2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ben aslında buralardayım sizi gizli gizli takip ediyorumbiraz şu bebek konusundan ulaşmak istedim daha ortada tedavi de yokama sizi cok özledimsen nasilsin mayIm bebegim

ajan mı olcan tııızııım sen sen yagizli gizli demek he
egunala yazdını gördüm hemen yazayım dedim bende kaçırmadan
ii oldu cvp verdiğin sevindim canım
bizde özledik seni çok fazla uzaklaşma ama yine gel taam mı
bende de tedavi medavi yok cnm sonbahara kdr da tedavi görünmüyor muhtemelen
onun dışında iyiyim çok şükür , sen neler yapıosun anlat bakalım

günaydınnnnn günaydınnnnnnnn
HERKESE HAYIRLI CUMALAR
Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN

Bugün güneş tutulması olacakmış

Güneş tutulmasına küsuf, ay tutulmasına husuf denir. Peygamberimiz (s.a.s.), oğlu İbrahim’in öldüğü gün güneş tutulması üzerine şöyle demiştir: “Ay ve güneş Allah’ın varlığını ve kudretini gösteren alametlerdir. Bunlar hiç kimsenin ölümünden veya yaşamasından/doğmasından dolayı tutulmazlar. Ay veya güneş tutulmasını gördüğünüz zaman, açılıncaya kadar namaz kılın, dua edin” (Buhari, Küsuf, 1, 15; Müslim, Küsuf, 5). Hz. Peygamber (s.a.s.)’in kendisinin de güneş tutulduğunda mescide giderek namaz kıldığı rivayet edilmiştir (Müslim, Küsuf, 3-5).

Slm kızlar bu mubarek cuma gününden hepinize dua dolsu günaydın bugun tahlil sonuçlarımı almaya gidecem hayırlısıyla inş iyidir sonuçlar pazrteside doktora götürecz bakalım ona göre bişeyler diycekmiş allhım yar be yardımcımız olsun selametle inş duamdasınız kızlar bende sizin duanızda olmak dileğiyle iyi günlerimiz olsun inş

Eklentiler

• image.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 329
Hayırlı cumalarr arkadaşlar Rabbim bu mübarek günün hürmetine hasretiyle yandığımız evlatlarımıza bizi en kısa zamanda kavuştursun...
Yüreğiminizin yangınına su serpsin..
Dünyanın en güzel hediyesi olan bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allahım..
Tedavide olanların tedaviye başlamak için gün sayanların, anne olabilmek için her türlü zahmete katlanan bizlerin duasını kabul etsin inşAllahh

Hayırlı cumalar kızçelerim...
egunalcim nasılsın,
çok merak ediyorum sonucunu dilerim son olur bu
bir kaç ay sonra ben de Bülent Hoca ya bi muayene olucam bakalım
senin pozitif sonucun bana ümit olucak maşallah çok da güzel gidiyor herşey
senin adına çok seviniyorum

bende array cgh la deniycem bu sefer bakalım seninki gibi
hala ankara da nasıl göremediler rahimdeki perdeyi anlayamıyorum
hayret verici
ben son dememde ankarada histereskopi yaptırmıştım ama şu depot denen iğnedeki hcg nin yüksek olmasından dolayı ohhs geçirmiştim.sende kullanıyorum demişsin ödüm patlıyo o iğneden şimdi
gerçi toplama sonrası 3-4 ay geçti senin,benim hemen transfer sonrası vurulmuştu

Bişi sorcam canım embriyolar oluşturulurken mikro çip yöntemi de uygulandı sanırım dimi (sperm seçiminde)?
Co-cultur+hatching de yapılcak mı?
Birde şu era dene yöntem var ya onada bakıyomu hoca?

İnşallah canım her şey güzel başladı sonu da güzel olur..
Son başlayım sorularına cevap vermeye...
Co-cultur+hatching benim bildiğim bunları yapmıyoruz tedavide hiç konuşmadık yani.Era da aynı şekilde..
Bahsettiğin iğne proluton depot mu canım? Doğru anladıysam bu iğne hcg içermiyor ohss olman mümkün değil hcg içeren ovitrelle bu iğneyi de transferden sonra vurduran doktorlar var tabii ohss riski varsa vurulmamalı asla...sende hata yapılmış..ohss riskin illa ki transferden önce bellidir buna rapmen hcg içerikli iğne verilmesini asla anlayamam ben..
Yıllarca o kadar doktor gezdim bir tanesi bile rahminde perde var demedi bana inanılır gibi değil..Bülent hoca ilk muayenede bakar bakmaz septum var almamız lazım diye cümleye başladı tabii şooook oldum ben.Koskoca Ankara da sonuç alamadım...Sonuç almayı geçtim doğru iğne protokolü ve teşhis bile yapılamadı...

