2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

cnm süriz bebek hayırlı olsun sonuna kadar sağlıkla gitsin kucağına alasın inşlhhh...
Amin inş canım sonu güzel olsun hayırlısıyla darısı size

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım süpriz beybişin hoşgelmiş
Sağol kuzumm ama kalp atışını duyup iyi gidyor diyene kadar içim raht etmiyor inş bu kez gülmek nasp olsun darısıda size
Bu kadar smiley kullanılmaz ki ama hep israf
kız heycanlanmış benim şapşik gibi kaldığım dan bakalım pazrtesi kandan ne çıkacak hayırlısı

İnşallah bu kez sağlıklı bir gebeliktir canım..

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum kocaeli üniversite tüp bebek bölümü hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda nasıl bi yer başarı oranı nasıl cvp yazarsiniz çok sevinirim

Amin cancağızım bütün temennim o yönde allhın izniyle dua edip sabredip bu uğrda çabalyan ekmek harcayan herkese allhım hayırlısıyla evlatlarını nasip etsin inş
canımmmm maşallahhh yaaaaa.... inşallahhhhh sonuna kadar sağlıkla devam eder inşallahhhhh

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum kocaeli üniversite tüp bebek bölümü hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda nasıl bi yer başarı oranı nasıl cvp yazarsiniz çok sevinirim

Merhaba canim ben gecen sene haziran ayinda ilk denememi orda yaptirmistim yumurta rezervim dusuk benim olmadi benle birlikte 5 arkadas daha vardi sadece birinin tuttu hemde tek yumurtasi dollendi nasip boyle seyler randevu almak sikinti kalabalik oldugu için cok bekliyorsun doktorlari iyi hele yigit bey var orda inanilmaz motive ediyor ve sordugun sorulara cevap veriyor sende sorun ne bilmiyorum ama iyi arastirmak gerekiyor.

Günaydın kizlarr hava kapali yagmurlu zaman gecmiyor sanki bahar gelsin artik lütfen güneşli günlere ihtiyacımız varr

Kizlar transferim olacak mi nu ay cok sabırsızlanıyorum çarşamba kontrolum var. Umarim rahim kalinlasmasi iyi gidiyordur. Transfere kadar ve transfer sonrasi neler yiyip içiyorsunuz.

Kizlar transferim olacak mi nu ay cok sabırsızlanıyorum çarşamba kontrolum var. Umarim rahim kalinlasmasi iyi gidiyordur. Transfere kadar ve transfer sonrasi neler yiyip içiyorsunuz.
inşallah kalınlaşmıştır canım benimde geçen ay kalınlaşmamıştı iptal oldu şimdi yine başladım estrofeme bakalım bende senin gibi kalınlaşıcakmı diye düşünüyorum inşallah başı güzel olup sonuda güzel biter yavrularımız tutunur bizlere bizlerde seviniriz inşallah

Cnmm çok teşekkür ederim yazdığın için bizde bi problem yok ama bi türlü hamile kalamadim ben Birol Vurala gitmeyi düşünüyorum umuttepede en azından bir kere orda denesem diye düşünüyorum bu işler kısmet belki orda iyi olur tedavi sonucum inşaallah sende en kisa zamanda hamile kalırsın hayirlisiyla

12. gün değerim 1394 çıktı elhamdülillah rabbim inşallah sağlıkla devamını getirmek nasip olur

tek taraflı kasık ağrısı korkutuyor beni dış gebelikten dolayı rabbim korusun

dr. pzt. keseyi görmeye çağırdı çoğul gebelikte olabilir dedi

hayırlısı inşallah pzt. keseyi rahimde görürsem rahatlarım inşallah

tebriklerrrr canim benimmmm...masaallahhh harika bir degerrrr...saglikla kucagina all insaallahhh

SLM kizlarrrr...ben cok giremiyorum bu ara ama okuyorum sizleri..bende bugun zorunlu kontrole gittim..sabah lekelenmem oldu..sanci da vardi..korktum cok..aglayarak gittim.Rabbime bin sukur bebisim iyi.kalbi de baslamis atmaya...serum igne fitil derken uc saat kaldim klinikte..yolladi dr um eve..simdi dinleniyorum..cuma gunu tekrar cagirdi...Allahima sigindim ne gelirse ondan raziyim..dilerim ssglikla aliriz kucagimiza..Aminnnn...

amin inşallah çok şükür kalbide atıyormuş maşallah

Canın ne isterse ye canım. Ben bol zeytinyağlı salatanın çok faydasını gördüm. Kabız olmuyorsun. Bir de mümkün olduğunca organik ve doğal beslenmekte fayda var.

Canım gözün aydın. Benim de tek taraflı oluyor bazen, bazen de çift taraflı. Ve bebek rahimde. Hiç korkma.

Canım gözün aydın. Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah. Kalp atışlarını duymuşsun çok şükür. Her şey yolunda demek.

canımmm gözün aydın ne güzelde katlanmış inşllah keseyi ve kalp atışlarınıda duyarsın sende adet olucakmış gibimi ağrılar oluyor nasıl ?

Canım rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inş pazrtesi bizde gidecz doktora kan verirz artış varmı bakalım inş seninde kese yada kesecikler görünür allhım izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…