Sağol canım inş allhım devamını nasip edr rabbim hepimize yaşatsın inş bu güzel duyguyuSelam kizlar herkese iyi akşamlar güzel haberler var topikte tebrik ederimyokhe inşallah saglikla devam eder. @nurgulu senin de transferin hayirli olsun tatlim sonu pozitif olsun inşallah. Baska guzel haberi olan varmi atladiysam kusura bakmayin malum aksamlari takip edebiliyorum ancak. Sizleri cok seviyorum kizlar hepimiz bi gün anne olacaz ve tedavilerimizi degil de cocuklarimizla olan deneyimlerimizi paylasicaz
yokhe arkadasım simdi gordum tahlil kağıdını tam dicektim kızlarda demis zaten allah kucağinda sevdirsin mucize bebeğini..
Tedavini nerde oluyosun canım dr.un kim...
Kızlar dün transferim vardı dr tam emriyoyo yerleştirirken çok duygulandım ve gözyaşlarıma hakim olamadım ağladım dr o kadar hoş bi bayanki elleriyle gözyaşlarımı sildi ve sarılıp öptü rahat ol iyi şeyler düşün ellerini karnımın üstüne koydu ve dua etti banada hadi ellerini karnının üstüne koy ve 7 defa ayetel kürsü 41 tane ihlas oku Dr umdan Allah razı olsun ilk günden beri elinden ne geldiyse yaptı güzelde bi müzik açtı dinlettirdi.
canım farkındayım dünden beri kendini yiyip bitiriyorsun rahat olsun öyle bir hata olamaz seni transfer için hazırladıklarında spekulumu takarken ve sonrasında doktorun su kullanıyor akan sıvı o gönlünü ferah tut :)Günaydın kızlar
Dün transferim oldu zaten yazmıştım ama şu vesveseli beynime söz geçiremiyorum.şimdi bilen anlatsın lütfen transferi yaptı doktorum sonra katateri çıkartırken afedersiniz popoma doğru bi sıvı aktı.taktım kafaya geri mi geldi veya ne bileyim yapamadı da kataterin ucunda mı kaldılar gibi düşüncelerle kendimi yiyorum.biri beni aydınlatsın bu konuda ne olur
sanada günaydın canım :)Günaydın güzel hafta sonları
Boyle bir şey olması mümkün degil diye düşünüyorum ve bir arkadaşım tranfetden sonra JEL kullanmış ve jelin ucunda küçük kahve bir şey vardı bu benim embiryomdu diye ağlayarak aradı konuştuk boyle bir şey olmaz dedim şimdi 8 aylık bir oğlu var darisida sanaGünaydın kızlar
Dün transferim oldu zaten yazmıştım ama şu vesveseli beynime söz geçiremiyorum.şimdi bilen anlatsın lütfen transferi yaptı doktorum sonra katateri çıkartırken afedersiniz popoma doğru bi sıvı aktı.taktım kafaya geri mi geldi veya ne bileyim yapamadı da kataterin ucunda mı kaldılar gibi düşüncelerle kendimi yiyorum.biri beni aydınlatsın bu konuda ne olur
cnm süriz bebek hayırlı olsun sonuna kadar sağlıkla gitsin kucağına alasın inşlhhh...Sağol canım inş allhım devamını nasip edr rabbim hepimize yaşatsın inş bu güzel duyguyu
aminn kuzum inş bu kez kucagımda sevmek nasip olsun hayırlısıyla inş sıra geliyor szlerde inş bu guzel haberi vermenizi nasip etck rabbim dua dua dua sabır
Bende bi değişiklik yok kuzum aynı tas aynı hamamözlemişim kız seni benimde bu aralar tedavi gorunmuyor izmire ne zaman gelcen
Bu ayın 10 nunda verdik canım doktordan cevap geldi oda diyor testin gerçektende pozitif çıkmış dedi pazrtesi gidecz ozmn versem olurmuki ay ne bilim ya hayırlısı inş bu kez kucagımda sevmek nasip olsungerçi ben hala inanamıyorum beni çimdikle bi
canım cevap için teşekkürler
ve demek rahim filminde falan çıkmadı perde olayı belki bende de bişiler vardır histereskopide ortaya çıkar
umudum bu yönde
sebep bulunsun istiyorum nedense belki sebep olursa çözümüde ona göre olur diye düşünüyorum
rabbim bu yoldaki emekleri boş çevirmesin inş
Bu kadar smiley kullanılmaz ki ama hep israf
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım süpriz beybişin hoşgelmiş
slm kızlar.. yarın doktora gideceğim yumurta toplama için karar verilecek. çokkk heyecanlıyımmmm...
Çok duygulandım benKızlar dün transferim vardı dr tam emriyoyo yerleştirirken çok duygulandım ve gözyaşlarıma hakim olamadım ağladım dr o kadar hoş bi bayanki elleriyle gözyaşlarımı sildi ve sarılıp öptü rahat ol iyi şeyler düşün ellerini karnımın üstüne koydu ve dua etti banada hadi ellerini karnının üstüne koy ve 7 defa ayetel kürsü 41 tane ihlas oku Dr umdan Allah razı olsun ilk günden beri elinden ne geldiyse yaptı güzelde bi müzik açtı dinlettirdi.
Canım malum benim rahimde ormantik birazPerde ultrasonda belli oldu aynı gün rahim filmine yolladı Bülent hoca ve hafif arkuat yani kalp şeklinde rahim görüntüsü denildi o şekli perde veriyor işte...Rahim filminde de belli oldu...Tabii yıllar önce çekilmiş rahim filmimde görülemedi her şey normal dendi
Canım benim durumum bu sende aynısı olacak demek değilCanım malum benim rahimde ormantik birazhafif ters bana hiç perde falan var denilmedi histereskopide oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?