2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Tahliler altta canım

Eklentiler

• image.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 140
Sonuçlar nerde kuzum göremiyorum ki

ayy canım öyle işte napalım yola devam
evet sarp beydi
şimdi ben istanbul da BÜLENT TIRAŞ a gidicem bi muayene olucam bakalım Hocamız neler diyecek bana
sen neler yaptın canım ne aşamadasın

ayy canım öyle işte napalım yola devam
evet sarp beydi
şimdi ben istanbul da BÜLENT TIRAŞ a gidicem bi muayene olucam bakalım Hocamız neler diyecek bana
sen neler yaptın canım ne aşamadasın
valla canım ağustosta 2.denemeyi yaptık.kimyasal gebelik oluştu.yine elde bişey yok.
önümüzdeki ay allah nasip ederse 3.tedavim başlıcak.yine genartta...
hayırlısı olsun canım hepimiz için.inşallah hepimiz gebe kalırız son tedavilerimiz olur.
görüş bakalım Bülent beyle...inşallah güzel gelişmeler olur canım.bol şans sana....

Kız hamile diğer tahlil sonuçlarım nasıl çıkmış diye soruyor...
Yokhe canım iyimisin sen?
En son ne zaman regl oldun beklenen adet tarihin neydi sana göre?

egunal, post: 40056259, member: 147738"]Sonuçlar nerde kuzum göremiyorum ki[/QUOTE]
GuldennnNnnnn test gunun bile belli olmusss kuzummmm...hayirla gun saymaya basliyozzzz...yasasinnnn..Allahimin izniyle ikiz doguracan kuzummm....

GuldennnNnnnn test gunun bile belli olmusss kuzummmm...hayirla gun saymaya basliyozzzz...yasasinnnn..Allahimin izniyle ikiz doguracan kuzummm....
Tabii her şey yolunda gider ve transfer olabilirsem test tarihim 2 nisan olacak benim hesabım bu
10.günde belli olur kanda ama 11.günde isteyebilir doktorum sonucu..
Ben transferden 5 gün sonra idrar testi yapmaya başlarım gibime geliyor ilk hedefim kendime engel olmak ama çok zor

Kız hamile diğer tahlil sonuçlarım nasıl çıkmış diye soruyor...
Yokhe canım iyimisin sen?
En son aman regl oldun beklenen adet tarihin neydi sana göre?
Kizcagizz otobusten otubuse sasirdi galiba..ama asil gosterdigi dr a sastim kaldim..biz bile 5 in ustu gebelik die bilioz da koca dr bilmiuo mu yawww...

Yap anasini satayimm....hak ettin dibine kadarrr...kendimizi sika sika biseyler biyerlerimi sisti...keske bende yapaydimmm
En azindan testi verip gelirken 5 kilo sut tasimazdim eve

inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bende merakla bekleyenlerdenim seni

Kizcagizz otobusten otubuse sasirdi galiba..ama asil gosterdigi dr a sastim kaldim..biz bile 5 in ustu gebelik die bilioz da koca dr bilmiuo mu yawww...
Bazı doktorlar keseyi ve içinde bebeği görmeden gebelik var diyemeyiz derler çok dek geldim etrafımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…