- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
oyyy çok geçmiş olsun,Allah korusun ikinizide,inşallah bana tutunsunda Allah ın izniylede korurum ben onu...canım korkma ben hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra hasta oldum, hala da iyileşemedim. Bebeğin korunuyor merak etme :)
Bir kaç gün çok fark ediyor. İnşallah duyarım. Canım Allah yardımcın olsun kanaman dursun inşallah. Çevremde bir çok kişi senin gibi kanama yaşayıp sağlıklı doğumlar yaptı. Bol bol dua et. Birbirimize de edelim.duyarsın ınşallah canım ben buggun 7+5 gunlugum dun akşam gıttım sonu guzel olmadı ama hayırlısı kaderde ne varsa o ınşallah duyarsın alp atısını allah ssana bagıslasın evladını banada ınşallah amınnn
ınsallah pozıtıf sonuc ve ardından saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallah hersey sorunsuz olur maşallah yavrularına smsıkı tutunsunlar sana amınn ecmaınnmerhaba cancağızlarım
tam da şu dönemde ağır grip geçiriyorum,hiç olacak iş değildide,vardır bunda da bir hayır,o nedenle çok korkuyorum.
yarın sabah 8 buçukta transferim var.3 embriyom kaliteli bir şekilde devam ediyormuş çok şükür Allah a.
artık Allah a emanetiz yarından sonra....
dualarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum.
seninle inşallah...kanama alanı bu aralar çok duyduğum bir şey, E egunal de demiş zaten.korkma dua et bolca,taze gebe seniiamınn canım allah razı olsun hala benımlemı kalbı hala atıyormu bılmıyorum dun kanama alanım hala duruyordu eve geldım bır saate kalmadı pembe akıntı ardından kahve rengı lekelenmem basladı hala devam edıyor ınşallah benımledır
Allah razı olsun,çok çok sağol :)ınsallah pozıtıf sonuc ve ardından saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallah hersey sorunsuz olur maşallah yavrularına smsıkı tutunsunlar sana amınn ecmaınn
allah razı olsun ınsallah canım dualarımızı eksık etmeyelım her duada hepınıze dua edıyorum hamılelere tırasnverı olacaklara rabbım hepımızın yuzunu guldrusun ınsaşşalh hersey guzel devam etsın amınn ecmaınnBir kaç gün çok fark ediyor. İnşallah duyarım. Canım Allah yardımcın olsun kanaman dursun inşallah. Çevremde bir çok kişi senin gibi kanama yaşayıp sağlıklı doğumlar yaptı. Bol bol dua et. Birbirimize de edelim.
Rabbim yüzünü güldürsün,bu son tedavin olsun hayırlısıyla kavuş evladına...kızlar bugün doktora gittim muayne etti geçen hafta lucrin depot yapmıştı bu günde estrefom ve prednola başladım inşallah bu defa olur bebeğim beni hiç bırakmaz inşallah yalnız birde bağışıklılğı baskılamak için serum vericekmiş 31 mart gidicem o gün vericek 2 nisanda tekrar kalınlaşmaya bakıcak kalınlaştıysa 7 nisan transfer günüm çok korkuyorum olmuycak diye 5.denemem bu rabbim inşallah zamanı gelmiştir bebeğim benimle olur amiiiin
Arkadaşlar tripbel'in bahsettiği çuha çiçeğini ben de kullandım. Ben çikolata kisti için kullandım ama herkesin fayda göreceğine inanıyorum. Faydaki yağlar içeriyor. Balık yağı ile beraber aldım. İyi kolesterolüm çok yüksek kötü de düşük çıktı. Hangi doktor görse İskandinav asıllı falan mısın diyordu :)
Bir de hamilelikten önce D vitamini eksiklğim olduğunu bulduk. 14 çıkmıştı. Çok yüksek dozlarda doktor kontralünde depoları doldurduk. Mutlaka baktırınç
Canım benim gözün aydın! Çok az kaldı bebeklerine kavuşmana desene!
Evet canım az kaldı..
Ben de D vitaminime baktırdım geçen hafta 12 çıktı bana göre depolamam lazım yetersiz hemen depolasam yetişirmiyim kine kullandın ve 2.değerin kaç çıktı ..ne kadar vitamin kullandıktan sonra ? Beni aydınlat şekercim bunu da ekleyeyim hemen ilaçlarımın arasına..
Sende bizdensin. İkinci test yapmadık :)
Devit3 ampül 300.000 ünite alıyorsun ikinci 10 gün sonra üçüncü 1 ay sonra. Ama senin transferine az kalmış. Belki 1 kere almana izin verirler. Mutlaka dokturuna danış canım. Gerçi ben sadece ilki için tüp bebek doktorumdan izin aldım diğer ikisini kurum doktoru ile aldım :) Tüp bebekte başarı şansını yükseltiyor. Bence ne yap ne et bir kere en azından iç hemen. Ekmeğin üstüne damlatıp ekmeği yiyorsun.
Bu arada çok zor bulunuyor. Kaç tane bulursan al.
Canım bugün transferim vardı çok şükür pgt den üç tane temiz emriyom geldi bir tanesini aldım öğlen saatlerinde iki emriyomuda dondurdum çok ama çok mutluyumŞükür öğrendin demek
Evet canım 2 nisan
O iğneden 3 gün arayla 6 tane vurcam ben...
Canım bugün transferim vardı çok şükür pgt den üç tane temiz emriyom geldi bir tanesini aldım öğlen saatlerinde iki emriyomuda dondurdum çok ama çok mutluyum
Ben aslında buralardayım sizi gizli gizli takip ediyorumkığızzzzzzz sen nerdesinnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bi gittin tam gittin neden gelmiyorsunkaç defa sordum seni ama cvp alamadım
nasılsın iyimisin kuzum ? 2 nisanda göbek atmaya mı gelcen bida ,
ozamana kdr gelmicen mi yine
gel ama tamam mı
İnsallah canim hepinizden allah razi olsum bu mbarek gecede rabbim cumlemizin duasini kabul etsin insallah amiiincanımmm bu sabrının sonu inşallah artık selamatle biticek 5 deneme azdeğil son sınavın son denemen olur inşallah dualarımız seninle :)
Amin canim insallahhayırlı olur inşallah
İnşallah annesine sımsıkı tutunurda bırakmaz 12 gün nasıl geçer heyacandan duramıyomHarika bir haber bu canım çok sevindim...
Kuzucun sımsıkı tutunsun annesine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?