2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım hamilesin Lucrin le ilgisi yok bhcg nin..Eğer ovitrelle yani çatlatma iğnesi vurmadıysan bu gebelikten dolayı salgılanan bhcg dir...Çooook tebrik ederim doktorunu hemen bilgilendir iğneleri kesin...

tam olarak yukarda 5 adet smiley görüyorum
bizden kısıp kendine mi aktarıyorsun smileyleri

smileyler ne zmn paralı olur ozmn kullanmam anca

Bir ara tanesi 50 kuruş demiştim de inananlar olmuştu
tehdit içerikli mesajlar

survivor topiğindeyim gelsene

Bir değişiklik olsun dedim bu kez de tehdit ettim
Survivor topiğine gelsem mi bilemiyorum daha çok uzanıp tam olarak yarışmaya kendimi vermeyi merveye destek olmayı düşünüyorum bu hafta oy kullanacam merve ye

valla mı inananlar mı oldu
sen bilirsin canım nasıl rahat edeceksen artık
yatıp uzanarak izlemek daha bi cazip sanki ama
ben yalnız izlemektense ordan anlık sevincimi sinirimi paylaşıyorum ii oluyo

valla mı inananlar mı oldu
sen bilirsin canım nasıl rahat edeceksen artık
yatıp uzanarak izlemek daha bi cazip sanki ama
ben yalnız izlemektense ordan anlık sevincimi sinirimi paylaşıyorum ii oluyo
Evet bir örnek vereyim melindam inanmıştı

Ben
Benim tedavim uzuun sürecek yine de listeye yaziym mi ismimi hamile olsaniz da bana destek olursunuz dimiii

canım ben tınaztepe hastahanesine gidiyorum. çok memnunum. ama ilk denemem. pazartesi ilk defa toplama yapılacak. bi araştır derim. başarı oranları çok yüksekmiş.

Canım hamilesin Lucrin le ilgisi yok bhcg nin..Eğer ovitrelle yani çatlatma iğnesi vurmadıysan bu gebelikten dolayı salgılanan bhcg dir...Çooook tebrik ederim doktorunu hemen bilgilendir iğneleri kesin...
canım doktoruma söyledim kesiyorum lucrini değerin yüksek dedi şoktayım rabbime şükürler olsun herkese nasip etsin inş ..çok sürpirz oldu bizim için yeni tüp bebek tedavisine başladık normal yolla olmaz demişti doktorlar şaşkınlık içindeyim inanamıyorum ..acaba kimyasal gebelik olur mu diye de düşünyorum hiç bilgim de yok o konu hakkında bilen varsa açıklayabilr mi kimyasal olabilr mi benim ki

anlıyorum canım belki bende de sorunlar vardır
sorun arar oldum uffffff napim işte

canım hayırlısı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bizler için de dua et...

Malesef canım aynı yer aynen öyle bebeğim getirsinlerbiliyosun oyüzden bursaya gidiyorumama doktorumu çok seviyorumHakkımızda hayırlısı kuzum mayısta izmir süper olur

Malesef canım aynı yer aynen öyle bebeğim getirsinlerbiliyosun oyüzden bursaya gidiyorumama doktorumu çok seviyorumHakkımızda hayırlısı kuzum mayısta izmir süper olur

pofff evet biliyorum canım doktorundan memnun oldugunu imside var ohh daha ne olsun
bida bursa yolları görünmeden süpriz bebiş gelir inşallah canım
evet mayısda gelicemmm yehuuuuuuuuu

canım hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizlere de dua et...

ayyy bi süpriz bebiş daha geldiiiiiii demekkkk
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…