2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

((( bişe olmaz cnm ya korkma

buarda kızlar ben nıkımı degıstırdım esım eskı nıkımı bılıyodu bura gorumcemle ılgılı konu actım nolru nolmaz dıye degıstırdım

((( bişe olmaz cnm ya korkma
anşallah canım duadan baska bısey gelmıyor elımden aynı gun hem sevıncten agadım hem uzuntuden korkudan nolucak bılmıyorum knt gıttıgımde bebegım yasıyormu yasamıyormu ogrenıcem suan benımlemı degılmı bılmıyorum

Seninledir insallah merak edip kendinide onuda uzme benim arkadasim sakir sakir kanamayla gitti hastaneye dustu diye sukur suan dogumu bile yapti kucaginda sende insallah saglikla kucagina alcaksin bizede dua et biz sana ve bebegine ediyoruz cnm yazi sitilinden hatirladim seni onuda degistir istersen

İyidir sen herzaman pozitif dusun cnm nedir su kaynanalarxan gorumcelerden cektigimiz dimi bize neler yaptirip yazdiriyolar bendede var 4tane benim halim daha icler acisi dimi:-(

İyidir sen herzaman pozitif dusun cnm nedir su kaynanalarxan gorumcelerden cektigimiz dimi bize neler yaptirip yazdiriyolar bendede var 4tane benim halim daha icler acisi dimi:-(
benımkıler uzakta 2 gorumcem var bırı ıyı allaha sukur otekısıde ıyı ama ben oylse sanıyorum benımkı benım eve yerlesmeye calısyor konum var okuda gor senınkı ıyıdır gene valla benımkının yadında

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kli-bosanip-temelli-size-gelcam-diyor.806567/ baksana ben bıle kocamın maasını hesaplamazken hesaplıyor yl parası haslık turusıt gıbı gezıdmesını herseyı esımın karıslamasını bıde evıme yeresmek ıstoyor evlendıgımden bere sık sık esıme bunu soyluyor

Namı diğer bulutefe hatun canım çok mutlu oldum kalp atışınıda duymuşsun işte maşallah..
O kanama alanı çok kişide oluyor artık endişelenme lütfen...

Son düzenleme:
Namı diğer buluefe hatun canım çok mutlu oldum kalp atışınıda duymuşsun işte maşallah..
O kanama alanı çok kişide oluyor artık endişelenme lütfen...
allah razı olsun canım kanama olunca korktum evet benım valla kocaya yakalanma korkusuyla kac yıllık nıkımı degıstırdım

kızlar bugün doktora gittim muayne etti geçen hafta lucrin depot yapmıştı bu günde estrefom ve prednola başladım inşallah bu defa olur bebeğim beni hiç bırakmaz inşallah yalnız birde bağışıklılğı baskılamak için serum vericekmiş 31 mart gidicem o gün vericek 2 nisanda tekrar kalınlaşmaya bakıcak kalınlaştıysa 7 nisan transfer günüm çok korkuyorum olmuycak diye 5.denemem bu rabbim inşallah zamanı gelmiştir bebeğim benimle olur amiiiin

hayırlı haberlerle inş
canımmm bu sabrının sonu inşallah artık selamatle biticek 5 deneme azdeğil son sınavın son denemen olur inşallah dualarımız seninle :)

hayırlı olur inşallah

allah razı olsun canım kanama olunca korktum evet benım valla kocaya yakalanma korkusuyla kac yıllık nıkımı degıstırdım

Ahaha canım sen misin :) Kalp atışını kaçıncı gün duydun? Benim de haftaya randevum ama erkene aldık biraz. 7 hafta 2 günlükken gitmiş olacağım. Duyar mıyız acaba?

Ahaha canım sen misin :) Kalp atışını kaçıncı gün duydun? Benim de haftaya randevum ama erkene aldık biraz. 7 hafta 2 günlükken gitmiş olacağım. Duyar mıyız acaba?
duyarsın ınşallah canım ben buggun 7+5 gunlugum dun akşam gıttım sonu guzel olmadı ama hayırlısı kaderde ne varsa o ınşallah duyarsın alp atısını allah ssana bagıslasın evladını banada ınşallah amınnn

merhaba cancağızlarım
tam da şu dönemde ağır grip geçiriyorum,hiç olacak iş değildide,vardır bunda da bir hayır,o nedenle çok korkuyorum.
yarın sabah 8 buçukta transferim var.3 embriyom kaliteli bir şekilde devam ediyormuş çok şükür Allah a.
artık Allah a emanetiz yarından sonra....
dualarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum.

Arkadaşlar tripbel'in bahsettiği çuha çiçeğini ben de kullandım. Ben çikolata kisti için kullandım ama herkesin fayda göreceğine inanıyorum. Faydaki yağlar içeriyor. Balık yağı ile beraber aldım. İyi kolesterolüm çok yüksek kötü de düşük çıktı. Hangi doktor görse İskandinav asıllı falan mısın diyordu :)

Bir de hamilelikten önce D vitamini eksiklğim olduğunu bulduk. 14 çıkmıştı. Çok yüksek dozlarda doktor kontralünde depoları doldurduk. Mutlaka baktırınç

Canım benim gözün aydın! Çok az kaldı bebeklerine kavuşmana desene!

canım korkma ben hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra hasta oldum, hala da iyileşemedim. Bebeğin korunuyor merak etme :)

Allah ın izniyle bundan sonra sorunsuz devam etsinde sağlıcakla kucağına al bebişi....Allah a emanetsiniz...

Allah ın izniyle bundan sonra sorunsuz devam etsinde sağlıcakla kucağına al bebişi....Allah a emanetsiniz...
amınn canım allah razı olsun hala benımlemı kalbı hala atıyormu bılmıyorum dun kanama alanım hala duruyordu eve geldım bır saate kalmadı pembe akıntı ardından kahve rengı lekelenmem basladı hala devam edıyor ınşallah benımledır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…