Ayyy bu çimdiklemiyorda taciz ediyor gibi geldi banaBi-nevi çimdik! sayalım :))))))))))))))
Beni kıskandın tabii illa Gülden le aynı zamanlara gelsin gebeliğimiz istedin önce haberi ben vereyim de Gülden in haberi gölgede kalsın dedin tabii anladım ben seniAllh hepimize sağlıkla nasip etsin cancagızım benimm iyki varsınz ya hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar çimdikledin sayalım bari bizim bebek seni beklemiş sanırım seninkide yakındır pozitf haberin inş evt ya bekleyim nolcakki beklemişim zaten saf ben saf orda baktımda saf saf görememişm doktora sorardım yoksa
Nasıl yani, tesadüfen mi hamile olduğuu öğrendin, tahlilini gördüm pozitif görünüyorSağol canım darısı hepinize olsun inş en sağlıklısındanallhım nasip etmişse olur inş sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin pazrtesi kesinleşir artık kan veririz yine doktorda şaşırdı zaten
Ayy hadi hayirlisi:)) bu arada hic bi belirtin, vucudunda hic bi degisiklik olmadi mi?yHayirlisit: 40058287 .!.:Sağol canım darısı hepinize olsun inş en sağlıklısındanallhım nasip etmişse olur inş sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin pazrtesi kesinleşir artık kan veririz yine doktorda şaşırdı zaten
Canım evet haklısın çok zor günler geçirdin. Çok şükür toparlamışsın. Bizim de daha ikinci kontrolüm olmadığı için her şey yolunda mı değil mi bilemiyorum. Inşallah öyledir. Malesef pozitif alınca bitmiyor.
Ben 6. Tüp bebekte hamile kaldım çok şükür. Kadıköy Şifa'ya gittim. Birgül Sarıkamış. Hem doktor hem de merkez dört dörtlüktü. Bende endometosis vardı. Bu defa tüp bebekten önce 3 ay lucrin depo kullandım. Geçici olarak menapoza sokuyor. Hemen ardından tüp yaptık. 13 yumurta toplandı, 8 tanesi olgundu, 5 tanesi döllendi, 5. güne 2 tane gitti, ikisi transfer edildi çok şükür 1 tanesi tuttu :)
Hazırlanırken 3-5 ay omega 3, çuha çiçeği yağı, coenzyme q-10, arı sütü ve polen kullandım. Yumurta büyütürken hepsini bıraktım. Bol protein aldım, en az 7 saat zifiri karanlıkta uyudum, mümkün oldukça yürüyüş yaptım. Transferden sonra da 2 hafta izin alıp evde dinlendim. Her şeyden önce Allah kısmet etti, bunlar da vesile oldu bence. Doktor harika bir doktor. Hem tıbben hem de vicdanen içine sinmeyen hiç bir şeyi yapmıyor. Laboratuvar harika ki tüp bebekte çok çok önemli. Her şey yolunda gitti çok şükür.
Hala da ciddi bir belirtim yok o sebeple ultrasonu bekliyorum heycanla.
Darısı sizlerin başına inşallah.
yokhe yok böyle bişey heeeAynen canım çimdik oldu sayalım
sağol canım inşallahcanım tebrik ederim rabbim kucağına aldığın günleride nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah
Ayyy bu çimdiklemiyorda taciz ediyor gibi geldi bana
İnşallah bir daha yaşamazsın canım, biliyorum zor, elden birşeyde gelmiyor. Maalesef bazı kişiler, buna bende dahil ilk denemede pozitifi göremiyoruz, biraz daha uğraşmak gerekiyor, biraz daha sabır, biraz daha çaba gerekiyor..merhaba malasef NEGATİFFFFFFFFF
şimdi açıkçası kafam karıştı ben acıbadem maslakta tedavi gördüm ama şimdi nerde denemem gerekiyor bilemiyorum lütfen bilgisi olan bana yardım etsin ist. otuyorum şimdiden teşekkürler
Bu ayın 10 nunda verdik canım doktordan cevap geldi oda diyor testin gerçektende pozitif çıkmış dedi pazrtesi gidecz ozmn versem olurmuki ay ne bilim ya hayırlısı inş bu kez kucagımda sevmek nasip olsungerçi ben hala inanamıyorum beni çimdikle bi
Beni kıskandın tabii illa Gülden le aynı zamanlara gelsin gebeliğimiz istedin önce haberi ben vereyim de Gülden in haberi gölgede kalsın dedin tabii anladım ben seni
Şakası bile kötü be
merhaba malasef NEGATİFFFFFFFFF
şimdi açıkçası kafam karıştı ben acıbadem maslakta tedavi gördüm ama şimdi nerde denemem gerekiyor bilemiyorum lütfen bilgisi olan bana yardım etsin ist. otuyorum şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar
Bugün transferim yapıldı.iki embriyo transfer edildi çok şükür ama kafama bişey takıldı transfer sırasında işlem bitince o katateri çıkartırken doktorum bi sıvı aktığını hissettim.acaba embriyolar geri gelmiş olabilir mi?saçma gelebilir ama merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?