Bu kadar smiley kullanılmaz ki ama hep israf
Canım hamilesin Lucrin le ilgisi yok bhcg nin..Eğer ovitrelle yani çatlatma iğnesi vurmadıysan bu gebelikten dolayı salgılanan bhcg dir...Çooook tebrik ederim doktorunu hemen bilgilendir iğneleri kesin...
pinti editör ! sen bi hamileyim yaz bak ben bütün smileylerden 10 ar 10ar nasıl koyacam israfı gör bakalım
Ben editörüm kızıımmmm torpilliyimtam olarak yukarda 5 adet smiley görüyorum
bizden kısıp kendine mi aktarıyorsun smileyleri
Ben editörüm kızıımmmm torpilliyim
tehdit içerikli mesajlarDİKKAT...DİKKAT...SON DAKİKA...FLAŞ...ÇOK ÖNEMLİ
Listemizde olmayan kızlar eklenmek için ,listede olanlarda durum güncellemeleri için lütfen aşağıdaki linke uğrasın..Durumunda değişiklik olanlar var oraya yazmazlarsa güncelleme yapmayacam işte
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...olumumuze-ozel-listemiz.765749/#post-37538215
smileyler ne zmn paralı olur ozmn kullanmam anca
tehdit içerikli mesajlar
survivor topiğindeyim gelsene
Bir ara tanesi 50 kuruş demiştim de inananlar olmuştu
Bir değişiklik olsun dedim bu kez de tehdit ettim
Survivor topiğine gelsem mi bilemiyorum daha çok uzanıp tam olarak yarışmaya kendimi vermeyi merveye destek olmayı düşünüyorum bu hafta oy kullanacam merve ye
Evet bir örnek vereyim melindam inanmıştıvalla mı inananlar mı oldu
sen bilirsin canım nasıl rahat edeceksen artık
yatıp uzanarak izlemek daha bi cazip sanki ama
ben yalnız izlemektense ordan anlık sevincimi sinirimi paylaşıyorum ii oluyo
Benim tedavim uzuun sürecek yine de listeye yaziym mi ismimi hamile olsaniz da bana destek olursunuz dimiiiDİKKAT...DİKKAT...SON DAKİKA...FLAŞ...ÇOK ÖNEMLİ
Listemizde olmayan kızlar eklenmek için ,listede olanlarda durum güncellemeleri için lütfen aşağıdaki linke uğrasın..Durumunda değişiklik olanlar var oraya yazmazlarsa güncelleme yapmayacam işte
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...olumumuze-ozel-listemiz.765749/#post-37538215
Ben listeye kendimi nasil.ekleyecegimi bilmiyorum.yardimci olurmusunuz.DİKKAT...DİKKAT...SON DAKİKA...FLAŞ...ÇOK ÖNEMLİ
Evet bir örnek vereyim melindam inanmıştı
derdi aynı olan İzmir li arkadaşlarım. 2 olumsuz sonuçlanan tüp bebek denememe olumlu sonuçlanmasını dilediğim bir yenisini daha ekleyeceğim. Su Hospital ile görüşmeye gideceğim ama çok kararsızım. Bu hastaneye giden yada bana öneride bulunmak istediğiniz bir merkez ve doktor varsa sevinirim.
canım doktoruma söyledim kesiyorum lucrini değerin yüksek dedi şoktayım rabbime şükürler olsun herkese nasip etsin inş ..çok sürpirz oldu bizim için yeni tüp bebek tedavisine başladık normal yolla olmaz demişti doktorlar şaşkınlık içindeyim inanamıyorum ..acaba kimyasal gebelik olur mu diye de düşünyorum hiç bilgim de yok o konu hakkında bilen varsa açıklayabilr mi kimyasal olabilr mi benim ki
Canım hamilesin Lucrin le ilgisi yok bhcg nin..Eğer ovitrelle yani çatlatma iğnesi vurmadıysan bu gebelikten dolayı salgılanan bhcg dir...Çooook tebrik ederim doktorunu hemen bilgilendir iğneleri kesin...
anlıyorum canım belki bende de sorunlar vardırPerde ultrasonda belli oldu aynı gün rahim filmine yolladı Bülent hoca ve hafif arkuat yani kalp şeklinde rahim görüntüsü denildi o şekli perde veriyor işte...Rahim filminde de belli oldu...Tabii yıllar önce çekilmiş rahim filmimde görülemedi her şey normal dendi
12. gün değerim 1394 çıktı elhamdülillah rabbim inşallah sağlıkla devamını getirmek nasip olur
tek taraflı kasık ağrısı korkutuyor beni dış gebelikten dolayı rabbim korusun
dr. pzt. keseyi görmeye çağırdı çoğul gebelikte olabilir dedi
hayırlısı inşallah pzt. keseyi rahimde görürsem rahatlarım inşallah
Malesef canım aynı yertedavi bekleyenler kervanındayız desene
olsun hayırlı zamanda hayırlı kapılar açar elbet Rabbim
ne zamanlar bekledik bu bekleyişler bizi yıldıramaz canımumudumuz hep var ve olacak
izmire valla görümcemn nişanı için gelicem mayısda
imsi li hala tek yer mi var izmirdebu bekleme sürecinde imsi teknolojisi getirseler yaaaaa
Malesef canım aynı yeraynen öyle bebeğim getirsinler biliyosun oyüzden bursaya gidiyorum ama doktorumu çok seviyorum Hakkımızda hayırlısı kuzum mayısta izmir süper olur
canım doktoruma söyledim kesiyorum lucrini değerin yüksek dedi şoktayım rabbime şükürler olsun herkese nasip etsin inş ..çok sürpirz oldu bizim için yeni tüp bebek tedavisine başladık normal yolla olmaz demişti doktorlar şaşkınlık içindeyim inanamıyorum ..acaba kimyasal gebelik olur mu diye de düşünyorum hiç bilgim de yok o konu hakkında bilen varsa açıklayabilr mi kimyasal olabilr mi benim ki
kızlar şimdi kan tahlili yaptırdım değerim 49.45 çıktı..hamilemiyim yoksa ilaç mı yükseltti değeri..tüp bebek tedavisine yeni başladım 8. lucrinin iğnesini vurulmuştum bugün nedir durumum çok panik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?