Tabii bu yönden bakınca o zaman ayrıcalık oluyorCanim malesef malatyada var eski yontemler o yuzden benim icin ayricalik :) amin insallah hepimiz kavusuruz sanirom yarin transferin var insallah tutunur ve hayirli saglikli evlat olur
Ben ekleyecem canım sen sadece verdiğim linkteki konuya bilgilerini yaz yeter...
sağlıkla sıhatle doğurr inşşşşayyyy canım inş atlatamadım hala inanamıyorum tüp tedavisi için lucrin kullanmaya başlamıştım çok şükür rabbime
canımmmmmmm yarın herseyyyyy çok güzel olur ve o minnak kuzular sana sıkı sıkı tutunur :) 9 ay da sağlılka seninle olurlarrrrr :) çok öpüyorum :) allahım yardımcın olsun :)Tabii bu yönden bakınca o zaman ayrıcalık oluyor
Transferim yarın canım doğru inşallah dediğin gibi olur
Geç bile kaldın hamilelik takvimi için...
Benim transferim yarın canım
bugün bir daha yaptıracam kan tahlili
Yaaaa yerim ben onuu göbişi de düşmüş paşamıncanımmmmmmm yarın herseyyyyy çok güzel olur ve o minnak kuzular sana sıkı sıkı tutunur :) 9 ay da sağlılka seninle olurlarrrrr :) çok öpüyorum :) allahım yardımcın olsun :)
bebişin düzenine alışmaya çalışıyorum o yüzden gelemiyorum ama düzene sokmaya çalışacağım :) güzel haberlerini bekliyorum :)
benim bebişin göbeği düştü cuma bugün evde ilk banyosunu yaptırdık 11 günlük oldu :) darısı sizlere inşallah :)
3 deneme 4.dondurulmuş olacak doğru anladım sanırım...merhaba arkadaşlar ben candost 32 yaşındayım, aranıza yeni katıldım.3 adet başarısız tüp bebek denemem var. 1.yeditepe 2.yeditepe 3.memorial ataşehir .bizim sorunumuz eşim ergen yaşda kabakulak geçirdiği için sperm sayısı azlığı ve morfolije düşüklüğü. benimde pcom var. şuan 4 adet dondurulmuş embriyom var beni bekliyorlar:) biraz havaların ısınmasını bekliyorum büyük ihtimal mayıs gibi başlayacağım. allah hepimizin hakkında hayırlısı neys eonu versin.tüm isteyenlerin kucağı boş kalmasın inşallah.benide listenize eklmenizi rica ediyorum.tedavilerle ilgili sorunuz olursa cevplayabilirm:)
yarınnnnnnn
Allah ım sen büyüksün yarın demek geldi çattı bebişleri alma zamanı
herşey çok güzel geçsin canım Rabbim yardımcın olsun heycanlandım bak şimdiiiii
geri sayıma saatler kaldı
Evet canım kasım ayından bugüne geldik sonunda ne uzun oldu be
Henüz tek mi çift embriyomu konacak belli değil..Doktorumla hiç konuşmadık bunu yarın süprayz olacak bana
Öğleden sonra olacak transferim
Canım yarın büyük gün geldi çattı senin adına çok mutluyum inşallah son tedavin olur bebeğine kavuşursun :) dualarım seninle musmutlu al gel bebeğini (lerini) :) 10 gün sonra güzel haber vermek de nasip olur inşallahEvet canım kasım ayından bugüne geldik sonunda ne uzun oldu be
Henüz tek mi çift embriyomu konacak belli değil..Doktorumla hiç konuşmadık bunu yarın süprayz olacak bana
ayyyy arkadaşımmmm9 ay boyunca göbüşünde sonra ömür boyu yanında olsun bebişin(lerin)
tek çift farketmez yeterki sımsıkı tutunsunlar seni Anne yapsınlar. hangisi sağlıklı olcaksa ikiz tek farketmez hiiç
ben güzel günlere az kaldı diyorum içimden öyle geçiyor,yada öyle olmasını istediğim için bilemiyorum ama
az kaldıııııııııııı işte 2 nisan büyük gün
Canım yarın büyük gün geldi çattı senin adına çok mutluyum inşallah son tedavin olur bebeğine kavuşursun :) dualarım seninle musmutlu al gel bebeğini (lerini) :) 10 gün sonra güzel haber vermek de nasip olur inşallah
Duygulandım
Yarında çok duygusal takılacam belli oluyor şimdiden...
Çok bekledim 10 yıl oldu inşallah zamanı gelmiştir canım
Rabbim inşallah hayırlısıyla evlatlarını nasip etmiştir 10 yıllık hasretin son bulur tedavin olumlu oldu inşallah sonucunda olumlu olur Allah büyüktür ol deyince oluyor Elhamdülillah inşallah 2 Nisan'da güzel haberlerini alalımEvet canım kasım ayından bugüne geldik sonunda ne uzun oldu be
büyük buluşmaya az kalmış demek iyi şanslarDuygulandım
Yarında çok duygusal takılacam belli oluyor şimdiden...
Çok bekledim 10 yıl oldu inşallah zamanı gelmiştir canım
inşallah hayırlısı yarın belli olacak inşallah keseyi rahim içinde görürümCanım gözün aydın. Benim de tek taraflı oluyor bazen, bazen de çift taraflı. Ve bebek rahimde. Hiç kor
.
İnşallah canım benzer ağrılar oluyorcanımmm gözün aydın ne güzelde katlanmış inşllah keseyi ve kalp atışlarınıda duyarsın sende adet olucakmış gibimi ağrılar oluyor nasıl ?
İnşallah pzt ikimizde güzel haberler alırızCanım rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inş pazrtesi bizde gidecz doktora kan verirz artış varmı bakalım inş seninde kese yada kesecikler görünür allhım izniyle
3 embriyo transfer edildi âminCanım 2 embriyo mu transfer edilmişti! Çoook güzel bi değer, Allah'ım sağlıkla devam ettirsin inş.
Rabbim sağlıklı hayırlı nasip etsin
tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsınkızlar şimdi kan tahlili yaptırdım değerim 49.45 çıktı..hamilemiyim yoksa ilaç mı yükseltti değeri..tüp bebek tedavisine yeni başladım 8. lucrinin iğnesini vurulmuştum bugün nedir durumum çok panik oldum
amin inşallahcanım hayırlısı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bizler için de dua et...
tedavin hayırlı olsun sonu pozitif olur inşallahkızlarrr bu gün dr gittim.. yumurtam az demişti dün.. pazartesi toplama yapılacak.. dua edin bana...
İnşallah canım...
Bugünü bekliyordum geldi çattı çok tuhaf hissediyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?