çok güzel olmuş açıklama:)teşekkür ederim.bu 4. Denemem daha öncekilerde böyle bi sıvı akışı hissetmemiştim o yüzden endişelendimMümkün değil canım için rahat olsun :) peynirli sandviçin içindeki bir susam tanesi gibi düşün, yada shaggy halıdaki küçük bir böcek :)
sağol canım inşallah sonuda güzel olur herşeyin hayırlısıMerhabalar topik ahalisiii :) Bende başladım tedaviye sonunda.. En çok korktuğum göbekten iğne yapma olayıydı o da basitmiş gerçektenAllahım sonunu hayır eder inşallah.. Bu arada süpriz gebelik var sanırım forumda ne güzel Allah sağlıklı sıhhatli bir gebelik nasip etsin inşallah. . Ayrıca ERSU değerin artmış canım çok sevindimm bana da umut oldun. Osman hoca korktuğum gibi değildi ilk muayene de güzel başladık güzel sonuçlanır inşallah..
merhaba canım aylardır heyecanla senin transferini bekliyorum :) gizli takipçinim inşallah bu kez mutlu başlangıçlara ulaşacaksın :) dualarım seninle :) a birde kafanı bulandırayım ben 7. gün kanda pozitif gördüm tekil gebelik 3. gün embriyosuydu. bir başka arkadaşımada zorla yaptırdım onunda 7. gün çıktı :) içinden bana kötüşeyler diyebilirsinTabii her şey yolunda gider ve transfer olabilirsem test tarihim 2 nisan olacak benim hesabım bu
10.günde belli olur kanda ama 11.günde isteyebilir doktorum sonucu..
Ben transferden 5 gün sonra idrar testi yapmaya başlarım gibime geliyor ilk hedefim kendime engel olmak ama çok zor
Hayırlısı olsun canım hakkında umarım pozitifi görürsün hassas dönemlerden geçiyoruz zaten insan duygusallaşıyo bu çok normalKızlar dün transferim vardı dr tam emriyoyo yerleştirirken çok duygulandım ve gözyaşlarıma hakim olamadım ağladım dr o kadar hoş bi bayanki elleriyle gözyaşlarımı sildi ve sarılıp öptü rahat ol iyi şeyler düşün ellerini karnımın üstüne koydu ve dua etti banada hadi ellerini karnının üstüne koy ve 7 defa ayetel kürsü 41 tane ihlas oku Dr umdan Allah razı olsun ilk günden beri elinden ne geldiyse yaptı güzelde bi müzik açtı dinlettirdi.
Hayırlı olsun canimMerhaba arkadaşlar
Bugün transferim yapıldı.iki embriyo transfer edildi çok şükür ama kafama bişey takıldı transfer sırasında işlem bitince o katateri çıkartırken doktorum bi sıvı aktığını hissettim.acaba embriyolar geri gelmiş olabilir mi?saçma gelebilir ama merak ettim
Hayırlı olsun canımKızlar dün transferim vardı dr tam emriyoyo yerleştirirken çok duygulandım ve gözyaşlarıma hakim olamadım ağladım dr o kadar hoş bi bayanki elleriyle gözyaşlarımı sildi ve sarılıp öptü rahat ol iyi şeyler düşün ellerini karnımın üstüne koydu ve dua etti banada hadi ellerini karnının üstüne koy ve 7 defa ayetel kürsü 41 tane ihlas oku Dr umdan Allah razı olsun ilk günden beri elinden ne geldiyse yaptı güzelde bi müzik açtı dinlettirdi.
Transferiniz hayırlı olsun. Böyle doktorlar var mı ya. Doktorunuz kimdi acaba özel olmazsa.Kızlar dün transferim vardı dr tam emriyoyo yerleştirirken çok duygulandım ve gözyaşlarıma hakim olamadım ağladım dr o kadar hoş bi bayanki elleriyle gözyaşlarımı sildi ve sarılıp öptü rahat ol iyi şeyler düşün ellerini karnımın üstüne koydu ve dua etti banada hadi ellerini karnının üstüne koy ve 7 defa ayetel kürsü 41 tane ihlas oku Dr umdan Allah razı olsun ilk günden beri elinden ne geldiyse yaptı güzelde bi müzik açtı dinlettirdi.
