canım gözün aydın rabbimin mucizesi ne güzel darısı bize olsun çok sevindim allah tamamına erdirsincanım doktoruma söyledim kesiyorum lucrini değerin yüksek dedi şoktayım rabbime şükürler olsun herkese nasip etsin inş ..çok sürpirz oldu bizim için yeni tüp bebek tedavisine başladık normal yolla olmaz demişti doktorlar şaşkınlık içindeyim inanamıyorum ..acaba kimyasal gebelik olur mu diye de düşünyorum hiç bilgim de yok o konu hakkında bilen varsa açıklayabilr mi kimyasal olabilr mi benim ki
Malesef canım aynı yeraynen öyle bebeğim getirsinler biliyosun oyüzden bursaya gidiyorum ama doktorumu çok seviyorum Hakkımızda hayırlısı kuzum mayısta izmir süper olur
sağolasın canım hepimizi inş ..ama bugün şoktayım inanamıyorum ..kimyasal olabilirmi ki
canım geçmiş olsun kimyasal gebelikte değerlerin nasıldı ..ben yeni tüp bebek tedavisine başladım 21. günde lucrin vurulmaya başladım bugün 8. iğnemi vuruldum bugün kan değerimini 45 olduğunu öğrendim kimyasal mıdır bu acaba..kızlar selam
yaşım 33 eşimin sperm sayısı az olduğu için ilk denememizi geçen sene Şubat ayında yaptık maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı. ama çok şükür ki 6 tane 5. gün embriyom 3 tüp halinde dondurulmuştu. şimdi tekrar tedaviye başladım. allah nasip eder de bir sorun olmazsa 3 nisanda kar bebişlerimden 2 tanesi transfer edilecek. merkez Emsey Hospital. bu arada adetin ikinci gününden beri corasprin günde 1 tane estrofem günde 2 tane prednol günde 1 climara bant kullanıyorum. 30 mart pazartesi kontrolüm var o günden 3 nisan transfere kadar da günde 2 defa progestan fitil verdi doktorum.
size bir kaç sorum olacak. öncelikle şuanda kullandığım ilaçlar kabızlık yapar mı? ayrıca deli gibi üşüyen bir insanken son zamanlarda bildiğiniz yanıyorum resmen. kısa kolluyla dolaşıyorum neredeyse.
transferden sonra kabız olmamak için önerileriniz nedir? ve nelere dikkat etmem gerekir. paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden ilginize teşekkür ederm
canım geçmiş olsun kimyasal gebelikte değerlerin nasıldı ..ben yeni tüp bebek tedavisine başladım 21. günde lucrin vurulmaya başladım bugün 8. iğnemi vuruldum bugün kan değerimini 45 olduğunu öğrendim kimyasal mıdır bu acaba..
iyi pazarlar.....
Ben seviyorum gülen suratlarlariBak sen de kullanmışsın 1 tane gülen smiley neyine yetmiyor
Burdakiler yetmez netten indirmek lazimpinti editör ! sen bi hamileyim yaz bak ben bütün smileylerden 10 ar 10ar nasıl koyacam israfı gör bakalım
Bir ara tanesi 50 kuruş demiştim de inananlar olmuştu
Bir değişiklik olsun dedim bu kez de tehdit ettim
Survivor topiğine gelsem mi bilemiyorum daha çok uzanıp tam olarak yarışmaya kendimi vermeyi merveye destek olmayı düşünüyorum bu hafta oy kullanacam merve ye
Az çok önemli değil 1 yumurta 1sperm seni anne yapmaya yetecek tir allah yüzünü güldürsünkızlarrr bu gün dr gittim.. yumurtam az demişti dün.. pazartesi toplama yapılacak.. dua edin bana...
inşallah canım yaaa hayırlısı nerde test sonucu bekleyen varsa günleri su gibi akıp geçsin :)Az kaldı dimiii arkadasim geri sayimin sonuna yaklasiyorsun inşallah hep birlikte havalara ucucaz senin mutlu haberini alınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?