Amin inş canım sonu güzel olsun hayırlısıyla darısı sizecnm süriz bebek hayırlı olsun sonuna kadar sağlıkla gitsin kucağına alasın inşlhhh...
Sağol kuzumm ama kalp atışını duyup iyi gidyor diyene kadar içim raht etmiyor inş bu kez gülmek nasp olsun darısıda size
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım süpriz beybişin hoşgelmiş
kız heycanlanmışBu kadar smiley kullanılmaz ki ama hep israf
Amin inş canım sonu güzel olsun hayırlısıyla darısı size
Sağol kuzumm ama kalp atışını duyup iyi gidyor diyene kadar içim raht etmiyor inş bu kez gülmek nasp olsun darısıda size
kız heycanlanmışbenim şapşik gibi kaldığım dan bakalım pazrtesi kandan ne çıkacak hayırlısı
Amin cancağızım bütün temennim o yönde allhın izniyle dua edip sabredip bu uğrda çabalyan ekmek harcayan herkese allhım hayırlısıyla evlatlarını nasip etsin inşİnşallah bu kez sağlıklı bir gebeliktir canım..
canımmmm maşallahhh yaaaaa.... inşallahhhhh sonuna kadar sağlıkla devam eder inşallahhhhhAmin cancağızım bütün temennim o yönde allhın izniyle dua edip sabredip bu uğrda çabalyan ekmek harcayan herkese allhım hayırlısıyla evlatlarını nasip etsin inş
Amin canım inşcanımmmm maşallahhh yaaaaa.... inşallahhhhh sonuna kadar sağlıkla devam eder inşallahhhhh
Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum kocaeli üniversite tüp bebek bölümü hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda nasıl bi yer başarı oranı nasıl cvp yazarsiniz çok sevinirim
inşallah kalınlaşmıştır canım benimde geçen ay kalınlaşmamıştı iptal oldu şimdi yine başladım estrofeme bakalım bende senin gibi kalınlaşıcakmı diye düşünüyorum inşallah başı güzel olup sonuda güzel biter yavrularımız tutunur bizlere bizlerde seviniriz inşallahKizlar transferim olacak mi nu ay cok sabırsızlanıyorum çarşamba kontrolum var. Umarim rahim kalinlasmasi iyi gidiyordur. Transfere kadar ve transfer sonrasi neler yiyip içiyorsunuz.
amiiiin inşallah bizlerede nasip olurAmin cancağızım bütün temennim o yönde allhın izniyle dua edip sabredip bu uğrda çabalyan ekmek harcayan herkese allhım hayırlısıyla evlatlarını nasip etsin inş
Cnmm çok teşekkür ederim yazdığın için bizde bi problem yok ama bi türlü hamile kalamadim ben Birol Vurala gitmeyi düşünüyorum umuttepede en azından bir kere orda denesem diye düşünüyorum bu işler kısmet belki orda iyi olur tedavi sonucum inşaallah sende en kisa zamanda hamile kalırsın hayirlisiylaMerhaba canim ben gecen sene haziran ayinda ilk denememi orda yaptirmistim yumurta rezervim dusuk benim olmadi benle birlikte 5 arkadas daha vardi sadece birinin tuttu hemde tek yumurtasi dollendi nasip boyle seyler randevu almak sikinti kalabalik oldugu için cok bekliyorsun doktorlari iyi hele yigit bey var orda inanilmaz motive ediyor ve sordugun sorulara cevap veriyor sende sorun ne bilmiyorum ama iyi arastirmak gerekiyor.
tebriklerrrr canim benimmmm...masaallahhh harika bir degerrrr...saglikla kucagina all insaallahhh12. gün değerim 1394 çıktı elhamdülillah rabbim inşallah sağlıkla devamını getirmek nasip olur
tek taraflı kasık ağrısı korkutuyor beni dış gebelikten dolayı rabbim korusun
dr. pzt. keseyi görmeye çağırdı çoğul gebelikte olabilir dedi
hayırlısı inşallah pzt. keseyi rahimde görürsem rahatlarım inşallah
sağol canım inşallah sağlıla alalım bebeklerimizi kucağımızatebriklerrrr canim benimmmm...masaallahhh harika bir degerrrr...saglikla kucagina all insaallahhh
amin inşallah çok şükür kalbide atıyormuş maşallahSLM kizlarrrr...ben cok giremiyorum bu ara ama okuyorum sizleri..bende bugun zorunlu kontrole gittim..sabah lekelenmem oldu..sanci da vardi..korktum cok..aglayarak gittim.Rabbime bin sukur bebisim iyi.kalbi de baslamis atmaya...serum igne fitil derken uc saat kaldim klinikte..yolladi dr um eve..simdi dinleniyorum..cuma gunu tekrar cagirdi...Allahima sigindim ne gelirse ondan raziyim..dilerim ssglikla aliriz kucagimiza..Aminnnn...
Kizlar transferim olacak mi nu ay cok sabırsızlanıyorum çarşamba kontrolum var. Umarim rahim kalinlasmasi iyi gidiyordur. Transfere kadar ve transfer sonrasi neler yiyip içiyorsunuz.
12. gün değerim 1394 çıktı elhamdülillah rabbim inşallah sağlıkla devamını getirmek nasip olur
SLM kizlarrrr...ben cok giremiyorum bu ara ama okuyorum sizleri..bende bugun zorunlu kontrole gittim..sabah lekelenmem oldu..sanci da vardi..korktum cok..aglayarak gittim.Rabbime bin sukur bebisim iyi.kalbi de baslamis atmaya...serum igne fitil derken uc saat kaldim klinikte..yolladi dr um eve..simdi dinleniyorum..cuma gunu tekrar cagirdi...Allahima sigindim ne gelirse ondan raziyim..dilerim ssglikla aliriz kucagimiza..Aminnnn...
canımmm gözün aydın ne güzelde katlanmış inşllah keseyi ve kalp atışlarınıda duyarsın sende adet olucakmış gibimi ağrılar oluyor nasıl ?12. gün değerim 1394 çıktı elhamdülillah rabbim inşallah sağlıkla devamını getirmek nasip olur
12. gün değerim 1394 çıktı elhamdülillah rabbim inşallah sağlıkla devamını getirmek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?