Ben aslında buralardayım sizi gizli gizli takip ediyorumbiraz şu bebek konusundan ulaşmak istedim daha ortada tedavi de yok ama sizi cok özledim sen nasilsin mayIm bebegim
egunalcim nasılsın,Hayırlı cumalar kızçelerim...
İnşallah canım her şey güzel başladı sonu da güzel olur..egunalcim nasılsın,
çok merak ediyorum sonucunu dilerim son olur bu
bir kaç ay sonra ben de Bülent Hoca ya bi muayene olucam bakalım
senin pozitif sonucun bana ümit olucak maşallah çok da güzel gidiyor herşey
senin adına çok seviniyorum
bende array cgh la deniycem bu sefer bakalım seninki gibi
hala ankara da nasıl göremediler rahimdeki perdeyi anlayamıyorum
hayret verici
ben son dememde ankarada histereskopi yaptırmıştım ama şu depot denen iğnedeki hcg nin yüksek olmasından dolayı ohhs geçirmiştim.sende kullanıyorum demişsin ödüm patlıyo o iğneden şimdi
gerçi toplama sonrası 3-4 ay geçti senin,benim hemen transfer sonrası vurulmuştu
Bişi sorcam canım embriyolar oluşturulurken mikro çip yöntemi de uygulandı sanırım dimi (sperm seçiminde)?
Co-cultur+hatching de yapılcak mı?
Birde şu era dene yöntem var ya onada bakıyomu hoca?
Evet canım az kaldı minnaklarımla kavuşmama...arkadaşlar iyi akşamlar herkse....
E egunal canım transfer olcakmışın az kalmış uzun ve bi okadarda güzel yolculuğun güzelde sonlanır inş
evladına kavuşmak nasip olsun bu son olsun inşşşş canımmm
sana bi sorum olcaktı
histeroskopi hakkında beni birazcık bilgilendirirmisin acepp
ben sebepsiz bi de negatif denemem var acaba histereskopimi olsam denemeden önce diye düşündüm rahme çizik falan dediler senden duymak istedimmm
İnşallah canım her şey güzel başladı sonu da güzel olur..
Son başlayım sorularına cevap vermeye...
Co-cultur+hatching benim bildiğim bunları yapmıyoruz tedavide hiç konuşmadık yani.Era da aynı şekilde..
Bahsettiğin iğne proluton depot mu canım? Doğru anladıysam bu iğne hcg içermiyor ohss olman mümkün değil hcg içeren ovitrelle bu iğneyi de transferden sonra vurduran doktorlar var tabii ohss riski varsa vurulmamalı asla...sende hata yapılmış..ohss riskin illa ki transferden önce bellidir buna rapmen hcg içerikli iğne verilmesini asla anlayamam ben..
Yıllarca o kadar doktor gezdim bir tanesi bile rahminde perde var demedi bana inanılır gibi değil..Bülent hoca ilk muayenede bakar bakmaz septum var almamız lazım diye cümleye başladı tabii şooook oldum ben.Koskoca Ankara da sonuç alamadım...Sonuç almayı geçtim doğru iğne protokolü ve teşhis bile yapılamadı...
Bugünü saymazsak kaldı cumartesi pazar@nurgulu transferin hayirli olsun...alya dua arkadaşım ignelere devam mı canım korkma rizki nasip olduysa rabbim tarafindan birsey olmaz...
Pazartesiye 3 guncuk kaldi gulden heyecan var mı sanki benim tedavim gibi heyecanliyim allah yuzunu guldursun insallah amin..
Bebek için gerek yok diye diyor. Bana da şu an sadece folik asit verdi. D vit eksikliğim olduğunu da not aldı 2. Trimesterda verecek. Ama ben araştırma makalelerinden tüp bebekte başarı şansını çok arttırdığını okudum. D vitamini hormon olan tek vitamin. Tüp bebekte birden o kadar fazla vermek istemeyebilir ama benim tüp bebek doktorum sen bir endokrinolojiye git o hangi dozda derse onu kullan demişti. Zararı olsa kullanma derdi. Nitekim de olmadı çok şükür. Yinede rahat olmak için bir ampülün yarısını sen kullan yarısını eşine ver istersenAyyy panik oldum hemen temin edeyim o zaman
Doktorum şimdilik gerek yok dedi ama ben de çok muallakta kaldım bilemiyorum..
Acaba kullandığımız ilaç vs..yüzünden mi takviye ettirmedi
Dün sormak aklıma gelmedi inanamıyorum kendime
evet canım proluton depot ama bi iğne daha vardı onunla karıştırıyorum galiba ben onun adını hatırlamıyorum ama onda hcg vardı sanırım,
ovitrelli değil di ama resetlemişim kendimi hiç hatırlamıyorum :)
yaa bende bi doktora gidipde işte sende şu sorun var densin istiyorum,wallahi sevinicem
pco varda ama neden olmadı sorusuna yanıt yok çok sıkıldım
ayy canım inşallah çok güzel haberler alıcaz senden perde varken hamile kalman mümkün değildi zaten
oda çözüldü şükürler olsun
eski nickim pko22 ydi canım yabancı gelmiim şimdi sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?