2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Beni kıskandın tabii illa Gülden le aynı zamanlara gelsin gebeliğimiz istedin önce haberi ben vereyim de Gülden in haberi gölgede kalsın dedin tabii anladım ben seni
Şakası bile kötü be

Sağol canım darısı hepinize olsun inş en sağlıklısından allhım nasip etmişse olur inş sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin pazrtesi kesinleşir artık kan veririz yine doktorda şaşırdı zaten
Nasıl yani, tesadüfen mi hamile olduğuu öğrendin, tahlilini gördüm pozitif görünüyor demekki sen adet oldun sanıyordun, lekelenmeler tutunmanın habercisiymiş, hadi daha güzel haberler vermen dileğimle

yHayirlisit: 40058287 .!.:
Sağol canım darısı hepinize olsun inş en sağlıklısından allhım nasip etmişse olur inş sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin pazrtesi kesinleşir artık kan veririz yine doktorda şaşırdı zaten
Ayy hadi hayirlisi:)) bu arada hic bi belirtin, vucudunda hic bi degisiklik olmadi mi?

Çok sevindim canım darısı başımızı inşallah
bende istanbul da deniycem ama tam karar vermedim henüz
memorialda semra hoca vardı onuda merak ediyorum
bülent tıraş acıbadem ide düşünüyorum bi de bahçeci var aklımda kararsızım henüz
sağlıkla sıhhatle kucağına alman dileğiyle canım
maşallah diyelim :)

merhaba malasef NEGATİFFFFFFFFF
şimdi açıkçası kafam karıştı ben acıbadem maslakta tedavi gördüm ama şimdi nerde denemem gerekiyor bilemiyorum lütfen bilgisi olan bana yardım etsin ist. otuyorum şimdiden teşekkürler

İnşallah bir daha yaşamazsın canım, biliyorum zor, elden birşeyde gelmiyor. Maalesef bazı kişiler, buna bende dahil ilk denemede pozitifi göremiyoruz, biraz daha uğraşmak gerekiyor, biraz daha sabır, biraz daha çaba gerekiyor..
Doktorun ünlü bilgili biri diye biliyorum içine sinmediyse benim aklımda olan yerlerden biri Şişli Memorial orayı önerebilirim sana. Tabi herşey kısmet, olmayacaksa oralardada olmaz, Rabbim nasip eder inşallah..

Şapşikk hehee hayırlı olsun

Merhabalar topik ahalisiii :) Bende başladım tedaviye sonunda.. En çok korktuğum göbekten iğne yapma olayıydı o da basitmiş gerçekten Allahım sonunu hayır eder inşallah.. Bu arada süpriz gebelik var sanırım forumda ne güzel Allah sağlıklı sıhhatli bir gebelik nasip etsin inşallah.. Ayrıca ERSU değerin artmış canım çok sevindimm bana da umut oldun. Osman hoca korktuğum gibi değildi ilk muayene de güzel başladık güzel sonuçlanır inşallah..

Beni kıskandın tabii illa Gülden le aynı zamanlara gelsin gebeliğimiz istedin önce haberi ben vereyim de Gülden in haberi gölgede kalsın dedin tabii anladım ben seni
Şakası bile kötü be
Evt canım şakası bile kötü rabbim inş senin müjdeni heycanınıda bizimle paylaşmanı nasip etsin sen hepimzin ablası kardeşi dostusun iyki varsın iyki bizimlesin cansın sen kuzum duamdasınız hepiniz ne bilim rabbim bu kez kucagıma alıp sevmeyi nasip etsin inş hep beraber "künfe yekün"

Arkadaslar birsey sormak istiyorum kimyasal gebelik neden oluşur bilginiz varmı? Bi tanıdığım tüp bebek denememiş ama aşılama vs. tedavileri görmüş sonra kendiliğinden hamile kaldı şimdi 2 yaşında kızı var, kimyasal gebeliğin kalitesiz yumurtadan dolayı olduğunu söyledi ona da doktoru demiş gerçekten öyle birşey var mı ki ya benim kafamı çok karıştırdı

Merhaba arkadaşlar
Bugün transferim yapıldı.iki embriyo transfer edildi çok şükür ama kafama bişey takıldı transfer sırasında işlem bitince o katateri çıkartırken doktorum bi sıvı aktığını hissettim.acaba embriyolar geri gelmiş olabilir mi?saçma gelebilir ama merak ettim

Canım Allah sabır versin. Geçmiş olsun. Sana Kadıköy Şifa'yı öneriyorum canım. Doktorları, embriyologları, hemşireleri ve imkanları muhteşem. Bana yazabilirsin merak ettiklerini.

Mümkün değil canım için rahat olsun :) peynirli sandviçin içindeki bir susam tanesi gibi düşün, yada shaggy halıdaki küçük bir böcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…