2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Mümkün değil canım için rahat olsun :) peynirli sandviçin içindeki bir susam tanesi gibi düşün, yada shaggy halıdaki küçük bir böcek :)
çok güzel olmuş açıklama:)teşekkür ederim.bu 4. Denemem daha öncekilerde böyle bi sıvı akışı hissetmemiştim o yüzden endişelendim

sağol canım inşallah sonuda güzel olur herşeyin hayırlısı

Seninde tedavin hayırlı olsun dalında iyidir Osman bey çok güleç yüzlü değildir ama sorduğun sorularada cevap verir merakla bekliyorum tedavini

merhaba canım aylardır heyecanla senin transferini bekliyorum :) gizli takipçinim inşallah bu kez mutlu başlangıçlara ulaşacaksın :) dualarım seninle :) a birde kafanı bulandırayım ben 7. gün kanda pozitif gördüm tekil gebelik 3. gün embriyosuydu. bir başka arkadaşımada zorla yaptırdım onunda 7. gün çıktı :) içinden bana kötüşeyler diyebilirsin

Kızlar dün transferim vardı dr tam emriyoyo yerleştirirken çok duygulandım ve gözyaşlarıma hakim olamadım ağladım dr o kadar hoş bi bayanki elleriyle gözyaşlarımı sildi ve sarılıp öptü rahat ol iyi şeyler düşün ellerini karnımın üstüne koydu ve dua etti banada hadi ellerini karnının üstüne koy ve 7 defa ayetel kürsü 41 tane ihlas oku Dr umdan Allah razı olsun ilk günden beri elinden ne geldiyse yaptı güzelde bi müzik açtı dinlettirdi.

Hayırlısı olsun canım hakkında umarım pozitifi görürsün hassas dönemlerden geçiyoruz zaten insan duygusallaşıyo bu çok normal

Hayırlı olsun canim

Hayırlı olsun canım

Transferiniz hayırlı olsun. Böyle doktorlar var mı ya. Doktorunuz kimdi acaba özel olmazsa.

canım cevap için teşekkürler
ve demek rahim filminde falan çıkmadı perde olayı belki bende de bişiler vardır histereskopide ortaya çıkar
umudum bu yönde
sebep bulunsun istiyorum nedense belki sebep olursa çözümüde ona göre olur diye düşünüyorum
rabbim bu yoldaki emekleri boş çevirmesin inş

Hanımlar bu crione jeli aynı saatlerde kullanmak önemlimi?sabah 10 gibi kullanıyorum akşam kaç gibi kullanmalıyım sizce günde 2 defa verildi.doktoruma unuttum sormayı

Selam kizlar herkese iyi akşamlar güzel haberler var topikte tebrik ederim yokhe inşallah saglikla devam eder. nurgulu senin de transferin hayirli olsun tatlim sonu pozitif olsun inşallah. Baska guzel haberi olan varmi atladiysam kusura bakmayin malum aksamlari takip edebiliyorum ancak. Sizleri cok seviyorum kizlar hepimiz bi gün anne olacaz ve tedavilerimizi degil de cocuklarimizla olan deneyimlerimizi paylasicaz

yokhe arkadasım simdi gordum tahlil kağıdını tam dicektim kızlarda demis zaten allah kucağinda sevdirsin mucize bebeğini..
Tedavini nerde oluyosun canım dr.un kim...

Bende bi değişiklik yok kuzum aynı tas aynı hamamözlemişim kız senibenimde bu aralar tedavi gorunmuyorizmire ne zaman gelcen

slm kızlar.. yarın doktora gideceğim yumurta toplama için karar verilecek. çokkk heyecanlıyımmmm...

yokhe arkadasım simdi gordum tahlil kağıdını tam dicektim kızlarda demis zaten allah kucağinda sevdirsin mucize bebeğini..

Tedavini nerde oluyosun canım dr.un kim...
İnşallah hayırlısı ile evlat sahibi olur bebeğini kucağına alırsın... bende 3. deneme için arayış içindeyim. hangi merkezde hangi doktora yaptırdığını söylermisin

derdi aynı olan İzmir li arkadaşlarım. 2 olumsuz sonuçlanan tüp bebek denememe olumlu sonuçlanmasını dilediğim bir yenisini daha ekleyeceğim. Su Hospital ile görüşmeye gideceğim ama çok kararsızım. Bu hastaneye giden yada bana öneride bulunmak istediğiniz bir merkez ve doktor varsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…