2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım doktor salı kan ver dedi ben dayanamıyorum bugün de yaptıracağım

günaydın kızceler nasılsınız kaybettıgım bebegımı unutamam ama korkuyla yaşamak cok zor artık yenı bebegıme odaklanmam lazım oyuzden hamıleık takvımı yaptım E egunal canım senın tırasver oldumu ayın 20 sınden sonra demıstın

kanama olayı ve korkulardan dolayı cok gerın sıkıntılıyım hamılelıgın ınanın zevkını yaşamadım hıc dun eşimlede durduk yere baya bagıdrım cagırdım kavga ettık nerdeyse eger dusuk rıskım olmasa dk kımıldaman yasak cok yuksek rısklı bı hamılelık yaşıyorsun hstane 10 dakkalık yol oraya bıle taksıyle gıdıp gelmen gerıyor demese ve annemler 3 saatlık mesafede olmasa o öfkeyle sınırle herseyımı toplayım gıdıcektım cok gergınım anlam veremıyorum bu halıme allahım alsın ıcımden korkuları kucagıma almayı nasıp etsın yavrumu hepımızın yavrularını ve darısı hepınıze canlarım ınşallah

Gunaydinlar kizlar bende temizlige basladim dun fethiye ersan tup bebek mrrkezine gittik konusmalari fqlan cok etkiledi cok begendim tabiki simdilik sonuda iyi olur insallah mikroenjeksiyon la dollenme sagliyorlar ve 5. Gun embiryosu transfer edilecek oyle anlastik hasta oldugum 2. Gun gidecegim meger buyuyen yumurtam varmis ondan ragl olamamisim :) simdilik esimle bana antibiyotik , orgametril , ecopirin , folibol ve marincap balik yagi verdi insallah rabbim zorumuzu kolqylastirir hepimiz bebialerimizi kucagimiza aliriz

hayırlı olsun ınşallah hazır buyuyen yumurtada varken degerlendır canım rabbım cok buyuk bak bı arkadas hamıle kalmıs ılac kullanırken tedavıye baslıycagı zaman dılerım darısı sana olur

hayırlı olsun ınşallah hazır buyuyen yumurtada varken degerlendır canım rabbım cok buyuk bak bı arkadas hamıle kalmıs ılac kullanırken tedavıye baslıycagı zaman dılerım darısı sana olur
Amin canim bende simdi sana yaAckatim litfen olumlu dusun ve gerile Allahin izniyle kucagina alacaksin ne kadar sakin olirsan bebegim okadar rahat seninle olacaktir nolur sakin ol bol bol dua et

Amin canim bende simdi sana yaAckatim litfen olumlu dusun ve gerile Allahin izniyle kucagina alacaksin ne kadar sakin olirsan bebegim okadar rahat seninle olacaktir nolur sakin ol bol bol dua et
amınn canım cok haklısın sakın olmam gerekıyor sıtreste tehlıkelı artık rahat olmaya calısıcam inşallah allahın ızınyle hersey olacagına varısı ınşallah kucgıma almak nasıp olur hergun bolca dua edıyorum

Geç bile kaldın hamilelik takvimi için...
Benim transferim yarın canım

Geç bile kaldın hamilelik takvimi için...
Benim transferim yarın canım
ay kurban oldugum rabbım sukurler olsun ınşallah bebegıne kavusucan cok sukur yarın kavusucan ve rabbımın ıznıyle sımsıkı tutunucak annesıne ınşallah allahıma cok sukur cok heycanlı hersey cok guzel devam etsın ınşallah amınn ecmaınn

Canım zaten mikroenjeksiyon yapılmalı bu bir ayrıcalık olarak sunulmamalı..Eski tarz tüp bebek yapan merkezler tercih edilmemeli var mı onu da bilmiyorum tabii eskiden spermle yumurtayı bir kaba koyup kendi kendilerine döllenmeleri bekleniyordu zaten o işi başarabilseler gebe kalırdık
Bu tedavinde evladına kavuşmanı diliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…