Ya canım pko22 diyince tanıdım seni :) tedaviye mi başladın yeniden?evet canım proluton depot ama bi iğne daha vardı onunla karıştırıyorum galiba ben onun adını hatırlamıyorum ama onda hcg vardı sanırım,
ovitrelli değil di ama resetlemişim kendimi hiç hatırlamıyorum :)
yaa bende bi doktora gidipde işte sende şu sorun var densin istiyorum,wallahi sevinicem
pco varda ama neden olmadı sorusuna yanıt yok çok sıkıldım
ayy canım inşallah çok güzel haberler alıcaz senden perde varken hamile kalman mümkün değildi zaten
oda çözüldü şükürler olsun
eski nickim pko22 ydi canım yabancı gelmiim şimdi sana :)
Bebek için gerek yok diye diyor. Bana da şu an sadece folik asit verdi. D vit eksikliğim olduğunu da not aldı 2. Trimesterda verecek. Ama ben araştırma makalelerinden tüp bebekte başarı şansını çok arttırdığını okudum. D vitamini hormon olan tek vitamin. Tüp bebekte birden o kadar fazla vermek istemeyebilir ama benim tüp bebek doktorum sen bir endokrinolojiye git o hangi dozda derse onu kullan demişti. Zararı olsa kullanma derdi. Nitekim de olmadı çok şükür. Yinede rahat olmak için bir ampülün yarısını sen kullan yarısını eşine ver istersen
Farkındayım canım kim olduğunun profilinden belli oluyor eski kullanıcı adını görebiliyorum
ovitrelle ve pregnly sanırım adını tam yazamamış olabilirim bu 2 iğnede hcg var başka varsa da ben bilmiyorum...
senin zamanında özellikle çatlatma iğnesinden veriliyordu transfer sonrası şimdi azaldı bu...
bana verilen proluton depot düşük önleyici progesteron içeriyor kanaması olan kızlara veriliyor genelde ama bazen de bana verildiği gibi embriyo tutunmasına yardımcı olması amaçlı kullanılıyor..
ilaçlara nasıl tepki veriyordu yumurtalıkların hatırlamıyorum pko da büyümeme riski var biliyorsun kaç tane toplanıyordu senden?
canım hayırlı tedavilerin olsun allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın :)Merhaba arkadaşlar, bende 31 mart da başlıyorum tedaviye. rezerv düşüklüğüm var. fsh yüksekinşallah hepimiz bu sene anne adayı oluruz
sagol canım. valla hayat garip 1 senedir kendi kendimize boğuşurken fsh ın ne oldugunu öğrendim dünyam karardıcanım hayırlı tedavilerin olsun allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın :)
Hayıt suyu kullan istersen ben aldım kullanıyorum fsh icin..cay bardagının 4 te 1 i kadar diküyorum ben meyve suyuyla iciyorum canım..sagol canım. valla hayat garip 1 senedir kendi kendimize boğuşurken fsh ın ne oldugunu öğrendim dünyam karardıama şimdi iyiyim. tedaviye odaklandım. başaracağiz inşallah :)
hayıt kullanan çok var hapı yagı. çörek otu bal tarcın karısımı polen, dhea ne bulduysam içiyor yiyorum. he incir de var :)Hayıt suyu kullan istersen ben aldım kullanıyorum fsh icin..cay bardagının 4 te 1 i kadar diküyorum ben meyve suyuyla iciyorum canım..
canım sen demekki bu serüvene yeni başlamışsın sana ilk önce şans diliyorum rabbim nasıl yazılar yazdı bilmiyoruz ama tüp bebek tedavisi gerçekten şans işi rabbim çok aratmasın ilk ve son denemen olsun :)sagol canım. valla hayat garip 1 senedir kendi kendimize boğuşurken fsh ın ne oldugunu öğrendim dünyam karardıama şimdi iyiyim. tedaviye odaklandım. başaracağiz inşallah :)
evet ama tup bebek sürecine ablamdan alışığım. benimde başıma geldi işte bende başladım. inşallah güzel olur hepimiz için canım.canım sen demekki bu serüvene yeni başlamışsın sana ilk önce şans diliyorum rabbim nasıl yazılar yazdı bilmiyoruz ama tüp bebek tedavisi gerçekten şans işi rabbim çok aratmasın ilk ve son denemen olsun :)
canım yok daha başlamadım son deneme baya bi sarstı malum yoğun bakımda falan yattımYa canım pko22 diyince tanıdım seni :) tedaviye mi başladın yeniden?
Bende hayit suyu ari sutu bal polen karısik yiyorum canim..amh baktirdin mi rezervin ne durumda bende baktircam insallahhayıt kullanan çok var hapı yagı. çörek otu bal tarcın karısımı polen, dhea ne bulduysam içiyor yiyorum. he incir de var :)
oda kötü. 0,18 çıktı. benim dooktorum fsh ı düşürmek bi işe yaramaz diyor. fsh yüksek olduğu için yumurta rezervin düşük değil, rezervin azaldığı için fsh ın yükseliyor dedi. o yüzden fsh düşşede bu çözüm değil dedi. sadece olan rezervin en kalitelisi ile çalışmaya devam edeceğiz dediBende hayit suyu ari sutu bal polen karısik yiyorum canim..amh baktirdin mi rezervin ne durumda bende baktircam insallah
canımmm merhabaheh pregly di doğru :)
ben kadınlar kulübü özürlü :) görünüomuydu o :)
benim 4. son denememde 21 toplanmıştı hepsi döllenmişti pgd yapıldı 7 tanesi 5. güne gitti
3 ü 1. kaliteydi ama sonuç ne yazıkki hüsran
napalım kısmet inşallah bundan sonraki denemelerimizde pozitif sonuç alırız.
canımmmm seni gördükçe kendimi zor tutuyorum test yapmamak için değerin çok güzel rabbim kalp atışlarınıda görmeyi nasip etsin inşallah :)10. Gün değerim 552 çıktı çok şükür keseyi bebeği kalbini göreyim o zaman inanacağım galiba
heh pregly di doğru :)
ben kadınlar kulübü özürlü :) görünüomuydu o :)
benim 4. son denememde 21 toplanmıştı hepsi döllenmişti pgd yapıldı 7 tanesi 5. güne gitti
3 ü 1. kaliteydi ama sonuç ne yazıkki hüsran
napalım kısmet inşallah bundan sonraki denemelerimizde pozitif sonuç alırız.
amin inşallahcanımmmm seni gördükçe kendimi zor tutuyorum test yapmamak için değerin çok güzel rabbim kalp atışlarınıda görmeyi nasip etsin inşallah :)
Merhaba arkadaşlar, bende 31 mart da başlıyorum tedaviye. rezerv düşüklüğüm var. fsh yüksekinşallah hepimiz bu sene anne adayı oluruz
hayırlı cumalar gülden sultanım tahlil sonuçlarımı aldım normal dedi ordaki doktor ama asıl isteyen başka doktor pazrtesi oraya gidecz bi bakarmısın cancagızım sen anlarsın bu işlerdenHayırlı cumalar kızçelerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?