2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

En doğalından sağlıkla ilerlediği haberi gelir umarım :))))))))))))
Şaşkın hamile olarak başlar mutlu anne olarak biter...

10 Mart verilmiş kan bu nedenle bugüne kesinleşmiştir...
Yinelenince sürpriz ortaya çıkacaktır :)
Dilerim yükselmiştir, mutlu mutlu kutlarsınız.

Hamilesin dedik ya düşüp bayıldı sanırım

Yarın kan ver canım bakalım durum ne..
Tam olarak hangi gün verdin kanı yani bu değer hangi güne ait?

Yarın kan ver canım bakalım durum ne..
Tam olarak hangi gün verdin kanı yani bu değer hangi güne ait?
Bu ayın 10 nunda verdik canım doktordan cevap geldi oda diyor testin gerçektende pozitif çıkmış dedi pazrtesi gidecz ozmn versem olurmuki ay ne bilim ya hayırlısı inş bu kez kucagımda sevmek nasip olsun gerçi ben hala inanamıyorum beni çimdikle bi

Amin inş canım ya hala inanamıyorumki inş dediğiniz gbi olur doktorumda şaşırdı kadıncağız böle kalmıştır aynen bende böleyim sonra böle allhım dualrımzı duysun hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Evet gerçekten pozitif şükür bir doktor dedi pozitif diye
Pazartesiye kadar bekleyecen yani
Neyse zaten farkında olmadan beklemişsin biraz daha beklersin...
Çimdikleyen smiley yok ki çimdiklesem seni

Evet gerçekten pozitif şükür bir doktor dedi pozitif diye
Pazartesiye kadar bekleyecen yani
Neyse zaten farkında olmadan beklemişsin biraz daha beklersin...
Çimdikleyen smiley yok ki çimdiklesem seni
Allh hepimize sağlıkla nasip etsin cancagızım benimm iyki varsınz ya hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar çimdikledin sayalım bari bizim bebek seni beklemiş sanırım seninkide yakındır pozitf haberin inş evt ya bekleyim nolcakki beklemişim zaten saf ben saf orda baktımda saf saf görememişm doktora sorardım yoksa

ERSU Seni de tebrikk ederimmm :)))
Dilerim saglıklı bir bebek alırsın kucagınaa bol bol koklarsın :)))

Hayırlı olsun canım kutlarım..
Organik bir bebek daha katılacak aramıza demekki:)) Bu da sana nasip olduğu için pek şanslısın:))
Allah tamamına erdirsin inşallahh:))
Sağol canım darısı hepinize olsun inş en sağlıklısından allhım nasip etmişse olur inş sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin pazrtesi kesinleşir artık kan veririz yine doktorda şaşırdı zaten

Canım evet haklısın çok zor günler geçirdin. Çok şükür toparlamışsın. Bizim de daha ikinci kontrolüm olmadığı için her şey yolunda mı değil mi bilemiyorum. Inşallah öyledir. Malesef pozitif alınca bitmiyor.

Ben 6. Tüp bebekte hamile kaldım çok şükür. Kadıköy Şifa'ya gittim. Birgül Sarıkamış. Hem doktor hem de merkez dört dörtlüktü. Bende endometosis vardı. Bu defa tüp bebekten önce 3 ay lucrin depo kullandım. Geçici olarak menapoza sokuyor. Hemen ardından tüp yaptık. 13 yumurta toplandı, 8 tanesi olgundu, 5 tanesi döllendi, 5. güne 2 tane gitti, ikisi transfer edildi çok şükür 1 tanesi tuttu :)

Hazırlanırken 3-5 ay omega 3, çuha çiçeği yağı, coenzyme q-10, arı sütü ve polen kullandım. Yumurta büyütürken hepsini bıraktım. Bol protein aldım, en az 7 saat zifiri karanlıkta uyudum, mümkün oldukça yürüyüş yaptım. Transferden sonra da 2 hafta izin alıp evde dinlendim. Her şeyden önce Allah kısmet etti, bunlar da vesile oldu bence. Doktor harika bir doktor. Hem tıbben hem de vicdanen içine sinmeyen hiç bir şeyi yapmıyor. Laboratuvar harika ki tüp bebekte çok çok önemli. Her şey yolunda gitti çok şükür.
Hala da ciddi bir belirtim yok o sebeple ultrasonu bekliyorum heycanla.

Darısı sizlerin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…