2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Sağol canım inş allhım devamını nasip edr rabbim hepimize yaşatsın inş bu güzel duyguyu
yokhe arkadasım simdi gordum tahlil kağıdını tam dicektim kızlarda demis zaten allah kucağinda sevdirsin mucize bebeğini..

Tedavini nerde oluyosun canım dr.un kim...
aminn kuzum inş bu kez kucagımda sevmek nasip olsun hayırlısıyla inş sıra geliyor szlerde inş bu guzel haberi vermenizi nasip etck rabbim dua dua dua sabır

Hayırlı olsun canım inşAllah güzel sonuçlar alırsın..

yokhe canım sürpriz olan gebelikler daha bi tatlı oluyor inşAllah sağlıkla degerin yükselir ve devam ederr

Günaydın kızlar
Dün transferim oldu zaten yazmıştım ama şu vesveseli beynime söz geçiremiyorum.şimdi bilen anlatsın lütfen transferi yaptı doktorum sonra katateri çıkartırken afedersiniz popoma doğru bi sıvı aktı.taktım kafaya geri mi geldi veya ne bileyim yapamadı da kataterin ucunda mı kaldılar gibi düşüncelerle kendimi yiyorum.biri beni aydınlatsın bu konuda ne olur

canım farkındayım dünden beri kendini yiyip bitiriyorsun rahat olsun öyle bir hata olamaz seni transfer için hazırladıklarında spekulumu takarken ve sonrasında doktorun su kullanıyor akan sıvı o gönlünü ferah tut :)

Boyle bir şey olması mümkün degil diye düşünüyorum ve bir arkadaşım tranfetden sonra JEL kullanmış ve jelin ucunda küçük kahve bir şey vardı bu benim embiryomdu diye ağlayarak aradı konuştuk boyle bir şey olmaz dedim şimdi 8 aylık bir oğlu var darisida sana

cnm süriz bebek hayırlı olsun sonuna kadar sağlıkla gitsin kucağına alasın inşlhhh...

Bende bi değişiklik yok kuzum aynı tas aynı hamamözlemişim kız senibenimde bu aralar tedavi gorunmuyorizmire ne zaman gelcen

tedavi bekleyenler kervanındayız desene
olsun hayırlı zamanda hayırlı kapılar açar elbet Rabbim
ne zamanlar bekledik bu bekleyişler bizi yıldıramaz canım umudumuz hep var ve olacak
izmire valla görümcemn nişanı için gelicem mayısda
imsi li hala tek yer mi var izmirde bu bekleme sürecinde imsi teknolojisi getirseler yaaaaa

Tamam o zaman.kendimi bu saçma düşüncelerden arındıracağım inşallh.çok teşekkürler cevap verdiğiniz için.zaten söylediklerim mantıklı değil biliyorum ama işte beynime söz geçiremedim.aslında bu düşüncelerin en önemli sebebi transfer sırasında çok sıkışıktım ve hiç konsantre olamadım.elimi ısırmaktan anlayamadım işlemi.

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım süpriz beybişin hoşgelmiş

Perde ultrasonda belli oldu aynı gün rahim filmine yolladı Bülent hoca ve hafif arkuat yani kalp şeklinde rahim görüntüsü denildi o şekli perde veriyor işte...Rahim filminde de belli oldu...Tabii yıllar önce çekilmiş rahim filmimde görülemedi her şey normal dendi

Çok duygulandım ben

Canım malum benim rahimde ormantik biraz hafif ters bana hiç perde falan var denilmedi histereskopide oldum ben

Canım malum benim rahimde ormantik biraz hafif ters bana hiç perde falan var denilmedi histereskopide oldum ben
Canım benim durumum bu sende aynısı olacak demek değil kalp şekli ve perde ilişkili olmayabilir zaten bendekini dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…