Evet canım kasım ayından bugüne geldik sonunda ne uzun oldu be
Henüz tek mi çift embriyomu konacak belli değil..Doktorumla hiç konuşmadık bunu yarın süprayz olacak bana
Öğleden sonra olacak transferim
Canım dualarım seninle olacak. Allah nasip eder inşallah, kucağında sağlıklı bebeğinle çıkarsın bu tedaviden. hadi canım Allah yardımcın olsun. Transferin zor bile olsa sen hep rahat ve mutlu ol. Benim çok zor oldu. Doktorun gücü yetmedi erkek doktor çağırdılar öyle diyeyim. 7-8 kişi yardım etti. Ama ben çok rahattım ve umutluydum. Fotoğraflarına bakıp bakıp mutlu oluyordum. Bundan sonra çabalarının meyvesini alma zamanı geldi Allah'ın izniyle.Duygulandım
Yarında çok duygusal takılacam belli oluyor şimdiden...
Çok bekledim 10 yıl oldu inşallah zamanı gelmiştir canım
Canım gebeliklerin 3'te 1'i kimyasala sonuçlanıyor ve kadınlar bunu farkına bile varmıyor diye okumuştum. Gayet doğal bir süreç. Bir sürü sebebi olabilir ama büyük oranda embriyonun kromozomlarındaki kusurdan kaynaklanır. Embriyo sağlıklı olmadığı için bünye gebeliğin ilerlemesine izin vermez. Yumurta kalitesi de artık tutulduktan sonra eğer DNA'sında sorun yoksa çok etki etmez diye düşünüyorum. Embriyonun ilk 3 Gününde yumurta enerjiyi Sağlamak zorunda. Kalitesi düşükse bunu sağlayamayabilir ve o zaman hiç tutunmaz. Rahim ile ilgili sorun olabilir. Benim kimyasal gebeliğim tutunma probleminden kaynaklanmıştı. Sen neden bunu düşünüyorsun ki? Kimyasal yaşadıysan endişelenme.Arkadaslar birsey sormak istiyorum kimyasal gebelik neden oluşur bilginiz varmı? Bi tanıdığım tüp bebek denememiş ama aşılama vs. tedavileri görmüş sonra kendiliğinden hamile kaldı şimdi 2 yaşında kızı var, kimyasal gebeliğin kalitesiz yumurtadan dolayı olduğunu söyledi ona da doktoru demişgerçekten öyle birşey var mı ki ya benim kafamı çok karıştırdı
İnşallah canım...
Bugünü bekliyordum geldi çattı çok tuhaf hissediyorum kendimi...
Evet canım ben 5 başarısız denemeden sonra Kadıköy şifaya gittim ve hamile kaldım çok şükür. Doktorları ve laboratuvarı dört dörtlük. Benim doktorum Birgül Sarıkamış'tı. Kesinlikle tavsiye ederim. Tıbben ve vicdanen içine sinmesi lazım bir tedaviyi uygulaması için. Her hastasına tekmiş gibi önem verir.Kizlaaarrr...kadıköy şifa ile ilgili bilgisi olan var mi?
Benim de 2 denemem var canim.değiştirmek istedim doktorumuz.ama aklımda bi suru soru.. Diğer gebeliklerin neden tutmadığını arastiriyolar mi? Bi de fiyatları nasil? Çok tsk ederim cnm cevap verdiğin için.Rabbim yardımcın olsun..Evet canım ben 5 başarısız denemeden sonra Kadıköy şifaya gittim ve hamile kaldım çok şükür. Doktorları ve laboratuvarı dört dörtlük. Benim doktorum Birgül Sarıkamış'tı. Kesinlikle tavsiye ederim. Tıbben ve vicdanen içine sinmesi lazım bir tedaviyi uygulaması için. Her hastasına tekmiş gibi önem verir.
Canim inşallah olacak bu sefer ve hayirli haberlerini alicaz. Rabbim bu sefer ol diyecek inşallah, pozitif ol telaş yapma sen bunca zamandir zaten elinden geleni yapmışsın, bol bol dua edicem sana. Kalbini tüm tut derler ya oyle yap. Doktorundan da rica et transferi yaparken dua etsin bu seni de cok rahatlatir. Yarn hepimizin dualari seninle.İnşallah canım...
Bugünü bekliyordum geldi çattı çok tuhaf hissediyorum kendimi...