Canım ben Malatya da özel bi merkeze gidiyorumTransferiniz hayırlı olsun. Böyle doktorlar var mı ya. Doktorunuz kimdi acaba özel olmazsa.
canım cevap için teşekkürlerEvet canım az kaldı minnaklarımla kavuşmama...
Rahmine çizik attır tabii iyi olur
Histeroskopi benim için şöyleydi;
Ameliyathane ye girmeden önce hazırlık için bir bölümde bekletildim tabii ki gayet konforluydu ..Damar yolu açıldı..Ameliyathaneye götürecek hemşire asistan vs..yanıma geldi damar yolunda sakinleştirici verdiler en sevdiğimdennasıl bir rahatlama hissi oluyor anlatamam yattığım yatağımla birlikte beni ameliyathaneye götürdüler o kısa sürede benim içim geçmiş gözlerimi bi açtım operasyon alanındayım ve hazırlık yapılıyor..Üşüdüm biraz hemen ısıttılar beni çarşafın altından sıcak hava veren bir mekanizma oluşturmuşlar şahaneydi hemen ısındım..O sıcaklıkla yine içim geçmiş bir ara yine uyandım hala hazırlık yapılıyor tabii benim dalıp uyanmam aslında çok kısa süreler ama ben çok uyumuşum gibi hissediyorum..Son gözlerimi açtığımda asistanlar hemşireler kendi aralarında konuşuyorlardı tam gözümü açamadığımdan kendimi operasyonda sandım ve uyandım ben yoksa uynamamam mı gerekiyordu dedim herkes güldü bana başlamadık henüz dediler ben yine uyumuşum uyandığımda odama geçmiştim..Her şey şahaneydi..Doktorum zaten bal kaymak ekipte öyle güle eğlene girdim çıktım..Çıkdığımda kanaman olabilir dediler ped koyduk 5 gün kadar kanamam oldu giderek azaldı ve bitti bu da normal zaten..DVD sini verdiler histeroskopimin perde nasıl bir şeymiş nasıl alınırmış izledim..Baya baya perdem varmış benim 3 yerede çizik atılmış aslında çizik değil o makas gibi bir şeyle kesilmişim şikayetçiyim
Şapşikk heheehayırlı olsun
canım 12 saatte bir kullanmaya dikkat et.Hanımlar bu crione jeli aynı saatlerde kullanmak önemlimi?sabah 10 gibi kullanıyorum akşam kaç gibi kullanmalıyım sizce günde 2 defa verildi.doktoruma unuttum sormayı
Tedavini nerde oluyosun canım dr.un kim...Kızlar dün transferim vardı dr tam emriyoyo yerleştirirken çok duygulandım ve gözyaşlarıma hakim olamadım ağladım dr o kadar hoş bi bayanki elleriyle gözyaşlarımı sildi ve sarılıp öptü rahat ol iyi şeyler düşün ellerini karnımın üstüne koydu ve dua etti banada hadi ellerini karnının üstüne koy ve 7 defa ayetel kürsü 41 tane ihlas oku Dr umdan Allah razı olsun ilk günden beri elinden ne geldiyse yaptı güzelde bi müzik açtı dinlettirdi.
Bende bi değişiklik yok kuzum aynı tas aynı hamamajan mı olcan tııızııım sen sen ya gizli gizli demek he
egunala yazdını gördüm hemen yazayım dedim bende kaçırmadan
ii oldu cvp verdiğin sevindim canım
bizde özledik seniçok fazla uzaklaşma ama yine gel taam mı
bende de tedavi medavi yok cnm sonbahara kdr da tedavi görünmüyor muhtemelen
onun dışında iyiyim çok şükür , sen neler yapıosun anlat bakalım
İnşallah hayırlısı ile evlat sahibi olur bebeğini kucağına alırsın... bende 3. deneme için arayış içindeyim. hangi merkezde hangi doktora yaptırdığını söylermisinyokhe arkadasım simdi gordum tahlil kağıdını tam dicektim kızlarda demis zaten allah kucağinda sevdirsin mucize bebeğini..
Tedavini nerde oluyosun canım dr.un kim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?