- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
Hamilesin dedik ya düşüp bayıldı sanırım
Gülden sultan ne hamilesi yahubenmiyim hamile en son ocak 28 te oldun adetimi bu doktor tahlil istemişti hormonlar için adetin 3 günü yap diye bende 6 martta leklenmeyle birlikte adet olmuştum ama zor oldum tam 7 gün sürdü ama çok aşırı değildi anlamadım şimdi ben bu tahlilleri devlette yaptırdım doktor ne için istedi dedi alalah şakamı kız bu inanmıyorum ciddimisinz
Yarın kan ver canım bakalım durum ne..
Tam olarak hangi gün verdin kanı yani bu değer hangi güne ait?
Bu ayın 10 nunda verdik canım doktordan cevap geldi oda diyor testin gerçektende pozitif çıkmış dedi pazrtesi gidecz ozmn versem olurmuki ay ne bilim ya hayırlısı inş bu kez kucagımda sevmek nasip olsunYarın kan ver canım bakalım durum ne..
Tam olarak hangi gün verdin kanı yani bu değer hangi güne ait?
Amin inş canım ya hala inanamıyorumki inş dediğiniz gbi olur doktorumda şaşırdı kadıncağızEn doğalından sağlıkla ilerlediği haberi gelir umarım :))))))))))))
Şaşkın hamile olarak başlar mutlu anne olarak biter...
10 Mart verilmiş kan bu nedenle bugüne kesinleşmiştir...
Yinelenince sürpriz ortaya çıkacaktır :)
Dilerim yükselmiştir, mutlu mutlu kutlarsınız.
Bu ayın 10 nunda verdik canım doktordan cevap geldi oda diyor testin gerçektende pozitif çıkmış dedi pazrtesi gidecz ozmn versem olurmuki ay ne bilim ya hayırlısı inş bu kez kucagımda sevmek nasip olsungerçi ben hala inanamıyorum beni çimdikle bi
Aminnnnn aminnn inş her gün dua ediyorum zaten canım hergünümüz böle güzel heycanlarla geçsin inşyokhe canım son yarım saatte bir heyecan getirdin topiğe ne güzel bir enerji yayıldı sonuda çok güzel olucak
Evet gerçekten pozitif şükür bir doktor dedi pozitif diye
Pazartesiye kadar bekleyecen yani
Neyse zaten farkında olmadan beklemişsin biraz daha beklersin...
Çimdikleyen smiley yok ki çimdiklesem seni
Aynen canım çimdik oldu sayalımBi-nevi çimdik! sayalım :))))))))))))))
Aynen canım çimdik oldu sayalım
amin inşallahERSU Seni de tebrikk ederimmm :)))
Dilerim saglıklı bir bebek alırsın kucagınaa bol bol koklarsın :)))
amin inşallah
tez vakitte hayırlısıyla inşallah tüm isteyenlerede nasip olur
aminTebrikler, allah tamamına erdirsin
Sağlıkla su gibi geçen haftalarınız, hiç bitmeyen mutlu mesut kucaklaşmalarınız olsun...
Sağol canım darısı hepinize olsun inş en sağlıklısındanHayırlı olsun canım kutlarım..
Organik bir bebek daha katılacak aramıza demekki:)) Bu da sana nasip olduğu için pek şanslısın:))
Allah tamamına erdirsin inşallahh:))
Ersu canım sağol iyi dileklerin için çoklu alıntı yapamıyorum o yüzden yazamadım hepinize
amin cümlemize inşallahErsu canım sağol iyi dileklerin için çoklu alıntı yapamıyorum o yüzden yazamadım hepinizeallhım sanda hayırlı saglıklı bir gebelik nasip etsin inş
canım tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günleride nasip etsin darısı bizim başımıza inşallahamin cümlemize inşallah
canım inşallah bebeğine kavuşursun rabbim hepimize tattırsın anne olmayıAminnnnn aminnn inş her gün dua ediyorum zaten canım hergünümüz böle güzel heycanlarla geçsin inş
canım yok daha başlamadım son deneme baya bi sarstı malum yoğun bakımda falan yattım
psikolojik travma cabası :) napalım kısmet böyleymiş olucağı varmış diyorum,ama doktor hatasıda var tabi
Allahım hepimizi işinin ehli kişilerle karşılartırsın.
canım sende kavuşmuşsun yavruna maşallah çok sevindim ama bütün topiği okuyamadım
nerde yaptırdın nasıl oldu azcık özet istiiım ben ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?