kızlar ıyısınızdır ınşallah be kotuyum dun bebegımın kalp atısını duydum rabbıme bınlerce sukur olsun elhamdullah ama kanama alanım hala devem edıyormus ve eve geldıkten bı saat sonra once acık pembe sonra kahve rengı lekelenmelerım basladı haladda devam edıyor gıttıgım dk zaten eger kahve rengı pembe lekelenmen lursa gelme sakır sakır kanaman olursa gel kahve rengı lekelenme eskıden kalan bırıken kan kanama lanından dolayı olur demıstı bebegım benımlemı benı bıraktımı bılmıyorum 3 hafta sonra kntrlum var merkezıde aradım onlarda keseyle bebekle ılgısı yoktur korkma sıtres yapma dedıler bılmıyorum artık ben elımden gelen herseyı yaptım taktır allahın
anşallah canım duadan baska bısey gelmıyor elımden aynı gun hem sevıncten agadım hem uzuntuden korkudan nolucak bılmıyorum knt gıttıgımde bebegım yasıyormu yasamıyormu ogrenıcem suan benımlemı degılmı bılmıyorum((( bişe olmaz cnm ya korkma
Seninledir insallah merak edip kendinide onuda uzme benim arkadasim sakir sakir kanamayla gitti hastaneye dustu diye sukur suan dogumu bile yapti kucaginda sende insallah saglikla kucagina alcaksin bizede dua et biz sana ve bebegine ediyoruz cnm yazi sitilinden hatirladim seni onuda degistir istersenanşallah canım duadan baska bısey gelmıyor elımden aynı gun hem sevıncten agadım hem uzuntuden korkudan nolucak bılmıyorum knt gıttıgımde bebegım yasıyormu yasamıyormu ogrenıcem suan benımlemı degılmı bılmıyorum
Seninledir insallah merak edip kendinide onuda uzme benim arkadasim sakir sakir kanamayla gitti hastaneye dustu diye sukur suan dogumu bile yapti kucaginda sende insallah saglikla kucagina alcaksin bizede dua et biz sana ve bebegine ediyoruz cnm yazi sitilinden hatirladim seni onuda degistir istersen[/QU haklısın canım yazı rengınıde degıstırım cunku esım pembeyı cok sevdıgımı bılıyo ıyıkı hatırlattın kızlar ınanın canım her duamda hem sıze hem kendıme edıyorum hep aklımdasınız zaten ınşallah darısı hepınıze olsun ınşallah inşallah bebekte ıyıdır aminnnn allah razı olsun
benımkıler uzakta 2 gorumcem var bırı ıyı allaha sukur otekısıde ıyı ama ben oylse sanıyorum benımkı benım eve yerlesmeye calısyor konum var okuda gor senınkı ıyıdır gene valla benımkının yadındaİyidir sen herzaman pozitif dusun cnm nedir su kaynanalarxan gorumcelerden cektigimiz dimi bize neler yaptirip yazdiriyolar bendede var 4tane benim halim daha icler acisi dimi:-(
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kli-bosanip-temelli-size-gelcam-diyor.806567/ baksana ben bıle kocamın maasını hesaplamazken hesaplıyor yl parası haslık turusıt gıbı gezıdmesını herseyı esımın karıslamasını bıde evıme yeresmek ıstoyor evlendıgımden bere sık sık esıme bunu soyluyorİyidir sen herzaman pozitif dusun cnm nedir su kaynanalarxan gorumcelerden cektigimiz dimi bize neler yaptirip yazdiriyolar bendede var 4tane benim halim daha icler acisi dimi:-(
kızlar ıyısınızdır ınşallah be kotuyum dun bebegımın kalp atısını duydum rabbıme bınlerce sukur olsun elhamdullah ama kanama alanım hala devem edıyormus ve eve geldıkten bı saat sonra once acık pembe sonra kahve rengı lekelenmelerım basladı haladda devam edıyor gıttıgım dk zaten eger kahve rengı pembe lekelenmen lursa gelme sakır sakır kanaman olursa gel kahve rengı lekelenme eskıden kalan bırıken kan kanama lanından dolayı olur demıstı bebegım benımlemı benı bıraktımı bılmıyorum 3 hafta sonra kntrlum var merkezıde aradım onlarda keseyle bebekle ılgısı yoktur korkma sıtres yapma dedıler bılmıyorum artık ben elımden gelen herseyı yaptım taktır allahın
allah razı olsun canım kanama olunca korktum evet benım valla kocaya yakalanma korkusuyla kac yıllık nıkımı degıstırdımNamı diğer buluefe hatun canım çok mutlu oldum kalp atışınıda duymuşsun işte maşallah..
