2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Evet canım kasım ayından bugüne geldik sonunda ne uzun oldu be
Henüz tek mi çift embriyomu konacak belli değil..Doktorumla hiç konuşmadık bunu yarın süprayz olacak bana
Öğleden sonra olacak transferim

canımarkadaşın büyük gün geldi çattı demek yarın herşey gönlünce olsun ve bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsun yarım hep aklımda ve dualarımda olacaksın Rabbim yar ve yardımcın olsun

Duygulandım
Yarında çok duygusal takılacam belli oluyor şimdiden...
Çok bekledim 10 yıl oldu inşallah zamanı gelmiştir canım
Canım dualarım seninle olacak. Allah nasip eder inşallah, kucağında sağlıklı bebeğinle çıkarsın bu tedaviden. hadi canım Allah yardımcın olsun. Transferin zor bile olsa sen hep rahat ve mutlu ol. Benim çok zor oldu. Doktorun gücü yetmedi erkek doktor çağırdılar öyle diyeyim. 7-8 kişi yardım etti. Ama ben çok rahattım ve umutluydum. Fotoğraflarına bakıp bakıp mutlu oluyordum. Bundan sonra çabalarının meyvesini alma zamanı geldi Allah'ın izniyle.

merhaba ben de gecen yil kimyasal gebelik gecirmistim ve dr bana bunun sperm kalitesizliginden oldugunu soylemisti.

Canım gebeliklerin 3'te 1'i kimyasala sonuçlanıyor ve kadınlar bunu farkına bile varmıyor diye okumuştum. Gayet doğal bir süreç. Bir sürü sebebi olabilir ama büyük oranda embriyonun kromozomlarındaki kusurdan kaynaklanır. Embriyo sağlıklı olmadığı için bünye gebeliğin ilerlemesine izin vermez. Yumurta kalitesi de artık tutulduktan sonra eğer DNA'sında sorun yoksa çok etki etmez diye düşünüyorum. Embriyonun ilk 3 Gününde yumurta enerjiyi Sağlamak zorunda. Kalitesi düşükse bunu sağlayamayabilir ve o zaman hiç tutunmaz. Rahim ile ilgili sorun olabilir. Benim kimyasal gebeliğim tutunma probleminden kaynaklanmıştı. Sen neden bunu düşünüyorsun ki? Kimyasal yaşadıysan endişelenme.

İnşallah canım...
Bugünü bekliyordum geldi çattı çok tuhaf hissediyorum kendimi...

canım hayırlı uğurlu olsun.. bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun.. benden yarın yumurta toplanacak. senin transferin olacak. ben daha yumurta toplamada çok duygusalım. seni düşünemiyorum.

Kizlaaarrr...kadıköy şifa ile ilgili bilgisi olan var mi?
Evet canım ben 5 başarısız denemeden sonra Kadıköy şifaya gittim ve hamile kaldım çok şükür. Doktorları ve laboratuvarı dört dörtlük. Benim doktorum Birgül Sarıkamış'tı. Kesinlikle tavsiye ederim. Tıbben ve vicdanen içine sinmesi lazım bir tedaviyi uygulaması için. Her hastasına tekmiş gibi önem verir.

evet arkadaşlarım.... sizlere bir konuda danışmak ve fikrinizi almak istiyorum.konum şu oda laporoskopi..... biliyorsunuz eşimde ileri hareketli sayısında sorun vardı tam tüp bebek için doktora gittik hsg filmlerimi incelediler bir sorun daha olduğunu öğrendik....oda şu benim sol tüpüm sağ tüpüm gibi yanda durmuyor rahimin üzerinde ters bir şekilde duruyormuş.. evet her iki tüpten hsg de sıvı geçmiş ama soldan geçerken zorlanmış... bunu devlet hastanesi hiç bi şekilde söylememişti bize...bunun üzerine doktor laporoskopi olmadan tüp bebeğin tutamayacağını ve tüp bebeğin işlem esnasında yumurtaların toplanmasında zorlayacağını söyledi... bu durumda laporosokopi olayım tamam ama işin kötü yanı şu oda doktor ameliyat esnasında eğerki sıvı olursa sol tüpünü alırım dedi...işte beni korkutan bu tüpün alınmasını istemiyorum..... sorunlar giderilsin ilgili tüp doğru yere alınsın yapışıklık giderilsin ama tüp alınmasın istiyorum... sonra birdaha anne olamam normal yolla tüp bebeğe mahkum bırakıcaklar....sizce napmalıyım bu ameliyatın riskleri neler

Benim de 2 denemem var canim.değiştirmek istedim doktorumuz.ama aklımda bi suru soru.. Diğer gebeliklerin neden tutmadığını arastiriyolar mi? Bi de fiyatları nasil? Çok tsk ederim cnm cevap verdiğin için.Rabbim yardımcın olsun..

İnşallah canım...
Bugünü bekliyordum geldi çattı çok tuhaf hissediyorum kendimi...
Canim inşallah olacak bu sefer ve hayirli haberlerini alicaz. Rabbim bu sefer ol diyecek inşallah, pozitif ol telaş yapma sen bunca zamandir zaten elinden geleni yapmışsın, bol bol dua edicem sana. Kalbini tüm tut derler ya oyle yap. Doktorundan da rica et transferi yaparken dua etsin bu seni de cok rahatlatir. Yarn hepimizin dualari seninle.

