Tahliler altta canımhayırlı cumalar gülden sultanım tahlil sonuçlarımı aldım normal dedi ordaki doktor ama asıl isteyen başka doktor pazrtesi oraya gidecz bi bakarmısın cancagızım sen anlarsın bu işlerdenhay kafama ya resmi koymadan atmışım eymi otobusten otobuse bin kafam gitti neyse böyle eklyemedim bidakine yazıp ekelyim telden böyle oluyor he bide soğan suyuna bşladım ama dün midem agrıdı ondan olabilirmi
beta hcg 14 yazıyor hamilemisinTahliler altta canım
valla aynısını ben sorucaktım vazgeçmiştimbeta hcg 14 yazıyor hamilemisin
Sonuçlar nerde kuzum göremiyorum kihayırlı cumalar gülden sultanım tahlil sonuçlarımı aldım normal dedi ordaki doktor ama asıl isteyen başka doktor pazrtesi oraya gidecz bi bakarmısın cancagızım sen anlarsın bu işlerdenhay kafama ya resmi koymadan atmışım eymi otobusten otobuse bin kafam gitti neyse böyle eklyemedim bidakine yazıp ekelyim telden böyle oluyor he bide soğan suyuna bşladım ama dün midem agrıdı ondan olabilirmi
düşükte olsa gebelik var gibi gözüküyorvalla aynısını ben sorucaktım vazgeçmiştim
evet 5 ve üzeri gebe kabul ediliyor bildiğim kadarıyladüşükte olsa gebelik var gibi gözüküyor
canımmm merhaba
yeni umutlarla seni görmek çok güzel.bu son tedavin olsun rabbım yardım etsin ve yavruna kavuş inşallah...
valla anne olmana vesile olacak doktorlarla merkezlerle karşılaştırsın rabbim.sarp beydi sanırım senin son tedavideki doktorun.yeni tedavi için ne yaptın arayışlara başladınmı???
öpüyorum canım seniiii....
Sen hamilesinnnnnnnnn...en son ne zaman adet oldunnnn.....heyyy surprizzzzTahliler altta canım
valla canım ağustosta 2.denemeyi yaptık.kimyasal gebelik oluştu.yine elde bişey yok.ayy canım öyle işte napalım yola devam
evet sarp beydi
şimdi ben istanbul da BÜLENT TIRAŞ a gidicem bi muayene olucam bakalım Hocamız neler diyecek bana
sen neler yaptın canım ne aşamadasın
teşekkür ederim. inşallah sorun ne olursa olsun herkesin kucağı dolar.Hoş geldin...
Rezerv sorunu olan çok arkadaşımız var
31 Martta başlayacak tedavinle inşallah bebeğine kavuşursun
şaştı kaldı galiba :)Kız hamile diğer tahlil sonuçlarım nasıl çıkmış diye soruyor...
Yokhe canım iyimisin sen?
En son ne zaman regl oldun beklenen adet tarihin neydi sana göre?
Tabii her şey yolunda gider ve transfer olabilirsem test tarihim 2 nisan olacak benim hesabım buGuldennnNnnnn test gunun bile belli olmusss kuzummmm...hayirla gun saymaya basliyozzzz...yasasinnnn..Allahimin izniyle ikiz doguracan kuzummm....
Kizcagizz otobusten otubuse sasirdi galiba..ama asil gosterdigi dr a sastim kaldimKız hamile diğer tahlil sonuçlarım nasıl çıkmış diye soruyor...
Yokhe canım iyimisin sen?
En son aman regl oldun beklenen adet tarihin neydi sana göre?
Yap anasini satayimm....hak ettin dibine kadarrr...kendimizi sika sika biseyler biyerlerimi sisti...keske bende yapaydimmmTabii her şey yolunda gider ve transfer olabilirsem test tarihim 2 nisan olacak benim hesabım bu
10.günde belli olur kanda ama 11.günde isteyebilir doktorum sonucu..
Ben transferden 5 gün sonra idrar testi yapmaya başlarım gibime geliyor ilk hedefim kendime engel olmak ama çok zor
inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bende merakla bekleyenlerdenim seniTabii her şey yolunda gider ve transfer olabilirsem test tarihim 2 nisan olacak benim hesabım bu
10.günde belli olur kanda ama 11.günde isteyebilir doktorum sonucu..
Ben transferden 5 gün sonra idrar testi yapmaya başlarım gibime geliyor ilk hedefim kendime engel olmak ama çok zor
Bazı doktorlar keseyi ve içinde bebeği görmeden gebelik var diyemeyiz derler çok dek geldim etrafımda..Kizcagizz otobusten otubuse sasirdi galiba..ama asil gosterdigi dr a sastim kaldim..biz bile 5 in ustu gebelik die bilioz da koca dr bilmiuo mu yawww...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?