2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

E egunal cım, ben kontrole gitiim tekrar cuma günü ve iptal oldu transfer bu ay. Sordum bu defa doktor 6,8 dedi rahim kalınlığını ve dedi ki zaten bu defa fazladan beklediğimiz halde bu kadar oldu. 7nin üzeri kabul ediliyor genelde ama ben 8 olmadan transfer yapmak istemem dedi.Yani gelecek aylara artık. :) Senin nasıl gidiyor okuyamadım topiği pek giremedim vaktim yoktu bu defa.

CANIM KİST VARSA DR. TEDAVİ VERİR BEN İLAÇ KULLANMADAN 2 AYA ATTI
Opudan sonra normal adeti oldum bu ikinci adetle donmus tedavisine baslicaktim bilmiyorum gidimmi doktora karar veremiyorum olmazsa diger adetle baslarim

Opudan sonra normal adeti oldum bu ikinci adetle donmus tedavisine baslicaktim bilmiyorum gidimmi doktora karar veremiyorum olmazsa diger adetle baslarim
DR. GİT BENCE KİST BENİMDE OPU OLDUKTAN SONRA TRANSFER OLDU ADET OLDUM TUTMAMIŞTI SONRAKİ AY 7 GÜN LEKE OLDU DR. GİTTİM 3 CM KİST OLMUŞTU PROGESTAN ÜRETİYORMU DİYE BAKTI ÜRETMEDİĞİ İÇİN DONMUŞ TEDAVİSİNE BAŞLADI İLK TEMMUZ AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRDIK 2 KERE KİST OLDU TEDAVİ ERTESİ AYINDA

Saol cnm bugun izin alamam isten ama yarin insallah bakarim

Bu kadar vitamin bulantı yapabilir canım..
D vitaminin kaç çıkmıştı ?

ooo gelmiş çatmış transfer günü bebelerinle buluşma günü saati ayarlanmış
inşlhhh 2 nisanda hamiş haberini alırız cnm heyecanla beklicezzzzzz

Ooo ne guzel cok sevindim senin adına Allahim hayırlısıyla tedavinin sonuna yaklasiyorsun mutlu heyecanlı gunlere az kalmis senin icin de geri sayım yapicaz müjdeli haberini paylasicaz inşallah

Çok sağolun cancağızlarım...

Çook sevindim sende uzuun bir süreç yaşamışsın bebişlerine kavuşmak için canım Allah gönlüne göre versin en heyecanlı kısma geldin hadi hayırlısıyla bebelerini alda git evinee

hakkınızda hayırlısı olsun .Allah yardımcınız olsun.

Canim cok sevindim insallah 2 nisan pozitif guzel haberler vericeksin anne oluyorum bende diyeceksin insallah amiiin

gerçek olur inşallah canım benim
hayaller gerçekleşmesi içindir 2 nisan güzel birgün olur bizim için inşallah

Hepinize güzel temennüleriniz için çooook ama çok teşekkürler ediyorum..Hepinizi seviyorum iyi ki varsınız

Canım benim senin bebeler gümbür gümbür geliyo bak ben diyeyim
Haberlerini bekliyorum inşallahh oldu bu sefer ay lav yuuuu

Şükür öğrendin demek
Evet canım 2 nisan
O iğneden 3 gün arayla 6 tane vurcam ben...

Bir türlü topiğe gelemedim bu saat olmuş..
pc me virüs bulaşmış onunla uğraştım
forumu açıyorum karşıma oyun sayfası çıkıyor delirdim yani..
temizledim virüsü inşallah yine sorun çıkmaz.

oyyy kimi görüyorum ben 1 gittin 2 geldin foruma
iyi oldu hikayeni yazman dikkate alan kızlar olacaktır uygulamak isteyenler...
2.yi düşünüyormuşsun cancağızım konunu gördüm ama yazma fırsatım olmadı...
tekrar uygulamaya başla o zaman gebe kalma formülünü

Tup bebekte yumurta toplama uyanık haldemi yapılıyor o bolgeyı uyuşturarak mı yoksa tamamen mı uyutuyorlar

Lokal anestezi diye yazı okumuştumda

kızlar ıyısınızdır ınşallah be kotuyum dun bebegımın kalp atısını duydum rabbıme bınlerce sukur olsun elhamdullah ama kanama alanım hala devem edıyormus ve eve geldıkten bı saat sonra once acık pembe sonra kahve rengı lekelenmelerım basladı haladda devam edıyor gıttıgım dk zaten eger kahve rengı pembe lekelenmen lursa gelme sakır sakır kanaman olursa gel kahve rengı lekelenme eskıden kalan bırıken kan kanama lanından dolayı olur demıstı bebegım benımlemı benı bıraktımı bılmıyorum 3 hafta sonra kntrlum var merkezıde aradım onlarda keseyle bebekle ılgısı yoktur korkma sıtres yapma dedıler bılmıyorum artık ben elımden gelen herseyı yaptım taktır allahın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…