Duygulandım
Yarında çok duygusal takılacam belli oluyor şimdiden...
Çok bekledim 10 yıl oldu inşallah zamanı gelmiştir canım
Guldenimmmm egusummmm sen yarin transfer mi oluyonnnn...oyyyy yerim ben seni de kuzucuklari daaaa...ben sana cooook yakin bi yerde olucam ve hep dua edicem kuzummmm...bu kez 10 yilllik hasret bitecek Allahin izniyleeee....Allahim sana gonlune rahatlik versin bitanem..dr un transferi yaptogi an yapissinlar sana ve hic birakmasinlar insaallahhhh...cancagizimmm cok sevenin dua edeni var...Rabbim yar ve yardimcin olsunnnnn

kızlar dün değerim 49.55 bugün 78.88 çıktı normal mi bu değerler..adetimi 3 gün geçti..kimyasal mıki diye endişleniyorum

Gülden sevgili editörüm arkadaşımız ablamız kardeşimiz herşeyimiz...inşallah rabbim 10 yıllık hasretini 10 günde dindirir ve çifte bayram yaparız hepimiz..inanır mısın o kadar heyecanlıyım ki yeminle sulugöze bagladım kendimi...bacım allah yolunu açık etsin inşallah evlatlarınla mutlu kocaman bir aile ol..dualarım seninle. Yarın topik ahalisi olarak nefesimizi tutup güzel haberlerinizi bekliyor olacağız...seni çok ama çok seviyoruz kızlarla...hepimiz birimiz birimiz hepimiz için..

Amin inş canım bizim randrvumz 11 de hayırlısı olsun allhım izin verdiyse nasip olur inş

Günaydın kızlar bugun doktora gidiyorum bakalım ne olcak hormon testimizde süpriz beta hcg den sonra kan verip sağlıklı bi gebelikmi değilmi bakacz allhım hrpimizin yar ve yardımcısı olsun inş GÜLDEN SULTAN ALLHIM SANA YARDIMCI OLSUN SAĞLIKLA SIHATLE BEBİŞLERİNİ ALIP DÖN VE SONUNDA EN GÜZEL DUYGUYU HEP BERABER YAŞAYALIM İNŞ RABBİM DUALARIMIZN VE SABIRMZIN SONUNDA MÜKAFATIMZI NASİP ETSİN DUALRIMZ SENİNLE

canım nasılsın sana özelden mesaj attım ben yine başladım tedaviye hayırlısı bakalım. sen neler yapıyorsun.
İyim canım çok şükür bende boş gebelikten sonra donmuşları denedik kimyasal oldu sonra kendiliğimden hamile kaldım 8 hafta 2 günlükken kalbi durdu genetik araştırma yaptık kan pıhtılaşmam varmış uzmn kadın doğuma yönlendirdiler oda hormon testi istedi beta hcg 14. 91 çıkmış baklaım bugun gidecz sağlıklı gebelikmi değilmi kanda yine baktıracz canım işte böle sen nerde başladın

canım benim neler yaşamışşın çok üzüldüm. ama güzel haber normal yollarla hamile kalabiliyor olman. bir de yine pozitif bir değerinin yeni bir umudunun olması allah umutlarını boşa çıkarmasın canım benim. dualarım seninle:)

ben yine emseye başladım hayatım. sorunu cevaplamayı unutmuşum. ama bu seferde olmazsa kesin merkezi değiştireceğim. 4 tane daha dondurulmuşum kalacak onları taşır mıyım yoksa yeni merkezde tekrar sıfırdan mı başlarım bilemiyorum ama umarım gerek kalmaz.

Evt canım bnde bu son bebişimde çok üzldüm çünkü iki kere kalp atışını duyp görmüştüm ama nasip dedim rabbim büyük çok şükr bi mucize daha nasip etti inş bu sağlıkla ilerlerde kucagımzda sevmk nasip olur
emsey benim için bitti canım 3 donmuşum vardı zaten ikisi kalmıştı onuda bizimki istemedi işte bu uzmn kadın doğumcu oluş api yedi tepe üni hastanesinde ama genelde kadıköy bağdat caddesinde oluyor çok iyi ve uzamn bu konuda eğer hamile kalırsan iğne yapcz demişti kan pıhtılaşmasıymış heterizogot çıkmıştı genetik kan araştırmamda genetik doktoruda dedi hamile kalmadan önce mutlaka tedavi ol diye bizde bu doktora gittik hotmon testi istemişti orda çıkmış pozitf ben şaşkın tabi sanırım 3 ay bitip 4 ay olmayınca inanamıyacam korku endişe hep var bizde bu hormon testine göre ya normal denyin diyeckti yada tüp yapın diyeckti doktor ama nasip işte inş sağlıklı gebeliktr umut tüp bebek iyi demişti eşim bana bahçeci gurubunun araştırp öyle gitmeni tavsiye edrim canm bide her testinin yapılmasını iste yoksa deneme tahtası gbi yapılıyor tedavılerimz inş bu son olur seninde yavrun gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…