2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlarrr bu gün dr gittim.. yumurtam az demişti dün.. pazartesi toplama yapılacak.. dua edin bana...

sağolasın canım hepimizi inş ..ama bugün şoktayım inanamıyorum ..kimyasal olabilirmi ki

canım gözün aydın rabbimin mucizesi ne güzel darısı bize olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin

Malesef canım aynı yer aynen öyle bebeğim getirsinlerbiliyosun oyüzden bursaya gidiyorumama doktorumu çok seviyorumHakkımızda hayırlısı kuzum mayısta izmir süper olur

melindam biliyomusun bu ayki reglim ile omü ye aşılama için gitmeye krr verdim
ama sadece folik asit alıyordum
herhangi sağlıgıma dikkat ettiğim bi durum yoktu sence erteleyimmi
3 ay düzenli ve sağlıklı beslenip hatta bi kaç kür yapıp öyle mi gidim gitmişken

sağolasın canım hepimizi inş ..ama bugün şoktayım inanamıyorum ..kimyasal olabilirmi ki

canım kimyasal mı değil mi diye düşünüp canını sıkma
zaten düzenli beta hcg artışına bakılır .tekrr kan ne zmn verceksin ?
umarım sağlıklı bi gebeliktir ve sağlıkla kucagına alırsın

kızlar selam

yaşım 33 eşimin sperm sayısı az olduğu için ilk denememizi geçen sene Şubat ayında yaptık maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı. ama çok şükür ki 6 tane 5. gün embriyom 3 tüp halinde dondurulmuştu. şimdi tekrar tedaviye başladım. allah nasip eder de bir sorun olmazsa 3 nisanda kar bebişlerimden 2 tanesi transfer edilecek. merkez Emsey Hospital. bu arada adetin ikinci gününden beri corasprin günde 1 tane estrofem günde 2 tane prednol günde 1 climara bant kullanıyorum. 30 mart pazartesi kontrolüm var o günden 3 nisan transfere kadar da günde 2 defa progestan fitil verdi doktorum.

size bir kaç sorum olacak. öncelikle şuanda kullandığım ilaçlar kabızlık yapar mı? ayrıca deli gibi üşüyen bir insanken son zamanlarda bildiğiniz yanıyorum resmen. kısa kolluyla dolaşıyorum neredeyse.

transferden sonra kabız olmamak için önerileriniz nedir? ve nelere dikkat etmem gerekir. paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden ilginize teşekkür ederm

canım geçmiş olsun kimyasal gebelikte değerlerin nasıldı ..ben yeni tüp bebek tedavisine başladım 21. günde lucrin vurulmaya başladım bugün 8. iğnemi vuruldum bugün kan değerimini 45 olduğunu öğrendim kimyasal mıdır bu acaba..

valla canım benim ilk değerim 24 dü. senin iyiymiş yani. hatta bana kadın doğum doktoru %95 hamilesin hayırlı olsun dedi. o değerde bile sakın umutsuzluğa düşme.

simdi ben ne kadar lık kulandim

sedef21 canım lukrin beta içermez mez diye biliyorum lukrin kullanırken gebe kalınır diye biliyorum o zaman hamişsin

kızlarrr bu gün dr gittim.. yumurtam az demişti dün.. pazartesi toplama yapılacak.. dua edin bana...
Az çok önemli değil 1 yumurta 1sperm seni anne yapmaya yetecek tir allah yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…