O kanama alanı çok kişide oluyor artık endişelenme lütfen...
hayırlı haberlerle inş
canımmm bu sabrının sonu inşallah artık selamatle biticek 5 deneme azdeğil son sınavın son denemen olur inşallah dualarımız seninle :)kızlar bugün doktora gittim muayne etti geçen hafta lucrin depot yapmıştı bu günde estrefom ve prednola başladım inşallah bu defa olur bebeğim beni hiç bırakmaz inşallah yalnız birde bağışıklılğı baskılamak için serum vericekmiş 31 mart gidicem o gün vericek 2 nisanda tekrar kalınlaşmaya bakıcak kalınlaştıysa 7 nisan transfer günüm çok korkuyorum olmuycak diye 5.denemem bu rabbim inşallah zamanı gelmiştir bebeğim benimle olur amiiiin
hayırlı olur inşallahkızlar bugün doktora gittim muayne etti geçen hafta lucrin depot yapmıştı bu günde estrefom ve prednola başladım inşallah bu defa olur bebeğim beni hiç bırakmaz inşallah yalnız birde bağışıklılğı baskılamak için serum vericekmiş 31 mart gidicem o gün vericek 2 nisanda tekrar kalınlaşmaya bakıcak kalınlaştıysa 7 nisan transfer günüm çok korkuyorum olmuycak diye 5.denemem bu rabbim inşallah zamanı gelmiştir bebeğim benimle olur amiiiin
allah razı olsun canım kanama olunca korktum evet benım valla kocaya yakalanma korkusuyla kac yıllık nıkımı degıstırdım
duyarsın ınşallah canım ben buggun 7+5 gunlugum dun akşam gıttım sonu guzel olmadı ama hayırlısı kaderde ne varsa o ınşallah duyarsın alp atısını allah ssana bagıslasın evladını banada ınşallah amınnnAhaha canım sen misin :) Kalp atışını kaçıncı gün duydun? Benim de haftaya randevum ama erkene aldık biraz. 7 hafta 2 günlükken gitmiş olacağım. Duyar mıyız acaba?
İstanbul'dan Ankara'ya dönüş yapmış bulunmaktayım
Her şey şahane12mm olmuş bebeklerimin evi
Pazartesi transferim var
Bugün itibariyle estrofem ve folik asit e progestan jelim ve proluton depot iğnesi eklendi...
İlk iğnemi bugün vurdular 3 günde bir vurduracağım kendilerini
Acıtıcı bir iğneymiş
Jelide sabah akşam ittircem artık
Transferim sorunsuz gerçekleşir ve her şey yolunda giderse test tarihim 2 nisan
canım korkma ben hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra hasta oldum, hala da iyileşemedim. Bebeğin korunuyor merak etme :)merhaba cancağızlarım
tam da şu dönemde ağır grip geçiriyorum,hiç olacak iş değildide,vardır bunda da bir hayır,o nedenle çok korkuyorum.
yarın sabah 8 buçukta transferim var.3 embriyom kaliteli bir şekilde devam ediyormuş çok şükür Allah a.
artık Allah a emanetiz yarından sonra....
dualarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum.
Allah ın izniyle bundan sonra sorunsuz devam etsinde sağlıcakla kucağına al bebişi....Allah a emanetsiniz...duyarsın ınşallah canım ben buggun 7+5 gunlugum dun akşam gıttım sonu guzel olmadı ama hayırlısı kaderde ne varsa o ınşallah duyarsın alp atısını allah ssana bagıslasın evladını banada ınşallah amınnn
amınn canım allah razı olsun hala benımlemı kalbı hala atıyormu bılmıyorum dun kanama alanım hala duruyordu eve geldım bır saate kalmadı pembe akıntı ardından kahve rengı lekelenmem basladı hala devam edıyor ınşallah benımledırAllah ın izniyle bundan sonra sorunsuz devam etsinde sağlıcakla kucağına al bebişi....Allah a emanetsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?