslicaktim bilmiyorum gidimmi doktora karar veremiyorum olmazsa diger adetle baslarimCANIM KİST VARSA DR. TEDAVİ VERİR BEN İLAÇ KULLANMADAN 2 AYA ATTI
DR. GİT BENCE KİST BENİMDE OPU OLDUKTAN SONRA TRANSFER OLDU ADET OLDUM TUTMAMIŞTI SONRAKİ AY 7 GÜN LEKE OLDU DR. GİTTİM 3 CM KİST OLMUŞTU PROGESTAN ÜRETİYORMU DİYE BAKTI ÜRETMEDİĞİ İÇİN DONMUŞ TEDAVİSİNE BAŞLADI İLK TEMMUZ AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRDIK 2 KERE KİST OLDU TEDAVİ ERTESİ AYINDAOpudan sonra normal adeti oldum bu ikinci adetle donmus tedavisine baslicaktim bilmiyorum gidimmi doktora karar veremiyorum olmazsa diger adetle baslarim
Saol cnm bugun izin alamam isten ama yarin insallah bakarimDR. GİT BENCE KİST BENİMDE OPU OLDUKTAN SONRA TRANSFER OLDU ADET OLDUM TUTMAMIŞTI SONRAKİ AY 7 GÜN LEKE OLDU DR. GİTTİM 3 CM KİST OLMUŞTU PROGESTAN ÜRETİYORMU DİYE BAKTI ÜRETMEDİĞİ İÇİN DONMUŞ TEDAVİSİNE BAŞLADI İLK TEMMUZ AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRDIK 2 KERE KİST OLDU TEDAVİ ERTESİ AYINDA
15 günde bir d vitamini o biraz düşük çıkmıştı. Gunde 3 kere polivit c. Bide sabah aksam ikiser tane conzyme q 10. Cnm bunlar bulantisi yapan vitaminler midir? Esimde hem q10 ve hem emodex kullaniyo şimdilik. Bakalm cuma günü me diyecek.
ooo gelmiş çatmış transfer günü bebelerinle buluşma günü saati ayarlanmış
inşlhhh 2 nisanda hamiş haberini alırız cnm heyecanla beklicezzzzzz
Ooo ne guzel cok sevindim senin adına Allahim hayırlısıyla tedavinin sonuna yaklasiyorsun mutlu heyecanlı gunlere az kalmis senin icin de geri sayım yapicaz müjdeli haberini paylasicaz inşallah
Çook sevindimsende uzuun bir süreç yaşamışsın bebişlerine kavuşmak için canım Allah gönlüne göre versin en heyecanlı kısma geldin hadi hayırlısıyla bebelerini alda git evinee
hakkınızda hayırlısı olsun .Allah yardımcınız olsun.
Canim cok sevindim insallah 2 nisan pozitif guzel haberler vericeksin anne oluyorum bende diyeceksin insallah amiiin
gerçek olur inşallah canım benim
hayaller gerçekleşmesi içindir2 nisan güzel birgün olur bizim için inşallah
İstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Her şey şahane12mm olmuş bebeklerimin evi
Pazartesi transferim var
Bugün itibariyle estrofem ve folik asit e progestan jelim ve proluton depot iğnesi eklendi...
İlk iğnemi bugün vurdular 3 günde bir vurduracağım kendilerini
Acıtıcı bir iğneymiş
Jelide sabah akşam ittircem artık
Transferim sorunsuz gerçekleşir ve her şey yolunda giderse test tarihim 2 nisan
ayyyyyyy öğrendim öğrendimmmmm
maşallahcanım herşey yolunda çok şükür
proluton depot berbat bişi ya ben o iğneyi 3 kez vurulmuştum transfer sonrasıacısı çok kötü ama sonucta bebişler için faydalı bir iğne o yüzden sesim çıkmadı vurulurken.bacağım vurulduktan sonra 3 -5 saat kasılma yaşıyordu valla
bebişlerinin evlerinde 9 ay sağlıkla kalsınlar inşallah
2 nisannnnn
Canım benim senin bebeler gümbür gümbür geliyo bak ben diyeyim
Haberlerini bekliyorum inşallahh oldu bu sefer ay lav yuuuu
Guldenimmmm Süper bir haber mutlu sona az kaldı2 nisanda Rabbim yüzünü guldursun inşallah2 nisanda gobekler benden
oyyy kimi görüyorum ben 1 gittin 2 geldin forumamerhaba kizlar
ben eski takipcilerdenim ve uzun zamandir girmedim size umut olmak icin yazmak istedim..
biz 3 sene denedik olmadi sonra ogrendik esimde sperm azinligi varmis ve bendede hormonal bozukluk fsh yuksekligi vs sonra tup bebek denedik ve hersey iyi oldugu halde transferdn sonra hamile kalamadim, dondurulmus transferini olmadan birkac gun once "cuha cicegi" (primrose oil) gnc magzalarinda bulabilirsiniz o bitki hapini kullandim bu benim fsh degerimi dusurdu ve rahimi hamile kalmaya hazirladi ve evet ben artik hamileydim lakin dusukle sonuclandi, ve tam 4 defa dusuk yaptim doktorlar birsey bulamiyordu kan pihtilasma vs hicbirseyim yoktu, rahim superdi vs vs, en sonunda internette arastirirken birinin hamile kalirken tutunmada bir hata oldugunu ogrenmis ve hamile kalmadan aspirin kullanmis ve saglikla dogurmus bende aynisini denedim 5ci hamileligimde ve sukurler olsun ilk defa seneler sonra kalp atislarini duyduk ve saglikla oglumu kucagima aldim, Allahin izniyle yakinda yasina girecek.. bu benim hikayem, hamile kalamayanlar transferden once kesin aspirin ve cuha cicegi kapsulunu kullansinlar! bende inan fayda etti ve birkac tup arkadasimda onlarin sayesinde hamile kaldilar ben 5 sene bekledim, Rabbim sizi bekletmesin insAllah hepiniz evlat sahibi olun dualarim ummeti muhammed icin,
Egunalimmm senide cok opuyorum dualarimdasin canim benim!
genel anestezi yapılıyorTup bebekte yumurta toplama uyanık haldemi yapılıyor o bolgeyı uyuşturarak mı yoksa tamamen mı uyutuyorlar
BENİMKİ GENEL OLDULokal anestezi diye yazı okumuştumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?