2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım korkma ben hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra hasta oldum, hala da iyileşemedim. Bebeğin korunuyor merak etme :)
oyyy çok geçmiş olsun,Allah korusun ikinizide,inşallah bana tutunsunda Allah ın izniylede korurum ben onu...

Reactions: 9ay
Bir kaç gün çok fark ediyor. İnşallah duyarım. Canım Allah yardımcın olsun kanaman dursun inşallah. Çevremde bir çok kişi senin gibi kanama yaşayıp sağlıklı doğumlar yaptı. Bol bol dua et. Birbirimize de edelim.

ınsallah pozıtıf sonuc ve ardından saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallah hersey sorunsuz olur maşallah yavrularına smsıkı tutunsunlar sana amınn ecmaınn

seninle inşallah...kanama alanı bu aralar çok duyduğum bir şey, E egunal de demiş zaten.korkma dua et bolca,taze gebe senii

allah razı olsun ınsallah canım dualarımızı eksık etmeyelım her duada hepınıze dua edıyorum hamılelere tırasnverı olacaklara rabbım hepımızın yuzunu guldrusun ınsaşşalh hersey guzel devam etsın amınn ecmaınn

Rabbim yüzünü güldürsün,bu son tedavin olsun hayırlısıyla kavuş evladına...

Evet canım az kaldı..
Ben de D vitaminime baktırdım geçen hafta 12 çıktı bana göre depolamam lazım yetersiz hemen depolasam yetişirmiyim ki ne kullandın ve 2.değerin kaç çıktı ..ne kadar vitamin kullandıktan sonra ? Beni aydınlat şekercim bunu da ekleyeyim hemen ilaçlarımın arasına..

Sende bizdensin. İkinci test yapmadık :)
Devit3 ampül 300.000 ünite alıyorsun ikinci 10 gün sonra üçüncü 1 ay sonra. Ama senin transferine az kalmış. Belki 1 kere almana izin verirler. Mutlaka dokturuna danış canım. Gerçi ben sadece ilki için tüp bebek doktorumdan izin aldım diğer ikisini kurum doktoru ile aldım :) Tüp bebekte başarı şansını yükseltiyor. Bence ne yap ne et bir kere en azından iç hemen. Ekmeğin üstüne damlatıp ekmeği yiyorsun.
Bu arada çok zor bulunuyor. Kaç tane bulursan al.

Ayyy panik oldum hemen temin edeyim o zaman
Doktorum şimdilik gerek yok dedi ama ben de çok muallakta kaldım bilemiyorum..
Acaba kullandığımız ilaç vs..yüzünden mi takviye ettirmedi
Dün sormak aklıma gelmedi inanamıyorum kendime

Şükür öğrendin demek
Evet canım 2 nisan
O iğneden 3 gün arayla 6 tane vurcam ben...
Canım bugün transferim vardı çok şükür pgt den üç tane temiz emriyom geldi bir tanesini aldım öğlen saatlerinde iki emriyomuda dondurdum çok ama çok mutluyum

Canım bugün transferim vardı çok şükür pgt den üç tane temiz emriyom geldi bir tanesini aldım öğlen saatlerinde iki emriyomuda dondurdum çok ama çok mutluyum

Harika bir haber bu canım çok sevindim...
Kuzucun sımsıkı tutunsun annesine inşallah

arkadaşlar iyi akşamlar herkse....
E egunal canım transfer olcakmışın az kalmış uzun ve bi okadarda güzel yolculuğun güzelde sonlanır inş
evladına kavuşmak nasip olsun bu son olsun inşşşş canımmm
sana bi sorum olcaktı
histeroskopi hakkında beni birazcık bilgilendirirmisin acepp
ben sebepsiz bi de negatif denemem var acaba histereskopimi olsam denemeden önce diye düşündüm rahme çizik falan dediler senden duymak istedimmm

Ben aslında buralardayım sizi gizli gizli takip ediyorumbiraz şu bebek konusundan ulaşmak istedim daha ortada tedavi de yokama sizi cok özledimsen nasilsin mayIm bebegim

Kızlar keyifler nasil..işten geldim maç var turk kahvesi yapiyorum kocisime bakalim...

nurgulu transferin hayirli olsun...alya dua arkadaşım ignelere devam mı canım korkma rizki nasip olduysa rabbim tarafindan birsey olmaz...
Pazartesiye 3 guncuk kaldi gulden heyecan var mı sanki benim tedavim gibi heyecanliyim allah yuzunu guldursun insallah amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…