2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canim malesef malatyada var eski yontemler o yuzden benim icin ayricalik :) amin insallah hepimiz kavusuruz sanirom yarin transferin var insallah tutunur ve hayirli saglikli evlat olur
Tabii bu yönden bakınca o zaman ayrıcalık oluyor
Transferim yarın canım doğru inşallah dediğin gibi olur

Ben ekleyecem canım sen sadece verdiğim linkteki konuya bilgilerini yaz yeter...

merhaba arkadaşlar ben candost 32 yaşındayım, aranıza yeni katıldım.3 adet başarısız tüp bebek denemem var. 1.yeditepe 2.yeditepe 3.memorial ataşehir .bizim sorunumuz eşim ergen yaşda kabakulak geçirdiği için sperm sayısı azlığı ve morfolije düşüklüğü. benimde pcom var. şuan 4 adet dondurulmuş embriyom var beni bekliyorlar:) biraz havaların ısınmasını bekliyorum büyük ihtimal mayıs gibi başlayacağım. allah hepimizin hakkında hayırlısı neys eonu versin.tüm isteyenlerin kucağı boş kalmasın inşallah.benide listenize eklmenizi rica ediyorum.tedavilerle ilgili sorunuz olursa cevplayabilirm:)

Tabii bu yönden bakınca o zaman ayrıcalık oluyor
Transferim yarın canım doğru inşallah dediğin gibi olur
canımmmmmmm yarın herseyyyyy çok güzel olur ve o minnak kuzular sana sıkı sıkı tutunur :) 9 ay da sağlılka seninle olurlarrrrr :) çok öpüyorum :) allahım yardımcın olsun :)
bebişin düzenine alışmaya çalışıyorum o yüzden gelemiyorum ama düzene sokmaya çalışacağım :) güzel haberlerini bekliyorum :)
benim bebişin göbeği düştü cuma bugün evde ilk banyosunu yaptırdık 11 günlük oldu :) darısı sizlere inşallah :)

Geç bile kaldın hamilelik takvimi için...
Benim transferim yarın canım

yarınnnnnnn
Allah ım sen büyüksün yarın demek geldi çattı bebişleri alma zamanı
herşey çok güzel geçsin canım Rabbim yardımcın olsun heycanlandım bak şimdiiiii
geri sayıma saatler kaldı

Yaaaa yerim ben onuu göbişi de düşmüş paşamın
Dua et bana canım inşallah dediğin gibi olur her şey

3 deneme 4.dondurulmuş olacak doğru anladım sanırım...
inşallah son olur tatlım..az deneme yapmamışsın dile kolay..

Evet canım kasım ayından bugüne geldik sonunda ne uzun oldu be
Henüz tek mi çift embriyomu konacak belli değil..Doktorumla hiç konuşmadık bunu yarın süprayz olacak bana
Öğleden sonra olacak transferim

Henüz tek mi çift embriyomu konacak belli değil..Doktorumla hiç konuşmadık bunu yarın süprayz olacak bana

ayyyy arkadaşımmmm 9 ay boyunca göbüşünde sonra ömür boyu yanında olsun bebişin(lerin)
tek çift farketmez yeterki sımsıkı tutunsunlar seni Anne yapsınlar. hangisi sağlıklı olcaksa ikiz tek farketmez hiiç
ben güzel günlere az kaldı diyorum içimden öyle geçiyor,yada öyle olmasını istediğim için bilemiyorum ama
az kaldıııııııııııı işte 2 nisan büyük gün

Canım yarın büyük gün geldi çattı senin adına çok mutluyum inşallah son tedavin olur bebeğine kavuşursun :) dualarım seninle musmutlu al gel bebeğini (lerini) :) 10 gün sonra güzel haber vermek de nasip olur inşallah

Duygulandım
Yarında çok duygusal takılacam belli oluyor şimdiden...
Çok bekledim 10 yıl oldu inşallah zamanı gelmiştir canım

İnşallah canım...
Bugünü bekliyordum geldi çattı çok tuhaf hissediyorum kendimi...

Duygulandım
Yarında çok duygusal takılacam belli oluyor şimdiden...
Çok bekledim 10 yıl oldu inşallah zamanı gelmiştir canım

canım benim nasıl hissediyorsun tahmin edebiliyorum dile kolay 10 yıl
sen elinden gelen herşeyi yaptın güzel bi tedavi süreci geçirdin. Rabbim ol desin ve olsun inşallah. bu sefer olsun Rabbim
dualrım seninle olacak. bende transfer olurken ağlamıştım heycandan duygularımın karmakarışıklıgından
2 nisanda hamileyim yazarsın inşallah hepbirlikte bu mutlulugunu paylaşırız

Rabbim inşallah hayırlısıyla evlatlarını nasip etmiştir 10 yıllık hasretin son bulur tedavin olumlu oldu inşallah sonucunda olumlu olur Allah büyüktür ol deyince oluyor Elhamdülillah inşallah 2 Nisan'da güzel haberlerini alalım

Canım gözün aydın. Benim de tek taraflı oluyor bazen, bazen de çift taraflı. Ve bebek rahimde. Hiç kor
.
inşallah hayırlısı yarın belli olacak inşallah keseyi rahim içinde görürüm

canımmm gözün aydın ne güzelde katlanmış inşllah keseyi ve kalp atışlarınıda duyarsın sende adet olucakmış gibimi ağrılar oluyor nasıl ?
İnşallah canım benzer ağrılar oluyor
Canım rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inş pazrtesi bizde gidecz doktora kan verirz artış varmı bakalım inş seninde kese yada kesecikler görünür allhım izniyle
İnşallah pzt ikimizde güzel haberler alırız
Canım 2 embriyo mu transfer edilmişti! Çoook güzel bi değer, Allah'ım sağlıkla devam ettirsin inş.
3 embriyo transfer edildi âmin

Rabbim sağlıklı hayırlı nasip etsin

tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın

canım hayırlısı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bizler için de dua et...
amin inşallah

kızlarrr bu gün dr gittim.. yumurtam az demişti dün.. pazartesi toplama yapılacak.. dua edin bana...
tedavin hayırlı olsun sonu pozitif olur inşallah

Arkadaslar birsey sormak istiyorum kimyasal gebelik neden oluşur bilginiz varmı? Bi tanıdığım tüp bebek denememiş ama aşılama vs. tedavileri görmüş sonra kendiliğinden hamile kaldı şimdi 2 yaşında kızı var, kimyasal gebeliğin kalitesiz yumurtadan dolayı olduğunu söyledi ona da doktoru demiş gerçekten öyle birşey var mı ki ya benim kafamı çok karıştırdı

İnşallah canım...
Bugünü bekliyordum geldi çattı çok tuhaf hissediyorum kendimi...

Canim büyük gün geldi çattı hadi hayırlısıyla bebislerini yarin al ve gel. İnşallah annesine sımsıkı tutunurlar. Hamile haberini senden bekleyeceğiz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…