2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Maşallah canım kalbinin atışınıda görmüşsün bu vesileyle rabbim devamınıda kucagında sevdirsin inş hayırlısıyla

Sağol kuzum süpriz yumurta oldu bu melek inş sağlıkla ilerlemyi nsip edr allhım senin kuzu iydr umarım onu öp kokulu kokulu
Canım dün okudum çok mutlu oldum adına. Sürpriz bebiş demek? Ne güzel

Canım 2 embriyo mu transfer edilmişti! Çoook güzel bi değer, Allah'ım sağlıkla devam ettirsin inş.

Canım dün okudum çok mutlu oldum adına. Sürpriz bebiş demek? Ne güzel
Sağol canım
Canım biraz önce aklıma geldi, senin yakın zamanda da bi tane sürpriz bebiş olmuştu da kaybetmiş miydin? Tam hatırlayamadım ama
evt canım aynen oda süprizdi rabbimden ama 8hafta 2 günlükken kalbi durdu kan pıhtılaşmam varmış pazrtesi doktora gidecm oluş api uzman kadın doğum doktoru eğer hamile kalırsam iğne verckmiş hormon testi istemişti bende hiç fark etmemiştim gülden sultan bildiği için sordum onlar fark etmişler vallabana gebemisin dediler ben böle oldum doktorda onayladı işte nasipse allhın izniyle

Kızlar ya sol kasigimda bi ağrı var ara ara ama şiddetli şimdi de lavaboda da bir damla leke gördüm kırmızı gibi ne olabilir böyle birşey yaşayan var mı ? Adetime de 8 gün var

Kuzum gözün aydın cokkkk sevindim

kızlar şimdi kan tahlili yaptırdım değerim 49.45 çıktı..hamilemiyim yoksa ilaç mı yükseltti değeri..tüp bebek tedavisine yeni başladım 8. lucrinin iğnesini vurulmuştum bugün nedir durumum çok panik oldum

Lucrin beta hcg yapar mı ki..doktora sordun mu canım..meraktayım gülden burda olsa o bilir..

Bu kadar vitamin bulantı yapabilir canım..
D vitaminin kaç çıkmıştı?
Cnm d vitamini 9.5 cikti yani tam sinirda onun icin verdi bu arada ben poliviti yanlis anlamışım gunde 1 taneymis resmen bitamin icmemisim yemisim :). Bende 21. gün kontroluydu dün uc tane biri 12 mm lik kist cikti önce onları yok edecez sonra baslicaz bi sonraki ay yani anlican. Acaba soğan kuru yapsam mi kistler için regl olunca baslasam mi? Ne dersin?

Canım hamilesin Lucrin le ilgisi yok bhcg nin..Eğer ovitrelle yani çatlatma iğnesi vurmadıysan bu gebelikten dolayı salgılanan bhcg dir...Çooook tebrik ederim doktorunu hemen bilgilendir iğneleri kesin...

Bunlara bir de soğan kürünü ekleme canım fazla gelir bazı arkadaşlara mide ağrısı yaptı soğan kürü seninde miden hassas bu ara hiç gerek yok..

Kızlar bana da yardım edin acaba yumurtlama dönemim olabilir mi adetime 1 hafta var ya da dheanin etkisi olabilir mi belki işe yariyordur ondan ağrı yapıyordur..

Kızlar bana da yardım edin acaba yumurtlama dönemim olabilir mi adetime 1 hafta var ya da dheanin etkisi olabilir mi belki işe yariyordur ondan ağrı yapıyordur..
Canım dhea hiç kullanmadığımdan neler yapıyor hiç bilemiyorum ama yumurtalıkları etkiliyor sonuçta bence işe yaradığı için yani hareket geldiği için olmuş olabilir ağrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…