2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ya canım pko22 diyince tanıdım seni :) tedaviye mi başladın yeniden?

D vitamini düşük çıkınca ben de tüm neti altı üst ettim çok önemli olduğunu gördüm canım bilhassa gebelik oluşması üzerindeki etkileri sebebiyle aklım karıştı...Çeşitli araştırmalar var bunlarla ilgili o yüzdeleri görünce kullanmalıyım dedim..
Bugün temin edebilirsem aynı zamanda da doktoruma ulaşabilirsem kullanmayı düşünüyorum canım..

Reactions: 9ay

heh pregly di doğru :)
ben kadınlar kulübü özürlü :) görünüomuydu o :)

benim 4. son denememde 21 toplanmıştı hepsi döllenmişti pgd yapıldı 7 tanesi 5. güne gitti
3 ü 1. kaliteydi ama sonuç ne yazıkki hüsran

napalım kısmet inşallah bundan sonraki denemelerimizde pozitif sonuç alırız.

canım hayırlı tedavilerin olsun allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın :)
sagol canım. valla hayat garip 1 senedir kendi kendimize boğuşurken fsh ın ne oldugunu öğrendim dünyam karardı ama şimdi iyiyim. tedaviye odaklandım. başaracağiz inşallah :)

sagol canım. valla hayat garip 1 senedir kendi kendimize boğuşurken fsh ın ne oldugunu öğrendim dünyam karardı ama şimdi iyiyim. tedaviye odaklandım. başaracağiz inşallah :)
Hayıt suyu kullan istersen ben aldım kullanıyorum fsh icin..cay bardagının 4 te 1 i kadar diküyorum ben meyve suyuyla iciyorum canım..

canım sen demekki bu serüvene yeni başlamışsın sana ilk önce şans diliyorum rabbim nasıl yazılar yazdı bilmiyoruz ama tüp bebek tedavisi gerçekten şans işi rabbim çok aratmasın ilk ve son denemen olsun :)

evet ama tup bebek sürecine ablamdan alışığım. benimde başıma geldi işte bende başladım. inşallah güzel olur hepimiz için canım.

Ya canım pko22 diyince tanıdım seni :) tedaviye mi başladın yeniden?
canım yok daha başlamadım son deneme baya bi sarstı malum yoğun bakımda falan yattım
psikolojik travma cabası :) napalım kısmet böyleymiş olucağı varmış diyorum,ama doktor hatasıda var tabi
Allahım hepimizi işinin ehli kişilerle karşılartırsın.

canım sende kavuşmuşsun yavruna maşallah çok sevindim ama bütün topiği okuyamadım
nerde yaptırdın nasıl oldu azcık özet istiiım ben ama :)

hayıt kullanan çok var hapı yagı. çörek otu bal tarcın karısımı polen, dhea ne bulduysam içiyor yiyorum. he incir de var :)
Bende hayit suyu ari sutu bal polen karısik yiyorum canim..amh baktirdin mi rezervin ne durumda bende baktircam insallah

Bende hayit suyu ari sutu bal polen karısik yiyorum canim..amh baktirdin mi rezervin ne durumda bende baktircam insallah
oda kötü. 0,18 çıktı. benim dooktorum fsh ı düşürmek bi işe yaramaz diyor. fsh yüksek olduğu için yumurta rezervin düşük değil, rezervin azaldığı için fsh ın yükseliyor dedi. o yüzden fsh düşşede bu çözüm değil dedi. sadece olan rezervin en kalitelisi ile çalışmaya devam edeceğiz dedi

canımmm merhaba
yeni umutlarla seni görmek çok güzel.bu son tedavin olsun rabbım yardım etsin ve yavruna kavuş inşallah...
valla anne olmana vesile olacak doktorlarla merkezlerle karşılaştırsın rabbim.sarp beydi sanırım senin son tedavideki doktorun.yeni tedavi için ne yaptın arayışlara başladınmı???
öpüyorum canım seniiii....

10. Gün değerim 552 çıktı çok şükür keseyi bebeği kalbini göreyim o zaman inanacağım galiba
canımmmm seni gördükçe kendimi zor tutuyorum test yapmamak için değerin çok güzel rabbim kalp atışlarınıda görmeyi nasip etsin inşallah :)

Spermler iyi görünse de öyle olmaya bilir mutlaka imsi ile seçilmeli...
Daha ilerisi mikro çip tabii...
Yumurtalar döllendiyse ve 3.güne kadar geldilerse 4 ve 5.güne gelememelerinin sebebi ya spermdir ya da laboratuvar şartları embriyoları yaşatamamıştır..

canımmmm seni gördükçe kendimi zor tutuyorum test yapmamak için değerin çok güzel rabbim kalp atışlarınıda görmeyi nasip etsin inşallah :)
amin inşallah

seninde güzel haberlerini alırız inşallah

rabbim hepimize nasip etsin anne baba olabilmeyi

Hayırlı cumalar kızçelerim...
hayırlı cumalar gülden sultanım tahlil sonuçlarımı aldım normal dedi ordaki doktor ama asıl isteyen başka doktor pazrtesi oraya gidecz bi bakarmısın cancagızım sen anlarsın bu işlerden hay kafama ya resmi koymadan atmışım eymi otobusten otobuse bin kafam gitti neyse böyle eklyemedim bidakine yazıp ekelyim telden böyle oluyor he bide soğan suyuna bşladım ama dün midem agrıdı ondan olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…