Guldenimmmm egusummmm sen yarin transfer mi oluyonnnn...oyyyy yerim ben seni de kuzucuklari daaaa...ben sana cooook yakin bi yerde olucam ve hep dua edicem kuzummmm...bu kez 10 yilllik hasret bitecek Allahin izniyleeee....Allahim sana gonlune rahatlik versin bitanem..dr un transferi yaptogi an yapissinlar sana ve hic birakmasinlar insaallahhhh...cancagizimmm cok sevenin dua edeni var...Rabbim yar ve yardimcin olsunnnnnDuygulandım
Yarında çok duygusal takılacam belli oluyor şimdiden...
Çok bekledim 10 yıl oldu inşallah zamanı gelmiştir canım
Bence normal iki gunde bir 2 kati yafa en az yüzde 60 artıs olmali..kızlar dün değerim 49.55 bugün 78.88 çıktı normal mi bu değerler..adetimi 3 gün geçti..kimyasal mıki diye endişleniyorum
Amin inş canım bizim randrvumz 11 de hayırlısı olsun allhım izin verdiyse nasip olur inşinşallah hayırlısı yarın belli olacak inşallah keseyi rahim içinde görürüm
İnşallah canım benzer ağrılar oluyor
İnşallah pzt ikimizde güzel haberler alırız
3 embriyo transfer edildi âmin
Rabbim sağlıklı hayırlı nasip etsin
tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
amin inşallah
tedavin hayırlı olsun sonu pozitif olur inşallah
Amin inş canım bizim randrvumz 11 de hayırlısı olsun allhım izin verdiyse nasip olur inş
İyim canım çok şükür bende boş gebelikten sonra donmuşları denedik kimyasal oldu sonra kendiliğimden hamile kaldım 8 hafta 2 günlükken kalbi durdu genetik araştırma yaptık kan pıhtılaşmam varmış uzmn kadın doğuma yönlendirdiler oda hormon testi istedi beta hcg 14. 91 çıkmış baklaım bugun gidecz sağlıklı gebelikmi değilmi kanda yine baktıracz canım işte böle sen nerde başladıncanım nasılsın sana özelden mesaj attım ben yine başladım tedaviye hayırlısı bakalım. sen neler yapıyorsun.
İyim canım çok şükür bende boş gebelikten sonra donmuşları denedik kimyasal oldu sonra kendiliğimden hamile kaldım 8 hafta 2 günlükken kalbi durdu genetik araştırma yaptık kan pıhtılaşmam varmış uzmn kadın doğuma yönlendirdiler oda hormon testi istedi beta hcg 14. 91 çıkmış baklaım bugun gidecz sağlıklı gebelikmi değilmi kanda yine baktıracz canım işte böle sen nerde başladın
İyim canım çok şükür bende boş gebelikten sonra donmuşları denedik kimyasal oldu sonra kendiliğimden hamile kaldım 8 hafta 2 günlükken kalbi durdu genetik araştırma yaptık kan pıhtılaşmam varmış uzmn kadın doğuma yönlendirdiler oda hormon testi istedi beta hcg 14. 91 çıkmış baklaım bugun gidecz sağlıklı gebelikmi değilmi kanda yine baktıracz canım işte böle sen nerde başladın
Evt canım bnde bu son bebişimde çok üzldümcanım benim neler yaşamışşınçok üzüldüm. ama güzel haber normal yollarla hamile kalabiliyor olman. bir de yine pozitif bir değerinin yeni bir umudunun olması allah umutlarını boşa çıkarmasın canım benim. dualarım seninle:)
emsey benim için bitti canım 3 donmuşum vardı zaten ikisi kalmıştı onuda bizimki istemedi işte bu uzmn kadın doğumcu oluş api yedi tepe üni hastanesinde ama genelde kadıköy bağdat caddesinde oluyor çok iyi ve uzamn bu konuda eğer hamile kalırsan iğne yapcz demişti kan pıhtılaşmasıymış heterizogot çıkmıştı genetik kan araştırmamda genetik doktoruda dedi hamile kalmadan önce mutlaka tedavi ol diye bizde bu doktora gittik hotmon testi istemişti orda çıkmış pozitfben yine emseye başladım hayatım. sorunu cevaplamayı unutmuşum. ama bu seferde olmazsa kesin merkezi değiştireceğim. 4 tane daha dondurulmuşum kalacak onları taşır mıyım yoksa yeni merkezde tekrar sıfırdan mı başlarım bilemiyorum ama umarım gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?