2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Yap anasini satayimm....hak ettin dibine kadarrr...kendimizi sika sika biseyler biyerlerimi sisti...keske bende yapaydimmm
En azindan testi verip gelirken 5 kilo sut tasimazdim eve

Eğer gebeliğe dair kıpraşma hissedersem hiç düşünmeden başlarım idrar testlerine hemen kan vermem çift çizgiyi görürsem en erken 8.gün kan veririm önceki günler sadece idrarda takip ederim...Sen baştan umutsuzdun ama idrarda erkenden bakmak aklına gelmezdi şekercim..

hayırlısı olsun canım
bak TİMUR GÜRGAN Hocamızı da tavsiye ederim benim tek hamile kaldığım denemem ondaydı
sonradan ona gitmediğime çok pişman oldum ANKARA da tekrar deiycek olsam ben TİMUR hoca ya giderim yeni bi clinic açtılar Çukurambar tarafında bi git görüş derim ben arkadaşım

ben şehir değiştirdim Edirne deyim artık İSTANBUL yakın o yüzden İSTANBUL da deniycem

bol şans canım
bu rada benimde ikinci denemem kimyasaldı TİMUR Hocadaki denememdi oda

aynen kuzumm ben hic beklemiyodum ne kdsra umidi kesmisim ki leke gelince 8.gun kan degeri resmen beni suna cevirdi
...Allahin izniyle 5.gun hayalet cizgiler ile 8.gun kan degeri ile gobek aticizzzzz

onlar en son bebeği görünce evet gebesin derler haklılarda bence

Evet haklı olabilirler ama kanda da olsa bir gebelik var ve bu gebelikler devam etmiyorsa üzerinde durmak zorundalar..Keseye bebeğe baktım yoktu zaten gebelik yoktur sonucu çıkaramazlar..Anne adayına gerekli açıklama yapılmalı kanda gebelik var evet ama bu gebeliğin kesinleşebilmesi için bebeği görmemiz gerekiyor denebilir..Böyle denmeyenler var..Kanda gebe ama kimyasal olmuş hamile değilsin diye evine yolluyorlar açıklama bile yapmadan bunlara şahit olduğumdan ve durumumuz gereği hassasım açıklanmalı durum.Konu nereye geldi

tabikide çok haklısın kesenin yok oluşu gebeliğin olmadığı anlamına gelmez dr. lar ben dış gebelikten yattığım sırada birini getirdiler yatırdılar dış gebeliksin dediler kızın değeride artıyormuş sabahına başka dr. geldi değer artıyor dış gebelik olabilirde olmayabilirde dedi neyse kız normal hamileymiş neredeyse acil müdahale yapacaklardı haklı oldukları bebeği görmeden gebesin dememeleride bide yok dış gebelik olabilir yok boş gebelik olabilir diyerek yeni hamile kalmış kişiyi psikolojik olarak çöküntüye uğratmaları çok kötü keşke biraz yapıcı olsalar

yazar şimdi topikte şu an..
kamuoyu bir açıklama bekliyor kendisinden
Anam bi gitti pir gitti..kiz dusup bayilmasin hamis hamisss...gulden o tip dr a gicik oluyom ne yalan soyluyum..azcik umut verip stresten kurtarsa olmaz..eksileri artilariyla anlatilabilir...illa bebej gorunene kadar bekletmeye ne hacet var yawww

yazar şimdi topikte şu an..
kamuoyu bir açıklama bekliyor kendisinden
Gülden sultan ne hamilesi yahu benmiyim hamile en son ocak 28 te oldun adetimi bu doktor tahlil istemişti hormonlar için adetin 3 günü yap diye bende 6 martta leklenmeyle birlikte adet olmuştum ama zor oldum tam 7 gün sürdü ama çok aşırı değildi anlamadım şimdi ben bu tahlilleri devlette yaptırdım doktor ne için istedi dedi alalah şakamı kız bu inanmıyorum ciddimisinz

Ayy Allah korumuş yavruyu...
Doktor çok önemli..Rabbim hepimizi işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın sadece hamile kalmakla bitmiyor ki gebelik süreci bebeğin gelişiminin değerlendirilmesi derken çok çok önem kazanıyor doktor seçimi..

canımmmm hcg hormonun yüksek çıkmış gören doktor hiçbir açıklama yapmadımı sana

10 martta vermişsin kanı bence tekrar etmelisin gebelik değeri var inşallah sağlıklı gebeliktir

Kizzzzz sen taze gebesinnnnnnn....habarinnnnn yokkkkkkk..

Çok yeni bir gebelik var canım

Çok yeni bir gebelik var canım
Çoklu alıntıda yapamıyorum ki ben yahudoktora mesaj yazdım bakalım ne diyecek resmini attım tahlilin gülden sultan bizimkine keçi boynuzu veriyorum her sabah bu ara çalışmaları sıklaştırmıştık nasip artık hayırlısı inş sağlıklıdır varsada ne dim inanmıyorum ama

ne güzel ama allahım inşallah gerçektir güzel haberi doktorundan önce biz vermiş olduk ona

Yarın kan ver canım bakalım durum ne..
Tam olarak hangi gün verdin kanı yani bu değer hangi güne ait?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…