onlar en son bebeği görünce evet gebesin derler haklılarda benceBazı doktorlar keseyi ve içinde bebeği görmeden gebelik var diyemeyiz derler çok dek geldim etrafımda..
Yap anasini satayimm....hak ettin dibine kadarrr...kendimizi sika sika biseyler biyerlerimi sisti...keske bende yapaydimmm
En azindan testi verip gelirken 5 kilo sut tasimazdim eve
valla canım ağustosta 2.denemeyi yaptık.kimyasal gebelik oluştu.yine elde bişey yok.
önümüzdeki ay allah nasip ederse 3.tedavim başlıcak.yine genartta...
hayırlısı olsun canım hepimiz için.inşallah hepimiz gebe kalırız son tedavilerimiz olur.
görüş bakalım Bülent beyle...inşallah güzel gelişmeler olur canım.bol şans sana....
aynen kuzumm ben hic beklemiyodum ne kdsra umidi kesmisim ki leke gelince 8.gun kan degeri resmen beni suna cevirdiEğer gebeliğe dair kıpraşma hissedersem hiç düşünmeden başlarım idrar testlerine hemen kan vermem çift çizgiyi görürsem en erken 8.gün kan veririm önceki günler sadece idrarda takip ederim...Sen baştan umutsuzdun ama idrarda erkenden bakmak aklına gelmezdi şekercim..
onlar en son bebeği görünce evet gebesin derler haklılarda bence
ayyyy valla bende çok merak ettim şimdi irtibat kesildi arkadaşla bi kendi doktoruna gösterse yaa şu tahlillerini :)Hamilesin dedik ya düşüp bayıldı sanırım
yazar şimdi topikte şu an..ayyyy valla bende çok merak ettim şimdi irtibat kesildi arkadaşla bi kendi doktoruna gösterse yaa şu tahlillerini :)
tabikide çok haklısın kesenin yok oluşu gebeliğin olmadığı anlamına gelmez dr. lar ben dış gebelikten yattığım sırada birini getirdiler yatırdılar dış gebeliksin dediler kızın değeride artıyormuş sabahına başka dr. geldi değer artıyor dış gebelik olabilirde olmayabilirde dedi neyse kız normal hamileymiş neredeyse acil müdahale yapacaklardı haklı oldukları bebeği görmeden gebesin dememeleride bide yok dış gebelik olabilir yok boş gebelik olabilir diyerek yeni hamile kalmış kişiyi psikolojik olarak çöküntüye uğratmaları çok kötü keşke biraz yapıcı olsalarEvet haklı olabilirler ama kanda da olsa bir gebelik var ve bu gebelikler devam etmiyorsa üzerinde durmak zorundalar..Keseye bebeğe baktım yoktu zaten gebelik yoktur sonucu çıkaramazlar..Anne adayına gerekli açıklama yapılmalı kanda gebelik var evet ama bu gebeliğin kesinleşebilmesi için bebeği görmemiz gerekiyor denebilir..Böyle denmeyenler var..Kanda gebe ama kimyasal olmuş hamile değilsin diye evine yolluyorlar açıklama bile yapmadan bunlara şahit olduğumdan ve durumumuz gereği hassasım açıklanmalı durum.Konu nereye geldi
yazar şimdi topikte şu an..
kamuoyu bir açıklama bekliyor kendisinden
Anam bi gitti pir gitti..kiz dusup bayilmasin hamis hamisss...gulden o tip dr a gicik oluyom ne yalan soyluyum..azcik umut verip stresten kurtarsa olmaz..eksileri artilariyla anlatilabilir...illa bebej gorunene kadar bekletmeye ne hacet var yawwwyazar şimdi topikte şu an..
Gülden sultan ne hamilesi yahuyazar şimdi topikte şu an..
tabikide çok haklısın kesenin yok oluşu gebeliğin olmadığı anlamına gelmez dr. lar ben dış gebelikten yattığım sırada birini getirdiler yatırdılar dış gebeliksin dediler kızın değeride artıyormuş sabahına başka dr. geldi değer artıyor dış gebelik olabilirde olmayabilirde dedi neyse kız normal hamileymiş neredeyse acil müdahale yapacaklardı
canımmmm hcg hormonun yüksek çıkmış gören doktor hiçbir açıklama yapmadımı sanaGülden sultan ne hamilesi yahubenmiyim hamile en son ocak 28 te oldun adetimi bu doktor tahlil istemişti hormonlar için adetin 3 günü yap diye bende 6 martta leklenmeyle birlikte adet olmuştum ama zor oldum tam 7 gün sürdü ama çok aşırı değildi anlamadım şimdi ben bu tahlilleri devlette yaptırdım doktor ne için istedi dedi alalah şakamı kız bu inanmıyorum ciddimisinz
Gülden sultan ne hamilesi yahubenmiyim hamile en son ocak 28 te oldun adetimi bu doktor tahlil istemişti hormonlar için adetin 3 günü yap diye bende 6 martta leklenmeyle birlikte adet olmuştum ama zor oldum tam 7 gün sürdü ama çok aşırı değildi anlamadım şimdi ben bu tahlilleri devlette yaptırdım doktor ne için istedi dedi alalah şakamı kız bu inanmıyorum ciddimisinz
Kizzzzz sen taze gebesinnnnnnn....habarinnnnn yokkkkkkk..Gülden sultan ne hamilesi yahubenmiyim hamile en son ocak 28 te oldun adetimi bu doktor tahlil istemişti hormonlar için adetin 3 günü yap diye bende 6 martta leklenmeyle birlikte adet olmuştum ama zor oldum tam 7 gün sürdü ama çok aşırı değildi anlamadım şimdi ben bu tahlilleri devlette yaptırdım doktor ne için istedi dedi alalah şakamı kız bu inanmıyorum ciddimisinz
Çok yeni bir gebelik var canımGülden sultan ne hamilesi yahubenmiyim hamile en son ocak 28 te oldun adetimi bu doktor tahlil istemişti hormonlar için adetin 3 günü yap diye bende 6 martta leklenmeyle birlikte adet olmuştum ama zor oldum tam 7 gün sürdü ama çok aşırı değildi anlamadım şimdi ben bu tahlilleri devlette yaptırdım doktor ne için istedi dedi alalah şakamı kız bu inanmıyorum ciddimisinz
Çoklu alıntıda yapamıyorum ki ben yahuÇok yeni bir gebelik var canım
Yarın kan ver canım bakalım durum ne..Çoklu alıntıda yapamıyorum ki ben yahudoktora mesaj yazdım bakalım ne diyecek resmini attım tahlilin gülden sultan bizimkine keçi boynuzu veriyorum her sabah bu ara çalışmaları sıklaştırmıştık nasip artık hayırlısı inş sağlıklıdır varsada ne dim inanmıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?