Evet canım az kaldı minnaklarımla kavuşmama...
Rahmine çizik attır tabii iyi olur
Histeroskopi benim için şöyleydi;
Ameliyathane ye girmeden önce hazırlık için bir bölümde bekletildim tabii ki gayet konforluydu ..Damar yolu açıldı..Ameliyathaneye götürecek hemşire asistan vs..yanıma geldi damar yolunda sakinleştirici verdiler en sevdiğimdennasıl bir rahatlama hissi oluyor anlatamam yattığım yatağımla birlikte beni ameliyathaneye götürdüler o kısa sürede benim içim geçmiş gözlerimi bi açtım operasyon alanındayım ve hazırlık yapılıyor..Üşüdüm biraz hemen ısıttılar beni çarşafın altından sıcak hava veren bir mekanizma oluşturmuşlar şahaneydi hemen ısındım..O sıcaklıkla yine içim geçmiş bir ara yine uyandım hala hazırlık yapılıyor tabii benim dalıp uyanmam aslında çok kısa süreler ama ben çok uyumuşum gibi hissediyorum..Son gözlerimi açtığımda asistanlar hemşireler kendi aralarında konuşuyorlardı tam gözümü açamadığımdan kendimi operasyonda sandım ve uyandım ben yoksa uynamamam mı gerekiyordu dedimherkes güldü bana başlamadık henüz dediler ben yine uyumuşum uyandığımda odama geçmiştim..Her şey şahaneydi..Doktorum zaten bal kaymak ekipte öyle güle eğlene girdim çıktım..Çıkdığımda kanaman olabilir dediler ped koyduk 5 gün kadar kanamam oldu giderek azaldı ve bitti bu da normal zaten..DVD sini verdiler histeroskopimin perde nasıl bir şeymiş nasıl alınırmış izledim..Baya baya perdem varmış benim3 yerede çizik atılmış aslında çizik değil o makas gibi bir şeyle kesilmişim şikayetçiyim

evet canım proluton depot ama bi iğne daha vardı onunla karıştırıyorum galiba ben onun adını hatırlamıyorum ama onda hcg vardı sanırım,
ovitrelli değil di ama resetlemişim kendimi hiç hatırlamıyorum :)
yaa bende bi doktora gidipde işte sende şu sorun var densin istiyorum,wallahi sevinicem
pco varda ama neden olmadı sorusuna yanıt yok çok sıkıldım

ayy canım inşallah çok güzel haberler alıcaz senden perde varken hamile kalman mümkün değildi zaten
oda çözüldü şükürler olsun
eski nickim pko22 ydi canım yabancı gelmiim şimdi sana :)

Reactions: 9ay
Bugünü saymazsak kaldı cumartesi pazar
Ben de çok heyecanlıyım canım uzun zaman bekledim çok hazırım inşallah sonu güzel olur

Bebek için gerek yok diye diyor. Bana da şu an sadece folik asit verdi. D vit eksikliğim olduğunu da not aldı 2. Trimesterda verecek. Ama ben araştırma makalelerinden tüp bebekte başarı şansını çok arttırdığını okudum. D vitamini hormon olan tek vitamin. Tüp bebekte birden o kadar fazla vermek istemeyebilir ama benim tüp bebek doktorum sen bir endokrinolojiye git o hangi dozda derse onu kullan demişti. Zararı olsa kullanma derdi. Nitekim de olmadı çok şükür. Yinede rahat olmak için bir ampülün yarısını sen kullan yarısını eşine ver istersen

Farkındayım canım kim olduğunun profilinden belli oluyor eski kullanıcı adını görebiliyorum
ovitrelle ve pregnly sanırım adını tam yazamamış olabilirim bu 2 iğnede hcg var başka varsa da ben bilmiyorum...
senin zamanında özellikle çatlatma iğnesinden veriliyordu transfer sonrası şimdi azaldı bu...
bana verilen proluton depot düşük önleyici progesteron içeriyor kanaması olan kızlara veriliyor genelde ama bazen de bana verildiği gibi embriyo tutunmasına yardımcı olması amaçlı kullanılıyor..
ilaçlara nasıl tepki veriyordu yumurtalıkların hatırlamıyorum pko da büyümeme riski var biliyorsun kaç tane toplanıyordu senden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…