Ben listeye kendimi nasil.ekleyecegimi bilmiyorum.yardimci olurmusunuz.
Hayırlı haberlere gebe olsun inş
Sanadaİyi pazarlar kızlaaaarrrr...
canım doktor salı kan ver dedi ben dayanamıyorum bugün de yaptıracağımcanım kimyasal mı değil mi diye düşünüp canını sıkma
zaten düzenli beta hcg artışına bakılır .tekrr kan ne zmn verceksin ?
umarım sağlıklı bi gebeliktir ve sağlıkla kucagına alırsın
ayyyy canım inş atlatamadım hala inanamıyorum tüp tedavisi için lucrin kullanmaya başlamıştım çok şükür rabbimesedef21 canım lukrin beta içermez mez diye biliyorum lukrin kullanırken gebe kalınır diye biliyorum o zaman hamişsin
hayırlı olsun ınşallah hazır buyuyen yumurtada varken degerlendır canım rabbım cok buyuk bak bı arkadas hamıle kalmıs ılac kullanırken tedavıye baslıycagı zaman dılerım darısı sana olurGunaydinlar kizlar bende temizlige basladimdun fethiye ersan tup bebek mrrkezine gittik konusmalari fqlan cok etkiledi cok begendim tabiki simdilik sonuda iyi olur insallah mikroenjeksiyon la dollenme sagliyorlar ve 5. Gun embiryosu transfer edilecek oyle anlastik hasta oldugum 2. Gun gidecegim meger buyuyen yumurtam varmis ondan ragl olamamisim :) simdilik esimle bana antibiyotik , orgametril , ecopirin , folibol ve marincap balik yagi verdi insallah rabbim zorumuzu kolqylastirir hepimiz bebialerimizi kucagimiza aliriz
Hayirli olsun canim insallah saglikli hayirli bebeisine kavusirsunbugün bir daha yaptıracam kan tahlili
Amin canim bende simdi sana yaAckatim litfen olumlu dusun ve gerile Allahin izniyle kucagina alacaksin ne kadar sakin olirsan bebegim okadar rahat seninle olacaktir nolur sakin ol bol bol dua ethayırlı olsun ınşallah hazır buyuyen yumurtada varken degerlendır canım rabbım cok buyuk bak bı arkadas hamıle kalmıs ılac kullanırken tedavıye baslıycagı zaman dılerım darısı sana olur
amınn canım cok haklısın sakın olmam gerekıyor sıtreste tehlıkelı artık rahat olmaya calısıcam inşallah allahın ızınyle hersey olacagına varısı ınşallah kucgıma almak nasıp olur hergun bolca dua edıyorumAmin canim bende simdi sana yaAckatim litfen olumlu dusun ve gerile Allahin izniyle kucagina alacaksin ne kadar sakin olirsan bebegim okadar rahat seninle olacaktir nolur sakin ol bol bol dua et
teşekkür ederim canım Rabbim herkese nasip etsin inş ..Hayirli olsun canim insallah saglikli hayirli bebeisine kavusirsun
ay kurban oldugum rabbım sukurler olsun ınşallah bebegıne kavusucan cok sukur yarın kavusucan ve rabbımın ıznıyle sımsıkı tutunucak annesıneGeç bile kaldın hamilelik takvimi için...
Benim transferim yarın canım
Gunaydinlar kizlar bende temizlige basladimdun fethiye ersan tup bebek mrrkezine gittik konusmalari fqlan cok etkiledi cok begendim tabiki simdilik sonuda iyi olur insallah mikroenjeksiyon la dollenme sagliyorlar ve 5. Gun embiryosu transfer edilecek oyle anlastik hasta oldugum 2. Gun gidecegim meger buyuyen yumurtam varmis ondan ragl olamamisim :) simdilik esimle bana antibiyotik , orgametril , ecopirin , folibol ve marincap balik yagi verdi insallah rabbim zorumuzu kolqylastirir hepimiz bebialerimizi kucagimiza aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?